Nu blir det läggdags

Ska cykla till skolan och möta Malin vid 12-tiden i morgon då hon slutar sen blir det en stund på stan innan min älskling kommer med flyget vid 3!

När Fredrik och jag pratade i telefon förut så sa han att han inte alls kommer i morgon..  Tur att han bara skojade.


God natt allihopa!



Jag bor fortfarande ensam..

Har jobbat hela dagen idag och det har gått riktigt fort! har dock tillbringat halva dagen inne på kontoret för vi ska ha inventering på torsdag så jag har gått igenom hela butiken och tagit ut huuur mycket kläder som helst som det inte finns etiketter på som jag fixat. Känns skönt att jag blev klar med det på en dag så att jag slipper göra det resten av veckan.

I morgon är det min enda lediga dag den här veckan men jag har inte så mycket planerat förutom att gå på stan och shoppa och gå till expert för att framkalla kort fran bla thai, vietnam, bali, sommaren och stockholm.

Fredrik har ännu inte kommit hem från gbg så jag är ensam ikväll igen :(


                                          
                                 Vart tog de varma sommarkvällarna vägen?


Underbar helg

Vilken helg vi haft! Flyget blev försenat 2h igår så det var ju "kul" att sitta på visbys flygplats att vänta när vi bara skulle ha en minisemester med familjen i storstaden..

När vi väl kom till sthlm så kom vi till vårt hotell Hellenberg (?) och vårt rum jag och mina syskon bodde i var rena slottet.. Det var inte bröllopssviten men sviten under den så vi klagade då inte kan jag lova.
Moster Anna kom till oss med hennes familj till vårt hotell och vi myste med våra småkusiner innan vi begav oss ner i baren för att ta en drink och bara mysa.

När vi skulle äta middag tog vi vad vi ville men stället vi åt på var kanske inte topp tio, men en plankstek och förrätt är väl ändå aldrig fel? Efterrätt blev det ingen, man blev rätt mätt..
 Efter maten blev det en drink till för min mor och så spexade min familj med maskerna som fanns där, haha.

Idag har vi varit och hälsat på vår faster som bor i vasastan för hon har precis fått en liten bebis som ska heta Måns & söt var han kan jag lova!
Efter det sprang vi på stan och jag hittade naaaada. Jag kan verkligen inte hitta något när jag är stressad.. Så jag ska tillbringa kvällen med att klicka hem saker från nelly har jag tänkt.

När vi kom hem till ön vid halv sex tiden så åkte vi till innerstan för att åta en god middag på isolabella!
Vi har haft en riktigt trevligt och urmysig helg med familjen!

Vi har helt enkelt blivit behandlade som kungligheter. Puss på er underbara familj!



 

Slappar framför teven


 
Lilly softar i soffan



 

LilleLilly

 



Systrarna O & en lite galen far med mask

 

Min far & mor ;)



Vår lilla kusin Måns & vi





Lite ljus bild men..

JAG ÄLSKAR ER GRÄNSLÖST MYCKET


Stockholm

Om en timme kommer familjen och hämtar mig för vi ska flyga till sthlm idag. Kul att man måste åka iväg för att kunna umgås med familjen.. Men mysigt ska det bli! Vi ska bo i vasastan på något hotell, och jag som älskar hotellfrukostar :)



Bilden är i från Oslo när familjen var och hälsa på mig.


Älskling

Idag skulle ju Fredrik flyga till gbg. Jag har inte sett det som det minsta jobbigt alls för "vi ses ju snart igen" tänkte jag. Så idag när jag gick upp vid halv åtta så fick han en liten puss på pannan så att han inte skulle vakna sen cyklade jag iväg till jobbet.

När jag kom hem från jobbet (vi hade bara möte idag) så smög jag in men det låg ingen Fredrik i sängen.. Jag blev sjukt ledsen och ringde till honom och beklagade mig för att jag inte fick säga hejdå..

Malin ringde jag också för jag blev så himla ledsen och kände mig jätte ynklig.. Men som sagt vi ses ju snart igen och i helgen ska jag mysa med familjen i sthlm!

Jag älskar dig


Nu har geabkillarna installerat in allt i lägenheten

Äntligen är geab (eller vilket företag det nu än är) klara! De har  installerat in en grej i väggen så att telefoni, bredband och tv funkar (det är inget problem på det vi har nu men Gotlandshem har sett till så att det ska installeras in i alla deras lägenheter).
Jag tycker det är skönt att killarna är färdiga för idag tex när vi duschade så kom de och knackade på och det känns ju sådär att gå omkring i handduk framför dom.. Men nu är de färdiga som sagt!

Idag har jag och F varit och sett efter en tv igen, men vi (okej han) hittade ingen han verkligen ville ha, så sökandet fortsätter! Efter det så gick vi till Nilssons bilskola för F har inte skaffat körkort än (pga stadslivet han levde) så vi kollade vad en intensivkurs skulle kosta där, men han valde Björkmans.  Så snart har han också körkort! Tänk att en intensivkurs bara tar 2 veckor!

Efter det så gick vi en sväng på stan, eller vi hann bara med Carlings och din sko för sen skulle han jobba och jag och mamma skulle handla.

Efter storhandligen åkte mamma med hit och kollade på soffan, men nu är jag ensam.


Senare ikväll ska jag till lilla systeryster.

  

Mobilsamtal

L - Kommer du inte hem till mig snart?
F - Jag jobbar än men jag ska skynda mig hem till dig!
L- =)
F - Vill du göra en macka till mig när jag kommer hem?
L - Japp, men jag har köpt hem den där dressingen du pratade om för någon vecka sen, med soltorkade tomater typ?
F- ÄRE SANT?!?! Du är ju den bästa älskling!

Ibland lyckas man tom vara bäst, inte illa :)


Nu somnar jag....Till danska Paradise hotel 4 dessutom, tragiskt. God natt


Snart blir jag ensam..

Snart blir jag ensam i lägenheten, F ska ju till gbg och kommer vara borta ett tag.. Jag har aldrig bott helt själv förutom ett litet tag när jag bodde i norge. Det är rätt tråkigt så jag ska hitta en sambo som kan bo här sålänge!
Jag är sällskapsberoende, och det är verkligen ett beroende kan jag lova er.

Hm, undrar hur jag ska lyckas övertala Malin att dela säng och lägenhet med mig..


Helg

Jobb idag men ledig i morgon och förmodligen ska torsdagen då spenderas med F eftersom han sedan åker till gbg på fredag och är borta ett tag.. Jag och familjen flyger till sthlm lör-sön för att bara umgås eftersom vi inte gjort något med bara vår familj sen i februari då jag var hemma en snabbis från norge och skulle åka till asien.

Det känns skönt att komma iväg ett tag även om det bara är för en helg.

Fotboll

Kvällen har spenderats med mina tjejer på gutavallen där vi sett dm-finalen, Dalhem-Gute, Gute vann. Innan det blev det pasta på pastavagnen med pappa och han sa att jag minsann skulle bjuda herrarna som hjälpte mig idag med sofforna på middag, för det var ett tufft jobb för dom, plus att det var oerhört snällt.

Efter matchen ville jag spendera kvällen med Malin & Amanda men Amanda var i innerstan hos Becci och Malin stod utanför med Annie och Kristoffer för Malin skulle tydligen till Marcus.. Men jag och Adam var hos henne ett tag iaf och Annie & Kristoffer cyklade hem precis innan Marcus kom. Då cykla Adam hem men jag stod kvar ett tag och prata med Malin sen kom Amanda hem och hade Becci med sig så jag blev kvar lite längre även fast jag borde ha somnat för någon timme sedan för att vara pigg och gla i morgon på jobbet.

Oj mycket namn flera gånger om.

Nu måste det sovas.

Tusen tack för hjälpen

Jag fick hjälp av två väldigt snälla killar, jag är oerhört tacksam. Utan dom hade vi inte fått upp soffan, den var nämligen bra mycket större än vad jag hade tänkt mig så det var rätt jobbigt att ta sig upp för alla trappor.

Men Adam & Jocke klarade det och jag har precis skruvat ihop den så nu ligger jag och bloggar i den :)

TACK ADAM & JOCKE!


Soffan ska nu hämtas!

Nu är vår äckelsoffa borta. Vi bärde ner den från 3e våningen och det var inte aaaalls jobbigt. Har möblerat om lite nu också så att soffan kan stå på stället vi vill.

Pappa kommer in till stan om en timme men han har skadat höger armen och går med gips, stackarn.. Så vem ska få bära upp vår nya soffa? Wish me good luck...
Vi får inte tag i farfar så att han kan hjälpa oss, Marcus och Fredrik jobbar, så vi har inte så många fler alternativ, men om ni inte har något att göra vid 17.00 kan ni gärna infinna mig utanför min lägenhet.

Nu ska sängen bäddas rent sen blir det en snabbdusch innan vi ska till EM.
Jag är stark! Jag är stark som bamse!

Björn..



Min sambo är kanon men jag kommer nog alltid vara småkär i den här mannen, det får Fredrik leva med =)

Henne gillar jag


Securitas

Idag när jag var själv första timmen kom den in 3 killar på MQ och bråkade. Jag bad dom att inte leka i rulltrappan men de skulle ha min msn för att sluta vilket de inte fick så då gick de in i affären och slog på skyltdockorna, sprang uppe i skyltfönstrerna, kaxade mot mig, drog ner Fred perry kläder och bara röjde.. Jag var inte rädd i början men när de gick längre och längre så gick jag och hämta telefonen för att ringa chefen men sen ringde jag securitas.
Securitas kom och ville veta hur de såg ut osv sen skulle jag ringa med en gång om de kom igen vilket de som tur var inte gjorde..

Annars har det bara varit bra på jobbet även om jag haft en klump i magen nästan hela dagen pga det som hände (det låter inte så "hemskt" men när man är ensam tjej och de kommer in och kaxar så kände jag mig inte så "vuxen" längre).

Efter jobbet såg jag på gutes match med Louise och Emelie (jag minns inte vad det blev men gute vann iaf). Etfer det så åkte vi hem till Louise och såg hur hon hade det i hennes och hennes systrars lägenhet!

Nu ska jag laga mat annars har jag inte mycket planerat ikväll.

Myskväll

Igår var det myskväll med mina tjejer! Vi var på maxi och handla massa onyttigheter så som chips, dipp, kakor, cola, godis sen satt (låg) vi i soffan alla tre framför Green mile som för övrigt var en bra, rolig, och konstig film. Vid halv 1 kom min älskling hem och vi såg alla klart filmen till ca 1 då Emelie och Nina körde hem och vi la oss och sov.

Jag sitter på jobbet och har precis gjort färdigt schemat för dagen för mig och Erik och upptäcker att han inte kommer förens vid 13 så jag ska vara själv i butiken fram tills dess... Tråkigt..
Kanske att jag ska ringa in honom bara för att jag ska slippa vara ensam? Nej det var lite egotänk där..

Jag är pigg idag för en gångs skull, ifall ni vill veta alltså.. Happyfacehappyface

Ah..

Det kan vara så att jag är segast i världen..

Björkhaga




Nu vill jag till vår stuga i björkhaga och känna doften av havet

Onödiga sms

Varje gång jag varit ute så vaknar jag alltid så tidigt även fast jag är helt galet trött. Varför jag vaknar 10 ist för 12 förstår jag inte, men men. Fredrik är på träning (jag vet helt galet att ha en träning 11 en lördag morgon) och jag sitter här själv och vill att han ska komma hem.

Igår var det jätte trevligt på förfesten och alla var med utom Olivia.. Men det var skoj att alla vi "romatjejer" jag, Louise, Emelie, Nina, Ella var med! Fina och Anna var också med vilket var skoj, så det var en riktig tjejkväll!
Runt halv tolv begav vi oss ner mot stan men när vi var utanför alis hade Ella glömt plånboken så hon och Nina cyklade hem efter den medans vi andra gick till innegården.
Vi hade bestämt att vi skulle till munken men jag var inte så sugen på det så jag ringde F och frågade var han var och då var han vid wallers så jag, Louise, Ella och Nina gick dit.

Efter det blev det munken och jag hade sådär kul (kan man säga så?) men vi dansade och så skickade jag lite onödiga sms vilket jag ångrar att jag gjorde.

Eftersom det var sådär på munken så gick jag, Louise och Anna ner till hp5 och där var det inte riktigt lika mycket folk som det var v29. Fredrik var också där med hans kompisar så vi dansa lite innan klockan blev två och vi drog oss hemåt.

Idag blir det bara lugnt, men förmodligen ska jag hem till min systeryster ikväll när F ska jobba. Nej nu ska jag försöka att sova lite för jag har verkligen inte fått mina 8h sömn.

OLIVIA! Ha det nu så bra i Gävle och lycka till med skolan, jag saknar dig redan!

Sol & storm

Sommar med Göran var helt okej! Det var jag, Fredrik, Emil, Amanda och Karin som såg den och efter bion så skulle jag egetligen hem till Malin men det blev ändrade planer så jag cyklade hem till Nina.
Nina bjöd på kaffe, äppelkaka och kladkaka så pratade vi en massa och så kom Emelie hem och vi fortsatte vår myskväll innan jag cyklade hem.

Idag har jag och min älskling legat ute och solat sen cyklade vi till adelsgatan och hämtade hans cykel innan han bjöd mig på fika på ringduvan, mums.
Efter fikat cyklade vi till skarphäll och nu har vi betalat soffan!!!! Så på måndag kommer den till ön men på tisdag ska vi hämta den! Jag är så glad så glad =)
När soffan var betald gick vi till elgiganten och kollade efter en tv, det fanns massor men vi ska fundera lite till.

Nu har jag precis kommit hem och min älskling är på jobbet så nu ska jag bara ta det lugnt och vila lite innan det blir utgång ikväll med tjejerna! Det är Olivias sista kväll på ön innan hon åker tillbaka till gävle... =(

Måste klunka i mig citron vatten och tranbär först så jag blir frisk från UVI.. Det fanns nämligen inte en enda ledig tid idag på vårdcentralen så att jag kunde få medicin.. Men jag dricker hellre citronvatten och blir frisk än tar mig till doktorn om jag ska vara ärlig..

Snart kommer soffan!




Det hade varit kanon om det var den 25e idag.

Yeeaaaj, nu är jag ledig i två dagar, sweeet tycker jag. Nu blire bio med F, vi ska se Sommargöran på kollo, eller Sommarkollo med Göran eller möjligtvis Sommar med Göran, strunt samma ni fattar vilken jag menar. Han bjuder för jag väntar på min lön..

Han är den bästa


Happyface

Happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happyface happface happyface happyface happyface happyface happyface happyface..

Hade inget att göra på lunchen.. men glad är jag!

Lilly



Jag, Lilly & Pappa en sommarkväll i Källunge :)

Fotograf - Mamma

Källunge

Befinner mig nu hemma på landet. Har varit ute i hallonlandet och plockat en ask av det goda och nu väntar sängen på mig så att jag orkar gå upp i morgon och sjunga för min lilla lillebror som fyller 14 år.

Jobb i morgon 10-18.15 sen är det raka vägen hem till landet för att fira Andreas och så kommer släkten hit och det kommer bjudas på god mat. Tyvärr följer inte min älskling med för han ska jobba.. Så vi har inte setts idag och kommer inte ses i morgon heller, men det är bra att sakna varann lite ibland också.

Har fått ett brev hem från gotlands kommun! Ska befinna mig på sjukhuset den 21/9 kl 10.00 för att svara på frågor och ta prover sen kan jag kanske börja ge blod. Det gick fortare än vad jag trodde :)

Nu ska tvätten hängas upp (tog nämligen med mig all vit tvätt hem pga att jag inte gillar tvättstugor).

God natt på er!

Evighetskram -

Det var riktigt lugnt idag på jobbet. Det kom in några söta vänner jag inte träffat på ett tag och några andra...
Eftersom det var så lugnt fick jag sluta en timme tidigare så Fredrik mötte upp mig så gick vi till carlings där han hittade en tröja sen cyklade vi hem och då lagade F köttfärssås & spaghetti åt oss.
Nu är han på träning och jag har plockat lite i lägenheten, när han kommer hem ska vi se film och bara mysa. I morgon efter jobbet ska jag hem till landet för min älskade lillebror fyller 14 år på onsdag så han ska få höra familjens ljvua toner och få lite paket.

Snart börjar skolan, är det okej att gå om gymnasiet?

Ha en mysig måndagskväll


Man mår som man förtjänar..

Jag är död idag, men det börjar bli bättre! Jag och min älskling har bara myst men nu står han i duschen och sjunger söt som han är. Jag däremot har sminkrester kvar vid ögonen, har Fs tjocktröja och mjukisar och tycker livet är härligt när jag sitter här och är lite skabbig.

Jag har ingaaaaaa planer för dagen vilket jag tycker är skit härligt. Jag ska bara dega, bara bara dega, Eller jag borde ju dammsuga och skura golvet men idag tänker jag strunta i det! Jag ska bara va och för en gångs skull inte ha några måsten.

Man får tacka för en mycket trevlig kväll! Linnea & Frida gjorde min kväll kanon!


Taxi

För er som undrar eller vill anteckna så avskyr jag att sitta i telfokö till taxi!!! GAAH jag blir galen! Jag har varit nr 4a hur länge som helst!!!

JAG VILL HA EN TAXI NU!!!

Sommaren vart tog du vägen?

En heldag på en strand och sen afterbeach på det hade inte varit helt fel..

Vart tog värmen och solen vägen?






Sjukt härligt

Kul att någon gör något annat än det "vanliga"

Bröllop


Nu taggar vi till den här ist, för ikväll är det ugång som gäller!

David Guetta 


Fyra månader med min älskling idag

Soffan vi hade planerat att köpa kostade 4.500 vilket var ett jätte bra pris dock var soffan inte enligt våra önskemål.. Så vi tänkte att vi åker till Europa möbler och kollar för skoj skulle eftersom deras soffor kostar 10.000 typ.. Men det var inte riktigt så, det fanns nämligen ingen soffa under 15.000 KUL. Vi som ville ha en soffa med en gång, så vi gav upp hoppat och planerade att åka till ikea och se ist men när vi är påväg ut hittar vi en snygg soffa för 8000 och för 9000 fick man till ett nackstöd så vi bestämde oss för att köpa den men den fanns inte hemma så nu har vi ringt till em-möbler och beställt den så nästa måndag kommer den!! Visst är den fin?



Tv kollade vi också på och vi hittade en prisvärd 42 tums tv men Fredrik bestömde sig för att kolla på lite fler ställen så nu när vi kom hem sa han att den prisvärda inte var så snygg så då hittade han denna, på netonnet



Men att ge  typ 16.000 för en plattv känns lite överdrivet, jag menar det finns ju andra platta även om han vill ha den plattaste. Men min älskling bestämmer vad han vill köpa.

Nu gick han precis till jobbet så det blir inget firande på vår 4 månaders dag men vi har förstås beställt en soffa :)

Mys med syster

Hemma efter en regning cykeltur från min syster. Marcus körde mig, Malin och Annie till statiol förut ikväll så vi köpte Ben & jerrys med oss hem och såg tv, mysigt

MIn man ringde förut och sa,

- Jag slutar typ nu men jag kommer nog inte hem inatt
Jag - Nehej? Klart du ska hem?
- Alltså vi ska ha smakprovning av sprit
Jag- ooookej. Men du kommer hem?
- Vet inte, sover kanske hos min hemliga älskare Martin
Jag - Okej gör det men mamma kommer 12 i morgon och då ska vi köpa soffa så bli inte för full och var inte trött och bakis i morgon...
- Kan inte lova något. Looove you!

Jag vill på fest. Jag har blivit en riktig banger på senaste.. Var inte med mina tjejer i helgen och flera gånger i sommar har jag hoppat över fest, vad händer?
Hade bra gärna kunnat börjat 1an på gymnasiet nu och sett fram emot en sävefest med en karatefylla (fjortis) då det inte var säkert att man kom in pga alkomätare som fanns på den tiden.. Äh, nu ska jag inte deppa för att jag blir äldre, jag ska faktiskt ut på lördag och jag ska verkligen inte banga då också!

Nej nu måste jag sova. Så ska vi leta soffa i morgon!  :)

Ledig, så nu ska det köpas möbler

Yeeeej, ledig torsdag kväll och ledig i morgon! Nu ska jag klä på mig något innan jag tar min bike bort till Malin och har en syskonkväll.

I morgon ska jag och Fredrik åka och se på en soffa, jag hatar nämligen den vi har nu, jag verkligen hatar den. Den är hemsk, alltså den är inte vår utan han som har lägenheten egentligen lämnade lägenheten möblerad så den är nedsutten, sliten och sjukt äcklig! Så i morgon ska vi se på en ny och min älskling hatar vår tv så han har tänkt köpa en 37 eller 40 tums platt tv, inte mig emot. Sängen gillar han inte heller för jag tar tydligen all plats när jag ligger ensam så vi har sett på lite dubbelsängar men vadå jag kommer ändå ligga på bredden isf så det spelar ingen roll hur stor säng vi än köper så det får nog vänta.

Ja så vi ska alltså köpa gemensamma möbler. Hm, först blev vi tillsammans sen flyttade han hit från gbg och vi flyttade ihop, nu delar vi på allt och nu ska vi dessutom köpa gemensamma möbler (bara soffan för tvn köper han själv)  sen i höst ska vi åka på semester bara han och jag i Frankrike.

Så ja vad står på tur sen? Ja just det ja barn, giftemål sen ska vi köpa hus. Hej vuxenliv!


Onsdag

Har jobbat hela veckan.. Jag vet att det bara gått tre dagar och att jag framstår som jätte lat, men jag kan ju säga att jag är rätt trött. Missförstå mig inte nu för jag gillar verkligen mitt jobb, mina arbetskamrater är oslagbara! Aja nu är det bara jobb i morgon med sen är jag ledig på fredag och då blir det innebandy på kvällen, storvreta mot varberg! Det ska bli kul att se lite innebandy igen.

Ikväll har jag vari hemma hos Malin och myst och hon & Marcus hyrde filmen Marley & me vilken jag sett 2 ggr innan så jag förberedde min syster på tårar,. Första gången jag såg den var på flyget från thai till swe och då var det inget ljud, ingen text och skärmen satt 5 säten fram och var typ 20 cm bred men jag satt och grät, snorade & var allmänt känslosam vilket jag alltid blir när jag ser film som de flesta andra tjejer, Fredrik tycker dock att jag är överdrivet känslosam och ja jag håller med lite där.

Nu har jag kom hem så var min man hemma för han fick sluta tidigare så jag blev glad :) Nu blir det sängdags så man orkar jobbet i morgon också.

Just det ja, jag mår jätte bra !

God natt !

Äntligen en ledig kväll med F.

Igår var det p-fest hos Fredriks chef men jag var bara med en liten stund för jag kom dit så sent.. Men det var trevligt iaf!

Idag när jag slutar jobbet ska jag åka hem och hämta Fredrik sen ska vi till ica maxi och storhandla för vi tänkte laga tacos till ikväll (3e gången vi lagar mat i vår lägenhet typ)..
Vid halv 7 ska jag till flygplatsen och hämta min lillebror och mamm som haft ett par dagar i sthlm. Sen ska jag och F bara ha en myskväll, eller vi ska tvätta med..

Nej nu får jag jobba lite men slutar om 1 1/2 timme, sweeet.

Söndag

Min lediga dag har varit kanon! Gick upp vid 9 i morse så åkte jag och hämta Nina så vi har haft en heldag på soliga Tofta idag, min första strandendag den här sommaren. Hilda kom också med ut och så hade jag med mig melon och kaffe, så det har varit en mysig dag även om jag inte badade.

Efter stranden körde jag hem tjejerna sen åkte jag hem till syster och då bestämde vi (jag, Malin, Marcus) oss för att åka och se på Endre som hade match mot IBK´s 92or, ibk vann. När matchen var slut åkte jag, Malin, Amanda och Adam till Thaithai för att äta kvällsmat.

Nu är det 4 dagars jobb framför en så god natt.

My baby & I

Min och Fredriks heldag var hur mysig som helst. Vi handla lite på stan innan vi gick till medeltidsmakrnaden och prövade fula mössor innan vi mötte upp Martin (tjugoåttan) och Amanda. Killarna sköt pilbåge innan vi gick till turnespelen som var sjukt ovärt att lägga ut 180 kr för. Men det var trevligt iaf även om jag har noll tålamod till att sitta stilla så länge..
Efter turnespelen fick vi en massa mat på innegården och min älskling bjöd på champagne, vin och en kaffedrink efter maten.

Är vi inte ett sött par i dessa heta mössor?

 

 





 

Han är underbar

 

F F F F F F

Man kan inte ha en bättre pojkvän. GULD värd är han.

Solen skiner!

Idag ska jag och Fredrik ha en heldag med varandra för att båda är lediga. Först ska jag få honom att vakna till liv sen blir det en sväng på stan innan vi spanar in medeltidsmarknaden.
Ikväll ska vi se tornespelen som Fredrik köpt biljetter till och därefter blir det avsmakningsmeny på innergården.

Det kan knappast bli bättre.


Ge blod

Nu har jag anmält mig på geblods hemsida. Jag har alltid tänkt att jag ska börja ge blod när jag fyllt 18 men det har aldrig blivit av men nu har jag anmält mig.
Det kommer dröja drygt en månad innan jag blir kallad för en intervju och ska då ta tester så att de är 100% säkra på att man är frisk. Så första gången kommer jag inte att ge blod och det kommer dröja ett tag till eftersom jag var ute och reste för knappt 4 månader sedan och man får lov att ge blog minst 6 månader efter att man varit ute och rest.

Om ni också funderat på att ge blod så har ni deras hemsida här -->Geblod.nu

Middag på Isolabella ikväll med mina tjejer!

Ska hoppa in i duschen nu sen blir det middag med tjejerna !


Vänner

Jag känner mig som världens dåligast vän just nu.. Jag har aldrig tid för mina tjejer känns det som längre, och det har hänt allt för många ggr i sommar att jag bangar utgång på utgång..
Nu är det Fredrik som gäller men han jobbar ändå kvällar och vi jobbar ju om varandra men då ska det dammsugas, skuras, tvätta, och massa andra saker som man MÅSTE göra tråkigt nog.

Jag saknar er tjejer bara så ni vet. Vi får boka bord och gå ut och äta snarast !

En lördag

Mina föräldras fest var jätte lyckad! När alla gäster kom blev det fördrinkar och olika tilltugg till alla 80-90 pers och sen ble de indelade i lag. De skulle nämligen tävla, och jag, Malin, Amanda, Fredrik, Marcus, Adam, Annie, Andreas och Johannes var på olika stationer för att hjälpa dom.
På min station skulle man välja en person i laget som skulle gå in till "Fader farah(?)" (som var Evert Janssson som är med i keno-reklamen ni vet?) och svara på två frågar han ställde. De andra fick inte lov att säga något så de fick stå i gluggen och bara lyssna. & för varje rätt svar kom det en raket.
De två frågorna var,

1.  Det land som har näst flest invånare,  vilket är det? (Det land som har mest är Kina)

2. På det här bilden ser ni en kvinna. Hennes mamma var min mors enda dotter vad har vi för koppling till varandra?
(Tänk nu att det är en kille som berättar detta)

På de andra stationerna var det bland annat avsmakning på 4 olika glas med olika sorters sprit, likörer och hostmedicin i som man skulle kunna namnen på. varpkastning var det, och så skulle man köra 4-hjulingen över två plankor upp på en stock och ner igen. Sen var det massa annat som jag inte orkar skriva men kul var det!

Efter tävlingarna blev det mat och jag hade druckit ett glas fördrink och ett halvt glas öl så jag tänkte att jag kunde väl köra in till stan sen på kvällen för min älskling var sugen på att gå ut och alla mina vänner skulle ut plus att det var sista kvällen Nea, Johan och Maria var här.
Men eftersom jag inte litade på alkholmätaren så bestämde vi oss för att ta taxi in itll stan vid halv 12 för att gå in på gute.

Varken jag, Nea, Maria eller Johan var så jätte taggade och så var vi rätt trötta så ville jag hem men då kom Fredrik och bjöd på shottar, haha.
Nea & co gick hem medans jag var kvar med Fredrik och dansade kvällen ut innan vi gick till Wallers för att träffa F´s kompisar och sen försökte vi få tag i taxi men det var OMÖJLIGT!!! Jag har noll tålamod till att sitta i telefonkö och när jag inte får som jag vill blir jag rätt arg...
Fredrik stod ut med mig och sa att vi kunde gå ut till vägen för att stoppa en taxi, och när han försöker stoppa den första taxi vi ser stannar den.  TACK & LOV.

Idag har vi en slappar dag, Fredrik vaknade vi 10 och försökte väcka mig vid 12 men det var typ omöjligt (enligt honom) men jag vaknade vid 1 och nu sover han ist..

Det var en trevlig kväll även om jag är världens veligaste människa...

Kan ni svaren på frågorna? Jag tycker att den första är rätt självklar att kunna men tvåan är lite klurigare.

Gotland blir det

Nu är det klart att vi blir kvar här på ön!!!!! FÖRSTÅR NI HUR GLAD JAG ÄR?! :)

Fredrik har fått fast på innergården och håller nu på att utbilda sig till bartender, och ja, jag får jobba lite på MQ och så får jag hopppa in på pjäsen så mycket som möjligt.
Jag är så glad att Fredrik verkligen stannar för min skull. Men hade han totalvägrat så hade jag självklart flyttat med honom,

Men min älskling har ett krav, vi måste köpa brödrost om vi ska bo kvar, så på onsdag ska vi åka och köpa det och lite annat till lägenheten och kolla på en soffa.

Det är mysigt att vara sambos



Helg

Igår efter jobbet åkte jag och Fanny till lilla elefant för att äta middag och det var verkligen jätte mysigt. Efter middagen skildes jag och fanny åt och jag åkte hem och tog en dusch och sen körde jag hem till Malin för att dricka något glas vin och sen fick vi  skjuts av Marcus till Viktor (släkting) och hans kompisar som hade förfest.
Vi körde olika tärningsspel (som jag för övrigt inte förstod) och kortspel så det var trevligt!

Vid tolv kom taxin och körde oss ner till stan och då gick vi in till gute och det var verkligen hur kul som helst! Träffade även en kille (Zacharias) som jag och Emelie träffade när vi var på Bali! Är inte det sjukt?

Fredrik kom också ut så idag är både han och jag rätt sega. Nu ska han klippa sig och sen ska vi åka hem till Källunge för mamma och pappa har anordnat en fest för ca 80 pers så det kommer bli skoj! De har fixat mat till alla och så är det massa tävlingar. Mina tjejer och Malins vänner ska också med ut så vi kommer bli ett härligt gäng!
Det blir nog ingen utgång för min och F´s del även om jag tror att mina tjejer tar en taxi in någon gång senare ikväll. Jag och Fredrik hade tänkt sova över i Källunge och bara ha en härlig dag i morgon!

Nej nu ska vi duscha så vi blir lite piggare.

RSS 2.0