Tröttis

Jag har tappat min ena handske på spårvagnen. FAN också. Kommer frysa om vänsterhanden inatt.
Jag är mer död än levande. O så ska man ut ikväll? Ja men javisst.

Fredag

Kom precis hem ifrån Hannes & Matilda. Jag mannen och Nikita käkade mat där sen blev det lite quiz, och sen ska dom ut. Men eftersom jag jobbar så blev det tidig hemgång för mig. Men i morgon då jäklar, förfest med mq-tjejerna (och nikita?).
Fredrik har fått nytt jobb!! På Ritz, där han ska göra massa coctails och jobba typ varje helg..................

Bombhot i göteborg dessutom?!?! Jag var fan livrädd bara jag åkte spårvagnen så jag satt och kollade på alla som hade en stor jacka på sig och möjligtvis kunde vara en självmordsbombare. Sjukt ju. Göteborg är inte så stort.

Nej nu måste jag sova.

Nu är det dags för fredagsmyyyyss

God morgon!
Har precis ätit frukost och ska snart åka till jobbet. Igår köpte jag farsdagpresent och dessutom julklappar till lillebror, det ni! Ute i god tid! Nu ska jag bara ta tag i att köpa födelsedagspresent till Fredik, kom med förslag nu då!

Fredrik åkte precis till partille för att träffa hans klass. Han är en så sjuk tidsoptimist så det finns inte. Han började 11, gick upp halv 11, åt frukost kvart i 11, fixade håret 11. Nu gick han och ska köra hela vägen ut dit också.
På att vara i tid är vi helt olika. Jag vill helst vara 20 minuter en kvart innan på jobbet. Aja men så jobbade han inatt så han är ju något trött om vi säger så.

Igår bakade jag en kladdkaka att ta med till jobbet, det är ju ändå fredagsmyysss.

1 år sen











Vart tar tiden vägen? Det är redan ett år sen vi kom hem från vår canarie resa.
Hahaa vad små vi ser ut! Men, det var underbart. En resa utomlands hade inte varit helt fel nu..


Speeeeeed

Hjälp jag var precis med om det sjukaste.. Tänkte först inte skriva detta pga att inte behöva oroa upp föräldrar och släkt men nu kör vi.

Först jobbar jag hela dagen och hade sen p-möte efter jobbet med vin och lite gott till 9. Åkte sen hem till Karin och pratade lite och drack ett till glas rött.
Åkte jag hem nu, och ser att alla lampor på vår hallplats på hela vagnhallen-gatan har tagits sönder. Jag blir såklart rädd, men tänker att jag inte har långt hem till längeheten.

DÅ är det någon som går bakom mig, jag tittar bakåt ett antal ggr för jag tänker såklart det värsta, "våldtäkt", "rån" etc. Men tänker samtidgt "det händer inte mig, aldrig", då går han som är bakom mig snabbare och jag får då panik och springer, springer och springer, får upp mobilen funderar på vem jag ska ringa, Fredrik är ute så det går inte, mamma o pappa sover, malin sover, 112 finns inte på kartan, KARIN RINGER JAG! Detta tänker jag på loppet av en sekund, ringer och hon svarar. Han viker av men jag fortsätter mitt maratonlopp upp in i på gården, upp för alla trappor, låser alla lås.

Gud alltså. Jag är så uppe i varv så jag kan inte somna.

1. Det kan varit så att han hade bråttom
2. Han frös
3. Han ville ha tag i mig.

Jag inbillade mig säkert, men hjälp vad rädd jag blev. Tur att sambon snart kommer hem.

3 dagar kvar på jobbet, jag har nu jobbat 7 men är inte ens trött, hur är det möjligt? Sen ledig på söndag och därefter jobb i 6 dagar igen. Tur att jag har ett roligt jobb!

Smygstartar julen

Pizza hos Nikita. Starkvinsglögg hos Nikita.
Snart DH hemma med Karin.
Grym Tisdag

Zz

Gah. Jag är så trött så jag sluddrar. Jobbade 10-19 i stora butiken idag, fick gå igenom mango-lagret, och det är kaos på rean och jätte mycket folk. Kul, men även påfrestande, allra helst nu när jag har vitaminbrist och är allmänt trött hela tiden. Det funkar på jobbet, men så fort jag kommer hem viker sig fötterna under mig och jag somnar till på soffan.
Men nu har jag köpt chisan eller vad det nu heter, så nu jäklar ska jag bli pigg.

5 dagar kvar till ledighet för en dag.

I morgon är dert en ny dag, och då blir det på kungsgatan!

Myshelg

Min helg har varit mysig även fast jag jobbat. När jag kom hem från jobbet i fredags så hade Nikita och Fredrik lagat tacos åt oss, sen hade jag även fått ett paket med posten från min moster. Det innehöll en parfym från armani, en parfym från lancome, dagkräm från lancome, och ögonskugga och läppglans från lancome, tusen tusen tack!

På lördagen var det full fart på jobbet, kul! Julruschen på gotland är ungefär i samma klass som en vanlig lördag här, helt sjukt! Efter jobbet blev det en fika på Franks med Sunni och sen åkte jag hem till Nikita. Jag Nikita, och Erika lagade god mat och såg en film. Mannen jobbade.

Idag har det varit galet med folk på stan, så det var fullt upp på jobbet så dagen har gått fort. Vi borde kanske ha varit ytterligare två personer till idag med tanke på att vi stod bakom kassan hela dagen typ, men det vet man ju inte i förväg..
Nu när jag kom hem har jag städat, lagat god mat och tänt alla ljus i lägenheten. Nu saknas bara mannen, jag dör av hunger om han inte kommer snart.

Hjälp!

Fredrik fyller år den 16e novmeber och jag har ingen som helst aning om vad jag ska köpa?? Förra året fick han en CK-klocka för 3000 men det blir inte så dyrt i år. En upplevelse kanske? Hoppa fallskärm? Nja..

Snälla ni kom med tips och idéer!

Redbull

Min chef Ulla på kingstreet tyckte att jag skulle vara ledig på måndag eftersom det blir allt för många dagar iaf. Men då ringer min chef Anna på fredsgatan och undrar om inte jag kan jobba på måndagen. Jag svarar då att jag isf jobbar tio dagar men att jag helt klart ställer upp om ingen kan.

Ingen kan så det blir 10-dagars. Tufft, men jag ska klara det! Jag kommer klara det :)


Näst, nästa söndag ser jag en ledig dag

Idag när vi vaknade föll snön ner. Eller var det hagel? Det har spekulerats vilt här mellan mig och mannen. Eftersom vi hade något bröd hemma så bakade jag scones till fruokst och så blev det gott äppelpaj thé.

Tänkte bara säga att jag jag 10 dagars jobb framför mig, så det blir kanske en del glapp här på bloggen.

Hey sunny day

Jag tror något är lite fel på mig eller så är jag fortfarande trött sen helgen. Men jag älskar vår säng, jag sover som en gud i den. Fredrik sa, "Du älskar sängen mer än du älskar mig...". Men typ. Att sova är typ det bästa jag vet, haha. Har sovit 10-12 h varje natt sen i söndags, jag är på väg i ide.

Idag känner jag mig lite ensam. Fredrik är i skolan, Nikita är i skolan, Karin är i skolan, Sunni jobbar, Erika sover eftersom hon jobbar natt, och sen hade jag inga fler kompisar? Wtf..
Så på min lediga dag ska jag åka ner till jobbet, och åh Nikita slutar runt lunch så då lär det bli en fika, gym med Erkan vid 6, o städa lite.


Västtrafik

Om cirkus två veckor får jag reda på min "dom" av västtrafik fick jag besked om idag. Dom har fått ett bra mail, så jäklar om jag får böter. Jag menar varför ska jag behöva betala 1200 när en våldtäktsman får ungefär samma dom?
1200 är för övrigt nästan 4 månadskort. Hade det varit 500 hade det inte varit något snack om saken. & vi får inte glömma att jag hade en giltlig sms-biljett även om jag inte fixat den innan jag gick på. Borde gå med i planka.nu. Nej nog snackat om västtrafik.

Idag har jag jobbat i arkaden uppe på herravdelningen, riktigt kul!

I morgon är det en ledig dag och den ska spenderas på stan, fika, gymmet, och sist i soffan.

MQ

Det går bra nu

Dh-kväll, lovely.


Tjejkväll

Det blev en lång lördag kväll. 06.30 kröp jag ner i sängen, sen upp igen 10.00 för att jobba! Kan ju påpeka att jag sov som en gud inatt även om F tog all plats i dubbelsängen.

Efter 12 h sömn väckte mannen mig och fixade frukost, sen spikade vi upp vår jättetavla.
Sen blev det gym med Erika, Fredrik o Nikita. & efter det middag med Erika och därefter fruktsallad med vit choklad över och ben&jerrys brownie. Gott ju.

Nu vilar Erika lite inför hennes första natt på hotellet och jag o Karin ser top model. Grabbarna är i borås o ser på Gerndt.


I´m lovin it

Fan vad jag cookie och legolas som inte är legolas älskar denna.


1 1/2 år

Sry.

Var på after work i torsdags, och det har satt sina spår kan jag lova. oh my.. Det var iaf hur trevligt som helst. VI var 7 tjejer från jobbet så det var en ritkigt bra förfest.
Men ni vet.. Sitter man ner en hel kväll märker man inte när alkoholen tar på en. O jag har ju inte druckit sen jag var på Gotland sist så det blev som det blev. AJA, kul var det! & efter att vi varit hemma hos Hanna så gick vi ner till avenyn och gick på Lounge.
Efter Lounge så fick jag skjuts hem av Johannas pojkvän. Sjukt skönt att slippa spårvagnen..

Igår var det en tuff dag. Mådde ju sådär kan jag säga.
Men Fredrik tvingade upp mig vid halv tio för vi skulle åka till ikea och sen storhandla på kvantum. Tror ni inte att den största MQ-butiken ringer då och frågar om jag inte kan komma in och jobba? Åhjaa.
Så först blev det ikea där vi handlade en stor tavla, två hyllor, gardiner till köket, ljus och lite smått o gott. Kan ju tipsa er om att man inte ska gå bakis på ikea.
Sen storhandling på ica och därefter jobb på MQ Fredsgatan vid arkaden. Jag fattar inte varför jag tackade ja för, men det gick faktsikt bra! Fick även fler tider där så jag var nog inte en så dålig säljare iaf.

Eftersom jag och Fredrik firade 1 1/2 år den 14e så hade vi en myskväll här igår. Han hade lagat god mat (som vanligt, han kan han!) och så såg vi Idol. Karin gjorde oss sällskap också!

Idag har det varit jobb hela dagen och tjejerna har tjatat med mig på fest ikväll med. Men ikväll blir det lugnare kan jag lova!  


Skit västtrafik

Idag har jag överklagat mina böter. Det gick väl hm.. Jag vet inte riktigt. Dom sa iaf till mig att skicka en skriftlig överklagelse så det ska jag påbörja ikväll.
Jag tänker inte betala mina böter så är det bara. Jag vägrar. Jag kan inte. jag vill inte.

Nu jäklar ska dom få på sig en arg tjej från Gotland.

Skit helvetes dag

Alltså fan, fan fan FAAAAN!!! Jag är så ledsen och så sjukt jävla arg så det finns inte.. Mitt spårvagnskort gick ut i förrgår så jag skulle köpa nytt idag, men då blev det rassia på spårvagnen när jag var på väg till jobbet så jag fick böter. Mina första böter någonsin.

AH! Har gråtit hela morgonen, och kom med mascara rinannde längs med kinderna i morse till jobbet.

SKITDAG!!

Hej mysmåndag

Det blev två härliga timmar på condecco med Sunni. Vi skrattade gott åt tiden på högstadiet och bara myste inne på fiket. På något sätt är det mycket mysigare att fika nu när det är kallt ute. Åh, nu saknar jag ringduvan!

När jag kom hem lagade Fredrik tacos. Jag älskar tacos. Fasiken vad bra jag har det. En man som städar och lagar mat. Dock så är det jag som fick ta tvättiden på onsdag, det ser jag inte direkt fram emot. Fattar ni hur tungt det är att bära ner all tvätt från översta våningen ner, och in i nästa trappuppgång, och ner för trappen och kasta in allt? När vi köper lägenhet eller hus SKA det finnas tvättmaskin och torktummlare i längeheten eller huset, så är det bara. Det var det absolut bästa med vårt lilla hus i innerstan, och diskmaskinen förstås. Det är Fredriks krav när vi flyttar nästa gång. Diskmaskin alltså.

Nej nu gnäller sjuklingen över att jag är osocial och tråkig som hänger med datorn.

I morgon blir det jobb 11-19 och mannen ska hålla i lektioner 8-16 och sen jobba natt. Stackarn.

God natt på er

En ledig dag

Hur fint väder som helst och så sov vi bort halva dagen. Jag vaknade egentligen vid 9 och tänkte gå upp men att ligga kvar i sängen bredvid F lockade mera så vi sov till halv 12.

Vi har precis ätit Fredriks grymma köttfärssås och nu håller han på och dammsuger. Jag själv ligger utslagen på soffan med en dator i knät.

Nej nu ska jag hjälpa honom och städa. Klockan 18 ska jag träffa Sunni!

Full fart

Idag fick jag besök från ön på jobbet! Emma & Wenke har kört en spontan roadtrip till göteborg så idag kom de upp och hälsa på mig, kul! :)
Efter jobbet kom Fredrik och hans föräldrar och hämta mig. Vi åkte hem till hans farmor och farfar och åt middag. Det var full rulle hemma hos dom för Fredriks småkusiner var osckå där en 6 åring kille och en 1 årig kille.
"Ja nu blir ni sugna på att skaffa barn va!"
Hm. Det får vänta, mååånga år.

Söndag

Det ligger en sjukling i sängen och jag ska iväg till jobbet. Efter jobbet ska vi på midag vid Fredriks farmor och farfar.

Åh fredag!

God morgon god morgon. Jag ligger och nyser här i sängen, är genomförkyld och missbrukar nässpray. Min tanke var annars att åka till gymmet nu innan jobbet eftersom det gick så bra när jag gjorde det igår. Men det får jag hoppa över.

Igårkväll lagade jag och F jätte goda färsbiffar med fetaost, soltorkade tomater, vitlök, basilika, peppar och salt, med bulgur till. Sen delade vi även på en flaska café och så åt vi lite ost och kex, eftersom jag fick bla det av mannen när jag fyllde år.

Nej nu ska jag väl försöka gå upp och bli pigg/frisk så det går bra på jobbet.

Kul. Här ser jag fram emot en mysig kväll i soffan framför idol med Fredrik. Men neeej då ska han på afterwork. Ah. Aja jag får väl göra mitt bästa genom att ha det mysigt i soffan själv. Bara för det äta upp en hel chokladkaka med marabou apelsinkrokant. Ja det väger ju upp det hela! Gott ju

Onsdag

Elva timmars sömn. Det är inte normalt. Fortfarande trött, men har laddat upp med arctic root så nu ska jag snart vara tillbaka.
Eftersom jag har en enorm träningsvärk så gör det ont när jag ska resa mig upp, när jag ska sätta mig ner, och när jag går. Men Erika har det nog värre, fick ett sms av henne förut där det stod,

JAG.KAN.INTE.GÅ!

Då är det illa. Så nu kanske ni förstår vad vi utsatte oss för igår?

Idag har jag och Karin strosat omkring i nordstan, det enda jag köpte var ett par nya skinnhandskar eftersom mina förra favoriter försvann..

Nej nu ska vi åka bort till Nikita och sen ska vi åka och se på Hannes och Matildas lägenhet! Paret flyttade nämligen hit igår.

Min rumpa och mina lår värker

Baaaam. Helt slut! 10.15 körde jag och Erika gym. Först crosstrainer, sen körde vi armar och mage, även lite insida och utsida ben. Sen fick vi för oss att gå på booty passet som började vid 12. Vi tänkte "äh det är bara en halvtimme så det klarar vi!".
Alltså det var helt stört jobbigt. Jag kommer nog aldrig gå på det passet igen. Nono. Min kropp vill typ döda mig för det jag utsatte den för..

Efter två timmar på gymmet åt vi var sin god sallad och proteinshake på resturangen intill.

Nu blir det dusch sen ska jag åka ner till stan för att fika med Sunni. Jag ska äta en fet chokladboll eller en brownie, det är jag fan värd.

Oj vad bra jag har det

Kommer hem och så har han lagat fisk i folie i ugn med massa gott i och pressad potatis. Jag avskyr fisk, men han lyckas, han kan han (som nikita säger).

Snart lite ledigt

Jobbat 7 dagar i rad nu så efter denna arbetsdag som slutar 19.15 så är jag ledig i två dagar innan jag kör igång igen. Så vad ska jag göra i morgon och i övermorgon?? Vad gör man när man är ledig?

Ska spendera förhoppningsvis minst två timmar varje dag på gymemt iaf. & en date med sunni, och se på karins lägenhet.

Saknar mina kollegor på mq visby! & så saknar jag gotland. Det gör jag ju varje dag men nu är jag mer inställd på att det är HÄR jag bor nu och lär göra i typ 5 år. Men hörrni kom hit och gör mig sällskap i göteborg väl?


Äh, vi kör ?

Kakan kommer över med två flaskor vin och mat om en timme. Så här blir det ingen hemmasittarkväll för mig själv, nej ni! Jag ska minsann ha ett liv förutom jobbet. Mannen jobbar inatt så jag, Karin och Erika ska ha en tjejkväll och kanske kanske blir det en liten utgång!

Så in i duschen, föna håret, sminka, på med kläder och readyyy

Trevlig helg!

Tvåtusenfemtiofyra sms?!

Nikita tjatar om tequilarace. Jag dissar.
Fredrik dansar på golvet. Grabbarna är rastlösa och jag är död.

Fick mig en chock när jag såg min mobilräkning. 2054 sms har jag skickat på en månad, vet ni hur många det är per dag?!? Plus 12 mms.
Förutom tusentals sms så har jag även hunnit med att ringa 243 samtal, med andra ord ringt i 6 timmar sammanlagt.

AAAAA, kill me. Byebye money money

RSS 2.0