Ups, lite lång(tråkig) läsning

Gotland var u-n-d-e-r-b-a-r-t! Jag tog flyget hem i söndagskväll och inte en endaste visste att jag skulle komma till ön förutom A&A. När jag väl kom till flygplatsen ringde jag Malin och sa att hon skulle hämta mig på flygplatsen. Det var en mycket chockad lillasyster i telefonen kan jag lova.
När jag kom hem hade familjen gått och lagt sig så jag gick in mammas o pappas rum och frågade om dom var vakna, vilket dom var, och så tände dom lyset. Två trötta, chockade och glada föräldrar fick jag krama om.

Orkar inte skriva något bra, men äh jag kör bara!

Måndagen spenderades på stan med Malin och familjen och en mysig middag på kvällen.

På tisdagen åkte jag och Malin till klintehamn för att överraska mormor, morfar och gammelfarmar Ann. Alltså fika gånger två och vi hade det mycket mysigt.

Onsdagen spenderades på jordgubbsåkern. Jag och Malin gick och rensade ogräs vid jordgubbarna, gissa om man hade träningsvärk dagen efter? Åhjaa.
Efter fikat ute i trädgården så var det så varmt så jag och Malin somnade. Sen hoppade vi lite studsmatta och sen vart vi helt slut. På kvällen åkte jag och Malion in till stan för att sova i hennes lägenhet.

På torsdagen tog vi sovmorgon innan jag åkte hem och bakade två pajer inför födelsedagsfikat jag hade på kvällen för släkten. Fick en massa fina grejer! Parfym escada magnetism, pengar, kosta boda glas, värmseskydd till håret och så.

På fredagmorgon så kom familjen in vid halv 7 och sjöng för mig. Jag fick höstjacka, hudlotion och spray från body shop eller store? Glömmer alltid vad det heter.. Flygbiljetter tur&retur då när jag var hemma och till jul, sjukt bra! Tröja, trosor, puder osv.
Vid lunch kom Louise hem till mig, älskade underbara Lousie. Fick en söt blomma av min fina! När vi skulle säga hejdå stod vi på gården och kramades, men helt plötsligt började vi gråta båda två när vi började prata om hur mycket vi va med varandra när vi var yngre, haha.
På kvällen åkte jag in till stan och åt middag med Emelie och så såg vi idol. Fick fina underkläder av min Em!

Lördagen spenderades på Klintemarkanad. Det blev bakad potatis och fika hos farmor Ann men inget karusellåkande..
Efter det åkte mamma o pappa ut med os till Silte som ligger lååångt ner på ön. Där red vi på islandshästar det var kul även om jag satt som en studsboll i en timme och alla skrattade åt mig. Skavsåren ska vi inte ens tala om, och inte träningsvärken heller, och inte blåmärkena heller för den delen. Jag lovar att min häst egentligen var en vanlig häst med tanke på mitt studsande.. Men det var mysigt när dom gick sakta och inte tölta eller vad dom nu kallade det..
Efter en ridtur i skogen åkte vi in till stan för att se på ibk och dom vann mot uppsala!
Kvällen/natten spenderades hos Malin och sen otippat nog på etage hela natten. Men när allt stängt så fick vi skjuts hem av Adam.



Söndagen var en trött dag. Vi åt pommes och bea till frukost, det ni. På eftermiddagen kom Ella&Emelie hem till mig en stund. Fick en rakapparat av Ella.
På kvällen blev det middag med hela familjen och Emil. En grym sista kväll på ön.

Nu består mitt liv enbart av attt jobba, äta, sova. Men jag klagar inte! Pengar måste jag ju ha och jag jobbar på bästa MQ.

Men att jag blivit senil är en helt annan sak. Glömmer allt som Fredrik gör på dagarna. Typ som idag när jag vaknade så var Fredrik inte där och då fick jag panik och fick för mig att han blivit mördad i hisningen även fast han bara var i skolan. Sen funderade jag på vad han skulle göra ikväll och gick och tänkte på det i en timme typ, och DÅ slog det mig att var på hans nya jobb och kollade..

Nu måste jag dessutom ta tag i träningen igen, det här är katastofalt dåligt. Har inte tränat på snart två veckor! Har säkert gått upp massa nu från när jag var hemma och är i kass form igen. Men jag orkar inte gå upp vid typ 6-7 på morgonen för att åka och gymma innan jobbet. & eftersom jag slutar 19.15 varje kväll så hinner jag inte gymma efter heller, plus att jag är vrålhungrig efter varje arbetsdag. Näe, jag måste ta o lösa det här nu.

Grymt läst. Tja



God natt

Jag lovar att berätta om allt hemma på Gotland, men nu finns det ingen ork! Är ännu trött efter helgen. Min kropp klarar inte av att somna runt halv 7 på morgonen..

Jobbar 7 dagar i rad nu så vi får se när jag återkommer! Ciao

Hejdå Gotland vi ses i jul

Flyget blev flyttat så istället för att det skulle gå vid 13 så gick det 10.30 och där försvann hela min förmiddag på ön.. Krama om lillebror i morse innan han gick till skolan, kramade om pappa innan vi åkte in till stan, åkte till mammas jobb och krama om henne, kramade om lillasyster när hon lämnade mig på flygplatsen och jag grät samtliga gånger. Mådde så illa för att jag skulle åka så jag spydde på flygplatsen..
& även om jag satt och grät hela vägen på flygplanet till göteborg så hjälpte inte det ett dugg. Det resulterade däremot i en väldigt, väldigt trött tjej som somnade inför landning.

Älsklingen var i skolan när jag landade så ingen mötte mig, och alla är i skolan och alla jobbar.. Jag kan ju säga att jag kände mig ensammast i hela världen. Så därför blev det shopping för presentpengarna :) Med rödsprängda svullna ögon och mascara som torkat längs med kinderna och under ögonen pga alla tårar. Äh.

Sen kom jag hem till en renstädad lägenhet och en korg fylld med mina favoriter! Favoritvin, favoritostar, favoritchoklad, kex, fina underkläder, rosor och en helkväll på cabarét lorensberg. Så det blir en picknick snart hoppas jag :) Han kan han min Fredrik. Tack älskling!

Så nu vill jag bara att han kommer hem så jag får krama om min man!




Gotland i love u

Är det okej om jag inte åker tillbaka till göteborg?


Surprise surprise

I´m back!
Stannar på ön i drygt en vecka! 19-27. 
& jag är sviiiiiinglaad även om det regnar.


Världens bästa

P-fest i Tofta i början av aug


Me encantan las sorpresas

God morgon god morgon. Mannen lämnade mig för ca en timme sedan för att åka iväg med hans sävedalen för att spela match. Kan det ha varit i skövde? Jag ska därför spendera dagen på gymmet, städa och försöka fixa ett röstkort så jag kan rösta.

Kvällen lär spenderas med mannen, Nikita, Erika(?) framför Nikitas favoritprogram ensam mamma söker.


Back in the days

Om en vecka är jag hemma på Gotland!!
Dessutom kommer jag att vara 21 år. 
21 år låter ungt och gammalt på samma gång.
Men tydligen ser jag ju ut att fortfarande vara en sisådär 16-17 år så jag ska inte hänga läpp över att man snart är ja vad man nu än är, gammal? Vuxen? Ung? Äh, skit samma, jag ser lika mycket fram emot min födelsedag som när jag var liten.
Kanske beror det mest på att jag får komma hem, eller så beror det på att jag familjen kommer sjunga för mig, eller så beror det på att jag kommer få paket. Glad är jag iaf! Ni vet julaftonspirrig. Haha, nostalgi på hög nivå!

Ikväll blir det filmmys med älsklingen.

Tur att jag inte bor i Stockholm

Det tog tre timmar för oss att komma ner på stan. Allt är mitt fel för att jag är så seg och ska göra hundra saker på en gång.
Vi tog spårvagnen ner till järntorget för min man skulle rösta, sen gick vi på "adelsgatan" vid haga in mot stan.
Väl i stan så fick man kriga sig fram. Ah, det var helt galet mycket folk! Tänker er stockholmstempot och folk som knuffas, stannar rakt framför en, och folk går in i en.
Nikita kom och så åkte dom hem till pierre för att se fotboll. Jag tänkte då ta en kaffe med Erika, men hon svarade inte, & inte Sunni heller och Karin är i malmö. Måste skaffa fler kompisar.

Så ensam fick jag kriga mig igenom kompassen och nordstan, och jag var så arg! Är folk helt borta eller vad är det frågan om? Jag ska aldrig mer åka in till stan en lördag det är en sak som är säker.

Härmed utser jag mig själv till världens sämsta poppare

Hur underbart är det inte när man kommer hem och så står middagen på bordet? Jag har sagt det förr men jag säger det igen, vilken man jag har. Sen gjorde jag ett försök med att poppa popcorn till mig, mannen och Nikita, eller okej jag gjorde TRE försök. Jag fattar inte hur man kan misslyckas varje gång?!? Bränd popcorn. Det var inte så gott men vi åt.

Vår lägenhet luktar bränt.

MQ

Jobb 12-19.15. Hörs!

Att vara ekonomisk

Idag har jag betett mig som en student, eller snarare en uteliggare?
1. Istället för att köpa lunch så åt jag upp Kakans goda chevré-sallad.
2. Istället för att köpa kaffe tog jag Nikitas kaffekopp och tog påtår.

& där tjänade jag in ungefär 140 kronor.

Nu är jag och Karins hos Nikita. Nikita och Fredrik är och handlar på någon ica. Så jag och Karin sittar vid var sin dator och chattar med varandra samtidigt som Karin pluggar och så sjunger vi till Robyns och Westlife låtar. Samtidigt så läser jag på om valet. Det är mycket nu!  
Gjorde ett test och där blev jag en centerpartiare. Stämmer nog bra.

Så mamma & pappa ni kan skicka upp min röstkort är in snälla!

Nej nu ska jag väl snart åka hem. Första ska vi bara äta lite fruktsallad som blev över från vår tjejkväll igår. 

Fredrik har bestämt att vi ska äta korv stroganoff till kvällsmat.. Är inte alls sugen på det. & ris till. Jag gillar inte ens ris. Kräsen? Jag?! Neeeeeeeeeej...

Torsdag

Denna morgon har jag hunnit med att gymma, handlat mat, och lämnat tillbaka filmen jag hyrde igår.

Nu blir det en dusch, sen ner på stan för att möta upp Karin!

Åååh :(

Det blev inget gym. Kroppen sa nej och jag har spenderat dagen sängliggandes. Fredrik kom hem vid 12 och tog hand om mig men han har också gått och blivit sjuk så vi har sovit ett par timmar nu.

Ikväll ska männen se fotboll så det lutar åt en tjejkväll med Karin och Erika.

Trött onsdag

Det var helt omöjligt att gå upp i morse. Både jag och Fredrik har sovit jätte dåligt inatt så idag är man allt ifrån pigg. Tycker synd om honom som ska vara i skolan.. Men jag ska bege mig till gymmet nu även fast jag (för första gången) inte alls känner för det.

Allt det jag ville ha för några år sen har jag nu. Jag älskar dig Fredrik!

17 månader

Vilken underbar dag det varit! Det var sjukt kul på jobbet! Fick fixa hela acc väggen på herr, ändra om zoul och stockholm på dam, hjälpa alla kunder och göra det jag är bra på. Helt sjukt att man kan längta så efter att jobba!

När jag kom hem har dessutom världens bästa kille städat lägenheten, bäddat rent, dammsugit, vikt mina kläder, och lagat mat! Vilken man jag har. Oslagbart bra.

Jag och Fredrik firar våra 17 månader med att ha en slappkväll med Nikita och Karin.

Jag gillar det här nu. Jag är nog snart en göteborgare, naaaj ja skojjaaa baree.

MQ kungsgatan

Idag är det min första dag! Åh det ska bli så kul :)


Jag vill ha myssöndag varje dag

KOM TILLBAKA TILL MIG! Saknar dig så jag mår illa..



Freeedag

07.30 Fredriks mobil ringer. Jag vaknar och han ska hoppa in på ett vik på Ugglum skolan. Jag blev också tillfrågad att vara vikarie, men eftersom lillasyster är här så går hon före.
Malin sov för övrigt som en stock under den här tiden.

9.05 väcker Malin och tycker att vi ska åka och gymma.

11-13 GYM. Körde stenhårt med M

13-14.20 Dusch, bastu, dusch, fix.

15-18.30 Fika med Erika på stan! & systemet

20 Maaat fajitas idol----> 00 Soffhäng

Har inte tid o blogga nu när jag har finbesök


I´m so happy!

Åh! Min lillasyster kommer hit idag! Jag är så jäkla glad! Jag ska ta hand om henne, ge henne god mat och visa henne göteborg, och stoppa om täcket runt henne på kvällarna, haha :)

Tors-Mån stannar hon och vi ska ha så jäkla kul! & lite gnabb såklart.

Nej nu ska jag ner på gymmet! Sen ner på stan och möta upp Fredrik sen ska vi hämta Malin på flygplatsen vid halv 1 :D

It´s like I´m sixteen again

Kände mig värdelös på gymmet idag. Vi körde mage och Nikita pushade på mig och sa "tio till, tio till, fem till!"
Efter det sa Nikita att vi ska göra en sak som Charlotte.P gör och jag säger "jag kan intee" som ett barn.. Jag var helt slut. Inte blev det bättre av att jag mådde illa och kände för att spy heller. Så därför kör vi ikväll igen, stenhårt!

Glömde säga att intervjun gick bra igår, eller det kändes bra iaf! Även om jag inte blev lika glad när den trevliga tjejen som intervjuade mig frågade, "Hur gammal är du?" Och jag svarar, "snart 21, om två veckor!" & hon svarar "OJ! Du ser så ung ut!".

Det bästa var att det var extrajobb varannan/var 3e helg så det vore ju bra om jag fick det också! Cash is king?

Nej gott folk, en omelett till lunch sen ner på stan och träffa favorit Erik som är och hälsar på i göteborg :)

Nu kör vi

God morgon på er! Jag ska snart iväg till gymmet, ska köra ett riktigt hårt pass idag så jag har träningsvärk i varenda muskel i morgon.

Solen skiner i Blöteborg, det ni!

Flyg mig hem

Solen har varit på sitt bästa humör idag. Den trängde sig förbi gardinen och väckte mig så jag var pigg vid 9 tiden. perfekt för jag skulle ändå gymma. Mannen gick till skolan, men jag låg kvar och lyckades underligt nog somna om(?). Sov sen till halv 11 och känner mig helt slut pga det.

Så nu blir det gym med killarna vid halv 1 istället. Sen ska jag på intervju på Soho som är både café och resturang. Dom vet ju inte att jag fått jobb, men jag tänkte kolla om dom behöver lite extra istället för heltid.. Vi får se!

Vill hem till Källunge idag!



ÄNTLIGEN!

Jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb jag har fått jobb

JAG HAR FÅTT JOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOBBBBBBBBBB!

Provanställning till en början på MQ på Kungsgatan. Tack du där uppe!

Jag är så jäkla glad just nu!

Fredag

Åh, äntligen fredag. Startade dagen med gym, sen lite häng hos Nikita innan jag och F åkte hem för att tvätta och laga kyklingsallad med bulgur.
Ikväll ska jag och Karin sitta här och dricka en flaska rödvin det blir en av mina favoriter café. Sen blir det nog en sväng ner på stan.

Malin ringde mig precis. Saknar henne så in i.. Hade hoppats att hon skulle komma med flyget idag.. Så även om hon sagt att hon inte kunde komma så tänkte jag "Hon tänker överraska mig, så snart är hon här!".
Ringde henne vid 10.15 och då borde hon vara på flyget men det kom fram signaler.. Det var hemskt jobbigt, när jag liksom lurat mig själv med att hon skulle komma..







Saknar er!



Familjen är samlad ännu en kväll

Idag köpte jag skorna som liknar acne pistols ni vet? Har suktat efter dom ett tag så idag blev dom mina. Blev även en kaffe latte och en kärleksmums med Sunni på stan. Ah, jag har syndat rejält.. Får ju inte äta socker, fett eller kolhydrater nu första månaden.. Aja..

Ikväll blev det en ytterst trevlig kräftskiva med dom här snyggingarna.


Hey sunshine

Jäklarns vilket härligt väder det har varit här i götet nu i några dagar! Nu ska jag kila ner på gymmet. Sen ska jag ner på stan och umgås med Sunni! Kvällen blir nog en myskväll med min älskling.

Här har ni världens finaste och en underbar utsikt över Göteborg.


Nu vill jag bo i ett hus

Idag åkte jag ner på stan med Nikita och Hugo som är vår nya granne. Karin mötte upp oss på stan och vi satt oss på condeco för var sin kaffe. Sen kom min man, men jag och Karin lämnade männen för att shoppa.
Efter timmar på stan så åkte Karin hem och jag mötte upp Matilda för en till kaffe, kaffe latte vanilj med soyamjölk, himmelskt gott!

Med mig hem idag hade jag två par skor och två par jeans, yeees!

När jag kom hem gjorde Fredrik mat, jag sa att jag ville ha lite broccoli. Jag får broccoli och han 3 tacos. Han är oerhört generös den här mannen. Broccoli är den nya middagen, helt fantastiskt jäkla gott och jag var inte ett dugg sugen på hans tråkiga tacos. EGO!

Idag har jag inte tränat. Ångest.

Ska sluta fred med Fredrik. Snart, inte än.

Glömde publicera..

Idag sov jag till kvart i tio. Det är på gränsen så det känns som om jag sov bort hela dagen.. Jag har fått Nikita-syndromet tror jag som alltid går upp innan halv tio.

Jag har plockat lite här hemma, ätit frukost och måste nog skynda mig ner på stan för klockan 1 slutar dom skolan och då ska vi till gymmet och innan dess ska jag prata med Tigers butikschef som inte var där sist, prata med Mq, som har mango igen och sen ska jag köpa in ett par höst/vinter skor. & just det ja, jag ska komma ihåg att köpa spårvagnskort idag.

Lite bilder från skärgården igår.








RSS 2.0