Snälla rara tomten...

Jag önskar mig ett hus, eller nej det får vänta tills barnen kommer. En fin lägenhet vill jag ha i julklapp :)

Psst, den ligger i innerstan eller den vid öster


1:a advent

Jag vaknade upp med uvi i morse och insåg att hela dagen var förstörd. Magen värket, ryggen värker, fick springa på toa 5 ggr innan jag kom iväg till jobbet. Men tre ipren och tre timmar senare så mår jag inte perfekt, men betydligt mycket bättre.

I morgon ska jag upp tidigt iaf. Jag ska till doktorn och ta reda på vad det är för fel på mig som gör så att jag alltid får uvi.

Men även om jag har uvi så är jag på topp humör, och vi kör gärnet idag på MQ! Julstämmningen är på topp så kom gärna förbi och ta en peppakrkaka och köp ett plagg eller två :)


Vilken dålig utekväll

Jag vaknade för en stund sedan.. Jag och Fredrik somnade i soffan runt 18, sen vaknade jag vid åtta av att han gav mig ett tiotals pussar. Men nu har han åkt till jobbet och jag är hemma själv ikväll.
Får se om jag hittar på något men det är inte så troligt med tanke på hur trött jag är.

I morgon blir de jobb sen ska jag se om jag hinner se något av ibks match och kvällens planer är ännu inte spikade.

Just det ja, Gute var värdelöst igår!!! De hade släppt in alldeles för mycket folk, det gick inte att varken stå,dansa,gå, eller röra sig! Så jag kan säga nu att jag känner verkligen i nte för att gå ut på ett tag!

Nästa helg lär man väl vara på igen men jag kände verkligen att det var riktigt tråkigt igår! Att betala hundra kronor för en halvtimme där man inte kan göra något och det enda man får är tjuvknip, armbågar i sidan osv. Nej hu, riktigt dåligt gute!


En perfekt fredagskväll

Idag kom mamma upp på jobbet med nybakat bröd! Gissa om jag blev glad? :) TACK!

När jag slöt jobbet sprang jag in en snabbis på systemet, och kikade lite i några affärer efter lite kläder men dessvärre hittade jag inte något, men det kanske är lika bra.

När jag kom hem så hade min älskling precis gjort färdigt en mycket god fredagsmiddag! Det blev fläskfilé med potatisgratäng, han är ju för underbar!

Så nu sitter vi här med lite tända ljus och väntar på att idol ska börja men under tiden sysslesätter vi oss med super mario ;)

Ikväll blir det kanske kanske kanske utgång, vi får se. Jag känner att jag vill vara pigg i morgon på jobbet och man behöver ju inte gå ut varje helg..  Men eftersom jag fått några gratisinträden till tjalan på gute ikväll så är det kanske värt. Jag har några biljetter över om det är någon som är sugen!
Sen börjar jag ju förstås 12 i morgon och slutar 15 så det är inte så stor stund :)

I morgon är det iaf helt bestämt att jag INTE ska ut. På söndag är det nämligen skyltsöndag och första advent så vi öppnar en timme tidigare och stänger en timme senare (11-17) och jag både stänger och öppnar. Så med tanke på att det är 1a advent kanske julhandeln drar igång, hoppas verkligen på det så att det blir lite mer drag i butiken!

Fredrik...

Jag älskar dig!


Snart så!

Alldeles straxt är min lunch slut och då ska jag ut till Emelie i butiken och vi ska slå budgeten idag!!!! Jag slutar vid 17 och då ska jag åka och hämta ett par skor som kommit med posten :)

& ikväll blir det mys med tjejerna!

Min kropp mår dock kasst, men det har jag bara mig själv att tacka. Vill man vara fin får man lida pin som det så fint heter.


Nina är en grym frisör!

Åtta cm av håret är nu borta och på en del ställen är det avklippt ca 25-30 cm och jag känner mig så nöjd! Tack Nina, du är verkligen grym! Bilder får ni se en annan gång.

Egentligen skulle jag sova i Källunge inatt också men jag har fått så mycket jobb den här veckan så jag bestämde mig för att sova i stan. Egentligen skulle jag baka lussebullar hemma i Källunge i morgon men det får bli nästa vecka istället!
På kvällen blir det mys med mina tjejer! Vi ska först äta middag på joda och sen ska vi på bio :)

Nu har min nyårsklänning kommit med posten! Först när jag prova den kände jag mig som en spice girls tjej men jag ska fixa lite med hjälp av Nina så att den blir vrålsnygg ist, eller vi får hoppas på det!

Snart ska vi åka till maxi och handla lite. Hoppas att ni har en en mysig lill-lördag!


Höstdeppet herself

Mitt solstråle humör har nu, just precis nu förvandlats till allmänt höstdepp. Varför ska man någon gång varje höst bli sån för? Det blir förstås inte bättre av att jag bara lyssnar på deppiga låtar eller tänker deppiga tankar heller..

Gråttgråttgråttgråttgrått


Vilken härlig grå dag

Jag kunde verkligen inte somna igår. Jag låg och vred på mig fram till halv 4! Eller det var då jag kollade sista gången på klockan och räknade ner timmarna. Så jag sysselsatte mig med att skicka tyck-synd-om-mig sms till Fredrik som inte heller kunde sova.

Men tro det eller ej så är jag på strålande humör idag och längtar tills jag slutar jobbet för då ska jag åka ut hit igen :)

Jag har inte tagit en promenad och inte har jag badat heller. Men jag har däremot läst amelia, duschat, och fixat mig i lugn och ro. Men eftersom kläderna jag har här ute inte är något jag vill ha på jobbet måste jag åka in till stan för att byta om!

Jag MÅSTE även ringa till lönekontoret i göteborg och kräva att de drar mer skatt för när jag och pappa räkna på det så kom vi fram till att de endast drar 16%!! Så gissa vem som kommer få en fet efterskatt sen.


Nattuggla

Det är måndag måndag måndag. Ny vecka, vilket betyder att det är allt för många dagar kvar till helg. Fast nu när jag tänker efter så jobbar jag hela helgen så med andra ord blir det fredagsmys både fredag och lördag. Men det är väl inte så illa??
JO
! För min man jobbar nu varje helg på hp5 och jag kommer därför inte få uppleva några fler onyttigheter-film-mys-kvällar med honom på väldigt länge, framtiden är oviss!

Jaha, där sprack alltså mina för en gångs skull hemmakvällar på en helg. Men som tur är så har jag fyra härliga dagar på mig att planera.

I morgon blir det jobb, men inte förens 15. Har bara ett kortispass så om jag är duktig och vaknar i någorlunda tid i morgon ska jag banne mig ta en lång promenad här ute i Källunge och hinna med ett bubbelbad.

Efter jobbet åker jag nog ut hit igen för Fredrik ska se fotboll med sina vänner på kvällen. Eller så kanske jag ska fixa en liten tjejkväll @ my place? Time will tell.

Nu ska jag sluta att uttråka er med uppgifter ang min häärliga vecka 48 eller vad det nu än är och kura ner mig under mina täcken. MYS!



God natt på er.

Nu glömmer vi det som var

En massa gamla mail ska raderas och så ska jag rensa kontakter på msn.



Kanske låter både bittert och löjligt, men vissa kontakter på msn vet jag inte ens vem det är, vissa vill jag inte ens chatta med, en del vill man kanske inte heller bli påmind om och mailen är bara gamla minnen som faktiskt är OK att radera.

Menmen, ikväll är jag på landet med hela familjen för en gångs skull! Inga pojkvänner eller vänner är med fast nu åkte förstås pappa till stan men iaf.  Nästan hela familjen är samlad!

Snart är det jul :) Jag ska tyvärr inte fira med Fredrik men det gör inte så mycket. Han ska ju hem till hans göteborg och fira med hans släkt men han kommer redan hit annandag jul igen så han blir inte borta länge.

& vet ni? Fredrik kanske ska bo kvar här i vår också, så vi slipper distansförhållande :)


Dagens (nattens) fråga

Heter det

EN CHIPS

eller

ETT CHIPS?



18-20. Två år GÖR skillnad

För två sommrar sen kunde jag vara ute med tjejerna ibland fyra dagar i rad (v.29) och dessutom jobba pass som 8-20. Visst var jag trött men jag kunde ändå köra en kväll till efter de där jobbpasset.

IDAG, 2-dagars har verkligen satt sina spår. Gick upp halv elva, somnade igen halv 1 satt klockan på ringning till halv 3 och ska nu hoppa in i duschen för att sedan se ibks match. Men jag skulle lika gärna kunna gå och lägga mig igen.

"Du som är ung ska inte sova bort hela livet!!!"
Idag är det EXAKT det jag vill göra.

Så jag har kommit på att det MÅSTE vara åldern.

Trött tjej

Jag är döööööööööööööööööööööööööööööööd. Orkar verkligen inte gå med tjejerna ut ikväll men men, vad gör man inte för sina vänner?

Jag skrev till Emelie "Alltså jag är inte sugen på att gå ut. Jag ligger död i sängen.."

Till svar fick jag "Linda elva maria ohlsson. Ikväll är kvällen alla tjejer kan och som vi har bestämt sen länge. DU GÅR UT!"

Det var ord och inga visor!

Granström - Ohlsson


Starka band

Idag ska de som går sista året på gymnasiet hålla ett tal ang starka band och det fick mig att börja tänka på mina starka band..

Jag har ett väldigt starkt band till min familj,
vi pratar kanske inte om allt, men jag vet att vad som än händer så finns de där och stöttar mig till hundra procent. Genom bråk och diskussioner om vem som har rätt eller fel så finns vi alltid där för varandra.
Vi har gjort så mycket tillsamans, tagit oss igenom dödsfall, rest både utomlands och runt om i Sverige, skrattat, gråtit.. Ja det finns så mycket vi har gjort tillsamans, det finns videofilmer och ungefär tio olika fotoböcker som bevis på det.

Jag älskar det, vi är en hel familj.



Fredrik, min pojkvän och sambo träffade jag för första gången på koh tao.
Vi fann sedan varandra igen på ön koh phangang och när jag så småningom kom hem från asien mötte han mig på t-centralen och åkte med mig till gotland. För han bodde på andra sidan Sverige i göteborg.
Det är ytterst få killar som träffat min familj och släkt, så med tanke på att jag och Fredrik bara träffat varandra sammanlagt fyra dagar i Thailand så var ju allt väldigt konstigt när han kom hit till ön.
Nu tänker ni säkert, "var det bara fyra dagar?"  Men det är helt sant, det var bara fyra dagar, men det var nog kärlek vid första ögonkastet.

När vi kommer hem till Källunge fick han träffa min familj och mammas och pappas kompisar för när vi kom till gotland den där kvällen i april med båten så hade mina föräldrar fest.
Dagen efter det så fick han även träffa min släkt för det var påsk då, och självklart skulle det bli påskmiddag hemma hos min mormor och morfar.

Jag minns inte riktigt när jag verkligen föll för honom om det var när jag såg honom första gången på stranden, eller om det var när vi träffades andra gången eller när det var när han flög ner till koh phangang för att träffa mig en sista gång innan han skulle flyga hem till Sverige eller om det var när han kom hit till mig på Gotland. Men jag tror att jag blev lite kär redan första gången vi träffades.

Snart har vi bott tillsammans i ett halvår eftersom han flyttade hit för min skull. Det är klart att när man bor så trångt som vi gör att det blir något onödigt tjaffs ibland, men i slutändan så vet vi exakt hur vi fungerar och kan lätt få varandra glada igen.

Jag känner mig trygg med Fredrik och jag har verkligen hittat min soulmate.



Mina vänner har jag också ett väldigt starkt band till.


Ella och Emelie träffade jag redan på lekis, alltså har jag kännt dom i drygt 14 år. Vi var inte bästa vänner på mellanstadiet utan fann varandra mer och mer på högstadiet och idag är vi oskiljaktiga.
Månskenspromenader, pusskull, partyn, discon, är bara en del saker som man kan nämna från vår tid i hörnse skola.

Louise träffade jag när jag gick på mellanstadiet, vi gick inte i samma skola men spelade i samma fotbollslag. Louise var den modiga tjejen, hon var inte ett dugg blyg.
Hon kände alla, var grym på fotboll, spelade fotboll med killarna, hade många syskon och en pool. Jag var avundsjuk på Louise samtidigt som hon blev min förebild. Medans hon var så framåt var jag mer den lilla ynkliga och blyga tjejen. Jag ville vara som henne!

Nina träffade jag första dagen på högstadiet. Jag kan än idag komma ihåg vad jag hade på mig just den första dagen i sjuan. Vita adidas skor som var populära då och en jeanskjol med ett rosa linne till från jc.
Nina satt bredvid mig och vi skulle presentera oss för varandra, och jag gillade henne redan då. Söta, rara, snälla Nina.

Idag har vi så många minnen tillsammans. Nokia 3310, vår första fylla, rökte första cigaretten, moppeturer till alla, även ut till vänge, guldrupe och till och med FÅRÖ, middagar, fika, och vissa skaffade sitt första seriösa förhållande.

Vi håller ihop än idag. Vi reste tillsammans (inte Louise dock...) till asien, har varit i cypern med Nina, och Emelie, bott i Norge med Emelie och Nina.

Efter gymnasiet försvann dock Louise lite.. Inte för att vi hade något emot varandra eller så, men vi gled ifrån varandra. Klart att man hördes lite då och då men förut var det verkligen inte som förut.
När vi väl ses så vet vi ändå det mesta om varandra, men jag erkänner, jag saknar henne jätte mycket.
Nu låter det som om vi inte ses eller hörs alls, så är det inte! Jag var hos Louise förra veckan och då pratade vi om det här. Men vi tycker båda två att vi vet att vi har varandra även om vi inte ses så mycket som vi gjorde förut.

Inte utan mina fyra tjejer.


Sen finns det ju dom man har haft ett väldigt starkt band till.
Som tex min barndomvän och bästis Isabelle Hallgren. Vi var ett hon och jag.
Vi lärde känna varandra väldigt tidigt, långt innan skolan, och kom bra överns. Vi lekte mycket tillsammans och hade faktsikt väldigt kul tillsammans! Men med tiden kom vi mer och mer ifrån varandra och idag har vi nästan ingen kontakt alls. När vi ses pratar vi såklart men med tanke på vilken kontakt vi hade så är det ju rätt underligt det där..

Sen har vi min förra pojkvän Markus Pettersson. Vi var tillsammans från och till i nästan 3 år. Det är lång tid. Jag vet inte när men det kan ha varit när jag flyttade till Norge, eller nej det var nog när jag var i asien som vi förlorade kontakten.
Vi är bra vänner idag men hörs nästan aldrig.

Det finns också andra människor som kom in i ens liv som lärde känna en och visste väldigt mycket om en men som man idag inte har någon kontakt med alls, som man inte ens hälsar på även fast man vet vem det är.

Så finns det dom som vet vem man är men absolut inte tycker om en som inte ens vill ha något att göra med en. Men det har man kanske sig själv att tacka eller så gick man helt enekelt inte ihop.

Visst är det underligt det där. Att någon som kände en utan och innan och som man absolut inte kunde tänka sig att leva utan idag inte ens finns med i sitt liv
.


Jag är så glad över  ALLA de människor jag lärt känna genom livet, det är så himla många man känner eller vet vem de är.

Genom alla människor jag mött genom livet och genom både dåliga och bra egenskaper har de gjort mig till den person jag är idag.


Idag pratar min lillasyster om vilka starka band hon och jag har på hennes muntliga tal. Det är inte många som har en sån kontakt som jag och hon har. Jag är så oerhört glad för vår kontakt.
Jag blev rörd när jag fick veta att hon skulle prata om oss. Jag älskar dig!


Tack!


.

Vi hade det jätte mysigt igår ute i stugan. Vi lagade god mat, drack en flaska rött och njöt framför brasan. Det var verkligen skönt att komma ut till stugan lite även om det inte blev så länge eftersom jag skulle jobba idag.

Imorgon ska vi syskon gå på stan och fika lite innan vi ska åka ner till sjukhuset för att hälsa på vår morfar..

GRATTIS ÄLSKLING!!!


 
♥ Idag fyller min baby 23 år ♥


Igår blev han firad här hemma av min familj. Han hade fått bestämma maträtt så det blev fisksoppa (som varken jag eller mina syskon tycker om men jag smakade faktiskt och det var helt ok) men mamma hade även gjort kantarellsoppa och kött och potatis, snäll som hon är!

Idag fick Fredrik min present, först ett litet hemmgjort grattiskort och så fick hans en jätte fin calvin klein klocka! Den var rätt dyr så det är både födelsedagspresent och julklapp men han blev jätte glad och lite chockad men han är verkligen värd den!

Nu ska vi åka in till stan och packa lite grejer sen blir det handling på maxi innan vi åker ut till vår stuga i björkhaga för att äta god mat, njuta av en öppen brasa och framförallt av varandra!

Middag på hamnplan5

Kom precis hem från jobbet och om jag skyndar mig hinner jag se lite på endres match. Men om jag känner mig själv så kommer jag inte hinna.. Ska duscha, föna håret, fixa håret, sminka mig och jaa bli färdig för strövets middag/fest på hamnplan vid halv sju. Det kanske dyker upp lite bilder imorgon!

Ha en härlig lördag!


Just det ja! Idag firar jag och Fredrik 7 månader :)


Gym

Igår sov jag och Fredrik hemma i Källunge. Det var skönt att få komma hem lite, jag känner faktiskt mer och mer att det är på landet jag ska bo när jag blir äldre. Jag tänkte faktiskt åka dit ikväll också men planerna ändrades.

Idag har jag och Fredrik åkt visby runt och lämnat hans cv´n (han har, jag satt i bilen) sen har vi handlat på maxi, och tro det eller ej, men jag har gymmat för första gången i mitt liv!

Jag och Fredrik åkte till gym1 och körde. Jag kan erkänna att jag kände mig lite som Blondinbella som går och gymmar med hennes pojkvän, ni vet de ser likadana ut och pojkvännen är ens egen PT, haha!

Skönt var det iaf! Sprang på den där grejen i nästan en timme och körde sen mage, inte så mycket styrka men ändå! Jag är stolt över mig själv och jag hade mer att ge än vad jag trodde, alla muskler har inte försvunnit tack o lov. Så snart är jag i topptrimm! Eller ah.. Jag ska försöka hålla igång med träningen nu. 

Ikväll skulle jag, Malin och Amanda egentligen simma på solberga också men när vi skulle åka dit vid sju så sa Amanda att de stängde halv åtta ist för åtta så då kändes det rätt meningslöst att bara simma en halvtimme så vi ska ta det i början av nästa vecka istället.

Fredrik är med Martin ikväll så jag ska faktiskt gå och lägga mig i tid för en gångs skull så god natt på er :)

Med dig är jag lyckligare än någonsin



Om exakt 21 dagar



Så börjar julkalendern, det ska blir mysigt.

Fan vad denna tjej kan  vara sexig, mysig, jobbig, störd, fin, trevlig, snygg, söt, ful, ledsen, glad, naken, len, rolig, snäll, elak, förtig, full. och BÄST! (precis som jag)

Och ska jag säga er bara jag har sett  alla hennes sidor. Ibland är jag glad för det, ibland inte.



Ikväll är hon riktigt bra!

puss och kram och nyp i stjärten, rumpan, arselet, röven, skinkorna, ääset, bakdelen, ändan, ja va fan ni vill.
Louise :)



i-lands problem?

Min plan att gå och lägga mig tidigt igårkväll gick bättre än förvantat, dock kunde jag inte sova.. Så jag och Fredrik låg och pratade med varandra från halv elva till halv två inatt. Hur kan man ha så mycket att prata om på natten för? Jag menar det hade nog inte hänt att vi hade suttit så en helt vanlig dag och pratat, iaf inte om de grejerna.
Så nattens samtal har alltså satt sina spår idag. HELLOOO ZOMBIE GIRL!

Måste springa ner på h&m och köpa hårspray för min fina tröja har gjort mitt hår alldeles elektriskt. Så ja jag är en fin kombination av Zombie SLASH eltjej, finfint. Måste springa ner nu innan rasten är slut.

Ciao

Jag kan jag.

Min övertalningsförmåga är grym. Har fått med mig Nina ikväll! Ella bangar TRÅKIGT NOG!! Emelie kommer hit när hon slutat jobbet och förhoppningsvis kommer Ninisen hit alldeles straxt.

Hm, kanske borde kanske skaffa ett jobb där man övertalar personer? INTE telefonförsäljare.

Man lever bara en gång

Kvällen igår var toppen! Tårtan var god, födelsedagsbarnet var glad och vi hade en mycket mysig kväll! Idag mår två av mina tjejer inte så bra, dock så har jag varit hur pigg som helst idag! Men nu börjar energin gå ur en.. 
Jag ska få tjejerna på andra tankar och få med dom ut ikväll minsann! Men för att orka måste jag ta ett power nap nu..

Det är dags för fredagsmys!

Idag har jag gjort stan med min syster. Det blev farsdagspresent, presenter till Louise, chailatte på ringduvan, hämtade chokladtårtan som vi beställde igår (till Louise) och så hjälpte jag Malin med hennes fina present till hennes pojkvän som fyller 20 i morgon.

Så nu ska jag fixa till mig lite innan Nina kommer och hämtar mig. vi ska nämligen till Rasmus lägenhet för att fixa lite innan Louise och Emelie kommer ifrån hockeyn. Sen blir det massa mys för födelsedagsbarnet och utgång såklart!

Vi ses ute.

ALDRIG EUROSHOPPER!!

Jag är på riktigt dåligt humör så istället för att låtsas att jag är en svin-glad-tjej idag så vet ni nu med detsamma att jag är på krigsstigen.. MEN, för att göra er alla glada kan jag berätta att jag hade en mycket trevlig kväll ute i Källunge igår med familjen, plus Fredrik, Marcus och lilla kusin Nova. Novisen ville dock inte lägga sig klockan 20.00 som hon borde utan höll igång ett tag men till slut efter att hon inte ville sova hos Andreas längre så fick jag med henne in till min säng där det lästes en saga innan min söta somnade.

Har även haft en jätte härlig dag idag, umgicks lite med dom hemma innan jag, malin och fredik åkte in till stan för jag skulle möta Ella och Nina på MR B´s parkering klockan 14.00 och därefter blev det simning/bad för vår del på solberga, och självklart tjejsnack. Efter bad och bastu åkte vi hem till Mr B (eller ella) för att äta varma mackor och dit kom även Emelie, så det har varit en riktig mysdag :)

Ja så vad har egentligen gjort mig på så dåligt humör? Det kan ha varit när jag och Fredrik tjaffsade om vad vi skulle ha för tvål på ica wisborg.. Jag AVSKYR allt med euroshopper, och andra billighetsvaror som enligt mig bara är skit MEN Fredrik tyckte att det var bättre om vi köpte en euroshopper tvål som kostar 8 kr istället för en dove som kostade 25 kr.

Men jag sa...
"OM DU SKA LEVA MED MIG SÅ SKA VI ALDRIG OCH DÅ MENAR JAG ADLRIG ANVÄNDA EUROSHOPPER!". Det var ingen större grej, utan jag fick som jag ville och var glad.

Så egentligen vet jag fortfarande inte varför jag blev sur.. Jag blir oftast sur när jag kommer till den här (enligt mig) skitlägenheten. Så jag har dammsugit som en dåre, slått i massa saker, råkat dra ur internet sladden, och ALLT har verkligen varit emot mig.. Men nu är allt, dammat, dammsugat, och skurat.

Fredrik håller sig på avstånd, han kanske är rädd för mig när jag agerar som en torped-ilsken-arg-skrikande-tjej..

Nu ska jag laga tacos, och sen vara oerhört kärleksfull mot min älskling som står ut med mig..


MAT-LINDA

Jag har verkligen underskattat mig själv på matlagningsfronten! Jag är näst intill chocktillstånd när jag smakade min middag ikväll, den är nämligen grymt god!

Med tanke på att det är så kyligt så tänkte jag värma mig med en god soppa, så idag på maxi fick jag med mig en förpackning med finkrossade tomater med basilika. Men ist för att bara värma den på spisen så handlade jag med mig, lök, fäska champignoner, färsk ingefära och annat som behövdes hem.

Så nu har jag först stekt en halv gullök, svamp, och pressade i en klyfta vitlök och sen rev jag ner lite färsk ingefära innan jag hällde i de finkrossade tomaterna, och det blev verkligen ett grymt resultat! Färsk ingefära är rätt starkt så det gäller att inte ta allt för mycket.

Ja nu ska jag äta upp den innan den svalnar framför ett X antal gossip avsnitt jag laddat hem :)

Inatt kommer Fredrik hem! Ska dammsuga och skura golven inann han kommer, & så väntar en blombukett på honom :)

Släng dig i väggen Mat-Tina, jag har skills så det heter duga!

Kan det bli kallare än såhär?

Jag vaknade av att jag hade mina armar över täcket och höll på att frysa ihjäl! Helt iskalla var dom.. Jag vågar inte tänka på hur jag kommer frysa när snön kommer. Nu har jag förstås sovit själv också och det märks enorm skillnad när inte Fredrik sover här..

Men jag gjorde en het kopp vaniljthe men såklart brände jag tungan i jakten på att bli varm fort, och i all hast sprang jag in i köket för att få tag i kallvatten, men när jag är påväg in där slår jag tån rakt i i tröskeln! Så nu blöder jag en skvätt.. Jäkla KLANT! Bra start på dagen, skit bra.

Eller som jag pratar nu med min brända tunga "Bla stat på dagen, sit ba!"

Grannfejden nästa?

I lördags när vi skulle åka ner till hp5 så glömde vi nyckeln i dörren upp till lägenheten och porten var låst så vi kom då inte in.. Emelie hade glömt hennes körkort så hon var tvungen att komma in i lägenheten. Fredrik är ju i gbg så han kunde inte ge mig en nyckel..

Vi bestämde oss då för att - knacka på fönstret till en av grannarna. De vaknade till slut och hon som öppnade porten åt oss drog upp porten så att den nästan slog till mig och sen smällde hon igen dörren till hennes lägenhet igen och vill absolut inte höra någon ursäkt..

Jag hade såklart dåligt samvete för att jag väckt dom så jag skrev en lapp som löd,

"Hej! Jag vill be om ursäkt för att jag väckte er inatt.. Hade glömt nyckeln i låset till lägenheten och det kan ju hända den bästa.. Men åter igen Förlåt! :( MVH / Linda"

Idag när jag kom hem från Källunge låg lappen ute i trappuppgången.. Jag hade minsann fått svar längst ner på lappen!!

"Ringer Polis & Gotlandhem om du gör om det!"

Jag blev chockad kan jag lova, hur kan man reagera så? Vi är grannar och då ställer man upp för varandra, TRODDE JAG. Visst det var dumt av mig att väcka dom, men jag hade inget val?

Jag ringde mamma och hon sa att om hon varit hos mig hade hon gått med mig ner till dom och pratat med dom.. Gud, vad är det här för område egentligen?!? Tur att jag snart flyttar härifrån..


Snoris

Jag bara ljuger och ljuger! Jag har inte gått o lagt mig än. Snoren rinner och det låter som om jag "sniffar cola" som Emelie sa. Gaaah, jag lär snarka som en karl inatt. Äh, tjejer kan också.

Natti.

Förlåt.. Jag har tappat mitt nummer, kan jag få ditt?

Kvällen börjde med middag i klintehamn hos mormor! Efter det åkte jag och Malin in till stan och då kom Emelie, Nina och Annie hem till mig för att förfesta lite. Jag blev målad på armarna och så fick jag en text på ryggen, hahha! Det var ju ändå halloween, aaaight?

 

På hamnplan var det riktigt bra drag! Vi dansade gärnet hela natten, och helt plötsligt blev klockan tre och då tog jag, Nina, Fanny en taxi hem till mig och sov.

Idag blev det jobb för min och Fannys del och jag var otroligt nog pigg de första timmarna men den sista timmen var jag en zombie...

Ikväll har vi fått god middag hemma i Källunge! Mamma gjorde någon fransk rätt med köttt och potatisgratäng fast ändå inte, gott var det, ritkigt gott!

Mina ögon är på väg att ramla ner så nu säger jag - God natt!


VILKEN KVÄLL!

Det var hur kul som helst på hp i går! Skriver när jag kommit hem till landet.

RSS 2.0