Ridtur



Imorgon ska jag åka ut till stallet med Emelie. En heldag ute i skogen med hästarna och Emelie!


Idioter

Vem fan rent ut sagt går in på vår gård och snor en cykel? En cykel som det dessutom är punka på? Idioter det finns! Det är Fredriks andra cykel som blir snodd sen han flyttade hit.
Jag blir så arg!

Congratualtions babe

Vädret var ju helt galet bra idag! Har tillbringat denna härliga vårdag med två av mina underbara tjejer dvs Emelie och Nina. Vi har shoppat, lunchat, njöt av vädret, och bara umgåtts. En riktigt härlig dag.
Jag fick med mig en fin kaffeburk hem. Haha, gud vad gammelmodigt det lät..

Nu ska jag byta om för ikväll ska vi fira vår Emelie som fyllde 21 igår :)


Massa godis

Igår var det en riktig slappis dag. Jag och Fredrik åkte och handlade påskgodis på den nya godisaffären vid shell rondellen för 100 kronor. Så nu har vi så vi klarar oss hela påsken, haha.
Efter det åkte vi hem till källunge, gjorde provet, tog det lugnt, somande framför teven, åt lax och pressad potatis, åt kladdkaka, drack kaffe, spelade koronn och fick sedan skjuts av mamma in till stan igen.

Idag jobbar jag 9-18.15 sen är jag ledig i 4 dagar.

Lördag

Äntligen lördag! 9 långa arbetsdagar senare och jag är inte helt slut, tvärtom faktiskt! Även om sista timmen idag gick rätt segt så har dagen ändå gått fort! 
Idag fick jag ett fint linne och en sjal från min älskling och det är jag mycket glad för :) Världens snällaste älskling.

Idag fyller även min morfar år så vi ska ut och fira honom i klintehamn nu! Grattis!

Ikväll ska det dansas och vi är taggade i tid för en gång skull


,




Tjuv?

Idag när jag slöt jobbet så började larmperlarna att tjuta när jag skulle gå. Jag blev självklart röd som en tomat i ansiktet och gick tillbaka in i butiken och fram till kassan och sa,

-Jag har ju inte tagit något! Det är säkert bara ett plastlarm som fastnat på mig!
Erik - Men du kan ju inte gå om du har ett larm på dig
L - Det kanske är mina nya skor som har något larm på sig?

Efter en stunds letande i skorna och utan att jag hittat något larm så säger Fanny,

- Kolla igenom väskan så att du inte har något där
L - Men ofta att jag skulle ta något, men aja..

& vad hittar jag?!?! Jo ett larm som Fanny lagt ner i väskan som ett litet skämt. Haha! Jag skämdes en del kan jag säga..

Det är ju inte första april än?

Bara 3 dagar kvar.

Idag slutade jag 17 och gick då raka vägen hem. Min underbara sambo hade då lagat god mat till oss och efter det somnade jag till en stund i soffan. Jag bara sover och sover säger Fredrik, och jag håller med..

Ja annars då, pluggat, pratat med mam o malin.

Imorgon blir det en lång jobbdag igen men nu är det bara 3 dagar kvar på min 9 dagars arbetsvecka.

God natt


Äntligen!

Mina snyggingar Emelie och Nina har äntligen komit hem från asien! Ikväll var dom och Louise här, det blev kladdkaka, kaffe och tjejesnack såklart. Det var bara Ella och Oliven som saknades..

Näe nu ska jag se klart DH sen blir det sängdags.

En springtur senare

Har sprungit runt ringmuren med Emelie ikväll. Innerstans backar är inte att leka med.. Men jäklar vad grymma vi var.

Nu har jag precis lagat mat, så nu är det bara för mannen att komma hem från hans träning. Sen ska kvällen spenderas i soffan framför teven, jag känner liksom att jag är värd det.

Solen skiner, men jag sitter inne och pluggar..

Igår när jag kände mig som ynkligast efter jobbet så kom min underbra sambo hem med massa gott. Bakad potatis, kött, sallad, chips men det bästa av allt - påskmust :)
Efter det mådde jag som en kung och vi somnade nästan framför "kärleken checkar in".

Idag tog vi sovmorgon till elva, åt frukost sen åkte Fredrik iväg till jobbet och jag är hemma och pluggar.. Det är bara tre veckor kvar nu sen är jag helt klart och då ska jag ut i solen så fort jag känner för det istället för att hela tiden tänka "måste plugga...". 

Nej nu ska jag lämna datorn för att plugga ordentligen sen blir det ett kort pass på jobbet mellan 15-18.15.

söndag

Ah.. Är lite trött idag. Jag och Fanny började dagen med var sitt happy meal, väldigt välbehövligt.


hp5

Jag och Fanny har ätit en urgod middag! Kykling, bulgur, avokadosallad och mödelostsås, mums. Nu har vi druckit lite vin och ska bege oss ner till cecilia för att träffa Elin & Hanna!
Sen blir det massa dans på hp.

Eftersom min kamera är kass och min dator består av virus får ni ingen webcam bild men jag har på mig en hög kjol och en spets topp och min snyggkompis har på sig en urfin blus från zoul och svarta miss sixty.

Seeeeeeeees!

twittra?

Här har ni mig.

http://twitter.com/Lindaelvamaria


Med detta tackar jag för mig. God natt

7-6

Ikväll var jag och såg endres match. Det såg mörkt ut i början men jag kan tala om för er att jag var genomsvettig efter matchen och jag var inte ens delaktig. Grymt spännande sista 10.
Publiken gav endre stående ovationer och det var väldigt bra stämning. Vilket avslut av dessa innebandyspelare! GRYMT JOBBAT!

kaffeee

Klunkar i mig kaffe. Är stressad, som vanligt. Ska ännu måla naglarna och springa införbi siesta för att handla fredagsfika till oss på jobbet. Yes jag fjäskar. Nej då vi har alltid fredagsfika på jobbet. 
Löneförhöjning nästa?

Chokladbollar

Tumme upp för mig idag. Uppsatsen är färdig och jag fick 24 av 26 på provet jippie!
Det har jag firat med att hämta ut en väska som äntligen kommit med posten, handlat lite mat med baby, bakat chokladbollar med honom och sett Bella&tyras show på datorn medans han såg hockey.

Nu ser mannen på debatt och pendlar mellan det och hockey, blä. Undrar om han byter om jag ber jääääätte snällt. Jag rullade trots allt chokladbollarna även om de är olika storlekar på dom och mer eller mindre som fyrkanter.

Jag kanske borde bli lite mer sportintresserad? Äh, det lär aldrig hända.

Torsdag

Har precis varit och lunchat med mamma på ringduvan. Tusen tack för lunchen mamma!

Idag har jag bestämt mig för att göra upp ett schema för dagen för annars gör jag inte det jag borde göra. Det ska inte vara någon strikt lista som för övrigt är svin tråkigt utan,

Jag SKA plugga i minst två timmar idag, utan gnäll. Jag ska även ut och springa, till Malin och hem om jag orkar seg och lat som jag är. Jag ska hm, vad var det nu? Ja jag ska inte sitta vid datorn så mycket förens när allt plugg är klart. Sen tror jag inte att det var något mer.

Bra då kör vi då.

Ge oss lite värme väl




Lill-lördag

Idag tog jag sovmorgon igen, sen åt jag lite frukost med Fredrik innan han stack iväg till jobbet. Då passade jag på att fixa lite här hemma sen gick jag ner på stan. Ska på utbildning i sthlm med jobbet den 8e april och chefen undrade då om jag ville stanna ngn extra dag så det tackade ja till.
Så vi passade på att boka flygbiljetter, så den 8-10 blir jag uppe. 
Efter det blev det shopping på coop med Fredrik sen gick vi hem och åt lite. Efter det kom pappa hit och fixade det sista med bilen, så nu ska det inte vara några problem med den, eller jo vi behöver pumpa upp ena bakdäcket en aning. 

Ikväll är Fredrik på middag med hans kompisar sen skulle dom vidare till wallers en sväng. Han sa "medans du får ha kul på helgen så får jag väl göra något skoj nu:)".

Yes, så mitt sällskap ikväll är årets första påskmust, mums!

Hittade en till bild från i tisdags,


Däckbyte

Jag tror inte att jag nämnde att jag körde med punka hela vägen in till stan från Källunge i söndags.
Jag märkte redan på vägen ut dit att jag inte kunde svänga så bra och att bilen åkte lite hit och dit som den ville, men på vägen in blev jag seriöst rädd och ringde pappa och frågade vad det var för fel utan att komma fram till vad det var.
Vi trodde att hjulet var på väg av och min far sa åt mig att inte köra över 50.. Jag som är rätt bra på att köra lite för fort trampade genast på bromsen och saktade ner (okej inte till 50 men till 70 iaf).
När jag var vid hemmakväll så kände jag att jag inte vågade köra mer så jag stannade och gick ut för att se om däcket var på väg av.

Däcket var inte påväg av det var bara helt tomt. Total punktering så att säga.



Jag har haft körkort i två och ett halvt år och borde vetat bättre, det var ritkigt nonchalant gjort av mig att köra, det kunde ha gått riktigt illa.

Menmen, jag överlevde och ikväll så kom pappa och hjälpte mig att byta däck. Men det var lättare sagt än gjort, herrgud vilket projekt det var att få ur reservhjulet som satt under bagageluckan, och under bilen. Allt hade rostat fast så pappa fick lägga ner en hel del arbete på att få ur det.

Nu är det bytt iaf, och jag är hjärtligt tacksam för hjälpen av pappa.

yesterday








Tidsoptimist

Igår firade jag och Fredrik 11 månader. Vi firade det med att jag jobbade, han såg fotboll sen åkte jag hem till Källunge och åt grillat med familjen. Men när jag kom in till stan igen så blev det lite tevetittande med världens bästa innan det blev läggdags.

Idag är jag död, har drömt hemska saker inatt igen. Jag fattar inte varför jag drömmer så för. Jag är svart och svullen under och över ögonen, så med andra ord inte riktigt någon skönhet...

Om en kvart ska jag gå till roxy för att förbereda inför modevisningen som är ikväll. Jag har inte ens duschat än.. Inte konstigt att jag är stressad jämt. Jag som ändå gick upp vid tio idag för att hinna allt. Hur lyckas jag??

Plugglördag

Det är lördag kväll och jag borde vara ute och dansa men nej.. Jag har tillbringat timmar framför datorn med prov. Från det att jag kom hem från jobbet vid halv 5 till halv 8.

Ja det var min oerhört trevlig lördagskväll.

Cheers!

The garden collection

Åh vilka fina kläder the garden collection har designat för h&m! Dom har fått in en del på gotland, men inte mycket..  Jag längtar till dom släpper dom här klänningarna, då ska jag vara snabb att klicka hem dom.







Den här är redan påväg hem till mig, den blir nog bra till systers student.


Koh tao

Jag får fan ont i hela kroppen när jag ser bilder på mina blondies som är på vår favorit ö i Thailand. Fan fan fan säger jag bara.
Jag vill dit så mycket så att jag till och med kan fälla en tår eller två..

Koh tao, dizas bar, lotus, banz, victorias, vårt hotellrum, tjejerna, nya vänner, god mat, galna partykvällar, ge mig allt!


Torsdag, snart helg!

Idag är det jobb som gäller! Vi har fått in ett så himla fint linne och t-shirt på bondelid som jag bara måste ha. Tyvärr så rekomenderar inte min plånbok det just nu bara.
Ikväll ska jag spendera kvällen alone eftersom mannen ska först träna med gute sen jobba på 3:a festen.. Men då har jag en massa tid till att plugga!
Vi får väl se hur det går med det.. Datorn och teven brukar vara mer lockande..


Underbart



Älskar den här mannen mest i hela världen. Det är helt sjukt vad bra vi är tillsammans, bästa bästa Fredrik.



Han avskyr när jag har bilder på honom på bloggen men han har kittlat mig ikväll och jag har sagt att om han bråkar med mig straffar det sig så här har ni min badkille som för övrigt är det sötaste jag vet.


Brunhårig? Näe..

Jag ska vara på broväg om en halvtimme för att göra testfrisyrer kanske klippning och färgning?? inför modevisningen som är på måndag. Sen ska vi även iväg och testa kläderna inför modevisningen. 
Jag är med i gruppen glamour så jag ska (antar jag) ha en balklänning från julia och sen någon tjusig frisyr och någon lätt sminkning från parelle. Vi får se vad dom säger idag.

Tyvärr har jag ingen bil idag då Fredrik är  iväg och jobbar men då hade jag turen att mamma är i stan så hon är och köper äpplen till mig som jag kan äta idag sen kör hon mig dit.

Synd att jag var tvungen att ta ledigt idag bara..


Myshelg

Hade en jätte trevlig kväll med tjejerna igår! Det blev middag, prat och därefter utgång på hp.

Idag har jag och Fredrik varit med familjen på wisby hotell på brunch. Dock så var det en liten besvikelse då vi tyckte att det var mycket bättre mat förra gången vi var där. Men det var jätte trevligt! Tusen tack mamma & pappa!

Efter brunchen gick jag och Fredrik på stan en sväng. Det är ju inte mycket som är öppet en söndag men vi hamnade på mq & åhlens ett bra tag.

När vi kom hem tog vi det bara lugnt sen gick jag till coop för att handla mat, men det hade stängt två minuter innan så det var bara att vandra bort till atterdags. .
Nu är snart äntligen maten färdig, jag är vrålhungrig!! Färsbiffar fyllda med fetaost och soltorkade tomater och potatis i ugn.

Mat, film, sova och i morgon väntas jobb, 9-18.15


carbernet sauvignon

När jag var på systembolaget i förrgår och handlade mitt favoritvin så sa han i kassan,

- Får jag dela på den med dig ikväll?

Jag blev typ ställd så jag skrattade bara till och gick. Fler än jag har tydligen 1865 som favorit.


Fin fina tjejer

Vilket underbart väder det är idag! Vaknade vid tio av att mamma ringde och väckte mig. Åkte sen till atterdags och storhandlade för vi hade inte någon frukost hemma, och så handlade jag tacos till middag ikväll.

Har pluggat i två timmar idag och det känns skönt. Efter det åkte jag hem till Malin en sväng och hämtade lite av hennes tvätt och tog med det hem til mig och tvättar för dom har tvättstuga och det är inte så kul..

Nu ska jag gå bort till coop och handla lite nya glödlampor och nässpray till mannen som är genomförkyld.

Ikväll kommer Ella och Olivia hit på middag! Det ska bli så mysigt! Känns så himla kul att Olivia är på ön över helgen! Vi får se om det blir utgång, men det lutar mot det :)






God natt


Hjälp

Två stycken killar i 7-årsåldern står utanför mitt fönster och ser vad jag gör. Hur kul är det att se på en när man ser tv, har datorn i knät, ett glas rött och en mögelost på bordet?
Visst de får jätte gärna se in hur vi har det men de har stått där i tio minuter nu! Ska jag bjuda in dom eller kanske jaga bort dom, nej det verkar kanske hemskt?
Jag får panik om dom inte går snart.

Uppdatering - Fönstergluttarna gick efter ytterligare fem minuter. Jag tackar.

Virus

Ah, min dator har pajat totalt.. Det är kanske ett virus som är en mask som kan komma in på mina bankkonton om man varit inne på dom på datorn vilket jag har. Sry gays men jag har igna förmögenheter där men ändå..

Fredrik har också virus så hur jag ska spendera min kväll är mycket oklart. Eftersom datorn ska vara av sen.. 
Ella jobbar, Louise är på fastlandet, Malin jobbar, Em&Ni är i thai, Fredrik jobbar. KUL KVÄLL!


zombie

Fy jag har sovit så himla dåligt inatt.. Vaknade vid fem av en jätte hemsk mardröm och bara grät.
Nej nu är det dags att gå till jobbet

7 timmars sömn

Jag är så trött nu. Sova sova sova..



Hon är grym

Till Louise som hellre läser om mitt liv på bloggen istället för att ringa

Började dagen med en frukost på märtas med chefen, inte helt fel. Ska nu äntligen så åka på kurs i storstaden! Kul va?
Hade ett givande samtal med chefen om hur jag är, vad jag gör bra och vad jag kan förbättras på. Är jätte nöjd med samtalet och blev jätte glad då hon sa att hon vill ge mig fler tider & kanske en annan tjänst när en på jobbet blir mamma-ledig!
Grejen är att den tjänsten är från juli och framåt så hur jag gör med göteborg och jobb är frågan... Vad ska jag göra Lovan?

Förutom det så har två andra chefer kommit hit från storstaden och tyckte att vår butik var fin men vi håller även på att ändrar på en del grejer så det blir jätte bra! Nu kommer vi kunna ha ännu bättre koll på snattare. Snattar du Louise?

Ja som du (och ni andra) förstår så består mitt liv just nu av, jobb, plugg, jobb plugg, så mycket annat hinns inte med.. Men har hunnit vara med Malin&co två kvällar i rad. Sen såg jag saw 6 med Fredrik inatt och det var inte en så bra idé med tanke på min psyko drömmar som blev ännu värre. Du vet?

Det bästa med att eleverna har sportlov nu är att Fredrik är ledig och alltid har god mat färdiglagad tills jag kommer hem. Tur att jag har en händig man, för jag är ju ingen mästarkock direkt..

Nu måste jag sova för i morgon är det kurs med jobbet 8.00 och jag slutar 18.15.

Ps, Lousie när jag ändå skriver till dig, hur mår du?  Ses i morgonkväll när jag slutat? Ds


RSS 2.0