Snart tillbaka i götet

Det blev en hel vecka hemma på ön, istället för 3 dagar. I morgon går flyget tillbaka till göteborg 8.50. Var tvungen att boka en biljett ikväll för det var en väldans massa folk som ville till göteborg i morgon..

24 dagar kvar tills jag är här igen, och just nu känns det som en evighet.

Hej då hemma


Fick ett fint mail från västtrafik idag.

"Hej!

Ovanstående tilläggsavgift är avslutad.

Med hänsyn till det som har framförts så har vi valt att avsluta ovanstående ärende. Det är således ingen avgift för dig att betala.

Ärendet kommer dock att finnas kvar i vårt databaserade kundregister fram till nästkommande rensning vilket sker under första kvartalet året efter innevarande år.

Detta skall dock betraktas som en engångshjälp från vår sida.

Med vänlig hälsning


Biljettkontrollen
Göteborgs Spårvägar AB
Box 424, 401 26 Göteborg
Besöksadress, Hotellplatsen 4
Tfn 031-732 12 70
www.goteborgssparvagar.se"


Sjukt skönt, och sjukt stolt över mig själv! & ett stort tack till Karin, Pappa T, och Erika! :)


Gotland

Är på världens bästa ö. Det är skit väder men fan vad skönt det är o vara hemma!

Ingen dans och inga drinkar, bara en väldigt skön hemmakväll

Igårkväll var jag en riktigt glad tjej för att snön kommit till göteborg. Idag är jag inte det minsta glad, det är kallt, slask, halt och tråkigt. O sen är jag ledsen för att andreas åkte ur idol igår, han var ju den enda roliga i idol.

Idag frågade min arbetskamrat mig när det var senast jag träffade min sambo (pga att han jobbade natt rätt mkt förra veckan och jag klagade lite över det då). Ja det var väl i förrgår svarade jag. Så idag har jag saknat honom som aldrig förr. Jag brukar inte hinna sakna honom eftersom vi bor ihop men jäklar vad jag saknat min älskling. Världens bästa, finaste underbaraste. Nej jag ska inte bli för kärlekskrankig nu. Men han är verkligen bäst.

Så ikväll somnade vi i soffan, jag krampkramande honom. Tjaa o nu är han på jobbet och jag sitter o skrattar och gråter till heartbreak hotel.

I morgon ska vi fira Fredrik vid hans föräldrar och släkt. Så efter jobbet kommer dom väl o plockar upp mig.

Juste, mamma ringde mig förut, hon, pappa och min snygga lillebror är i egypten med 3-4 andra familjer. Dom hade det väl inte så jätte dåligt precis.. 30 grader varmt, all inclusive, klart hav, och utflykt på G i morgon till pyramiderna och ut på öar o snorkla på tisdag.

Jag är inte alls avundsjuk, inte det minsta.




woopwoop

3 dagar kvar. 12.00 åker jag in för landning. Loveely

jag drömmer för mycket

Inatt har jag både hunnit med att få barn *2 och dött. Så idag är jag både rädd för o dö och så blir jag förälskad i varenda unge som kommer upp på jobbet.

Dagens

Liggandes i soffan med julmusik på maxvolym. Känner att något i kroppen inte är helt 100 men vägrar inse det. Har druckit 2 koppar äppelpajthé, och ätit två mackor med ägg på. Fortfarande seg.

Eftersom Johanna är upptagen blir det ingen fika på stan. Jag som är sjukligt sugen på chailatte.

Pga för mycket tid ska jag testa nya frisyrer idag. Kanske locka lite med locktången? Kanske testa på en ny sminkning med. Man får ju passa på liksom.

Eftersom kontot ekar tomt har jag inte råd att slänga upp 1400 till frisören för att toppa och slinga hårtet. Jag har världens tråkigaste hårfärg just nu. Förra året slingade jag mig o blev fin, och året innan, men inte i år?
Som sagt, världens tråkigaste färg.

Mina naglar är för övrigt påväg att bli för långa jag är lite småpeting med dom nu. Det är bara en och en halv vecka sen jag förlängde dom men jag vill på återbesök nu.
Banken säger, vänta lite! "Bara" 7 dagar kvar till lön. Jäklar vad mycket jag ska göra då.

Betala hyra*2, ge mannen någon tusenlapp, fixa naglarna, frissan (PRIO 1), och köpa ett eller två plagg, juklappar, och dääär var lönen slut. Haha. Kung i baren på lördagen.

Nej om jag ska fixa de där lockarna, och nya sminkningen och bege mig ner till stan för att fönstershoppa lite.



Men sängen lockar fortfarande.. TRÖTTA MÄNNISKA!


Uppdatering

Har ju ingen locktång här så jag testade med plattången, men jag har noll tålamod så efter att jag bränt tummen och lockarna såg sjuka ut kastade jag den i golvet.

Skatboet ska nu ner på stan.

Sover o sover

Man kan nog inte vara mer tragisk än jag just nu. Jag har blivit så fruktansvärt lat sen jag började få lite långledigt.
Som nu tex, jag springer ännu runt i trosor för att jag inte orkat sätta på mig ett par byxor. Ett linne har jag dock slängt på, för jag har ju dagiset på ena sidan och grannarna på andra sidan, så lite har jag tänkt.

Frukosten blev nyss uppäten även fast jag vaknade för 3,5 timme sen. Katastrofseg är jag. Tack o lov är jag bara ledig en dag till sen blir det fyra dagars jobb innan jag tar mitt pick & pack och flyger härifrån.

Igår var det en mysig kväll iaf. Hemlagad pizza som mannen ville ha lite bränd. Nikita & Karin som sällskap, glögg och monopol.


Birthday

Helgen blev bättre än väntat. Ett härligt gäng på bamboo restaurang och firade Pierre. Efter middagen vek jag av till brunnsparken för att ta bussen till Hanna.
Väl hos Hanna var det musikquiz, "jag har aldrig", och andra lekar, mycket kul! Efter många skratt och några timmar senare tog vi 11 tjejer taxi ner till avenyn för att gå in på locatelli. Tack o lov slapp jag visa leg för 25 är jag inte riktigt än..

Därefter mötte jag upp gotland utanför parklane och där dansade vi fram till tidig morgon då parken stängde. Tack tack tack alla för en fantastisk kväll!

Söndagen började jag med en redbull för att bli pigg, men det var ett dumt val med tanke på att jag druckit några redbull vodka kvällen innan.. hu.
Men dagen på jobbet gick fort och vid stängning så kom Fredrik och hans pappa och hämtade mig för att åka hem till svärföräldrarna på en god middag. Därefter blev det fotbollstv hos Pierre men jag somnade på soffan.

Idag fyller mannen år! Jag har inte grattat honom än för han hade gått till skolan i morse när jag vaknade. Men jag har dammsugit, dammat, skurat golven, gjort rent inne på toaletten och lagt fram hans presenter på bordet. Så han blir nog glad.
Vid 2 är det tvättid sen ska jag åka och handla mjölk för mannen har bestämt att han vill ha hemlagad pizza ikväll så det får man ju göra. Vi får se om den blir bra bara, ni vet ju hur min kocksida ser ut nu...

Juste, är det bäst att göra pizzadeg med bakpulver eller jäst?

UTBROTTTTTTTT

Kass kass kass. Ahh.. Jag ska på kasino med gotland ikväll sen ut och äta. Därefter ska jag vika av för att gå på cocktailparty med ca 25 tjejer, bla några från jobbet. Sen till park lane.

Problemet är att
1. Jag har tvättid
2. JAG HAR INGET ATT KLÄ PÅ MIG!!!!!

Mina cocktailsklänningar är på gotland och jag har självklart glömt att be någon skicka upp dom..
Jag har rotat i garderoben här och fått utbrott, ett riktigt jävla utbrott för att jag inte har NÅGOT att sätta på mig. KUL!! Ja men jag får väl va fulast ikväll då! Juste, jag har ju fått en finne mitt i pannan med, är det här något skämt eller?!?

NÄR SKA JAG HINNA ÅKA TILL STAN FÖR O HANDLA NÅGOT IDAG???

Inte blir saken bättre heller för att jag sitter här o gnäller.



Jag är som hon i filmen, på riktigt!



Lite starkare

Äntligen kom jag iväg till gymmet. Sjukt nöjd för att jag kom iväg och körde en timme.
Har precis gjort fetaostfyllda färsbiffar med soltorkade tomater och bulgur. Så nu blir det en dusch, sen ner på stan för en date med Sunni och födelsedagspresent letande till mannen.

Kock, någon?

Det gick jätte bra idag på backplan! Tog mig an att fixa på lagret litegranna vilket blev uppskattat. Jätte trevlig personal som ville att jag skulle komma fler gånger så vi får se vad som händer.
Nordstan, Mq butiken femman ringde även idag och undrade om jag ville ha tider i jan-feb så buktikschefen Fredrik i femman ska fixa ihop ett bra schema med min butikschef Ulla på kungsgatan så att jag får ihop nästan heltid i feb också!
Jag fattar inte var alla får tag i mitt nummer ifrån men det är ju hur kul som helst att dom gillar mig och att det går så pass bra! Jag får ju dessutom bra erfarenheter genom att testa på så många butiker! Så snart är jag uppe i 6 hela butiker, jätte kul ju!

Problemet jag har nu är att jag är hungrig som fan men orkar inte ställa mig och laga mat. En dag ska jag ha en kock som har färdiglagad mat varje dag när jag kommer hem från jobbet.

Fredrik jobbar så han kommer väl hem någon gång i natt. Men Karin ska komma och hålla mig sällskap iaf.

MQ backaplan

Ny butik idag igen, kul! :) Vi får se om jag hittar o kommer fram i tid.

Heltidsjobb

Får ju inte glömma att berätta att jag har heltidtjänst på MQ kungsgatan from 10 dec!!
Tjänsten är till slutet av januari för en tjej ska nämligen åka till Oslo igen. Men det blir kanske längre :) :)
Förmodligen blir det redan så att jag börjar tjänsten from runt den 25e nov, men har ju redan tider på kingstreet & peacestreet fram tills dess så jag klarar mig. Förstår ni hur glad jag är?!??

Är oerhört glad och tacksam för att det går så bra!



Det enda som saknas är lite sommarvärme

Lovely company

Nu får det gärna lov att bli 1a advent. Inhandlade nämligen en julstjärna att ha i fönstret och röda ljus till mina lyktor. Julbelysningen är redan uppe på gatorna vilket är mysigt men jag känner inte för att julpynta förens det är advent.

Innan julshoppingen så gick jag till min kingstreet och hälsade på tjejerna på jobbet. Sofia hade gjort detsamma så vi satt och fikade på kontoret i lite mer än en timme typ, haha.

Ikväll är marabou apelsinkrokant mitt sällskap. Fredrik och Nikita är och ser fotboll i stan någonstans. Kan inte fotbollen bara ta slut?


Marc Jacobs



Någon som vet vart man får tag i dessa? FÖRUTOM TRADERA.

& så var snön borta lika fort som den kom

Jag sov fantastiskt gott inatt. Ville egentligen inte gå upp när F skulle till skolan, men jag har bestämt mig för att jag SKA gymma idag. Nu när dom visar den där reklamen om "abtronic" så får jag bara ångest för att jag inte tränat på två veckor. DÅLIGT AV MIG.
Måste handla mat efter träningen, och därefter åka in till stan och spana julklappar och se om jag hittar något i födelsedagspresent åt mannen.

Numera slav

Idag har jag som sagt varit i frölunda på den stora mq-butiken där, det var helt okej.

Här hemma har jag en sjukling till sambo och han tycker jätte synd om sig själv och vill bli uppassad till max. "Älskling ta hand om mig" "Älskling gör kladdkaka till mig" "gör det gör det" osv.....
Men eftersom jag inte gillar order så tyckte han att jag var tråkig och la sig i sängen, så jag får väl göra den där kladdkakan då..

Snön ligger längs gatorna

Helt sjukt vad dåligt jag sovit inatt.. Har drömt att jag kommer för sent till jobbet hela natten.. Ja så klockan 6 vaknade jag o kände att det kanske är dags o gå upp då, men tvingade mig själv att ligga kvar till halv 8.

Jag ska nämligen jobba första dagen på frölunda idag.
Jag är helt säker på att jag kommer åka fel, för det är byten o grejer med spårvagnen och jag suger på det.. Därför ska jag ta spårvagnen som går nu tio över så jag kan åka fel men ända komma i tid.

Slapp söndag

05.30 kom jag och Fredrik hem i morse. Så det blev en sovmorgon fram till 15 idag sen åkte vi in till stan och satt oss på en pub med Nikita o Hannes och såg fotboll och åt mat. Sen såg vi due date, sjukt bra film! Jag skrattade så jag fick ont i magen.

Nu ligger jag i sängen och ser gossip girl på datorn medans mannen ser fotboll på tv.

Taggar om

Äh! Hemmakvällen by myself sög så nu blir det utgång. Ska hem till Hannes nu!




Lonely saturday

Om jag känner lite småpanik för att vara ledig i två dagar, så är jag nog lite arbetsskadad.

Skulle med Nikita o Jakan till Hannes ikväll och sen ut, men jag fastnade i soffan. Men nästa helg är det cocktailparty med ett 20-tal tjejer hemma hos Hanna så då blir det utgång. Ska även hinna med mongolisk resturang eftersom Pierre kommer då, tror det blir restaurang bamboo.

Men ikväll är det jag och teven som hänger. Mannen jobbar.

12?!

Igår blev det idolmys med Cookie-kakan-Karin. Lyxade till en finmidag med falukorv och makaroner. Sen kladdkaka och chips! Ni har kanske märkt att jag släppt lite på det nyttiga livet, men i januari kör vi igen så jag ska frossa gärnet i jul!

Kom i säng alldeles försent i natt och gick upp vid 8 för att jag började 10.
Sitter på spårvagnen, tar upp kalendern och ser att det står 12-17.10 på fredsgatan. TABBE.
Så nu är jag på kingstreet och dricker massa kaffe för att bli pigg. Det har blivit mer än heltid denna vecka så ögonen hänger inte riktigt med.
Tack gud för att någon uppfann concealer för jag var svart under ögonen i morse.

Kanske att jag ska unna mig en sväng på stan för en gångs skull. Det var ju ungefär 3-4 veckor sedan jag gjorde det och senast jag ens shoppade något åt mig själv var när jag kom tillbaka hit från gotland. Sjukt bra gjort av mig. Kan inte ens minnas senast jag hade ett sånt här shopp-uppehåll.

I morgon ska jag och mannen på bio. Vi har inte umgåtts sen i söndags för jag har jobbat så mycket, han har tränat, sett fotboll och jobbat en hel del nätter.
Sjukt att man kan gå om varandra så mycket även fast man bor ihop. Så jag ser fram emot en heldag med honom i morgon för jag saknar honom.


49 dagar kvar

Det var ett tag sen. Har haft tankar på helt annat håll och har inte hunnit med.
Min fina lillasyster har inte mått bra på några månader och har nu opererats..
Jag önskar att jag kunde ha varit med henne genom hela processen.
Jag har haft en så ångest för att jag varit här och inte hemma på min ö, vid min lilla lillasyster. Fan vad ledsen jag varit, eller framförallt sjukligt orolig. Har inte fällt en enda tår när jag pratat med familjen, men kvällarna har varit värst. Fredrik har fått trösta mig många gånger.



Som tur är så är det inget dödsallvarligt och inte heller cancer vilket jag är tacksam för. Men ändå, att dom inte fixat det tidigare som den gången jag körde ner henne till akuten v28 när hon hade så ont. Jag blir så frustrerad.
Men nu ska det bli bra.

Annars då?

Jobbar & jobbar men det är kul! Har varit ledig en dag på 17 dagar, men det går bra! Den nyöppnade butiken i frölunda har ringt och sökt mig några gånger, och idag ringde dom igen.
"Hej är det du som är Linda Ohlsson från Gotland? Vi har hört om dig och skulle vilja att du kommer och jobbar hos oss om du vill?"

Gissa vem som blev glad?

Men är så nere för allt Malin. Det är så orättvist, varför ska hon ha sån motgång och otur för?!? Åh jag vill bara hem till henne och familjen nu..



I will always be your soldier

RSS 2.0