Goodbye

Checkar ut
Godnatt
Hejdå

Finmiddag

Om man behöver klippa sig här i gbg ligger det aldrig en frisör långt bort. Den första friören vi gick in till hade fullt så då gick vi till nästa som låg ungefär ett stenkast bort. Hur kan alla dessa frisörer gå runt? Jag fattar inte?

Iaf så är topparna och en hel del där till borta nu. Frågan är när jag var såhär korthårig sist?
Jag älskar ju långt hår. Det första F sa när jag blev klar var, nu är ditt långa hår borta. Kul o höra.
Men jag är tydligen fin o snygg iaf enligt pojkvännen.

Något som är underskattat är brysselkål. Någon mer än jag som älskar det? Så det fick bli just min kvällsmat. Brysselkål med smulad fetaost över. Muuums


Where r u?

Vad är det här? F åkte till simhallen vid 11. En timme tar det väl max att bränna ett antal kalorier och sen kanske man ska basta lite på det. 2 timmar och 43 minuter senare och han svarar inte ens på telefonen.
Aggressionerna smyger sig på. Varför svarar han inte?!?! Vi ska ju klippa oss.

Kommer på mig själv. Är mobilberoende. Har det hänt något? Har han fatsnat i bastun?

Jag hinner säkerligen köra kinect en timme till, svettas lite, duscha och göra om hela morgonen några gånger till.

Känner mig lite småberoende av min sambo en dag som denna. Positivt? Tjaa


Solen lös en dag sen kom snön igen...

Dagen inleddes med kinect. Möblerar om lite så jag får ordentligt med plats eftersom taklampan var nära att åka i golvet igår och så sparka jag rätt in i bordet.. Haha har tom lite träningsvärk sen vi körde igår. Men idag var det helt sinnes! Blev genomsvettig.

Mannen är och simmar, jag kör kinect, ska nu ner o boka tvättid, ta en dusch, och sen ska jag möta F så ska vi gå och klippa oss.

Funderar även på att gå på zumba ikväll. Men vågar samtidigt inte. Fan alla som går där har säkerligen gjort det flera ggr tidigare så ska jag komma och göra bort mig totalt. Det enda som saknas är en kamera så det kan komma upp på youtube.

Jag åt glass 3 dagar förra veckan och chips 2. Uhhäää. Spyr på mig själv (även om det var gott då). Tur att vi har kinect i hemmet nu, ska bara börja gå lite mer flitigt på gymmet. Annars kommer väl min vråltränade kille gå där med sitt 8-pack i sommar med en flickvän som rullar fram. Hahaha

2011-01-30

SKÖÖNT ATT DEN DÄR HANDBOLLEN NU ÄR ÖVER!!

F skulle såklart se matchen idag så då åkte jag in till stan och köpte lite till lägenheten. Vi har ju allt nu, soffa, tvbord, mattor, säng, bord, stolar, tv, badrumsgrejer, köksgrejer, ja ni fattar. Så nu vill vi bara ha en egen lägenhet som vi kan köpa, gillar inte att hyra..

Men iaf, köpte ny lampskärm eftersom julstjärnan inte kunde sitta uppe för alltid. Skäms för att den suttit upp fram tills idag, haha. Köpte även lite blommor, och så kom F in och mötte upp mig i stan.

Han undrade då om jag ville åka och bowla, men eftersom jag har akrylnaglar så skulle det göra fruktansvärt ont om de åkte av och med klotet på banan. Så då sa han, jag köper ett x-box och kniect så kan vi spela och se film ikväll!
Haha snacka om impulsköp.

Efter det gick vi och åt på en italiensk resturang högst upp på kungsgatan.

& nu har vi spelat, sett solsidan och ska snart se film.


Bra start på dagen

Vaknade redan halv 9 i morse och var jätte pigg. Men eftersom F kom hem från jobbet vid 05 så skulle han nog behöva ett antal timmar till så jag försökte somna om och lyckades.

Halv 12 vaknade jag sen och hade då sovit i ungefär 12 timmar, herreguud.. Men kom då på den briljanta idén att baka scones så jag och F kunde få en mysig start på dagen.

När sconesen var klara hade jag bränt dom en aning så brandlarmet går igång. FAN! F sover och lär få vakna till det värsta ljudet någonsin.

Får panik, öppnar alla fönster i köket, slänger fram stolen i hallen för att dra ner larmet och kasta ur batteriet.

Undrar hur arg Fredrik är nu. Jag vågar inte gå in i sovrummet och kolla, haha.

PS! Scones var goda iaf!

Shrek räddar mig

Skulle egentligen gå ut ikväll med Erika, men hon blev tvungen att jobba.. Sen skulle jag och Fredrik ha myskväll fram tills han började vid 22, men han var tvungen att börja redan vid 18..

Så jag sitter hemma själv den här helgen igen :( Tur att det är shrek på tv iaf och sen a cinderella story.

En ledig dag

Städa, diska, sortera tvätten som F tvätta igår, gymma (MÅSTEE!!!!), fixa naglarna, klippa mig, fika med Erika.

Är ledig på söndag igen!! Vad hände? Har jobbat varenda söndag förutom när jag hade semester julas. Så på lördag ska jag gå ut. Har inte varit ute sen nyår.

Har bett om semester i juli månad, frågan är bara om jag får det med tanke på att jag nog inte är den enda som vill ha semester då. Men vill ju hem till ön då!

Har även bett om semester v.9 för vi ska åka några dagar till Polen med familjen. Det ni! Så jag åker till ön (förmodligen) fre v8 och åker till polen på lördagen-tis. Sen stannar jag på ön tom sön v9 eller tis v10.

Känns bra att jag har 12 semesterdagar att ta ut och får sen nya i april :)



Puss

Jag har det rätt bra jag. Haft mysiga dagar på ön. Hälsat på farmor Gudrun, lunchat på stan, hälsat på Mq-visby o vila, fika på mammas jobb, handla på maxi, middag med pappa & malin, kvällsfika följt av lååångt tjejsnack med finaste Nina, Em och Ella och Mikka var också med, införbi Mike, hem o sova 4 h innan det var dags att gå upp och sen åka till flyget.

Kom tilbaka till gbg idag o åkte direkt till jobbet. Slutade 19.15, åkte hem, finaste F har gjort tacos för han vet att jag älskar det, får massa puss o kram.

Han pluggar på heltid, tar inga studielån, jobbar varje helg, har dåligt samvete för att vi inte kan va på helgerna, gymmar näst intill varje dag, tränar fotboll 3-4 ggr i veckan, och så har han alltid mat klart tills jag kommer hem. Hur hinner han?!??

Fy fan vad bra jag har det, o så gnäller jag över att han inte bäddat sängen idag? Så jävla dum.

Nu har han somnat i mitt knä, utmattad som han är. Bästa bästa Fredrik

Vår ö är det vackraste jag vet

Vilken dag! Körde en spontantrip till Gotland men åker redan tillbaka på tisdagmorgon.

Upp vid 8, ta sig in till stan med resväska, åka till landvetter. Försöka komma med flyget till bromma. Dom sa "tyvärr så är flyget näst intill fullt, vi har bara en biljett kvar och du är inte den enda som köpt standby".

Tur som jag har så dök inte alla passagerare upp så jag kom med.

Flyga vidare från Bromma till ön.

Bli hämtat av familjen, ut till djupvik för afternoontea buffé. Mormor & morfar var även där och blev lite smått överraskade över att jag var med.

Djupvik. Vilket ställe, vilken utsikt.





Kvällen har jag spenderat i soffan med familjen med handboll, solsidan och alice i underlandet.
Har även kollat på tjusiga lägenheter i centrala gbg och drömt lite.

Det känns underbart o vara hemma.

Lördagskväll

Fick drygt 40 minuters sällskap av F ikväll iaf. Han jobbar ju varje helg och jag jobbar på dagarna så vi ses inte så mkt på helgerna.

Ledig i två dagar nu. Om det ändå kunde gå ett flyg till ön ikväll

Gymme?

Jag har varit på gymmet en gång denna månad. EN GÅNG! Fan vad dålig jag är!
Karin sa dock "det borde finnas en lag på att man inte får träna i januari, för då ska man bara softa".

Okej februari ge mig motivation nuråååå

Trissssssss

Jag vann på min trisslott idag! Hela 25 * 2 det ni. REKORD!
Det firade jag med att ta 2 nya. Vann jag något då? Tja 25 kronor till. Det får bli en till lott men blir det en nitlott på det skiter jag i ta fler.

Blödiga L

Efter jobbet idag fick jag en tråkig nyhet. Karin, min Karin Thomasson flyttar hem till ön redan i morgon.
Åkte direkt hem till henne efter jobbet för att umgås, säga hej då, och kramas lite. Jag kommer verkligen sakna henne..

Jag kommer alltid tänka på henne när jag hör a drop in the ocean. När vi varit i skärgården och åkt båt lyssnade vi på hennes ipod och det var första gången jag hörde denna.



Tisdagen

Igår var det en grym dag. Hade säljsamtal med ställis och gick därifrån med ett leende på läpparna.
Hade därefter en kund som ringt innan och ville ha  6 st reakostymer men skulle ringa tillbaka senare ang stl. När det ringde orkade ställis inte ordna med det utan bad mig fixa det.
Kollade igenom hela sverige efter just de kostymerna men sa att han skulle behöva åka till nästan varje stad för att få ihop alla 6, men sa att vi fått in en snygg blå-grå nu till våren. & han nappade plus att han skulle ha skjortor! Jag har aldrig sålt för så mycket till en o samma kund, så det kändes grymt!

Till kvällsmat gjorde F fetaostfyllda färsbiffar men rårakor och hemmagjord tzatziki, sjukt gott.

Nu ska jag iväg och jobba!

PS om någon har lite för mycket motivation till träning så kan ni väl skänka lite till mig som inte har någon.

Lott

På riktigt?! Hur mycket vann hon som har Märtas café? Att jag aldrig vinner något! Kan ju bero på att jag aldrig köper lotter eller så. Men när jag fått eller väl har köpt är vinsten max 25 kronor..
Idag ska jag testa och se om vinden vänt. Jag köper 3 trisslotter och ger det en chans.
Komsikomsi mina miljoner

sol

Januari bjuder inte på särskilt mycket sol. Sista minuten lockar alldeles för mycket.
Men för att inte deppa ihop totalt blir det en date med Karin om en timme.

Söndag

Har haft en kanon dag på jobbet med Johanna! Men när jag sitter på spårvagnen påväg hem märker jag att jag glömt min mobil så jag får hoppa av och åka och hämta den..
& desutom märkte jag nu att jag har rulltrappsnycklarna i bakfickan så i morgon får jag åka till jobbet innan 10 på min lediga dag. Haha, vilken klantvecka jag haft..

Ikväll blir det tacos, igen. Gott ju

Lördag, igen.

Vilken lyckad kväll det blev igår. F hade städat lägenheten så fin och Nikita stod vid spisen när vi kom hem.
Folk ramlade in titt som tätt och såg fram emot en god middag. Nikita & Fredrik lyckades med allt, god förrätt, god varmrätt med oxfilé, pon anna?, wiskysås, gott vin, och till efterrätt blev det flamberad ananas med glass.

Gästerna var Karin, Anton, Hannes, Matilda och sen kom Pierre och överraskade oss! Den enda som visste att han skulle komma med flyget på kvällen var F. Haha :) Hugo kom också  sen runt 11 tiden.

Kvällen avslutades med absolut överens. Hollywoodfruarna (jag och Matilda) vann första ronden. Kändes underbart med vinst.

Idag har jag jobbat och det har varit riktigt kul! Sandra på jobbet frågade idag och jag längtade hem, för hon tyckte att jag verkade lite down. Men helt ärligt så är det inte lika jobbigt längre, klart jag längtar hem men det är faktsikt helt okej här. Men hade jag inte haft jobbet på kungsgatan  och fått jobba med alla mina arbetskamrater som är bäst hade jag flyttat hem eller någon annanstans..

Brukar vara kass på att fixa middag åt mig själv när F jobbar men jag gjorde faktiskt tacos åt mig ikväll. Därefter somnade jag på soffan och vaknade för en liten stund sedan.

Men ikväll vill jag hem. Jag sitter själv i lägenheten och vill verkligen hem. Jag vill förfesta med tjejerna, sjunga högt till massa poplåtar, och skitlåtar, skratta, prata skit, och sen gå till hp och dansa till stängning, Ja det vill jag göra nu.

14e jan

Idag är det en bra dag. Det måste det vara eftersom gårdagen inte var något att ens tala om.
Hm, när jag skrev rubriken 14e så tänkte jag att det är något spec idag! Fan om någon av mina vänner fyller år som jag glömt, njaa?

Haha ja men det är ju den 14e! 1 år och 9 månader eller något sånt där med mannen!
Ska jag skriva ett inlägg om oss eller honom? Nej. Inte kul för er och dessutom behöver jag inte hävda min kärlek på bloggen.

Ikväll blir det 3-rätters med 8 pers i vår lya. Hur det ska gå återstår att se.

Han sa tack o hej och dök som en sten

Dagen börjar med att jag tar en liiiiiite längre sovmorgon än vanligt. Får därför stressa.

Ska precis kila iväg till jobbet men tänker äh jag går på toa innan jag går. Glömmer då att jag har mobilen i bakfickan. PLUMS! Tappar mobilen i toaletten. Dyker efter den. Stendöd.

Får utbrott o väcker Fredrik genom att slänga mig på golvet o skrika "JAG BRYTER IHOOP!!! MOBILJÄVLEN RAMLA NER I TOAN!!".

Glömmer sätta mascara på fransarna nedtill. Glömmer bort att jag skulle kissa innan spårvagnsfärden.

Springer för att hinna med spårvagnen 09.20 ist för 09.30. Halkar. Slår i ryggen och huvudet. Har därför varit en virrpanna idag, mer än vanligt.

Sätter mig på spårvagnen och ska blippa kortet. "För lågt värde" står det och lyser rött. Tackar! Jag som inte ens har en mobil att skicka en sms-biljett med. Vad har jag gjort för att förtjäna denna pissmorgon?!

Jag satt komiskt nog och flina åt mig själv på spårvagnen hela vägen till jobbet. Jag menar nu kan väl ändå dagen bara bli bättre? & som Marie på jobbet sa,
- Tur att allt det där hände dig och inte mig för då hade jag varit förbannad och varit en bitch idag.

Men till det bästa. Min phonie överlevde. Han lever! Fan vilken lycka! From nu får min mobil inte vistas inne på toaletten.

Nu ska jag sova så jag slipper stressa i morgon och slipper göra en liknande repris från idag.

Puss på er denna torsdag, bara för att jag är så glad.




solsidan

Ikväll somnar jag till solsidan. Då sover jag gott.

10-19 i morgon och jobb resten av veckan, men känns skönt att jag haft en minihelg mitt i veckan.
Men framförallt känns heltid stört bra.

Inatt ska jag inte drömma några mardrömmar, bara bra drömmar är välkomna.

Godnatt

bio bio bio


Se upp

Häromdan när jag var påväg mot pressbyrån så ramlar världens isflak ner och hamnar på mina fötter. Hade jag bara stått några centimeter närmare hade jag förmodlingen blivit hjärndöd, blodig och kanske dött. Nu fick jag bara svullna och blåa tår. Så akta er för fallande isflak.

Igår var jag som sagt med Sunni på stan. Gick på ett mysigt café vid vasaplatsen och gick sen runt på stan.
Expressen fångade oss på kungsgatan och ville ta kort för att visa andra vad vi mfl har på sig på stan. Tack men nej tack.

Spenderade sen en timme OBS EN TIMME på swedbank. Jag som inte har tålamod till o vänta fick lite små panik och gick omkring som ett ufo därinne.

Därefter blev det gym. Yes jag gick dit. Men kan tyvärr inte skriva att jag var grym..


21 år och livskris, w t f

Jag tror att jag har någon slags livskris. Jag vill göra något! Något nytt! Se något nytt! Jobba med något nytt! Resa! Plugga! Men inte fan får man tummarna ur och gör något åt saken..

Så typiskt när jag nu har en svinbillig lägenhet, och heltidsjobb. NU som först känner jag, det där hade varit kul o göra! Kanske att man skulle vilja testa på det där osv osv osv osv. U get it.

Matte C börjar i morgon. Har jag anmält mig? Nej.

Jag trivs som bara den på mitt jobb och vet att jag gör något. Men ibland käner jag bara, "aaah, dom skulle klara sig bra utan mig.."

Bli volontär nere någonstans i en fattig by i Afrika och hjälpa små barn som håller på o svälter ihjäl. Då snackar vi om att det märks om man gör ett bra jobb eller inte.

Stövlar på.

Ska bege mig ut på Göteborgs hala och slaskiga gator för att ta en lunch med Sunni. Har även en del ärenden att uträtta med herr swedbank.

Gymmet SKA jag befinna mig på ikväll. Inga ursäkter.

Kan vi inte bara spola över januari, februari och mars?

Lite bortskämd

Jag har haft sån tuur! Varje dag när jag kommer hem från jobbet runt 20 så har Fredrik nästan alltid lagat mat. Men nu blir det nog snart ändring på det.

Han jobbar ju som bartender på ritz fredag o lördag så min fredags och lördagsmiddag är inget o hänga i granen, ibland blir det tom nada, bad i know. Men inte nog med det! Nu börjar hans försäsong med fotbollen så han tränar 4 dagar i veckan. Så nu är det jag som får börja laga mat..................
Så idag när jag slutat var jag säker på att jag skulle få ställa mig vid spisen, men då har han söt som han är lagat mat innan hans träning så det var bara för mig o värma. Guld.

Nu behövs bara en diskmaskin. Give it to meee

Vår i luften?

Solen skiner, snön smälter och det känns så bra. Men är rätt besviken på mig själv. Ställde nämligen klockan på 09.00 för att gå på gymmet innan jobbet. Ångrade mig och sov en timme till. Skulle sen ta med gym-kläder för o gymma efter jobbet men "glömde".

Om ändå spårvagnen gick hem till gotland. Och att det bara tog en sisådär 30 minutas.

Jobb-söndag

Faan vad skönt att slippa vakna bakis idag. Det var min tanke när alarmet gick i morse. Myskväll med Erika behövdes verkligen! Tjejsnack, gurka, morötter, dipp och bubbelvatten.

Men pigg kan jag inte påstå att jag är. Somnade runt 3 tiden inatt och det känns ju väldigt onödigt.

Mamma & Pappa! Soda streamen används flitigt, tack tack tack!

Nu blir det jobb


Hey du, vad jag trodde var en partylördag

Jobbat idag men det har varit kaosväder med ösregn, slask och stopp med spårvagnar så det var inte många kottar på stan. Så med 6 pers på jobbet så fanns det inte sådär överdrivet mkt o göra, men vi hade kul ändå :)

Ikväll är det thai-reunion med några av oss som träffades i thai för snart 2 år sen. Falkenbergarna har tagit sig hit trots skitväder, men det började 5 så jag hoppade. Skulle även på fest med några från jobbet, men jag hoppade. Skulle även ut med Erika men hoppade. Vilken banger jag är..
Men nu har det bestämts att Erika ska komma hit vid nio för en myskväll.

God lördag

Första fredagen 2011

Jaha då var det fredag igen. Ni sitter förmodlingen o myser med några vänner/pojkvän/flickvän/date/familj i soffan o ser tv/film eller är ute och dansar.
Jag själv sitter ensam och ser på let´s dance. Ett skämt. INGEN kunde va med mig ikväll. Fredagsmys kan dra.

För en vecka sen var det nyår. Det var spännande, roligt, blött, tråkigt, jobbigt, och otippat.
Mitt hår var kaos, fult, jag hade inte klänningen jag ville ha, och trots att jag satt upp, tog ut, satt upp håret igen blev det inte bättre. Men skit samma.

Firade som sagt med mina bästa tjejkompisar och världens bästa syster i huset på tygmästargatan. Vi var sammanlagt ca 20 pers.
Välkomstbål, god mat, trevligt sällskap och roliga lekar. F överraska mig med att komma till festen kvart i 12 för att fira 12-slaget med mig.

Hittade lite bilder på min kamera. Den har enbart tagit suddiga bilder & så har jag inte kort på alla.























Malin var vackrast.

Vi åkte ner till hp vid halv 2 och spenderade en dryg timme där innan vi skulle på efterfest trots att jag inte ville. Stannade i kanske 10 min? Taxi till huset. & sen kaos.

Japp de var min nyår. Oförglömlig.


Christmas 2010



Såhär såg det ut på julafton. Julgranen hade vi klätt dagen innan, långbordet var dukat för 11 i salen, vi var några färre i år..
Julbuffén var maffig som vanligt (ja ni ser ju, 2 bord krävdes), mamma och mormor hade gjort massa mat. Allt var gott tänkte jag skriva, jag som inte äter sill, fisken, eller julskinkan, men allt annat som jag åt var gott!

Lika fort som julafton kom var den över. Vi spolar tillbaka tiden och gör om det ett par gånger.

1 år, 2 år, 3 år?













För ett år sedan var jag med familjen i Thailand.  Hittade min favoritö efter Gotland, Poda Island. Önskar att det var i år vi skulle dit.



För 2 år sen bodde jag på stockholmsgate i Oslo. Åkte tillbaka dit direkt efter nyår helt själv utan någon av mina tjejer från ön och bodde med Frida från Skåne. Hon åkte sen till sydafrika, så jag bodde då själv i vår mysiga 2a. Åkte sen hem till Gotland i början av feb och åkte sen till Thailand med mina underbara, fina tjejer.





För 3 år sen åkte vi på långsemester. Först nyår i Hong kong, därefter upptäcksresa i Thailand, Huahin, Bangkok, o många, många fina öar som tex koh chang & koh maak.

Jag älskar Thailand


RSS 2.0