Utekvällen med Kalle och Johan



Idag mår jag och Nina sjukt bra, man kan knappt tro att vi var ute igår, visst är vi trötta men vi mår bra och det är huvudsaken. men det där med våra matvanor har inte bättrats för det som finns i min mage är en halv mandarin och ett antal glas vatten.

Kvällen igår började med att vi drack lite här hemma och pratade en massa innan vi begav oss ner för att fånga en taxi och åka hem till Kalle och Johan på förfest. Väl på förfesten var det jag, Nina och åtta killar, haha. Men efter ett tag kom vår Frida och hennes kompis och pojkvän.
Efter lite drygt en timme  begav vi oss ner för att gå i skitvädret mot utestället Blå, de enda som hade paraply var jag och Nina men Johan snodde mitt så jag hängde efter honom som en svans för att inte bli blöt men det gick sådär kan jag medge. Frida mfl begav sig mot Akerbrygge till något uteställe och Kalle och Nina delade på Ninas paraply och de var sjukt sega. Jag, Johan och deras några kompisar begav oss mot Blå och det såg rätt kört ut för mig att komma in med två vakter i ingången och jag som inte är 20 och känner mig som 17 när det är 20 överallt blev rätt besviken men bestämmde mig för att testa iaf. YEE, jag kom in, happygirlhappygirl.
johan bjöd på en öl, men jag har fått lite avsmak på öl sen julbordet så det gick sådär med den kan jag medge, efter ca en halvtimme tror jag(?) så kom Nina och Kalle också så vi hängde in jackorna för att dansa gärnet och Sen var det Limbo där inne med men det hoppade jag över, för att göra det i klackskor och med alkohol i kroppen kan väl ändå inte vara så lyckat om man heter Linda. Nina gjorde det och var grym!

Så ja efter en kväll med house/techno, bugg, vals, och massa dans bestämde jag och Nina oss för att bege osss ut vart vi nu än var för att få tag i en taxi och åka hem.
eftersom vi verkligen inte hade någon som helst aning om vart vi var så gick vi och gick och föröskte få tag i en taxi men det kändes lite lönlöst för alla var upptagna. men till slut fick vi se en taxi som hade stannat vid rödlyserna så vi sprang fram och hoppade in, och hem kom vi välbehållna men trötta.

Idag har jag pratat med min mamma i telefon och de var och kollade på min lillebror Andreas innebandy match och Malin var tydligen i stan på julmarknad men skulle spela match idag hon också.

Nu ska jag dricka lite kaffe för att bli lite pigg sen, tänkte jag och Nina gå ut i slottsparken, för Emelie är på julmaknad nere vid Akerbrygge med hennes familj.
Nu har min Nina varit ur gullig och värmt lussebullar, fixat kaffe och julmusik, en underbart mysig första advent helt enkelt.

 

/L

Chuck



Vår kväll har varit great! Vi kom precis hem och gick faktist innan det stängde, hör på den ni!
Jag beskriver mer i morgon om hur kvällen var för nu ska jag och Nina sova och drömma oss bort till vår drömkille Chuck bass, om det är någon kille som verkligen är het så är det han. Helt klart.
Ja detta var då vårt fylleinlägg inatt, eller nej jag har druckit mängder med vatten så jag mår bra men Nina ligger här bredvid och mår sådär. Men hey det har ju faktiskt varit lördag! YEYE

Saturday night

Jösses vilken seg dag det har varit idag på jobbet, usch. Jag gjorde ju inte heller saken bättre med att gå ur sängen 11.00 ist för 10.00 så att jag fick stressa ihjäl mig som vanligt, men som de flesta vet är jag en tidsoptimist och kan helt enkelt inte planera min tid som en normal människa. Men jag hann (tack vare Nina) och det är huvudsaken.

Idag har Emelies föräldrar kommit och jag blev så fruktansvärt glad över att se lite folk från hemma, hemma från gotland!

Haha just det, det har hänt lite roliga grejer på jobbet, en kille som är och handlar typ varje dag och bara igår var han inne 4 ggr i affären och pratade med mig och igår var han inne igen precis när jag slutat och frågade efter mig, haha, en beudrare kanske? Jag tyckte det var sött gjort.
Sen finns det en till kille som är för himla trevlig och även han är inne ett antal ggr om dagen och hanldar och pratar lite med mig. Och igår frågade ännu en kille ifall jag ville följa med dom ut, haha vad händer?

Nu har jag och Nina skippat middagen igen typ, det är inte bra. När det bara är hon och jag är vi för himla dåliga på att laga mat så då hoppar vi över det helt, det är inte okej. Emlan är på resturang med hennes family, det kallar vi lyx.

Nej nu ska vi tagga till för vi ska på party, yeye. 

Ha en mycket trevlig lördagskväll !

/L

En underbar fredag helt enkelt

Vi har ätit en jätte god middag ikväll, det blev pizza på Peppes. Jag tog en veg variant med svamp, soltorkade tomater, och ruccola och det är helt klart den godaste pizzan jag ätit.

Nu äter vi efterrätt hemma och ja jag vet att det är för sent att äta det men det är ju faktiskt fredag. Och det är ju brownies och glass så min fredagskväll hade inte kunnat bli mycket bättre. God mat, god efterrätt och underbart sällskap, vi gillar fredagar som sagt.

I morgon väntas det jobb mellan 12-20 och efter det är det förmodligen fest som gäller, yeye.

/L


Happy rich girl



Jag är så lycklig! Vi har fått lön idag och ja det var betydligt mer än jag trodde! Visst jag vet att jag är i Norge för att tjäna mycket pengar men inte trodde jag att jag skulle få ut dubbelt så mycket som en medelsvensk.
Ja Asien här kommer vi säger jag bara!

Idag sa jag upp mig från jobbet föresten.. Det var länge sen jag var så nervös och det var helt seriöst den mest oklara mening jag sagt i hela mitt liv. Men jag sa att jag kunde tänka mig att komma tillbaka efter min resa, och det hoppades han, jag är så glad för Jacob (min chef) är så snäll!
Men som sagt när jag skulle säga upp mig så var meningarna sjukt konstiga, men vad hade jag att förvänta mig när jag var så nervös?

Ikväll ska vi ut och äta på antingen Peppes eller Eataly, jag, Emelie, Nina och Linda, det ska bli mycket trevligt.


En sen kväll, igen..

Nu ska jag sova för det är en ny dag i morgon, och jag känner mig rätt bra att jag iaf kommer isäng innan tolv.
I morgonkväll ska vi kanske ut och äta det ser jag fram emot för jag orkar inte ställa mig vid spisen i morgon efter jobbet.
Lördagen består av jobb men på kvällen får vi se om vi ska på fest eller ej, det beror helt på hur pigga vi är. Just det Emelies föräldrar kommer på lördag och mina föräldrar har skickat med lite saker, så det ser vi fram emot!

En solig vårig dag på gotland i mitt källunge.



/L

Ledig?

Idag var det min lediga dag vilket betydde sovmorgon till en sisådär huur länge jag vill. Tyvärr blev mina planer absolut inte så nej, för min kära mormor ringde klockan 7.00

Mormor - Heeeej Linda sover du?
L - hej... mm.. (låter sådär äckligt trött)
Mormor - Jag måste bara berätta att du är med i tidningen idag, jag blev så glad när jag såg dig så jag var tvungen att ringa och berätta det!
L - Du är ju rolig
Mormor - Ja men jag blev så glad! Jobbar du idag?
L - Nej jag är ledig så jag tänkte sova lite till
Mormor - Jaha vad skööönt för dig!
L - Ja, det var skoj att du ringde, vi hörs hej
Mormor - Jag saknar dig! hej då gumman!
L - Kram
Mormor - KRAAM!

Ja så efter det samtalet försökte jag somna om och precis när jag är på väg in i drömmarnas värld ringer det igen,

- Hej Linda det är Erika! Sover du?
L - Hejhej! Jo det gjorde jag.
Erika - Är du bakis från igår?
L - Haha nej
Erika - Skulle du kunna jobba idag?
L- Javisst
Erika- Kan du komma så fort du kan?
L -  Ja vi ses snart!

Så det där med att få mina åtta timmars sömn var ju rätt misslyckat, det blev dock fyra men tro det eller ej så har jag varit riktigt pigg idag, men nu när jag kom hem från jobbet känner jag hur tröttheten smyger sig på.
Tänkte se en film nu i väntan på att mina tjejer ska komma hem.

Later

En härlig kväll

Det har varit en trevlig kväll som bestått av några av mina kära kollergor och lite annat folk. Emelie Tenho som vi hade "avskeds-utgång" för var huvudpersonen, sen var det jag, Em, Nina, Frida, Simon, Kajsa, Sandra och Sandras kompis som jag dumt nog inte minns namnet på. Kvällen  bestod av skitsnack, roliga grejer om våra kära kunder på ica, och mycket härligt skratt. Jag njuter av allas sällskap, de får mig att le, jag är så glad för att jag fått lära känna alla dessa underbara människor.

Simon som var ensam kille med åtta tjejer trivdes men ville ha lite manligt sällskap när vi började prata "sms-regler" som tex när det är korta meningar och punk är man sur, Puss med fler än ett S, med mera med mera. Så ja Simon har lärt sig en del ikväll, eller ja typ.
När vi satt ute kom det fram en man och frågade Simon vilket lotteri han hade vunnit för att få umgås med så många tjejer, haha.

Ja detta var en trevlig behövlig kväll och jag kan säga att jag njuter och kan somna gott ikväll.

Ett stort tack till er alla och Emelie, jag kommer sakna dig!


Utgång, på en onsdag??

Jag och Nina har precis kommit hem från jobbet men nu väntar utgång med tjejerna. Tur för mig så är jag ledig i morgon, det känns bra. Jag är sådär lagom otaggad nu när jag kom hem från jobbet men eftersom vår göteborgare åker i morgon ska vi umgås ikväll.
Nej nu ska jag och Nina tagga till lite sen bege oss ner för att möta upp tjejerna på stan.

Bye people

Onsdag

Inatt vid ca halv två när jag och Nina skulle gå i säng så tittade vi ut genom fönstret, och ÄNTLIGEN snöade det här i Oslo också! Så vi blev mycket glada och hoppades på att vakna upp i en vit storstad.
När jag vaknade i "morse" (halv ett) så var det då ingen snö utanför, vilken besvikelse.. Sen så var det fruktansvärt kallt i vårt rum så jag ville verkligen inte gå upp, men jag lyckades iaf och sprang då in till badrumet och tog en varm dusch.

Jag är galet trött även fast jag sovit i ca elva timmar och tagit en dusch, jag måste ändrå mina sovvanor det här går bara inte. Så nu ska jag sova vid senast 23.30 helst 22-23.00 och inte senare och på morgonen ska jag senast gå upp 11.00.

Hm, fast ikväll skulle i ju träffas alla tjejer för att ha en mys (kanske fest) kväll för att Emelie Tenho åker i morgon, så det där med att ändra sovvanor får bli en annan gång. Nu väntas en mycket sen frukost med Nina, sen ska vi iväg till jobbet.

Om 24 dagar åker vi hem.


Emelie & Nina



NI är underbara, ni förgyller min vardag, ni är bäst!


Nina

Nina har nu varit vaken i 36 timmar, och i morgon ska hon jobba.
Hon är galen, men jag gillar henne ändå, blond som brunett.


De får mig att le




Lussebullsbak

Såhär blev resultater, jag kan medeg att från och med nu avskyr jag lussebullar men förhoppningsvis har det gått över till i morgon.
Snögubben längst ner till höger gjorde jag och L-et högst upp men det ser mer ut som ja jag vet inte ritkrigt inte ett L iaf..
Jag ligger här och mår sjukt illa medans mina tjejer åt tacos och jag försökte äta med det gick inte, jag mår på tok för illa..  Så här i soffan är min plats ikväll.


Tisdag

Idag har vi alla tre varit lediga från jobbet så det har varit en ritkigt mysdag, Vi satt och pratade hur länge som helst hela förmiddagen och sen på eftermiddagen kom vi på att vi inte hunnit med någon frukost än så det blev gröt, och mackor innan vi bagav oss ner mot akerbrygge och tro det eller ej men till jobbet, till ica, för att handla alla våra ingredienser för att baka lussebullar.
Efter att vi handlat allt begav vi oss till Linda som också jobbar vi akerbrygge men inne i köpcentrumet på ett fik, så det blev smoothie. När den var uppdrucken kom vi på att vi glömt handla neskaffe eftersom vi inte har någon kaffebryggare så får det duga, så vi gick tillbaka till ica och inhandlade även det sen gick vi hem och satte igång med bakandet.

Nu har vi våra lussebullsdegar på jäsning så nu slappar vi för fullt. Ikväll ska vi även äta tacos till kvällsmat.

I morgon är det Emelie Tenhos sista dag på jobbet och det känns verkligen grymt tråkigt men vi ska iaf ha "avskeds"-fest för henne i morgonkväll och det passar ju perfekt eftersom jag även är ledig på torsdag. Det enda tråkiga är att jag slutar 22.00 usch, så det blir ingen förfest för mig, men huvudsaken är att man får umgås lite med vår göteborgare innan hon åker på torsdagsmorgonen.

Nu har Nina somnat här bredvid mig i soffan till vår julmusik och jag tänker också lägga mig och vila nu. Sen ska vi sätta igång med bakandet, gissa vilka som kommer vara degklumpar efter det...

/L

Många trötta ansikten på jobbet

Idag på jobbet har det varit lite sådär pinsamt och många var slitna efter helgen. Alla snackar om helgens julbord och vilka rykten det går, men jag får väl erkänna att en del stämmer. Men en del rykten man hör tror man bara inte är sant.
I morse fasade jag för att gå till jobbbet, det kändes verkligen pinsamt! Jag brukar inte vara den som skäms, och egentligen har jag ju inte så mycket att skämmas för heller förutom när Johan och Sebasitan retades och sa "HAHA Linda du var ju full innan julbordet ens börjat och kom vinglandes dit, haha"  ja sånt är ju skit kul att höra när man kommer till jobbet, eller? Haha. Som tur var så blev jag ju lite nyktrare efter maten på julbordet och kunde därför skratta år alla andra som blev fulla och gjorde bort sig.

Idag på min rast så satt jag mig för att läsa dagblandet i spiserummet och där var rubriken "Så slipper du skandalerna på julebordet" haha kanske någon dag för sent?
Efter min rast så gick jag upp för att sätta mig i kassan igen och då skäller en kund på mig för att jag inte "snakker norsk".  Helt seriöst, ska jag under min tid här i Norge helt plötsligt kunna Norska flytande? Och varför ens prata norksa när alla förstår svenska (oftast) ? Nej just det. Då kan ju hon lika gärna åka till ett annat land och lära sig deras språk på en och en halv månad.

Ikväll  åt jag middag själv, det blev rökt lax(den enda fisk som jag gillar), potatissallad, sallad, mozerella, tomat, soltorkad tomat och gurka, det var mycket gott.

I morgon är alla vi tre tjejer lediga så vi tänkte skapa julstämmning till max och baka lussebullar, samtidigt som julmusiken ska vara på full volym, hör på den ni.  Det enda som saknas är svensk julmust och inte någon jäkla julebrus.

Nu ska jag ladda hem Gossip girl sen ska jag ta en dusch och njuta av en mysig kväll tillsammans med mina tjejer och äta lite brieost och salta kex.


Lite fler bilder från julebordet kommer!



Klart att man ler med HEEEEEELA ansiktet Linda, glöm inte ögonen!

 











Ps, idag är det exakt en månad
kvar tilll julafton :) ds


Julebordet

Kvällen igår kan beskrivas med många ord, bland annat galen, äcklig, mysig, härlig, rolig osv. Kvällen började med att jag slöt jobbet klockan 18.00 sprang hem, gick in och ut ur duschen, sminkade mig, lockade håret och hällde i mig 1,25 liter öl. Öl liksom? Sen när började jag drcika det? Jag gillar inte ens det.
I alla fall så ringde det på dörrklockan så jag tryckte på knappen och någon minut senare stod Simon i dörren för han skulle tydligen byta om här. När han bytt om och jag var färdig gick vi ner mot jobbet för alla som jobbat till halv åtta och åtta skulle åka taxi från jobbet till julebordet. Jag hade med mig lite cider till jobbet och det hela resluterade i att jag blev full, och jag hade ingenting i magen, för vi skulle ju äta god julmat (även om jag beställt veg) så jag behövde ju inte äta ngt. Nej eller hur Linda, smart att dricka så mycket innan. Iaf så var jag på kalashumör hela tiden i taxin med chefen, Em, Nina, Emelie Theno, Simon, Sandra och Gunnhelen och under talen med alla ICA butiker i Oslo, och under tiden vi hämtade vår sk julmat. Julmaten i Sverige är en stoooor buffé här var det ja, ngt kött för de och jag fick ngt som jag inte har en aning om vad det var, så ja det hela resulterade i att jag inte åt ngt kyndig som jag är i maten.

Under en tid var jag inte lika på topp längre utan satt och vilade ett tag medans de andra satt och åt. Efter det var det vatten som gällde för mig hela kvällen hade jag tänkt även om all dricka var gratis. Sen så var jag på topp igen och vi dansade så mina fötter värker idag kan jag lova er.

Under kvällen var det tävlingar mellan oss icabutiker, och vi var jäkligt bra på PLU-koder, snurra och skjuta bollen i mål, sätta i öl flaskor i en back först osv, men även om vi ledde tror jag inte att vi vann.
Mitt bord vann ngn tävling som jag inte har en aning om vad det var för tävling men det slutade med att jag fick en urtjusig babytröja.

Killarna har haft en mustasch-tävling men jag har inte så stor koll på vem som vann men jag skulle gissa på Simon, eller kanske Johan? Eller Sebastian? Jacob gav sig iaf.

Eftersom jag mådde så pass bra nu så kunde jag dricka lite vin, och det gick bra även om jag idag äckals av allt som har med alkohol att göra.
Min chef Stian pratade med mig om att jag skulle stanna osv, och hade gen om ngn hört att jag träffat en kille och tyckte att jag kunde flytta in hos honom, men nejj om jag skulle stanna så hade jag bott själv.

Det var sjukt skoj igår kan jag lova! När klockan blev två eller tre så tog vi taxi hem men jag hade glömt min mobil som Johan ringde efter taxi med så vi tog taxi hem till Johan och Kalle där efterfesten skulle vara och jag fick då tillbaka min mobil. Efterfesten var rätt död och alla var trötta och dragna så jag, Em, Nina, Frida, Sandra och Emelie Tenho skulle ta taxi hem, men det hela slöt med att alla var sega utom Em och Nina så de tog taxi hem medans vi andra delade på en.

Jag avgudar verkligen vår personal, de är de bästa!!
Ingen av mig Emelie och Nina ville åka hem igår, vi hade det så bra! VI HAR det så bra!
Så gissa vem som börjat fundera på att stanna igen ?

Här kommer några bilder från kvällen, och det lär dyka upp fler.
















Haha jag bjuder på den sista bilden.


Lycka varar inte för evigt.

Jag somnade i hans famn och vaknade i hans famn.
Det finns inget mysigare än det, jag känner mig trygg då.
Jag njuter.
Jag njuter av hans närhet.

Men som vi alla vet åker jag hem snart, och då ses vi
inte igen på ja vem vet när, månader, år?

Kanske vid jul iaf, men vi får se.
Men det ska vi inte tänka på nu. Absolut inte.

Nu väntas en mysfrukost
med min Nina.


20 november

Idag är jag ledig och har precis ätit en mycket god mys frukost med Nina samtidigt som det var julmusik som hördes ur högtalarna och samtidigt som våra röda ljus var tända. Jag gillar verkligen sådanna frukostar.
Idag är det exakt en månad kvar tills vi sätter oss på tåget mot Sverige, exakt en månad kvar tills vi nästan är hemma på riktigt igen, hemma på ön, hemma hos familjen.
Nu ska Nina bege sig till jobbet och jag ska ta en dusch för att sedan bege mig ner mot Karl Johan för att köpa en tröja som jag kan ha om jag skulle frysa på lördag som jag kan ha över klänningen.
På tal om lördag så jobbar jag till 18.00 och ska därefter bege mig hem till Frida för att duscha och göra iordning mig på en halvtimme och hinna dela på en flaska rött med henne innan hon och jag beger oss till Kalle och Johan för att förfesta lite. Mina soulmates jobbar till 20.00 så de ska fixa sig på jobbet som de övriga som jobbar där för att sedan ta taxin som går 20.30 ifrån jobbet till julebordet.

Jag har fortfarande lite ångest för jag villl åka tillbaka hit efte20 novemberr nyår samtidigt som jag inte vill. Jag är velig helt enkelt, eller nej Sarah sa att jag bara är full av idéer och det stämmer. Det är för många idéer och tankar som snurrar i mitt huvud.

Det jag har börjat tänka på mer och mer är vad jag vill göra i sommar, vad man ska arbeta med på ön eller ska man jobba utomlands då med? Emelie Tenho har planer på att åka tillbaka hit i sommar och frågade om inte jag kunde dela lägenhet med henne, men på sommaren SKA man vara på Gotland så är det bara.
Höst, höst, höst, vad ska jag göra då? Utbilda mig? I så fall till vad? Jag har ju ingen aning om vad jag vill bli, men om jag ska utbilda mig så blir det iaf i Uppsala hos min bästa Linnea. Men om jag inte ska utbilda mig ska jag tillbaka hit då igen? Eller ska jag satsa på ett annat land?
Usch det är lite jobbigt när man inte har skolan på ett sätt längre för det finns så mycket man måste planera, i skolan är allt planerat, man pluggar i skolan och när man kommer hem, tränar, äter och så fortsätter det vecka efter vecka, år efter år. Visst jobb är ju bra i sig för man tjänar pengar och när man kommer hem är det inget man behöver känna sig stressad till, med andra ord miljoner prov/läxor/inlämningar.

Men jag är lycklig, jag har ett jobb nu, jag har en underbar jul att se fram emot, en resa att se fram emot, och en förhoppningsvis solig sommar.




Jag saknar er

Du



GLÖM DET.

Sömnproblem


Min dag har varit förvånandsvärt bra och för en gångs skulle har jag inte väntat något på att klockan ska gå fortare så att jag fick sluta, tvärtom faktist! Det har helt enkelt varit en kanon dag med mina kära arbetskamrater, och glad är jag för att Frida is back från London, det enda tråkiga var att Emelie Tenho och min Em inte var med och joinade oss i kassan, men de har njutit av deras lediga dag skulle jag tro.

När mobilen ringde i morse klockan 7 och jag var redo för att gå till jobbet hade jag förberett mig på en hemsk dag och hade nästan tänkt varna folket för en allmänt trött och gring Linda. Anledningen,
- Har varit vaken hela natten känns det som för att några idioter till vägarbetare har för oväsen, sen när början vägarbetare arbeta nattid och störa sovande människor?
- & sen när slöt jag sova utan öronproppar? För er som inte vet så sover jag alltid med öronproppar, jag hör en massa konstigheter annars, och eftersom jag började med detta för ca tre år sedan har det blivit något av ett beroende. Men nej jag har inte sovit med dom i när jag sov hos .... .
Så varför jag inte hade dom i var för att jag hade ont i mitt ena öra och just därför hörde jag dessa människor till vägarbetare som förmodligen gillar att hålla folk vakna.
- Jag lyckas sova ett tag iaf men vaknar tidigt på morgonkvisten av regn, det är så typiskt. Så ja där låg jag i min säng och var förbannad för att jag inte kunde sova och för att jag snart skulle gå upp och sedan bege mig till jobbet.
- På vägen till jobbet ringde jag min mor som hade ringt kvällen innan (men jag hade min mob på ljuslös och såg inte att hon ringt förens vid halv tolv, med andra ord lite sent) . Under den korta sträcka jag har till mitt jobb hann vi börja bråka, såklart. Dumt nog, och jag kände att min dag var förstörd ännu mera än vad den var från början.
- En kund blev förbannad på mig, varför undrar ni och det undrar jag med, jag förstod nämligen inte vad hon sa.

Ja, så egentligen fanns det inget som såg ljust ut denna dag, men när jag väl börjat jobbet så hade jag och Erika lite tjejsnack, och då kändes allt bättre, plus att min Linnea förgyllde min dag med ett sms.

/L

Nu tänker jag gnälla


Sen jag flyttade till Norge får jag knappt något sms, hemma i sverige fick jag åtminstonde som minst 5 sms per dag, här får jag vara glad om det kommer ett i veckan.  Hemma i Sverige på Gotland ringde min mobil åtminstonde 2 ggr per dag, här ringer den (precis som smsen) minst en gång i veckan, om man har tur. Ja visst så tror folk att det kanske är dyrt osv, men ah vad tråkigt det är.
Förra veckan ringde jag till mamma minst 5 ggr, varav 3 var på en och samma dag, bara för att jag kände för det. Så snälla rara familj och vänner om ni har tid och lust så ring mig, ör jag är pratsugen /Desperat tjej typ..

Jag vill hem nu, nu nu nu nu nu! vi har rätt mycket hemlängtan nu, men vi trivs ju självklart här, men som sagt, borta bra men hemma bäst.
För er som undrar ska vi säga upp oss i morgon så att vi verkligen kan åka hem den 20e dec, och nej jag ska inte flytta hit efter nyår igen. Jag ska njuta av Gotland en månad tänkte jag, njuta och ta det lugnt, inget jobb bara vila, träffa vänner, familjen och släkten.


Jonte är för söt, han bjöd med mig på hans julbord den 5 december då hans firma bjuder dom och deras respektive. Så han var söt och frågade om inte jag kunde komma hem och gå dit med honom :)
Tyvärr har jag inte kommit hem då bara..

Ps, Vill tack Jonathan och Louise för våra presenter! :) Ds.

/L

Skrivet av Emelie. "Kondom-problem"

Läste lindas blogginlägg från igår när det hade blivit lite missförstånd på ica, kom då på en sak som hände mig häromdagen när jag satt i kassan.

Jag, Linda och Jörgen (en kille på jobbet som är lika gammal som oss) sitter i varsin kassa och det är ganska lång kö. En kille (typ 22år) har stått i kö ett tag och kommer fram:

Kille: Hej, jag måste fråga, var har ni kondomerna??

Emelie: (Tänker som fan, hmm.. men kommer inte på var vi har dom så jag börjar kolla där runt kassan typ vid tuggummina och allt där kondomerna i affärerna brukar hänga men hittar dom inte) Hm, jag vet faktiskt inte riktigt, vänta lite.

Kille: Tittar på mej och ser lite stressad ut.

Emelie: Jööörgen! (Försöker få kontakt med honom som sitter i kassan närmast mig men det är massa kunder i mellan oss, dessutom verkade han ha något problem med något och såg väldigt upptagen ut)

Vid det här laget börjar både killen, jag och kunderna bakom mig bli lite stressade. I normala fall ringer vi till några typ "halvchefer" som vet allt när vi vill veta var något ligger men just idag jobbade typ Ekrem och Rune. Ingen av dom var någon jag hade någon större lust att ringa o fråga om kondomer om man säger så;) Jag försöker i stället få kontakt med Linda som sitter två kassor bort.

Emelie: Liiiiiinda!! (Linda ser på mig) Var har vi kondomerna?? (Säger det lite tyst men mimar tydligt med läpparna)

Linda: VA??

Emelie: var har vi kondomerna?

Linda: Vad säger du??

Emelie: K-O-N-D-O-M-E-R-N-A, VR HAR VI DOM???? (Nu var jag tvungen att nästan skrika för jag såg ingen annan utväg)

Killen: Tittar typ bort och vill nog helst bara försvinna.

Linda: Kondomerna?!? Dom har vi där borta. (Pekar med hela armen bakom kön och jag visar mot killen att han får gå o hämta dom)

Hela kön följer typ nu vad vi gör (inklusive lindas kö eftersom hon vid det här laget också är inkluderad i fallet) Stackarn ser ändå inte kondomerna och Linda måste fortsätta skrika från sin kassa.

Linda: Lite uppåt. vänster. VÄÄÄNSTER!

Killen hittar  till slut kondomerna, tar dom snabbt och kommer fram till mig i kassan för att betala. Vid det här laget kan jag inte bestämma mig om jag ska skratta högt eller bara låtsas som ingenting. Jag kan i alla fall inte hålla mig så kväver typ ett skratt och ser på killen som (faktiskt) ler, ser lite skamsen ut och skyndar iväg med sina kondomer.

Han kommer nog inte tillbaka och handlar kondomer på ICA på ett tag skulle jag tro :)

EmelieNina.blogg.se

Vår granne gillar att se nakna tjejer

Kul liv vår granne verkar ha. Han bor i en av lägenheterna mitt emot oss och är i vår ålder ungefär. Ikväll har han "fest" så med andra ord orkar folket inte gå ner från trapporna och röka utan står/hänger utför hans fönster.
Jag kommer in i vårt rum som är tänt och är precis nyduschad, det enda som skymmer mig är min handduk. Jag som inte har en aning om att jag är i centrum för ett antal snuskiga äckelkillar slänger av mig handduken för att ta fram ett par underkläder. När jag väl satt på mig mina trosor hör jag killarna prata och tittar RAKT på mig. Kul i jul.
Jag får panik slänger mig ner och letar febrilt efter min pyamas utan vidare framgång.
Jag får då den biljanta idén att släcka lyset och sedan leta efter min pyamas med hjälp av min bärbara dators ljus, och jag lyckas. Killarna däremot står fortfarande och försöker se, idioter.
Detta var inte första gången, de har nämligen sett Nina in action också om man nu kan säga så.


Nu ska jag dricka en liter vatten för så törstig är jag, sedan ska jag se Saw V med mina tjejer, vi tänkte utmana vår rädsla, fast o andra sidan, Saw-filmerna är väl bara äckliga?

/L

Snygg som få



elin kling

ICA

Haha, det finns så mycket sköna mäniskor i världen. Folk som letar efter saker som är precis framför ögonen på dom, och efter saker som jag inte förstår namnet på typ som idag när en kille kom fram och frågade,

-Vart är barbaren?
Jag - Barb...?
-Barbaren?
jag- Barbaren?
- Ja, jag trenger barbaren
jag- jag är urkass på norska kan du förklara vad det är för något?
- Hm?
Jag- jag förstår inte vad barbaren är, kan du förklara det?
- Barbaren!
jag- .................
-Mousse?
jag - Hårmousse?
- Nai
Kunden visar med hjälp av tecken att det är raklödder. nej vi har det inte lätt på ICA! O in te norrmännen med oss svenskar heller för den delen..


Som en skrev på "du jobbar på ica va?"
"Är det inte riktigt irriterande när kunder kommer fram och frågar "jobbar du här?"
- Nej, jag har en tröja som det står ICA stort på ryggen på och plockar upp fläskfilé för att jag tycker det är kul. "

Titanic


Myskväll blev det. Titanic ser vi på nu och ja den filmen är ju för bra, samtidigt som jag blir förbannad om vart annat pga de olika klasskillnaderna, och folket som tror sig vara så mycket bättre bara för att de har pengar. Jag avskyr sådanna människor som tror sig vara bättre än andra!

Det är lördag och jag njuter.


Idag har det varit jobb som sagt men när klockan slog 18.00 och man skulle gå hem kändes det mycket skönt, för man har ju en ledig dag att se fram emot i morgon! Idag när jag kom hem hade jag och Em fått post. Våra bankomatkort med idkort hade kommit, äntligen! Fast inte var man så värst snygg på kortet och för att inte tala om handstilen!! Man skulle kunna tro att en femåring hade skrivit det..

kväll blir det en myskväll med onyttigheter så som pizza, chips och film, det ser vi fram emot! I morgon är det söndag, och vi har inga planer så det lär bli en välbehövlig slappardag.

Kom precis på att jag skulla ringa min älskade syster för två timmar sedan så henne ska jag ringa och få höra om allt på gotland och hur hennes liv ser ut för tillfället, det ska bli mysigt!

/L

Disney dreamworks

Har alltid varit ett big fan av disney och
kunde självklart inte vänta med att se
madagaskar 2, grym kan det förklaras,
för så som jag skrattat var det länge
sen jag gjorde åt en film.

Jag kanske är barsnlig men jag kommer aldrig växa ifrån disneys filmer. (& inte dreamworks heller för den delen, eftersom jag fick veta att det är dom som gjort madagaskar ;) )

Oslo

Idag har det var en alldels underbar dag (om man räknar bort morgonen). Jag har varit på toppenhumör hela dagen och det känns ju bra. Det kan ju vara för att det är fredag men vad vet jag.
Det blir en lugn fredag för mig, för i morgon väntas jobb mellan 9-18. Jag hade/ har egentligt tänkt att ha en lugn helg över huvudtaget för att jag bara vill det. Men idag så bjöd en arbetskamrat med oss på fest som är i morgonkväll, så ja hur det blir med en lugn helg får vi se, men det vore nog bäst om det blev så eftersom vi ska hålla igång hela nästa lördag för då är det julebordet.

Igår pratade jag med mamma och pappa om att åka tillbaka hit direkt efter nyår, fast egentligen är jag bara ledig från jobbet fram till den 28e december.
Mina planer var från början att säga upp mig den 1 dec för att sedan åka hem den 20 dec för gott innan vi reser i feb, men nu har jag börjat tänka om, för vad ska jag göra hela januari på Gotland egentligen? Nej just det.
Jag hinner träffa alla jag vill träffa under de dagar jag är hemma under jul och om jag då åker hit igen precis efter nyår så är jag ju ändå bara här i ca 4 veckor innan vi beger oss ut på vår asien resa.
Tillbaka till mam&pap, de tyckte att det lät som en bra idé, och det gör även jag. Det enda negativa är att Emelie och Nina inte vill åka tillbaka hit igen (även om Em vill det just nu så vill hon inte bestämma ngt) så jag måste resa tillbaka hit själv (hjälp), den andra negativa är att jag inte har någonstans att bo men eftersom jag har så många härliga arbetskamrater kanske de skulle kunna stå ut med mig i någon vecka, och det tredje dåliga - skattekortet! Jag har skrivit att jag är kvar till den 20onde så då måste jag till lönekontoret igen och prata, usch.

Ja så snart, mycket snart måste jag bestämma mig helt och fixa boende för min chef har frågat ett antal gånger om hur vi gör.

Beslutsångest.. För tänk om jag abolsut inte vill åka hit igen efter nyår?
Nej jag trivs här, och det är trots allt bara några veckor. Men ändåå??

Jag avskyr att prata med mig själv om hur jag ska göra, jag kommer ingenstans..

Living

Du planerar saker, du drömmer om närhet, du klistrar upp minnen på väggarna i hopp om att få nya bättre, du skryter inför dina vänner och du tänker på nuet. Vad får du tillbaka? Livets eviga och sanna plågor, hm eller?

Vi läser böcker om olycklig kärlek, om sann kärlek, om förlorad kärlek och inte en enda bok slutar utan ett lyckligt slut. Det vi läser är människors drömmar. Hur vi vill att livet ska vara.

Jag tycker att livet skulle vara bra med att vakna upp i lagom tid, ta en dusch, träffa vännerna över en latte på ett mysigt café, ta en promenad, träffa någon över lunch, ta en sväng till gymmet, träffa någon över middag och sedan komma hem för att njuta av en kopp te och en bra film. Men nej du, vad vore livet utan lidande?


Bedtime



P.S. I love you



Denna film är nog en av de bästa jag sett.
Än så länge har jag sett 25 minuter men jag blev som vanligt tårögd som jag alltid blir när jag ser film så jag var tvungen att pausa och hämta lite papper.
Jo tack jag vet att jag är blödig, nu ska jag se klart den.

You´re wonderful



Pratade med min Linnea alldeles nyss, man blir alltid lika glad av att höra hennes röst.
När vi pratade kände vi båda att vi saknade sommaren som var och vår lägenhet i Visby då jag, Malin, hon och Johan också bodde hos oss ett tag, det var så roligt!
Vi festade, var på stranden, åkte bil, åkte speedboat, åt på resturang, drack vin och gjorde en massa skoj.
Jag vill ha tillbaka sommaren!

Linnea jag saknar dig !

Last christmas

Snart är det jul och då kommer jag hem, det ska bli så mysigt.  Den 22 dec är jag på ön igen och då ska det inhandlas julklappar eller det  lär jag inte hinna på en dag så 22-23 ska jag försöka hinna det och sen
är det julafton så inte förens på juldagen på kvällen hinner jag träffa mina vänner.

Förra julen hade det hänt så mycket i mitt liv, jag hade varit på min första utomlandsresa utan familjen, jag hade fyllt 18,
tagit körkort, blivit lucia, och hann inte mer än o fira jul så skulle jag resa till Hong kong och fira nyår och därefter till vårt underbara Thailand.
I år kommer jag hem precis till jul och kommer vara hur lycklig som helst för att få träffa alla och sedan ska jag (tror jag) vara hemma på ön i januari även om mina tankar har och är planerade till att åka tillbaka hit efter nyår någon gång men vi får se. & den 1 feb ska min, Emelies, Ninas och Ellas resa bära av mot asien.
Jag ler när jag tänker på vad mycket skoj jag har att se fram emot.

Jag ser fram emot att komma hem och träffa alla, för det finns inget
finare än att vara lycklig när man återses igen efter en rätt lång tid.




-

Jag borde inte umgås med någon kille, helt ärligt.
Jag har tappat mitt förtroende för dom rätt rejält efter
det som hände förra gången. Nu för tiden tänker jag
konstant att det värsta kommer hända, att jag inte är
den enda tjejen, att mystiska sms inte alls är ifrån
kompisen utan från en annan donna. I och med detta
så låter jag inte några känslor spela med in, jag känner
mig kall men ändå varm men vill så gärna få smsen,
"kan vi inte ses i morgonkväll?"
Men jag själv är dålig på att skriva det, jag blir egoistisk.
När jag väl frågar på sms om man ska ses och inte får
svar fort nog börjar jag återigen tänka en massa..
Jag tänker för mycket på det värsta, att det värsta ska hända,
eller få svaret tillbaka "nej jag har träffat en annan/jag vill
inte att vi ska ses så mycket längre".
Usch jag får rysningar bara av att tänka på det.
Nej du Linda njut istället och sluta oroa dig.



T.

Idag är jag ledig men inte tog jag någon sovmorgon nej. Jag vaknade vid 07.00 av att jag drömt något skoj för jag satt upp och skrattade (hjälp, felet med mig är....?). Efter det låg jag och tänkte på hundra miljoner olika saker, bla jul, familjen, jobbet, julbordet och en hel del andra saker om ni nu vill veta, så med andra ord kunde jag inte somna om.
Jag låg verkligen bara och önskade att timmarna skulle gå så att jag kunde gå upp och äta frukost med mina tjejer, för båda skulle upp och jobba idag, men inte jag nej, för jag är l e d i g och det gillar vi.

Så idag ska jag (har jag tänkt iaf)
- se gossip
- springa (jag hoppas att jag får någon impulsgrej och verkligen gör det för en gångs skull)
- städa
- se en film, "PS i love you"
- handla mat
-lyssna på en massa musik

http://www.youtube.com/watch?v=5cpSv2mNhhc&feature=related

Inte särskillt händelserik men något iaf, jag har ju iaf planerat.

Jag är tydligen tjuven

Nina kommer inrusandes i rummet

N- Min tandborste är borta!
L- HAHAHA
N -Linda är det DU som tagit den?!?!
L -Haha varför skulle jag ta din tandborste? Och hur kommer det sig att ni behandlar mig som ett barn för så fort något är borta så frågar ni om JAG har tagit det! Haha
N -Haha! Men helt jävla seriöst, den kan ju inte bara vara borta!!
L- Haha

Ny vecka


Jag har börjat prata i sömnen när jag sover, det är inte okej. I lördags efter vår utgång och jag hade däckat av utmattning hade jag tydligen haft en konversation med mig själv (?). Detta är helt klart oklart men kan bero på att jag sover sjukt oroligt på nätterna nu för tiden, vet inte riktigt vad det är men det känns inte bra.  Drömmer massa mardrömmar, vaknar att antal gånger varje natt och ibland vaknar jag dessutom alldeles kallsvettig. Det kan bero på att min sjukhet är påväg tillbaka eller är jag bara orolig för något, det kan man ju fråga sig..
Men jag får nog erkänna att jag har börjat längta hem nu, lite då och då. Saknaden efter min familj är så oerhört stark så när jag gick och la mig igårkväll försökte jag låtsas att jag låg hemma i mitt lila rum i källunge och att jag hörde mina föräldrar ha teven på i våningen under. Igår var det en sådan där självklar "längta-hem-kväll".
Det känns konstigt att det är 6 veckor (6 VECKOR?) kvar tills jag får träffa dom igen.. Men som sagt går tiden här sjukt fort och jag har så jäkla kul rent ut sagt och jag har aldrig varit mer nöjd över vad jag gjort i mitt liv, att flytta från mitt hem, flytta från Gotland, flytta från Sverige. Det känns som om jag mognat enormt på dessa på veckor. Så vem vet, när jag kommer hem är jag kanske en helt ny Linda.
Men det hade känts bättre om jag kunde åka hem lite då och då för att umgås med min familj.

Ikväll blev det i alla fall tacos med mina tjejer, och nu tänkte jag snart sova. Men om jag känner mig själv rätt  så kommer det dröja ett antal timmar till innan jag bestämmer mig för att släcka ner och lägga mig i sängen.

Ikväll har vi en mysig hemmakväll jag och mina tjejer. Dom är BÄST!

Malin...





Jag saknar dig !

Lucia kandidat 3



Den här tjejen Johanna Jupiter kommer jag nog att lägga min röst på.
Anledningarna är för att jag tycker att hon ser ut att vara en jätte härlig
tjej, och hon har en härlig utstrålning.
Känner inte henne men enligt rykten är hon en jätte snäll tjej.

Så luciakanditat nummer 3 röstar jag på!



Alla tjejerna har skrivit deras smultronställen på Gotland
 som tex, sysne, katthamarsvik, baju osv.
Jag som tydligt var rätt lost svarade förra året
"blåbärsskogen" (?????????)



Skoj var det!

Jag orkar inte berätta om kvällen från igår,
så bilderna får tala för sig själva.





en bra lördagkväll


Nu är vi betyyyyydligt mer taggade än förut,
det kommer bli en bra kväll. Helt klart.

Partylåt 1

Patylåt 2 ofc

Halva?!?



Fick veta en sak som både var sjukt hemsk och jätte bra idag.

Vi har varit här halva vår tid.

Jag blir ledsen när jag tänker på att lämna det jag har här.
Jag blir glad över tanken på att träffa min underbara familj och vänner igen.
Men det finns så mycket på Gotland som jag inte längtar efter.

Tur eller vad man ska säga så stannar jag inte på ön så länge, bara någon vecka.

Här känner jag mig fri på något konstigt sätt

Party night

Idag är det lördag, idag är dagen då vi ska festa gärnet och bara ha allmänt skoj. Men vad händer?
Jag är verkligen trött, galet trött som vanligt och noll taggad för en utekväll. Vi som har köpt massa dricka till kvällen och har varit taggade ja hela veckan kan man väl säga. Jag som till och med gick upp i bra tid i morse med Emelie för att gå och fixa bankonto, men banken var såklart stängd. Så ja idag har jag bara suttit och lyssnat på musik, båda nya hits och låtar från förr, som nu tex är det vengaboys "boom boom" som dånar genom högtalarna. Bra musikval där L..
Nej nu måste jag snart göra något åt saken, först och främst byta musik.

LINDA RYCK UPP DIG!

Nina

Idag när min kära vän Nina kom hem från jobbet så mår hon sjukt dåligt.
Jag ber henne lägg sig ner i soffan bredvid mig så hon kan vila lite, men hon mår verkligen jätte dåligt.
Jag frågar varför hon mår illa och fasar att hon ska sjuk, Nina svarar mig då
-"Jag har snusat, jag fick en snus av Martin på jobbet... Det känns som om jag har drucikt sprit hela dagen typ.. Jag ska aldrig mer snusa på jobbet, och aldrig över huvudtaget.."




Time to sleep

Nej nu är det tid nog för mig att hoppa isäng. Min plan att vara duktig och gå isäng vid 21.00 ikväll misslyckades jag med återigen. Så imorgon ska jag säga "hejhej + gäsp" till ca 500 kunder. Undrar egentligen hur många gånger jag säger hej hej varje dag? Hm nej det ska jag inte fundera på nu för nu ska jag fokusera på min sömn.

Nighty.

Galet



Det är snart redan ett halvår sedan det var bal!
Det är helt galet vad tiden går fort.
Ja snart är man 30 med hus bil och massa lån också va?


Shopping

Det enda som existerat i mitt huvud idag är shopping shopping shopping. Jag har inte fått handla på sjukt länge för vi ska spara spara spara. Men hey nu är det såhär att jag är tjej och behöver göra min shoppingrundor ibland. Jag skulle trots allt "bara" ha ett par stövlar men det blev det såkart "baaara" inte.
Efter jobbet begav jag mig in i Akebrygge köpcentrum som jag förövrigt gick vilse i, tack säger jag till gotland som har en gata på öster och en annan, adelsgatan. Här vet man inte vart utgångar finns, vilken våning man är på osv..
Well, efter att jag varit inne i köpcentrumet hittade jag tillslut ut ch bestämmde mig för att bege mig til Karl Johan för att hitta mina nya stövlar. Sant så sant så fanns de svarta underbaringarna där och utan att provgå, testa båda så köpte jag dom. Vilket jag i n t e ångrar.
Efter det var jag inne i att bara se kläder jag ville ha, klänningar, underkläder, smink ja ni vet..
Så ja efter att varit inne i ett X antal affärer och några timmar senare insåg jag själv att nu var jag tvungen att slita mig och bege mig hemåt. Väl hemma har jag köpt med mig, nagellack, parfym, två nya underbaringklänningar (en till helgen, eller jag tror att jag ska ha den iaf och en till julbordet), och så nya underkläder.
Vi som skulle spara, så jag har ångrat mig lite ikväll.. DumLinda. Aja jag får tänka att det fick jag väl iaf unna mig?

Vi är ensamma i lägenheten, helt jävla själva hela helgen, och det är så skönt! Vi kan göra precis vad vi vill.
Så gissa vilka som ska ha förfest här på lördag?

/L

Mail


Om det är något jag verkligen gillar så är det mail. Jag har börjat uppskatta det så otroligt mycket mera nu sen jag flyttade hit. Förut kändes det ibland lite som en pina att svara på det a4-a långa mailen som kom men nu älskar jag det. Nu är det mysigt att svara på alla möjliga frågor, och det är så skoj när man verkligen märker hur mycket folk det är som bryr sig om en.
Det är lite som när man var liten, när man brevväxlade med alla de där fina brevpapprerna ni vet? Det var så himla kul när det kom brev till posten enbart för mig. Inte för att det var lika många frågor men iaf några få som man uppskattade något så otroligt. & sedan att få sätta sig för att skriva med alla sina pennor i alla möjliga färger och måla något fint. Just så känner jag nu när jag får mail.

Skriv ett mail om ni vill göra min dag.


Bloggbegäret tog över.



Hm, slutskrivet i bloggen var det ja Linda?

En enda människa ska inte göra så att jag slutar med något som jag gillar.
Efter massvis av förfrågningar "varför slöt du?" och kommentarer som "du kan inte sluta skriva fattar du väl?!" så insåg jag själv hur dumt det lät att sluta pga en liten skitsak, eller nej skitsak var det verkligen inte men ändå, ni fattar.

Igår var det jobb som vanligt men egentligen skulle jag vara ledig men de frågade om jag inte kunde börja 7.00-15.00 självklart sa jag som vill jobba så mycket som möjligt, men ingen sa något om övertid, men hey det gillar vi det också!
Dagen rullade på och när jag väl slöt kände min kropp hur slut jag var. Så hem duscha, äta med mina tjejer och därefter ta bussen till .... för att se film. Men så blev det inte, jag kom dit, somnade efter en kvart och blev väckt  id 4 i morse för att jag somnat med alla kläder på mig. Det var varmt. Två timmar senare var det dags att bli väckt igen för att gå till t-banan och åka hem för att sova vidare i min säng.
Det var så himla skönt så jag tog en enorm sovmorgon fram till ett, såg gossip. Insåg att klockan var för mycket för att ha tid att se på det men kunde inte slita mig. Efter gossip sprang jag in i duschen och lika fort ut igen för att göra en snabb sminkning, snabb frukost och snabb föning för att sedan springa till jobbet (IGEN).

Nu när jag kom hem är jag ensam för emelie och nina åkte till ninas syster när de slöt jobbet. Så jag har jag ätit minmajs och mandariner som jag köpte med mig hem från jobbet och det fick bli min "lyckade middag".

PS. Jag och Em har fått våra norska personnummer nu
så nu är vi norska medborgare!
Låter lite underligt i mina öron kan jag lova. DS

SLUTSKRIVET I BLOGGEN

Det har hänt en del just nu så jag kommer sluta skriva blogg.

Antar att ni nu undrar varför, men det är en anledning som jag inte känner för att berätta helt men vissa grejer jag skriver om i bloggen vet inte de närmaste, med andra ord min familj så när de fick höra av andra som läser min blogg ("För det är ju så himla kul tydligen")  så då kan ni kanske själva ana besvikelsen.

Jag är trött på folk som tror sig veta saker om mig och prata om det för andra.

Nu är det slutskrivet i bloggen om mitt privata liv.

Hopppas folket är nöjd nu

N,L



Fick inte ha den bilden jag ville av Nina, så det får bli en bild utan våra ansikten.


Ps, vi har bott här i 4 veckor
och någon minut nu.ds


Söndag

Idag var det inventering på jobbet eller varetelling som det heter på norska. Vi hade sett fram emot en rätt slapp dag med att räkna varorna i butiken och eftersom jag sitter i kassan skulle jag slippa hålla på med varorna i kylen eller i frysen.
Efter upprop, genomgång mm skulle vi som sitter i kassan + Em & Nina också räkna varorna ute i buitken. Då kommer vår kära chef från ingenstans och säger,
- Linda följ med Iman, Robin och Lone för att räkna varorna i frysen
KUL! Det var verkligen så självklart att just JAG skulle få göra det. Sen att räkna alla möjliga sorters lax som för övrigt ser likadan ut gjorde mig blå om fingrarna men Sebastian var snäll och gav mig ett par handskar. För er som undrar fanns det 10 olika sorters jävla lax. Eftersom jag tyckte att hela den här grejen att vara i frysen var skit kul så var jag självklart långsam och man märkte då på vissa som inte gillade min takt. När jag äntligen var färdig med alla lax, all fisk, och frysta tårtor fick jag räkna godis. Godis i alla möjliga storlekar och hela den här dagen har jag räknat och räknat de värsta grejerna i affären, i åtta och en halv timme.
Men det var skoj emellanåt också såklart.

Den 22.a novmeber är det julebord och de flesta på jobbet ska dit, och då ska man ha kavaj eller någon fin klänning så det ska köpas! :)

Nu ska det ätas middag med mina tjejer!

/L

...


Har fått en del kommentarer om att jag träffat en norrman?! Kul att folket drar egna slutsatser, han är inte norrman, han är faktiskt svensk, tom gottläning om ni nu vill veta.
Världen är rätt liten, eller vad säger ni?

TACK FÖR MIG.

L kväll


Ja nu har vi kommit hem från ikea, det var helt sjukt jobbigt att bära hem sängarna. Tänk er att tre tjejer bär var sin säng och tar i för kung och fosterland för att orka bära dessa sängar. Ja så där gick vi med sängarna genom hela Oslo centrum, och ja man blev rejält uttittad och folk kom fram och frågade om de kunde hjälpa till. Tack men nej tack vi ska klara detta tänkte vi.
Efter att vi åkt ikea bussen gått till trappen och upp på trappor och sen till t-bannan för att sedan ta bussen till slottsparken, gå hem och äntligen komma fram tilll lägenheten och hissen insåg vi hur bra vi var. Men väl inne i lägenheten insåg man hur döda och genomsvettiga vi var, yummie.

IKväll orkar vi inte göra något så med andra ord ska vi inte laga mat utan gå ner till Akerbrygge för att äta något gott på en reaturang.
Nu ska vi fixa oss lite medans Em duschar sen ska vi bege oss. Detta lär bli en mysig lördag helt enkelt.
 Får se vad vi ska göra efter att vi varit ute och ätit, utgång? Träffa arbetskamrater? Sova? 
Det sistnämnda lär det bli så som jag känner nu iaf.

L ö r d a g

Nu är jag hemma i lägenheten igen orkar inte berätta allt men ikea blev det igår, fick dock inte allt vi önskade för våra sängar vi skulle ha var slut (SÅKLART). Klockan blev 23.00 och vi satt oss på bussen tillbaka mot Oslo S.
Väl där får jag sms om att jag ska åka dit och bestämmer mig för att inte sova hemma så jag hinner precis med sista bussen bort dit.
Idag blev det en enorm sovmorgon, kanske lite för lång men med trevligt sällskap kan jag absolut i n t e klaga. 

Ja så nu har jag kommit hem, har pratat med min älskade bästa syster i telefon och fått höra det senaste ur hennes liv även om det inte alls är samma sak på telefon, usch, jag saknar henne oerhört mycket.

Nu ska jag ta en dusch för jag är en sjukt äcklig tjej just nu. Därefter måste jag försöka äta något för det har jag inte hunnit med idag än. & pencillinen som jag ska äta i 10 dagar har jag börjat slarva med, så nu jädrar ska det knapras tabletter.
Efter det väntas ikea återigen med Nina & Linda.

/L

RSS 2.0