Träningsnarkoman?

Vilken dag! Har åkt båt i göteborgs skärgård med Nikita och Karin. Det var helt galet vackert! Efter drygt en timme till havs mellan olika öar tog vi spårvagnen in till stan. Jag köpte lite nya träningskläder, så jag kände mig svinsnabb och stark ikväll på gymmet.

Till kvällsmat fixade mannen lax, grönskaker och quinoa till mig och han tog ris. Sen satt den nya familjen, jag, Fredrik, Karin och Nikita bänkade i sängen och soffan framför filmen vi påbörjade igår, "gangs of new york".

I morgon ska dom till skolan och jag ska ner och flörta in mig vid olika butikschefer på stan.
När dom slutar runt 1 blir det en tur till gymmet. Sen ska jag och Matilda ta en fika.

God natt mina allt fler läsare

Solen skiner dag 2

Kom hem från gymmet för ett tag sedan. Körde bara 45 min idag eftersom vi ska köra sen ikväll igen.
Nu blir det en dusch och så ska jag slänga i mig något innan jag åker hem till Nikita, innan det blir en sväng på stan. Mannen är på rundvandring på skolan.

I morgon börjar dom som sagt skolan så vem jag ska umgås med är ännu oklart. Tur nog så har Matilda flyttat hit så det blir nog en kaffe på stan i morgon.

Jag måste skaffa spårvagnskort, jag kan inte hålla på och planka hela tiden. Jag känner på mig att jag snart åker fast i någon kontroll, det är bara en tidsfråga. Måste lösa det idag!

Första dagen med sol på över en vecka

Yes! Det har inte regnat något idag! Inte än iaf..
Idag har jag, hm. Suttit och druckit kaffe med Karin i nordstan på Tugg (bra namn) i över 3 h. Nikita kom den sista halvtimmen och vi började då prata om Bobby, ni vet frisörbobby? Tror ni då inte att han helt plötsligt står bakom oss? Helt sjukt.

Nu har jag lite bråttom! Ska gymma med Nikita.
Om ni undrar vad min man gör så är han på fotbollsmatch.

Ny vecka, nya tag

Idag var vi uppe redan vid halv 9. Vi åkte till coop för att lämna dammusgaren som vi fått av mamma och pappa för den har gått sönder på något konstigt sätt. Självklart fanns det ingen sån vi hade så det var bara att lägga den i bilen igen.
Sen sprang vi igenom ikea. Ingen ha nog fått med sig allt dom skulle ha där inne på en halvtimme, med vi lyckades.

Hem, upp med grejerna, skruva lite. & nu ska jag ta spårvagnen ner på stan och möta upp Fredrik och kanske ta en kaffe med Kakan!

MALIN JAG TÄNKER PÅ DIG! KRYA PÅ DIG!

God natt

Ibland har man en sån där dag då man vaknar, ser sig i speglen och avskyr det man ser.
Ibland har man en sån dag då man inte kan bestämma vad man ska ha på sig för man gillar inte något av det man har i garderoben även fast den nästan svämmar över.
Ibland när man sminkar sig så är det som om det inte spelar någon roll hur mycket man målar på för man känner sig ändå hemsk.
Ibland när man fixar håret så blir det inte så man vill ha det utan det ser bara tråkigt, risigt och hemskt ut.

Jag har haft en "sån" dag varje dag allt för länge nu.

En burk med självfötroendepiller tack.

Ps. Jag längtar hem så in i helvete ikväll. Ta mig hem! Jag vill hem!!!! :´(

Birgittagatan 11A

Det blev brunch på incontro med Fredrik, Nikita och Hugo idag. Det var gott, för gott till och med, med tanke på att vi ska äta nyttigt. Men skit samma, man lever bara en gång.

Efter brunchen mötte jag upp min Frida, fina Frida-Ida som jag inte träffat sen vi bodde tillsammans i Oslo på stockholmsgatan. Det blev en fika innan hon tog bussen hem till sitt skåne igen, och jag tog en tur på stan.
Skulle köpa ett par skor men dom fanns självklart inte kvar i min storlek. & inte hittade jag ett enda plagg heller när jag stressade runt den halvtimme det var kvar innan allt stängde. Varföör? Hatar ju min garderob..

Sen skulle jag ta spårvagnen hem. Vilket nummer? Vilket håll? Jag fattar inte varför jag har så dåligt lokalsinne för. Tack & lov har jag inte lika dåligt som Malin för då hade jag förmodligen suttit på ett tåg mot norrland eller något, nej skämt o sido. Inte vågade jag fråga någon vilken spårvagn jag skulle ta heller.
Ringde därför Fredrik, men han svara inte så jag ringde då Nikita och han hjälpte mig. Sen var jag hemma i majorna.

Nu när jag kom hem ser jag att min man fixat köksbord!! Äntligen kan vi sitta i köket och äta..

När mannen nu är på träning så har jag städat, kopplat ihop en lampa, skruvit ner en gardinstång och skruvit upp den nya gardinstången och fixat ännu en lampa.




Eftersom det är jag som är den händiga i "familjen" så har jag skruvat, slått och stått i.
Nu saknas bara en gardin. Tips tack!!



Efter att först ha förstört duschstången lyckades jag till slut få upp den.



Denna lampa fick vi i inflyttningspresent av Nikita.
Det är nog meningen att lampan ska vara fastskruvad på något sätt i taket, men eftersom jag inte har så många verktyg hemma fick jag improvisera och tog en plastgrej och gjorde till en hängare som den nu hänger i. Rör man lampan så vinglar den till. Men den är uppe iaf! Vänta bara tills jag skaffat hammare, spik och stege.



Här ser ni vår nya matta och vårt nya soffbord från ikea! Soffan köpte vi på EM förra sommaren.



Mitt smyckesträd (från åhléns) jag fått av mannen och vårt inte så fina fönsterbräda. & så dagiset där ute.

Ja nu ser ni lite hur vi bor iaf. Vi är ännu inte helt klara, ska ännu köpa en megastor tavla och ha över soffan och sätta upp gardinstången i fönstret i sovrummet så man slipper sätta upp det svarta överkastet varje natt.

1 vecka och 2 dagar

God morgon! Tog en liten sovmorgon idag, för det är ju ändå söndag. Idag blir det brunch på stan kanske lite shopping! Sen lite senare på eftermiddagen har jag tänkt kila bort till gymmet, medans mannen är på fotbollsträning.

Hörs sen!

Andra natten i göteborg



Kolla min högerarm, helcrazy.










Sussiii

Fredrik & Nikita kom hem hit för ett tag sedan och med sig hade dom sushi. Ingen favorit men med mycket soya så är det gott. Jag sitter just nu och ser en värsting till syster 2 och kollar mailen medans killarna ser fotboll på datorn.



Jag vill ha chips! Men ist blir det grönsaker med dipp ikväll. Duktiga är vi. Helt klart.

Alone in Gothenburg

Jag såg Kenza igår. Hon är tom snyggare i verkligenhet, och hon ställde säkert upp på ett hundratalsbilder med hennes läsare och fans. Vilken tjej!

Sökte lite jobb innan jag åkte hem till Fredriks föräldrar och började läsa en bok medans mannen hade samling innan hans fotbollsmtach. Innan matchen drog igång gick jag bort till fotbollsplanen och tog plats på en bänk med Nikita. Dom förlorade dock med 3-2, två skitmål gick in.. Jag förlorade även känseln i tårna pga att det blev så kallt.

Efter matchen åkte vi hem och bytte om, sen tog vi spårvagnen bort till Jacob där förfesten var. Sunni följde också med!

För tre dagar sedan såg jag min gamla klasskompis Sunni i skyltfönstret på Lindex i norstan. Vi tog varandras nummer och hon följde med oss på förfest hos Jacob. Herregud vad mycket grejer man gjorde när man gick på högstadiet. Det var verkligen hur kul som helst att träffa henne och om det inte varit för att jag är sänkt idag så skulle vi ses idag också.

Idag ångrar jag att vi drack igår. Det känns som om man förstörde hela veckans slitande på gymmet, plus att jag inte orkar gymma idag.. Men det konstigaste var att jag bara drack 3-4 glas vin och vi kom ändå hem vid tre ändå känner jag mig helt slut idag. Tjejer tänk i sommras när vi drack var sin flska vin plus någon cider sen en shot på krogen, kom hem i gryningen och jobbade dagen efter?

Nej nu blir det inge fest på ett tag. F sa dock att hans kompis fyller år nästa helg men jag funderar allvarligt på att strunta i det eller gå dit och vara nykter.

Min ex-sambo Frida som jag bodde med i Oslo är här över helgen så i morgon ska jag försöka hinna med en date med henne innan eller efter att jag och mannen varit på ikea.

Fredrik är och ser fotboll med killarna, så jag är själv för första gången i götet. Kanske att man ska ta tag i städningen?

Pigg tjej

Kom hem från gymmet för ett tag sedan. Vi skulle börja en timme senare idag men jag vaknade ändå vid 9 och var pigg.
Kände att jag orkade betydligt mycket mer på gymmet nu än för några dagar sen. Om det beror på att jag vaknade och var pigg, eller om det beror på att jag kommit in i träningen nu eller så kan det bero på all bra musik Nikita lagt in på min ipod som jag fått av min man. Förmodligen en blandning av alla 3.

Körde 20 min som uppvärmining sen 20 min magövningar och resten sprang jag på bandet.

Till lunch blev det 2 kokta ägg på två knäckemackor, och nu ska vi dra ner på stan.

Kanske att man får träffa snygg Kenza i nordstan idag?

En vecka

Det regnade på liseberg, men jäklar vad kul vi hade iaf. Tänk, det är redan en vecka sen.
Saknar er!!


Helt förstöörd

Döda mig döda mig döda mig. AAAH! Helt slut efter gympasset.. Sprang en timme, körde massa olika övningar så som armar, ben, rygg (som man inte ska tydligen). Nästa gång blir det nog ett möte med en PT.

Nu är vi hemma hos Nikita. Jag ligger helt död i hans säng medans killarna ser på några klipp på den andra datorn.


lillördag!

Slöar i soffan framför fångarna på fortet. Visst känns det som fredag så fort fångarna på fortet visas?
Åt dessutom en grym middag med min man. Det blev fullkornsbulgur med stekt kykling, lök, paprika med gul curry sås och massa grönsaker och blomkål.

På gymmet körde vi en kvart på springgrejen, sen ben i 40 min och avslutade passet med att springa på bandet. Det är helt sjukt att jag ens tycker det här är kul. Jag kan dock inte säga att jag mår så "himla bra o känner mig så himla pigg" för jag är helt slut och har en enorm träningsvärk. Undrar om jag kommer upp ur sängen i morgon vid 9 innan nästa gympass?
Tänk jag som inte tränat på två år kör nu varje dag. Jag sa ju att jag skulle börja träna! Så småningom slutar man få träningsvärk sen också!

Ikväll är det bara jag och Fredrik här hemma, för Nikita skulle plugga. Det känns som om vi blivit en liten familj, vi tre. Även fast jag är en outsider ibland och pratar med mig själv eftersom dom är upptagna med deras snack..

Nej nu får jag väl mysa lite med mannen framför time out och njuta av vårt fina soffbord som händige Nikita monterat upp!

Bilder kommer när jag laddat kameran

Gym

Ikea ikea ikea. Efter några timmar där och en massa shopping så som, soffbord, 180cm lakan, sophink, skurhink, duschstång, tandborsteställ, duschställ, gardinstång, gardin, diskställ, bestickställ, ny tvättkorg, lampa, matta, överkast, grejer till sladdar, skärbräde osvosvoosv så har vi ändå lyckats glömma en del grejer så det blir en sväng dit i helgen igen..

Idag blev det den vanliga frukosten men skippade yoghurt eftersom jag inte skulle gymma. Till lunch blev det köttbullar o potatismos hos ikea, och nu lite tomatsoppa. Ska byta om sen åka bort till masthugget för att möta upp Nikita och gymma. Fredrik är nämligen på fotbollsträning.

Oj vad ni tycker det är kul att läsa om mina nya matvanor och träningar!

Ikea

Äntligen en lugn stund.
Efter gym och lite mat så drog jag Fredrik och Nikita ner på stan och sen en bit utanför. Sökte nämligen jobb på ännu ett MQ. AAAAAAH, jag kan glömma MQ. Jag är tydligen klar med det. Det finns inga, inga jobb.
Men vadå, att leva på Fredriks CSN-bidrag i 5 år framöver är ju inte helt fel?

Jaja, nya tag en annan dag. Jag är helt enkelt för bitter idag.

Ikväll blir det lax, lite pressad potatis och en jäkla massa grönsaker till middag. Vi kan dock inte ta bort sweet chili såsen.. Sen kommer Nikita hit och i morgon blir det storhandling på IKEA. LOVELY!

Träningsvärk

Vi började dagen med lätt lätt yoghurt med linfrön, två mörka bröd med keso och grönsaker sen åkte vi till gymmet. Jag är grymt stolt över mig själv! Även om träningsvärken redan kommit...
Efter en timmes gym så blev det shake med banan, soya mjölk, och linfrön och ett ägg till.

Nu blir det en sväng på stan, sen är det tvättid ikväll!

Hello new life

När jag anlände till Göteborg så kände jag varken ångest eller panik. Vi packade upp alla saker för alla trapporna (vi bor högst upp). Familjen, Johannes och Nikita hjälpte oss, tack snälla.
Kvällen spenderades på liseberg med familjen, det kunde knappast ha blivit en bättre start på "det nya livet" i göteborg. Jag åkte allt, jag struntade i min höjdskräck och jag struntade i att jag är rädd för att åka berg&dalbanor som går upp och ner. Det var helt galet kul!

När Fredrik sen kom och hämtade mig vid elva snåret så satt jag och grät hela vägen hem till hans föräldrar (min familj sov i vår lägenhet).

Dagen efter gick vi på stan och shoppade lite sen åt vid middag vid Fredriks föräldrar innan familjen begav sig  hem mot ön.. Usch det var jobbigt..

Nu har vi flyttat in ordentligt i lägenheten och jag trivs faktist. Det är klart att jag längtar hem ett X antal ggr per dag men det här känns bra. Har varit på intervju på Zara idag och sökt jobb som en galning. Vi får se vad som händer.

Vi (jag ,Fredrik och Nikita) har för övrigt slutat äta onyttigt nu. Till frukost åt jag två mackor som bestod av mörkt bröd, keso och kalkon. Till lunch blev det omelett med paprika och svamp, morötter och lite keso, till kvällsmat blir det kykling, och qinoua-sallad.

Imorgon kör vi gym! Nu jäklar ska jag bli fit.

De e så vi gör det här i götet

Ni vet den där dagen då man bestämmer sig för att aldrig mer dricka alkohol igen? Den dagen är idag.

Jag har druckit mycket i sommar jag vet, men såhär dåligt som jag mår idag är helt sinnes. Vi var på PL eller P som några ville förkorta det, med andra ord Park lane (Fredriks gamla jobb). Vi dansade drack och hade kul.

Men först var vi på förfest och tackade ja till en orm även fast varken jag, Nikita, eller Fredrik visste vad de var. Vem tackar nej till en shot på en förfest med en massa främmande människor som hetsar en? Nja. Skål!
Jag vet inte om lukten, eller blodsmaken var värst. Vi hade precis druckit sprit sin innehöll en död orm och skorpion.
Om ni varit i Vietnam vet ni vad det är för flaska jag pratar om.

05.30 anlände vi till lägenheten i morse. Pigga o glada.

Allt luktar död orm och jag mår illa bara jag tänker på det. Tackar!

Sista lördagskvällen på Gotland

Två timmars sömn och sen jobbat hemma mellan 9-18. Det gick, jag är fanimej en riktig stålkvinna.
Det blev en härlig kväll igår. Avskedsfest med MQ för mig ch Erik på munken, sen st:hans med nea o tampe, sen wallers, sen hp5, sen gute, sen turkluckan, sen hem, sen o sen blev det på tok för sent. Men nean o tampe sov hos mig tre i vår dubbelsäng. & tack vare dom så jag slapp få ångest panik.

Ikväll har vi ätit en jätte god middag med hela familjen. Älskade underbara familj.
Nea o tampe kom sen till oss och då blev det hallonnpaj och kaffe dooleys. Satt hemma på verandan med massa tända ljus och hade det mega mysigt.

Kom precis hem och är själv för första gången på mycket länge. Jag är instängd i mig själv med mina tankar och känner mig hel konstig. Jag har sån ångest så jag kan spy. Why.

En vecka kvar?!

På söndag är det min näst sista dag på jobbet. Ångest.
Idag är det en vecka kvar tills vi flyttar. Ångst. Glad & pirrig.
Inatt kommer jag få sova ensam hemma i vår dubbelsäng. Ångest.
Det är hela tre dagar kvar tills Fredrik kommer hem från way out west och hans göteborg. Ångest.
Solen skiner och jag jobbar. Ångest.

Aaaaaaah. Ska njuta till max av den sista tiden på ön nu.


Hemma

Det blev en riktigt bra roadtrip till Götet med Nikita, Pierre och min älskling i måndags! Att köra Ja jävlar till en flaska rysk sprit blev konstigt nog succe, trots knasiga ord.

När vi kom fram sov jag och Fredrik hemma i Niktias studentlägenhet. Vi fick 105cm sängen, medans han sov i den korta soffan vilket resulterade i att han vaknade av att han inte hade något blod i fötterna. Fredrik sov inte heller för jag och Nikita snarkade tydligen ikapp.

Igår tillbringade vi dagen på stan, åt indisk mat (inget för mig), shoppade lite, och jag sökte en del jobb, så nu äre bara att hålla tummarna!
På kvällen var vi hos Fredriks föräldrar i sävedalen. Natten skulle spenderas med F´s vänner från götet men så blev inte fallet. Vi åt popcorn och myste framför "ja ä inte bitter" ist. 

I morse tog jag flyget hem igen. Fredrik är kvar och ska se WOW med Nikita, Pierre och Kevin. Så idag har jag gått igenom alla vuxenprylar hemma i Källunge. Alla tallrikar, bestick, glas, skålar, tårtspadar, salladsbestick, ja ni vet allt sånt som man inte tyckte var kul att få när man var liten? JAG ÄR JÄTTE TACKSAM FÖR ALLT!

Nej nu ska jag ut och kika på vårt fina hus som mamma och pappa håller på och gör om. Det blir så fint :)

Sees!

Mot Götebooooorg! På återseende!

Dammsugarproblemet är nu borta

JAA! Vi har fått en ny dammsugare av min snälla mamma och pappa! Nu kan inte Fredrik klaga över att vår är dålig. Nu kan han städa näst intill varje dag! Inte för att det kommer hända men ändå. Nu kan han inte komma med en enda bortförklaring.

God natt!

Det nya livet

Snart flyttar vi. Om två veckor i morgon så är vi påväg till andra sidan Sverige med en flyttbil. När vi flyttar dit ska jag börja träna på riktigt!!!! Cola, sötsaker, kolhydrater är uteslutet för bådas del, plus att jag ska börja äta fisk. 
Jag ska bli i topp trim. Ingen superduper muskeltjej utan bara en snygg och vältränad tjej. Jag ska vara stolt över min kropp till nästa sommar, eller kanske till och med till jul?

Så därför var det ju bra att jag gjorde chokladbollar ikväll, haha. Men det är ju ändå två veckor kvar till det nya livet.

Källunge

Idag har jag och Fredrik spenderat dagen hemma i Källunge. Jag har tagit hem sånt som jag inte ska ha med till götet. Sen har jag och F spelat kort, tvättat, spelat vuxen-geni (jag är mycket bättre på barngeni), spelat super mario och lagat mat. En mysig dag helt enkelt.

Föräldrarna mina har dock lite beslutsångest för dom håller på och gör om huset, eller gör om o gör om, dom ska putsa om det. Så nu är frågan, senapsgul, ljusgul, äggtoddy, eller någon annan av alla gula nyanser?

Akta er för sambon

Min sambo drog precis. Han fällde en kommentar som "jag tänker inte vara hemma när du är så´n här". Nu låter det här kanske allvarligt, men vet ni?! Det är JAG som borde ha lagt den repliken och gått, inte han. Jag bara stod där som ett fån och ba "skämtar du?".
Men nix, han bara gick, lämnade mig som i själva verket inte alls är boven i den är diskussionen.

Det hela började med att vi vaknar efter 11,5 timmes sömn, rekord? Jag sätter mig upp i sängen och får panik över att vi bor i en svinstia typ. Blir irriterad över att Fredrik inte städat TROTS att jag sagt till i över en veckas tid.

"Kan du städa, kan du dammsuga, kan du diska, kan du fixa spisen". Ja ni hör ju, JAG beter mig som en jäkla morsa som behöver säga till honom om vad han ska göra för annars händer det inte. Då är det jag som gör det.

Vet ni vad hans ursäkt är? Jo, "dammsugaren suger ju inte upp allt så det är ingen idé". Så alltså har det legat tvättmedel över hela rummet som han råkade spilla ut sist han skulle tvätta. OBS  I EN VECKAS TID.
Jag har försökt att tänka "det finns inte där, det finns inte där" för jag har helt enkelt städvägrat och sett ifall om han fixar det. Men neej.

Så jag får som sagt panik och börjar kasta ihop hans kläder från soffan och lite överallt från lägenheten på "hans" hög han samlat ihop på golvet. Det visar sig sedan vara kläder för över en vecka tid så högen blev hög.

Jag fixar ihop mina kläder och lägger sedan hans hög bredvid honom i sängen. Jo för han satt på datorn istället och började chatta med hans kompisar (Y) istället för att städa med mig.
Så när jag dammsugit (som för övrigt gick) så blir han arg på mig och säger att jag kunde ha tagit det lite lugnt istället och sedan sagt att vi kunde börja städa. Men det var väl en vecka sen jag sa till? Hur länge skulle det dröja igen isf?

Så nu sitter vi här. Eller jag sitter här och skriver en mogen "hämndblogg", medans han hänger på stan och jag sitter i min ensamhet och tycker fortfarande att det är han som gjort fel.

Eller okej, jag borde kanske inte ha dragit på djävulsmasken det första jag gjorde när jag slog upp ögonen? Jag kunde ha väntat några minuter till..




CG

En av Sveriges snyggaste kvinna (enligt mig) var uppe på MQ idag. Hon och hennes pojkvän som enligt henne ser ut som en grekisk gud shoppade lite och såg väldigt nykära ut.



XOXO

Att efterfesta i en pool är helt okej

Grymma poolpartyn två dagar i rad hemma hos Pierre Leveau. Det tackar vi för! Klockan 05.00 lagade jag Fredrik och Malin pannbiffar med spaghetti hemma hos Malin. Den ultimata fyllematen? Nja, men jag kan lova att det smakade helt fantastiskt då med massa ketchup.
Idag har jag klippt av hela tio centimeter hos frissan, och tro det eller ej men jag är nöjd. Nu är de slitna topparna av.



Efter klippning åkte vi hem till mormor och morfar i klintehamn och grillade med släkten. Mina småkusiner röjde gärnet, "Ninnaaa du kan intä ta meej!" Jag har svettats och sprungit, burit, kastat, kramat och pussat på mina älsklingar.
Tack för en jätte god middag och efterrätt!

















Nu jobbar mannen och jag sitter hemma själv. Känner mig ensam och sällskapssjuk ikväll så vill helst att han kommer hem nu på momangen.

I morgon ska vi se bio, vi SKA. Vägrar höra att han får för sig att göra annat. Hörrni killar, han är uppbokad i morgon, men ni får gärna följa med oss på bio 21.00 :)

RSS 2.0