GOTT NYTT ÅR !

I morgon kommer min årsresumé!

Nu säger vi hejdå till det gångna året 2009 och säger hej till 2010!

Gott nytt år på er!


Uppesittarkväll

Vi var ett glatt gäng på fyra killar och tre tjejer och såg fram emot uppesittarkvällen på bingolotto. Det var jag, Fredrik, Fanny, Erika, Philip, Simon och Emil som kommit hem från Australien och åkte hit från gbg för att fira nyår!
Jag minns inte när jag spelade Bingolotto senast, eller om jag ens har gjort det?!  När det väl satt igång väntade vi bara på det vi mest ville göra! Just det, kryssa i BERTIL 20 TVÅ NOLLA osv.. 

När vi väl gjort det en gång pinade vi oss igenom Caroline af ugglas med flera och väntade med spänning på andra turen! Klockan närmar sig då 22.00 och vi ser DÅ som först att vi tydligen skulle spela på BÅDA bingobrickorna och inte bara en...  Några miljoner, utlandsresor, ny lott, bilar, eller sommartorp vid havet blev det inte för någon av oss. Så jag ska aldrig mer spela bingolotto.. Men man ska aldrig säga aldrig.

Lotta engberg måste ha haft dubbeluppsättning med löshår i kväll, den är klar.



Eller jo gör det istället.


Hur ser det ut om ett år?

Det har varit ett par mysiga timmar med tjejern! Maten blev god, julklapparna var fina och alla var nöjda. Vi har bland annat pratat om hur hösten ser ut för oss..
Vi bestämde efter studenten att alla vi tjejer skulle flytta till uppsala och plugga men så ser det tyvärr inte ut idag.. Louise och Ella är dom som helt säkert ska flytta dit i höst men civilekonom som Em vill bli finns inte i Uppsala utan bara i sthlm och i gbg. Nina vet inte riktigt vad hon vill bli än och inte heller jag..

Men Fredrik ska plugga i göteborg i höst så förmodligen blir det så att jag också flyttar dit. Jag tycker att det ska bli hur kul som helst att flytta till hans hemstad med honom och plugga så att vi båda blir färdiga med utbildningarna sen så att vi kan starta det "riktiga" vuxenlivet sen. Men samtidigt vill jag inte alls.. Jag vet ju inte ens vad jag ska plugga till?

Jag är rädd för framtiden samtidigt som den känns väldigt spännande och lockande. Undrar hur våra liv ser ut om ett år, och undrar vad vi då har upplevt, flyttat, och vad vi lärt oss 2010.

Men vet ni? Allt som händer har en mening, och hur man än gör så ordnar sig allt till slut.


Tjejkväll

Middag och julklappsutdelning med tjejerna om en sisådår 45 minutas! & för en gångs skull har jag städat och dammsugat INNAN de kommer.

Vinflaskan kan nu öppnas och ljusen ska tändas


Puuh

Ikväll blev det träning med Marcus innebandylag! Jag & Malin var de enda tjejerna, men den som hade sämst kondis var jag. Jag trodde helt allvarligt att jag nästan skulle svimma, då är det riktigt illa!
Kul var det iaf och välbehövligt!

Nu blir det snart sängen och i morgon ska jag njuta av min lediga dag.


kill me

Kaos är bara förnamnet på den här dagen. Kaos i kassan, kaos i butiken, kaos i mitt huvud. Det sprack tillslut och tårarna kom.


Min bästa

Fredrik är äntligen hemma igen. Som jag saknat honom!! Jag fick jätte fina julklappar av honom men hans bästa julklapp till mig var ändå att komma hem till mig.

F har precis gått till jobbet och jag ska fortsätta kvällen med filmen 2012 sen blir det läggdags! För i morgon går alarmet igång 6.30, lagom lockande..

Fick en biljett till....

Tomten kom i år igen! Vi vet dock ännu inte vem som är tomte hos oss.. Det är näst intill så att vi börjat tro på tomten igen eftersom vi varje år misslyckasmed att komma på vem tomten är!
Lilly blev livrädd för tomten och jag förstår henne för han har blivit lite sliten med åren. Allihopa fick iaf en massa fina klappar från tomten i år!

Jag fick,

6 par trosor
strumpor
dust it
presentkort
pengar
linne
smothie mixer, PERFEKT!
rollon
påslakan (till både mig och Fredrik)
bok "motsats till kärlek"
fotoalbum
bodybutter
parfym
smink så som, kajal, mascara, rouge, foundation, läppglans x2, conciler varav det mesta kom från favoritmärket Lancome!

& när alla juklappar delats ut fick vi även var sitt brev med en biljett till KRABI!
Vi åker hela familjen redan nästa helg! Så alltså åker vi den 3e januari! Åh, vad glad jag är! Det ska bli så skönt att komma iväg med familjen!

Det enda som saknas just nu är min älskling, men i morgon kommer han!

Snart kommer han!

Så var det julafton igen! Vaknade halv elva och fick då en julklapp av vår kära "lilltomte" det blev en söt liten kalender som verkligen behövdes! Tackar så mycket lillnissen.
Har även varit hos gammelfarmor Gudrun och önskat God jul och efter det bestämde vi syskon oss för att göra en STOR snölykta.

Väl ute i snön bestämdes reglerna
1. INGEN KASTAR SNÖBOLLAR
2. Ingen får mulas
3. INGET GNÄLL

Sagt och gjort och vi satte igång. Dock dröjde det inte länge förens lillebror Andreas inte kunde hålla sig till reglerna och kastade på Malin som är väldigt lättretlig. Hon blev galen och brottade ner honom i snön och mulades. Detta resluterade i att lillebror blev arg och fick ett bra grepp på Malin som fick panik och det slöt med att Malin vägrade vara med och gick in.
Snö lyktan rasade också ett antal gånger men nu är det finfin!

Vad vore julen utan syskonkärlek?

Klockan är snart halv två och jag har ännu inte duschat. Ojojoj, ni vet väl att familjen Ohlsson alltid är sena till ALLT (förutom vår mamma som ska vara först till allt).

Snart kommer släktingar hit och då blir det julfika innan kalle börjar. Är det bara jag som tycker det är långtråkigt med Kalle?

Efter Kalle kommer vår moster med hennes sambo och småttingar Lilly & Nova och då blir det massa julmat och vi ska äta tills vi storknar (även om ingen av oss syskon är någor vidare fan av julskinka).

Ikväll kommer även Tomten! Han kommer varje år, hur jävliga vi än varit. Tur det..

God jul raringar!


Fan.

Först blir jag sjuk av den där jäkla sprutan och nu har jag gått och blivit näst intill dödsförkyld. & inte nog med det så grinar jag åt allt och saknar Fredrik.

Nu ska jag sova någon timme innan tjejerna kommer hit och ser hur jag bor, sen blir det sova igen medans dom går ut och dansar.

Det är inte lätt med bara ett vinterdäck

Vi körde in i en stolpe igår och det var påväg att bli fler. Jag var livrädd! Även fast vi skrattade i kör alla fem.

8 månader

Helgen var mysig, rolig, och trevlig. Fredagen började med julmys på jobbet och därefter julklappsutdelning sen fortsatte jag hem till F och sen flyttade vi hela dagen. Det kom fyra starka killar till hjälp också, Hannes, Anton, Malle, och han som jag aldrig mnns namnet på.. Tusen tack!
Fredagskvällen tillbringade jag i vår nya lägenhet med en massa tända ljus.

Lördagen skulle ha bestått av jobb men jag tog ledigt för att se när Fredrik spelade final i Futsal. Fredriks lag vann och jag var stolt som tuppen. Emelie spelade också men tyvärr förlorade dom..
Efter fotbollen så ville Lovan att jag skulle följa med henne till ibk-huset för att se Vm i innebandy men jag ville ner på stan och fortsätta min en veckas långa jakt på jenas. Men några jeans blev det inte, inte något annat heller för den delen, men det var nog lika bra.
När jag kom hem så hade F lite kompisar här men dom skulle ner och fira vinsten på joda med laget så jag blev ensam igen så att jag kunde fixa mig i lugn och ro inför kvällen.

Bowlingen med jobbet gick sådär. Jag hade sagt att jag skulle vara grym (för jag var det förra gången) men men, man ska kanske inte ta ut seger i förskott.
Middagen på wallers var gudomlig. Först fick vi en mycket god soppa, där efter pilgrimsmussla och till varmrätt något kött med potatis. Det blev vitt vin till förrätten vilket jag tyckte var sådär, men det röda vi fick till maten var perfekt.

Efter maten blev det en kaffedrink innan halva ligan försvann för att Fanny skulle komma in på munken. Jag Emelie, Linda och vår nya kille David stannade kvar men sen var det bara jag och Emelie kvar. Det blev någon till drink innan vi begav oss ner mot munken där jag för en gångs skull hade riktigt kul!

Söndagen bestod av jobb. Efter jobbet gick jag och Fanny till max och när jag kom hem så kom familjen förbi på fika och så fick jag en inflyttningsblomma och en påse med mat. TACK :)

När familjen åkt kom Fanny hit för att se film med migmoch Fredrik. Det blev "borta bäst hemma värst" och det var verkligen en Linda-Malin film!

Idag åker Fredrik hem till göteborg och det känns inte så bra. Han kommer hit igen nästa fredag men just nu känns det som en evighet dit. Men jag tror att det ändå kommer gå fort, det är nog bara kvällarna som kommer kännas värst. Idag är det den 14e december vilket innebär åtta månader tillsammans!


Inflyttning

Idag har vi bärt, städat och sprungit upp och ner i vår trappa som dårar! Alla kläder finns nu i innerstan, och en hel del andra grejer. Nu är det bara bord, stolar, lampa, soffa som ska flyttas dit. Det sistnämnda lär bli jobbigast..

Imorgon ska det inhandlas en del grejer, och mat sen blir det vår första natt i vår nya lägenhet :)

Efter en sömnlös natt...

Så är det nu nästan helt klart att vi blir innerstadsbor inom en snar framtid! Kontraktet ska skrivas på idag när jag slutat jobbet sen så är det bara att flytta in och strunta i vår lågenhet vi har nu.

Happy face

Innerstan nästa?

Jag och Fredrik har gått på stan hela dagen idag. Först kollade vi lite på öster men sen gick vi ner till kränku där Fredrik hittade en massa gotländska julklappar till hans mormor, farmor, och farfar.
Vi har även varit på visningar på en del lägenheter, bla en hyresrätt i innerstan precis innanför kajsaport (grymt läge) och så på en 3:a helt nyrenoverad lägenhet på irisdalsgatan (köpesrätt) och en 2:a mitt emot atterdags som också är köpesrätt. Men eftersom vi flyttar från ön i augusti/september till göteborg så är det nog bäst om vi tar lägenheten i innerstan så vi slipper köpa någon som blir tom inom 8 månader.. Så ja om vi tar den i innerstan kan vi redan nu flytta in alla våra saker vi har i vår lägenhet vi har nu vilket är jätte bra!

Men.. Jag är såklart tveksam. Visst jag avskyr vår lägenhet vi har nu och då borde man ju tycka att vad som helst vore bättre bara vi slapp den här men jag vil ha en lägenhet som man verkligen känner sig "hemma" i. Visst det gör man säkert i innerstan till slut men jag vil ha mina grejer liksom.. Nu låter jag förmodligen som en riktig överklass unge som vill och ska ha allt man vill ha.. Så är det inte.
Boendet är bara fram till den 25/4 sen har vi förhoppningsvis en annan lägenhet (hoppas).

Mellan lägenhetsvisningarna så fikade vi även med mamma och pappa på ringduvan, så vi har haft en mycket mysig dag!

Kvällen har tilbringats hemma hos min syters FINA lägenhet där man verkligen känner sig hemma.

Nej nu ska jag sova så att jag orkar upp till jobbet i morgon. God natt på er!


Min helg

I lördags blev det jobb sen såg jag, Louise, Fredrik, Malin & co på innebandy. Efter det blev det en snabbdusch hemma innan Fanny kom och hämtade mig. Vi skulle nämligen till söta Matilda som hade födelsedagsfirande hemma hos henne. Det blev lekar, småplocksmat, välkomstdrink, och vissa blev snygga mumier.

Det var jätte trevligt på förfesten och vid tolvtiden begav vi oss ner till Gute. Väl på Gute var det bra drag och jag hade en jätte rolig kväll även om det var lite incidenter så som en liten onykter sambo, men kul hade jag!

Igår låg jag och Fredrik i sängen heeeeela dagen. Ingen av oss orkade röra på sig. Malin kom hit med maxmat vid halv 6 sen åkte vi till maxi en snabbis och resten av kvällen tillbringade jag och F i soffan framför Alpha dog.

Idag vaknade jag halv 2, jag fattar inte hur jag kunde sova i 13 h!! Det är ju helt galet och absolut inte likt mig. Men sånna dagar ska man väl också få ha ibland?

Men för att göra någon nytta så ska jag städa lite, sen kommer nog Malin hit.

Malin har föresten lärt sig ANDRA hjälpen vad det nu än kan vara.


Fredagsmys

Vi sitter och är salongsberusade i en etta på signalen. Baileys, vin och kaffehalva är boven till det. Vår mögelost är uppäten och aprikoserna också, vilken salig blandning!



När man blir lite salongsberusad blir till och med Cirkus Möller roligt.

Västlife var bra tyckte vi och Ejrik!

Här är vi!



För att hålla värmen i denna iskalla lägenhet SHOTTAR vi en baileys till!


PS. VI SES INTE I DIMMAN. DS /LILO22 & LILO_21
  (Lunarstorm)


Lussisar

Åhh! Första plåten blev OK. Andra plåten blev grym! Tredje plåten blev bränd... Tur att Fredrik gillar de brända bullarna!

Det första min lillebror sa när han kom hem var -LINDA DU HAR BRÄNT EN PLÅT!!!!

Det kan väl hända alla? Okej, okej, okeeej jag är kanske ingen bagare. Det kan jag leva med.

Men annars var bullarna fina! Det blev lite olika former, så som snögubbe, bollar, vanliga lussebullar och Fredrik gjorde ett hjärta. De första lussebullarna vi gjorde blev big size så de tog upp nästan halva plåten (jag överdriver lite). Sen gjorde vi L, F och A men Andreas råkade äta upp mitt L som jag skulle ha.. Han såg inte att det var ett L, haha! Men han sa att jag fck lov att ta hans A, snäll som han är!

Nästa år då jäklar ska jag inte bränna några! Ska försöka att inte göra det iaf.

Nu ska jag och Fredrik se lite PH på datorn eftersom vi missade det förut. Sen blir det läggdags för jag är så himla trött.. Bullbakandet kanske tog på krafterna :P


Baka är INTE min grej.

Nu är snart bullarna färdigjästa och ska då bli fina lussebullar! Fredrik och jag har skrattat ikapp för att jag är så dålig. Jag fattar inte att det ALLTID blir fel när jag ska baka! Ivårt förhållade så är det Fredrik som är den som lagar maten, och är grym på det dessutom.

Idag så trodde jag att mjölken och smöret var ca 37 grader men när jag häller i det i bunken med jäst så är det tydligen kallt och smöret blir klumpigt! Jag kommer då på den briljanta idén att hälla tillbaka allt i kastrullen igen för att värma upp det.

När jag ska hälla över allt spiller jag ut en del på spisen så det börjar lukta bränt. Sen när jag äntligen skulle börja knåda ihop degen så visste inte jag att man skulle använda "apparaten" som knådar åt en. Utan jag gjorde för hans och lär ha träningsvärk i armen i morgon med tanke på min väldigt otränade kropp..

Mjöl över mig, hela bänken, spisen golvet. Nu ska vi se hur bullarna blir...

Någon som vill anlita mig som konditor? INTE?! Nej.. Skulle väl inte tro det..

Tur att jag har en händig man!

Julmys

Så fort Fredrik vaknar ska vi åka hem till Källunge och baka lussebullar! Nu börjar julstämmningen verkligen komma fram! Julmusiken är ett måste.

En dusch sen iväg!

Sommar 06?

Hittade lite bilder på datorn när jag och Malin åkte upp
till Uppsala och bodde där ett par dagar hos Linnea med fam!

Vi var inte så gamla men vi hade så himla kul!


RSS 2.0