Nobody said it was easy

Jag kan inte åka hem till Gotland på ett tag. Jag klarar inte av att lämna den där ön.
Så därför måste jag välkomna Stockholms stad med öppna armar och se möjligheterna.
Är så glad för min tjänst på Sergelgatan. Fått lära mig massa nytt med bankningar, på datorn, siffror, siffror, siffror. & kollegorna är fantastiska. Väntas aw på onsdag, födelsedagsmiddagar veckan därpå.
Malin, min fina Malion mår bra i Sydafrika. Tack&lov. Händer det henne något hoppar jag. På riktigt.
Fredagsmys ikväll. Är så glad att jag tacka nej till lägenheten i Solna och valde att bo hos min moster med fam. Trots det känns det lite ensamt, men det är bra att stå på egna ben ibland.
Fyra veckor kvar tills F kommer hit. Funderade på att åka till fina gbg nästa helg men hoppar nog över det.
Osammanhängande men äh, ni måste ju veta att jag lever

Kapstaden

Inget Italien i höst ser det ut som.. F har stört mkt i skolan o jag har ju jobbet. Men däremot blir det nog en tripp till ön på lördag. Fyller ju år då så den borde ju firas med familj o vänner, visst?
Malin åker till Afrika på lördag! Hon är så jävla cool. Jag känner ingen som skulle lägga dryga 20 papp för att åka till ett land och arbeta som volontär. Jag hade inte vågat tror jag. Jag avundas hennes mod och hela grejen.
Hon är någon att se upp till! I morgon kommer hon hit till sthlm!! :)

Italien

Hoppas hoppas det går att lösa lite semester.

Tack Axwell & Olivia för en grym kväll

Det var så jäääkla bra!

Sergelgatan

Sådär. Nu har jag tackat ja till heltidstjänsten på MQ sergelgatan vid hötorget.
Saknar Fredrik alldeles för mycket. Han tänkte ta flyget hit igår men fick hejda sig lite. Men snart så.

Sthlm

Fått jobberbjudande på två ställen. Heltid på Ringen på södermalm och på Sergelgatan. Sa dock till sergel att jag gärna vill provjobba en dag o känna av hur butiken är o så innan jag bestämmer mig för vilken butik jag vill jobba på. Så i morgon kör jag ett par timmar där, sen ville ringen att jag skulle komma till dem för att de ville visa mig hur mitt schema ska bli där isf.
Oliven kom hit till mig igår. Gick på stan hela dagen o shoppade, lunchade o fikade MEN glömde gå på systemet. Kom på det 15.08 trots att vi pratat om det innan och att jag dessutom laddat ner systemetappen för att hitta närmsta bästa. men moster och macke hade sprit hemma så det löste sig. & jag fick iaf med mig en ny kofta, klackar och underkläder.
Axwell levererade grymt bra vid frihamnen igår. Herregud vad folk. Jag tyckte det var mycket folk på Kallis i sommras men det här var helt insane. Åh vad kul vi hade! Vi dansade hela natten så idag värker det i kroppen.
Kom hem runt halv 5 tiden i morse och vid ca halv 7 kom Nova in o la sig med armar o ben över mig. Var ju sådär pigg då kan jag säga.

Goodbye my lover

Jag vill inte. Jag vill ingenting. Hur kan helt plötsligt allt kännas helt åt helvete? Skrik, panik, tårar. Tvingar jag mig själv till detta?
Kan jag bara inte få bo här i mitt lila flickrum på övervåningen och jobba som piga på min gård eller något.

Varför sökte jag inte jobb här?
Det är här jag är trygg, det är här jag vill bo. 
Älskade Gotland, håll mig kvar.

Fan ta mig o mina idéer.

Gotland

Jag ränner i trädgårn med stölvlarna på. jag stör mig på alla äpplen som ligger och blir fula under träden. det blev många spann äpplen att kasta i hagen.. Utforskar gårdens alla hörn, bodar, verkstäder, loft på nytt. Hackar bort ogräs från rabatterna och kommer in med allt annat än rena händer.

Myskväll hos Gunilla med fam i fredags, blev bjuden på både fika, middag och idol.
På lördagen tog vi fart mot kräklingbomarknad. Inga fynd för mig, men en bakad potatis på marknaden är ett måste. Trängdes bland vuxna, gamla, barn och hundar. Medans östercentrum ekar skrämmande tomt.

Kvällen dansade jag och lillasyster en sista gång på hp5. En sista gång på länge i alla fall. Sist kvar på öster som vanligt innan pappa kom och hämtade hans två trötta tjejer.

Fikade med fina Nina i måndags. Känns som evigheter sen fast ändå igår sen sist vi sågs. Fina, fina Nina. På kvällen kom en liten del av släkten med paket. Jag bjöd på hemmagjord hallonglass, hallongrottor (har jag sagt att vi odlar hösthallon?), mammas rulltårta och så bullar & kaffii.

Igår hälsade vi på gammelfarmor Ann. Det blev fika och många historier från förr berättade för oss.

MQ sergelgatan ringde och ville ha en intervju. Hon hade hört talas om mig, trots att jag inte ens sökt där. Bara att tacka o bocka.

Idag är det min sista dag på ön. Som vanligt känns det sådär jobbigt som det alltid gör.
Mamma lämnar oss ikväll för varmare breddgrader med juntan medans vi får vara kvar i regn o rusk. Inte alls avundsjuk.

I morgon går flyget mot storstaden och jobb på södermalm.

Tack för den här gången älskade ö.










I det här huset i västergan vid havet ska jag bo i framtiden. Eller varför inte vid själsö?

Bestäm dig

Vad har jag gett mig in på? Inte ska man kämpa mot gråten på dagarna och inte heller gråta sig till sömns? Hur i helvete kunde jag intala mig själv att jag skulle må sååååå bra av detta och utvecklas o hej o hå.

Det gjorde så ont i hjärtat och hela kroppen att lämna Fredrik. Åka ifrån vår lägenhet, vårt liv. F säger "Klart jag vill att du ska komma hit till mig men du ville testa på detta så ge det en chans. Jag kommer alltid finnas här för dig".

Intervjun på MQ ringen på södermalm gick bra. Ska jobba nästa torsdag sen se på lägenheten på fredag.

Nu är jag på vår soliga ö. Bakar kakor inför ett minifirande av födelsedagen på måndag (fyller dock den 24e).

Nej ska dra på mig löparskorna och gå en runda i mitt Källunge.

Ledigt

Har jobbat sista dagen på jobbet. På kvällen åt jag och Fredrik ur god middag med mormor o morfar på caleo sen åkte vi hem till oss på fika. & så blev jag kanon sjuk i två timmar.
Mår prima idag. Hotellfrukost hos mormor o morfar. Stan hela dagen. Lämnat nycklar till jobbet. Kramat hejdå.

Ätit god middag med F ikväll. Näst sista kvällen. Hjälp

this sounds like an awesome idea

Jag tänker kidnappa Fredrik. Droga honom när han sover. Knöla ner honom i min resväska.
Ta med honom till Stockholm. & låsa in honom i min lägenhet.

Så då blir han tvungen att hoppa av skolan. & spendera varje ledig minut med mig i storstaden.

Han tycker dock att jag ska strunta i allt som heter Stockholm. Men jag behöver göra något nytt. Utvecklas, få fler erfarenheter. & vad är det värsta som kan hända? Precis. Då finns alltid Göteborg här och Gotland där på andra sidan.

Ps. Mobilen skulle i fungera efter en halvtimme i förrgår. Igår skulle den fungera någon gång under dagen. Funkar den? Nope. Idag blir tele2 stämda. DS

Torsdag

En iphone rikare men jag är så oteknisk så det finns inte så jag har inte lyckats få igång den. Itunes hit o nedladdningar dit o synka wtf? Aja det är mitt mission den här morgonen att lösa det.

Efter pedikyren igår åkte jag till jobbet o mötte upp mina tjejer. Det blev lite vin innan vi gick upp till avenyn för att äta. När drickat beställts in skålade vi för oss och så skålade dom för mig och min tid på kungsgatan.. Men chefen sa att hon ser det bara som att jag reser bort ett tag och snart kommer tillbaka igen. Det var sorgligt..

Fina fina arbetskamrater. Bättre får man leta efter.

Har nu börjat inse att jag ska flytta så jag får lite panik. Det var evigheter sen jag bodde själv, hur ska allt gå, kommer jag klara mig?

Grät mig till sömns i Fredriks famn igår. Åh vad jag kommer sakna honom..
Idag när han slutar skolan ska vi mötas upp i stan och bara va.

RSS 2.0