Fyra månader med min älskling idag

Soffan vi hade planerat att köpa kostade 4.500 vilket var ett jätte bra pris dock var soffan inte enligt våra önskemål.. Så vi tänkte att vi åker till Europa möbler och kollar för skoj skulle eftersom deras soffor kostar 10.000 typ.. Men det var inte riktigt så, det fanns nämligen ingen soffa under 15.000 KUL. Vi som ville ha en soffa med en gång, så vi gav upp hoppat och planerade att åka till ikea och se ist men när vi är påväg ut hittar vi en snygg soffa för 8000 och för 9000 fick man till ett nackstöd så vi bestämde oss för att köpa den men den fanns inte hemma så nu har vi ringt till em-möbler och beställt den så nästa måndag kommer den!! Visst är den fin?



Tv kollade vi också på och vi hittade en prisvärd 42 tums tv men Fredrik bestömde sig för att kolla på lite fler ställen så nu när vi kom hem sa han att den prisvärda inte var så snygg så då hittade han denna, på netonnet



Men att ge  typ 16.000 för en plattv känns lite överdrivet, jag menar det finns ju andra platta även om han vill ha den plattaste. Men min älskling bestämmer vad han vill köpa.

Nu gick han precis till jobbet så det blir inget firande på vår 4 månaders dag men vi har förstås beställt en soffa :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0