Göteborg

I morgon åker min älskade hem till sitt göteborg, blåvitt möter aik på söndag så det lär vara bra drag i gbg! Det hade varit skoj att se, men nu är det jobb som gäller för min del.

Fredrik körde ner pappa till hp5 till afterworken där ikväll så han passade då på att hämta mig när jag slöt jobbet. Sen blev det shopping på coop och nu har vi ätit en god middag :) Det fick bli tacos, det är alltid lika gott! Så nu är jag proppmätt och har precis lämnat F i innerstan för han skulle hjälpa Martin att flytta in en tv och lite sånt i Martins lägenhet.

Nu sitter jag och väntar på att pappa ska ringa så att jag kan köra hem honom sen skuller jag egentligen ut men jag tror faktiskt (så som jag känner nu) att jag åker och hämtar Fredrik och sen njuta av hans sällskap här hemma med tanke på att han åker i morgon..

AH, jag vill inte att han ska åka.. Jag vägrar sova själv här i lägenheten så jag ska sova i källunge de här dagarna är det tänkt. Som tur är så kommer han kommer hem på tisdag natt igen.

Ge mig tisdag nu tack :)

......

Det känns bra samtidigt som jag vill ångra mig. Om jag tog rätt beslut eller inte återstår att se..

:(

Jag vet ännu inte vad jag ska säga.. Ska cykla till jobbet nu, har kvällsöppet ikväll också (20% på valfri vara).

F sa "vi får hoppas på det bästa" men vad är det bästa?!?

Nej jag får väl cykla till jobbet nu och säga... ja, jag vet inte vad..

Mys i höstmörkret

Jag sitter tätt intill Fredrik med en filt omkring oss och med var sin kopp varm choklad här i soffan. En riktigt mysigkväll, vilket är behövligt. Imorgon är det nämligen dagen med stort D.

Imorgon ska jag berätta för chefen vad jag ska göra.. Om jag stannar på ön, åker till gbg, eller norge. Det återstår att se.. Jag har nämligen ingen aning än..


Varför ska livet vara så oerhört svårt ibland??

Förlåt. Jag orkar inte skriva om vår resa än, men den var helt underbar. Lovar att skriva i morgon eller i de närmaste dagarna. Eller iaf lägga upp lite fler bilder.



Vi har ikväll tagit igen en del avsitt vi missat de här två veckor vi varit borta och bara tagit det lugnt. Nu vill jag bara njuta av att vara tillsammans med Fredrik. För som det ser ut nu blir det kanske inte så om ett tag.. Fredrik har bara helgjobb som bartender och fotbollen har uppehåll, så han tycker det är fruktansvärt tråkigt här på Gotland. Jag förstår honom till hundra procent och inte finns det några jobb här på ön heller! Men nu har Fredrik funderat på att flytta tillbaka till gbg för att börja i hans fotbollslag igen och han vill att jag ska flytta med men samtidigt inte pga mitt jobb..

Vi hade förut planer på att flytta till Oslo och jobba men tänkt om vi inte hittar lägenhet? Eller tänk om vi kanske inte får jobb? Jag har ju ändå ett jobb här på gotland, på mq och trivs väldigt bra där.

Min chef frågade om jag kunde jobba nästan heltid i feb då en ska resa iväg men jag tvekade då och var tvungen att berätta hur det låg till. Chefen vill ha reda på NU om hur jag ska göra..

De sista dagarna på resan har jag legat vaken på nätterna, mått illa, och varit fruktansvärt ledsen.. Jag vet inte alls vad jag ska göra. Mitt hjärta vill flytta med Fredrik dit han vill även om det skulle betyda att jag mister mitt jobb på mq och inte har det kvar till sommaren. Men min hjärna säger att jag borde stanna och jobba våren och sommaren på mq och sen flytta till gbg då Fredrik ska börja plugga.

Fredrik har sagt att vad som än händer så kommer allt ordna sig även om vi kanske inte kommer bo i närheten av varanda på kanske ett halvår. Han älskar mig och kommer vänta har han sagt, och jag kan lova att det gör jag på honom också.

Men jag kan verkligen inte se mig i ett liv utan honom, jag menar vi bor ihop! Vilken omställning allt skulle bli..

Åh.. Att det ska vara så svårt.. :´(















                                                                                         ...jag älskar dig så himla mycket


Gran canaria

Solen skiner varje dag och vi ar verkligen ett par livsnjutare. Vi ar ute och gar varje dag, ligger pa stranden, badar, laser, myser, och bara njuter av att vi ar ivag tillsammans bara han och jag.
nar vi kom hit i onsdags sa firade vi 6 mandare tillsammans och det firade vi med att aka till en fin resturang vid Amadores beach. Det blev vitloksbrod till forratt och kykling och potatis till varmratt medans fredrik tog fisk och sa hade vi en mycket god flaska vitt till. efter maten satt vi oss med utsikt over havet i en skon soffa och drack var sin kaffedrink innan vi tog taxi hem. Sa det var en perfekt halvarsdag!

Ikvall ska vi aka till Playa del ingels for att se fotboll. Haha, JA Fredrik har lyckats overtala mig.. Men det kan nog bli kul med tanke pa att vi ska se en spansk match! Det ar valencia mot barca.

Pa mandag ska vi ut pa havet! det blir en battur med allt inkluderat sa det ska bli roligt! Snorkla, aka jetski, bananbata, osv.

Nej nu ska jag duscha sen ska vi aka in till playa del ingles. Om en vecka gar flyget hem mot Sverige men vi kommer hem inte hem till on forens pa sondagnatten eller om vi tar baten pa mandag.

Ciao


Puerto Rico

I morgon flyger jag och min älskling till Gran Canaria i elva dagar. Det ska bli så himla skönt! Sju dagar brukar vara för lite och fjorton för långt så elva dagar blir alldeles perfekt! Vi firar ett halvår i morgon också så det kommer bli en perfekt dag i morgon :)
27-28 grader på dagarna och så blir det inte mindre än 20 på kvällarna så det ska bli riktigt härligt!
Ha det så bra på ön även om det nu skulle bli stormvarning ;)

Hej då Gotland & hejdå sverige

Ikväll åker jag och Fredrik till sthlm och sover över hos kusinerna sen blir det upp tidigt i morgon och kolla om det finns plats på ett flyg till cypern! Vi vill nämligen inte åka till Turkiet då ingen av oss gillar det.

Så i morgon kanske vi åker eller så åker vi någon dag här nu de kommande dagarna :)

Kul med en spontan resa utan att ha något bokat!

Lördag

Imorse tog det verkligen emot att gå upp.. Jag gick isäng i tid, det var bara det att Fredrik kom hem inatt och väsnades så och sen kunde jag inte somna om :/ Men dagen har gått fort iaf och när jag slöt var jag en stund hos Malin & Amanda innan jag åkte hem till Fredrik. Det blev en massa kramar och pussar inann vi tog en super mario match, jag vann igen! Haha! Nu har han åkt hem till Martin (inte för att han förlorade) för att se fotbollsmatchen.

Jag sitter själv hemma nu och spelar super mario, man blir lätt beroende, haha! Men det är galet roligt!
Tjejerna kommer inte hit och ser fotboll, men det är kanske likabra, jag blir så hiiiimla rastlös av fotboll på tv.. Men efter att de sett fotboll kommer dom och lite annat folk hit, men hur många det kommer har jag ingen aning om. Men kul ska vi ha :)
Nina ringde precis (hon har också hoppat över fotbollen) och hon sa att hon kommer hit till ungefär nio :)

Det kommer nog bli en rolig kväll :)


Sommar med Nean :)








Eat my house

Har kört Malin och Annie till deras kick off med laget, körde även in min man till innerstan där han ska tillbringa kvällen med hans vänner innan det blir eat my house på gute (jag vill ockå, men ska ju jobba i morgon..).
Har även varit hemma i källunge och hämtat mina föräldrar och deras vänner för de skulle på after work på hp5 innan de skulle på bio.

Efter att jag agerat taxi åkte jag till flygplatsen för att överasska mina fina tjejer som ÄNTLIGEN kommit hem!!! Jag har saknat dom något så fruktansvärt även om det bara var en vecka.. När jag såg mina tjejer började jag gråta (ovanligt?) för jag blev så glad!! Som sagt, äntligen är dom hemma igen :) Så i morgon ska alla hit och se fotbollen innan vi beger oss ut i Visby för en härlig utekväll! Är dessutom ledig på söndag för första gången på över en månad så i morgon kör vi tjejer !

Nu ska jag se slutet av Idol innan jag åker till öster för att köra mamma, pappa och sällskap hem till källunge sen ska jag hoppa direkt i sängen för att vara pigg o gla i morgon på jobbet, även om gutekällaren lockar ikväll...

Ps. Lycka till i morgon Dalhem!! Ds.

Supermario

Idag blev det nybakde scones och vaniljthe till mig och Fredrik, sen satt vi bänkade framför teven. Vi hade nämligen SuperMario fight. Ni vet det jätte gamla Nintendo spelet? Det som fanns innan x-box, x-box 2 och wii kom.
Jag vann, jag är så jääkla bra! Fredrik hade inte en chans! Ett game är bäst av 5, jag vann 19 game medans Fredrik vann ett. Vi är båda tävlingsinriktade och det känns så skönt att det finns något jag är bäst på!

Han sa, "bara för att du spelade det här under hela din uppväxt!" Jag satt bara och log, hahah! Han behöver ju inte veta att det var det jag gjorde direkt när jag och mina syskon kom hem från skolan ;)

He´s not that into you

Kärleksfilm. Kärleksfilmer kan jag inte se på. Jag har gråtit konstant den sista halvtimmen och Fredrik har nu bestämt att det blir inga fler kärleksfilmer utan nu kör vi skräck. Då kan jag ju knappast börja gråta.

Sen när blev jag såhär överkänslig? Jag gråter för minsta lilla nu för tiden.. Ryck upp dig människa.

Nu ska jag somna i min älsklings famn som alla andra nätter. Det finns inget bättre.

En bra start på dagen.

Jag och Fredrik kom precis hem efter att ha powerwalkat 3 km på p18, det var skönt. Egentligen skulle vi ha gått upp vid 9 och gått för vid halv elva idag skulle nämligen Max vår regionschef komma till jobbet och då villle jag vara där. Tyvärr blev fallet inte så utan vi tog en liten sovmorgon fram till 10 sen så diskade jag vår hög med disk innan vi begav oss bort till p18.

Nu känner jag mig dock pigg och ser fram emot dagen. Fredrik drog precis till gymmet och jag fick order om att vara färdig tills han kommer hem då vi ska ner på stan. Så jag får väl hoppa in i duschen nu :)

-

Igår körde Fredrik och jag ut till Källunge, så vi fick god mat och sen sov vi här. Nu blir det en dusch sen ska vi in till stan, jag ska följa med Malin till naprapaten sen blir det jobb för min del.

TJEJER KOM HEM NU! Jag saknar er så jag får ont i kroppen.



Norge

För ett år sen (i övermorgon)  lämnade jag den här ön och flyttadet till Norge. För ett år sen. Det är galet vad tiden går fort.

Stanna upp lite!!


Nu blir det innebandy på s-värn sen ikväll ska jag Malin & Amanda ut :)


:(

Åh nu känns det inte alls bra :/ MQ vill att jag är kvar men eftersom F inte har jobb på innegården längre så kan vi inte vara kvar här efter december.. Blir förmodligen Oslo igen då.. Men det är NU vi måste bestämma oss, isf säga upp jobb och lägenhet (lägenheten ska ändå sägas upp, vill inte bo där längre). O sen börja om på nytt i Oslo. AH!! Det är så mycket som behövs göras när man ska till Oslo.. Lägenhet, jobb (det har jag förmodligen opm jag flyttar dit, men Fredrik måste fixa), norskt personnr (jag har men ej F), bank, (har även det men inte F), norskt nr(behöver fixa nytt) OCH MASSA ANNAT.

Jag trivs ju så bra på mq..

Is & frost

Igår skulle jag frosta ur frysen, SKIT BRA idé tyckte jag att det var med tanke på att hela frysen var en stor snöhög. Ja så jag kokade vatten och ställde in men jag tyckte ju då att det gick så sakta så jag tog minsann till KNIVEN! Det gick ju bra, jag fick bort jätte mycket is även om jag blev helt förfryst om händerna.

Efter att all is och snö var borta så funkade inte frysen även om jag tryckte på alla möjliga knappar och vred på en spak.. Mamma frågade då mig om jag haft en kniv och försökt få bort isen med och det hade jag ju.. Hon sa då att molekylerna är känsliga för det och att det var därför frysen slutat fungera. Good work L.

Ja så jag har nu skrivit upp nummret till gotlandshem men nu när jag kollade frysen så funkade den! YES.

Ehm ja, det var väl det jag hade att säga.. Eller jag har lämnat in min dator på service också, och köpt minneskort till min fantastiska mobil, varit på systemet (det kändes som om jag begick ett brott och att securitasvakten kollade extra noga på mig, ser jag så ung ut?) och så var jag på banken.

Imorgon blir det jobb! Så god natt på er!

Nu blir det läggdags!

Klockan är alldeles för mycket men tvätten blev färdig nu som först.. Ah jag tycker verkligen inte om att tvätta, eller hade vi haft en egen tvättmaskin hade jag inte klagat men att boka tvättid till tvättstugan är inte kul och allrä helst inte att bära ner allt och springa fram och tillbaka minst 3 ggr. Nej jag ska inte klaga det finns värre saker men drygt är det. Nästa gång tvättvägrar jag så då får Fredrik tvätta.

Fredrik är ute och firar med hans kompisar ikväll, de har haft fotbollskväll (glad att jag slapp se det ikväll, blir så himla rastlös då) och nu är de ute. & jag ja jag sitter nu framför datorn och är helt galet trött..

Mina bästa, fina, underbara, härliga tjejer åker till alanya på fredag och jag är så himla sugen på att åka med.. Men jag kan inte åka nu och sen med Fredrik, det blir alldels för mycket pengar och så får jag inte ledigt från jobbet.. Åh jag vill så gärna åka med dom nu känner jag, jag kommer sakna dom!! Jag vet att det bara är en vecka de är ifrån mig, men ändå! Men som sagt tjejer, ha så kul ni bara kan & dansa för mig med så att jag känner det i hela kroppen hit till sverige. Ni kommer få de hur bra som helst! Ni är underbara mina fina tjejer.

Nu ska jag lägga mig och sova och hoppas att Fredrik kommer hem snart! Har så svårt att somna när jag ska sova ensam..




en dag i april vid snäck

RSS 2.0