Snart kommer han!

Så var det julafton igen! Vaknade halv elva och fick då en julklapp av vår kära "lilltomte" det blev en söt liten kalender som verkligen behövdes! Tackar så mycket lillnissen.
Har även varit hos gammelfarmor Gudrun och önskat God jul och efter det bestämde vi syskon oss för att göra en STOR snölykta.

Väl ute i snön bestämdes reglerna
1. INGEN KASTAR SNÖBOLLAR
2. Ingen får mulas
3. INGET GNÄLL

Sagt och gjort och vi satte igång. Dock dröjde det inte länge förens lillebror Andreas inte kunde hålla sig till reglerna och kastade på Malin som är väldigt lättretlig. Hon blev galen och brottade ner honom i snön och mulades. Detta resluterade i att lillebror blev arg och fick ett bra grepp på Malin som fick panik och det slöt med att Malin vägrade vara med och gick in.
Snö lyktan rasade också ett antal gånger men nu är det finfin!

Vad vore julen utan syskonkärlek?

Klockan är snart halv två och jag har ännu inte duschat. Ojojoj, ni vet väl att familjen Ohlsson alltid är sena till ALLT (förutom vår mamma som ska vara först till allt).

Snart kommer släktingar hit och då blir det julfika innan kalle börjar. Är det bara jag som tycker det är långtråkigt med Kalle?

Efter Kalle kommer vår moster med hennes sambo och småttingar Lilly & Nova och då blir det massa julmat och vi ska äta tills vi storknar (även om ingen av oss syskon är någor vidare fan av julskinka).

Ikväll kommer även Tomten! Han kommer varje år, hur jävliga vi än varit. Tur det..

God jul raringar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0