Hello new life

När jag anlände till Göteborg så kände jag varken ångest eller panik. Vi packade upp alla saker för alla trapporna (vi bor högst upp). Familjen, Johannes och Nikita hjälpte oss, tack snälla.
Kvällen spenderades på liseberg med familjen, det kunde knappast ha blivit en bättre start på "det nya livet" i göteborg. Jag åkte allt, jag struntade i min höjdskräck och jag struntade i att jag är rädd för att åka berg&dalbanor som går upp och ner. Det var helt galet kul!

När Fredrik sen kom och hämtade mig vid elva snåret så satt jag och grät hela vägen hem till hans föräldrar (min familj sov i vår lägenhet).

Dagen efter gick vi på stan och shoppade lite sen åt vid middag vid Fredriks föräldrar innan familjen begav sig  hem mot ön.. Usch det var jobbigt..

Nu har vi flyttat in ordentligt i lägenheten och jag trivs faktist. Det är klart att jag längtar hem ett X antal ggr per dag men det här känns bra. Har varit på intervju på Zara idag och sökt jobb som en galning. Vi får se vad som händer.

Vi (jag ,Fredrik och Nikita) har för övrigt slutat äta onyttigt nu. Till frukost åt jag två mackor som bestod av mörkt bröd, keso och kalkon. Till lunch blev det omelett med paprika och svamp, morötter och lite keso, till kvällsmat blir det kykling, och qinoua-sallad.

Imorgon kör vi gym! Nu jäklar ska jag bli fit.

Kommentarer
Postat av: malion

Linda du är duktig du!

2010-08-23 @ 22:21:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0