Check

Ny lägenhet, underbar uteplats med sol hela dagarna (när molnen håller sig undan), ny säng en riktigt skön och bra från EM, ny 42 tum tv påväg, bredband påväg.

Idag har jag planerat skog hela jäkla dagen. 9 timmar. Död är jag. Bokstavligt talat.

Nu ska jag bara måla om byrån till hallen, tv bordet, och tvbänken. Allt ska vara vitt. Men det får bli en annan dag, för ikväll är jag på tok för trött.

Ps, jag stormtrivs i lägenheten!


Utflyttning

Skura, putsa rutor, göra rent ugnen, frosta ur frysen, göra rent alla skåp och torka in och utvändigt, göra rent torktummlaren, göra rent tvättmaskinen och diskmaskinen, torka alla lister, dammsuga alla golv, skura med borste i trappan, torka alla golv, göra rent äckel fläkten som var full med fett, göra rent över skåpen, putsa all porslin och kastruller m.m...........................

Tack mormor, bästa mormor för hjälpen med allt! Efter 10 timmars hårt arbetande igår så är vi snart klara och lägenheten ska besiktas sen blir det flytt bort till en nyrenoverad lägenhet med uteplats. Tyvärr äger vi varken säng, tv eller bredband än men jag återkommer när jag kan. Säng kommer nog snart till en början blir det charmigt nog madrasser och tv är något mannen kikar efter.

Nej om jag kanske ska ner och skura våningen under nu när mannen snart dammsugit klart. Vi är båda två helt döda idag! Vi jobabde båda två på hp5 inatt så idag är en mycket trött dag.

Hej då södra murgatan!

äntligen,

Allt slit, allt hat, alla jävla tårar, 350 sidor senare, alla svordomar, alla gånger jag blev förbannad, tio närvaroprov senare, fem stora prov snare, ett utvecklingssamtal senare och tio veckor senare är jag klar och får dessutom VG. Nu känns allt hat, tårar och svordomar värt mödan!

Fan vad skönt, och fan vad stolt jag är.

Nu är jag på gång

Sprang till Malin igår fram och tillbaka sen dit igen (okej jag gick för det mesta men ändå). Gick en promenad med sysern min och plockade blåsippor. Sen blev det grillning av marshmallows med malin och hennes tjejer vid hejdeby kalkbrott.
Idag körde jag en repris men sprang faktiskt hela vägen fram och tillbaka och sen blev det jobb.

Nu kom pappa och lämnade en bil för vi ska börja flytta ikväll och hela veckan.. Tråkigt.

Snodde lite bilder från barbrobrunett







B1,B3 var också på plats på hp i helgen. Smickrande bilder, inte sant? Systern min kommer döda mig.


Söndag är min dag

Vilken rolig kväll det var igår! Italiensk buffé med jobbet i fina rinas hus. Dans, sång, drinkar och skratt blev det innan vi begav oss in mot staden.
Väl på hp dansades det en hel del och idag vaknade jag och min älskling runt lunchtid, en riktig sovmorgon..

Nu har han dragit till sina kompisar för att se fotboll.. Går det att utrota en sport? Eller iaf förminska antalet timmar det visas på tv?! Det skulle underlätta. Menmen, medans han roar sig på sitt håll ska jag försöka bli mänsklig igen med en promenad bort till min söta syster.

Jag e inte bitter

Idag jobbade jag för första gången sen.. Hm ja jag minns inte, snacka om långledig.
Jag har nästan alltid klackar på mig när jag jobbar men eftersom jag inte gått i klackar på vääldigt länge så resulterade det i att jag vricka min klena högerfot två gånger, fick ont i båda fötterna, lyckades på något mycket konstigt sätt trampa en kund på tån så ja jag struntade i "vill man vara fin får man lida pin" och satte på mig stövlarna. Betydligt mycket skönare.
Undrar om jag får lov att gå i mina rosa utomhusskor som jag fick av mannen på jobbet? Det vore betydligt mycket skönare, smartare, bättre, ja ni ser. Detta ska tas upp med chefen på personalfesten i morgon.

Nog om skoproblem. Ikväll är jag ensam eftersom mannen jobbar.. Jag har inga planer förutom att hitta en outfit till personalfesten och utgången i morgon. Men eftersom jag tycker att jag inte äger ett enda plagg som passar till det i morgon lär jag nog bara tillbringa kvällen i soffan och massera mina ömma fötter.
Så alltså kommer jag att känna mig ful i morgonkväll, och vara på svin dåligt humör och inte alls känna föra att gå ut. Jag är så himla positiv, tycker ni inte?

Soffan eller ut och springa/powerwalk med mina skor? Soffan lockar mera, men beach 10 väntar bakom hörnet.

1 år

Igår blev det spinning med Emelie, Nina och Josefine på form. Därefter blev det lunch på etage och fixande med mitt pluggande. Sen sprang vi runt på stan ett tag innan jag gick hem för att vänta på att Fredrik skulle komma hem.
För vi firade nämligen ett år tillsammans igår! När han kom hem gick vi hela vägen till ica maxi men först gick vi till team sportia för att byta Fredriks ett par fotbollsskor och så köpte han ettt par jätte fina rosa utomhusskor till mig. Så nu jäklar ska jag börja springa mera!

Efter det blev det korv på maxi sen lite mathandling innan vi gick till hemmakväll och hyrde film.
När vi kom hem så lagade jag fläskfilé med permasanostsås i ugnen och egengjorda klyftpotatis, och till maten delade vi på en flaska rött.

Med andra ord hade jag en riktigt bra dag igår!



Här var vi på gran canaria och firade 6 månader

levande död

Är helt död idag, att bara sova två och en halv timme för att sedan gå upp 06.00 är inte okej.. Trots några timmar sömn så gick kursen bra idag.
Det känns skönt att tillbringa de här dagarna i storstaden, med moster och kusiner. Välbehövligt.

Poliser

Poliserna har varit här ikväll igen.. Först hördes det en massa skrik och gråt (ni vet panikgråt och panikskrik) sen kom polisbilen och sen även polisbussen.. Vad händer???

Om jag är rädd? jo...

Ska försöka sova om ett tag för i morgon flyger jag till storstaden för att gå på kurs med MQ. Sen stannar jag ett par dagar i stockholm. Återvänder på lördag eftermiddag.

Källunge

Igår åkte jag och Malin hem till landet. Mamma hade födelsedagsfirande med hennes tjejer och pappa hade fotbollskväll för killarna, grabbarna, männen? Det blev god mat och ett glas rött framför DH.
Idag bakade jag och Malin scones, drack kaffe, oboy och juice. & nu ska vi gå ut i skogen och plocka blåsippor!

Bingolotto

Jag gjorde rätt i att inte gå ut i fredags. Inflyttningsfesten var kanon, även om det kanske blev lite för mycket av det goda. Tusen tack tjejer!
När jag cyklade hem där på natten så mötte jag såklart polisen som inte var glad för att det skjussades och för att jag inte hade lyse på cykeln.. Men jag klarade mig utan några böter.

Igår var det jobb hela dagen sen gick jag hem och sov till 21 för att orka med en utgång med tjejerna. Jag kan ju då tala om för er att jag inte hade särskillt kul på hp. Tror att det var pga att jag var så trött.

Idag har jag varit en rätt död tjej på jobbet. Efter jobbet mötte min älskling upp mig och vi begav oss till atterdags för en storhandling. Så nu får man trycka för att få igen kylskåpet, haha. Till middag blev det fläskfilé, pepparsås, och egengjorda potatisklyftor med sallad till.

Nu har min älskling somnat i soffan, jag ska väcka honom nu snart för han har köpt bingolotter, haha! Nu ska vi vinna några miljoner!


Långfredag

Idag var det påskmiddag hemma i Källunge med familjen, släktingar och pojkvännerna. Det var gott och mysigt! Vår gammelfarmor är grym på att föra en diskussion, inte nog med att hon alltid har rätt, hon höjer även rösten till max så att alla blir speedade och ska vara med. Haha.

Var sen och såg på endre med pappa, och vad ska jag säga.. UNDEBART JOBB ENDRE!! Vinst med 7-6!!

Nu ska jag byta om, orkar inte duscha.. Sen blir det inflyttningsfest hos snyggingarna Emelie och Nina. Utgången skippar jag nog ikväll.. Kör i morgon istället :)

Hjälp

Det står en polisbuss utanför oss med blåljus och signaler på! Jag är fan livrädd. Men jag lovar, jag har inte gjort något..

Telephone

Lady gaga och beyoncés nya låt är ju faktiskt bra! Tyckte inte om den från början...
Har ni sett videon? Grym ju

http://www.youtube.com/watch?v=EVBsypHzF3U

April

April april!

Glad påsk

Igår gick jag hem till Crey där Fredrik och alla hans kompisar var sen gick vi förbi innegården en sväng.
Idag skulle jag egentligen med Emelie ut till stallet men nu har det blivit ändrade planer så jag och tjejerna ska på stan en sväng sen blir det påskmarschen, haha, Vi är väl lite för gamla för det men äsch :)

Glad påsk på er!


RSS 2.0