Gott nytt

Idag har jag och Lovan fixad bord och 20 stolar till nyårsfesten ikväll. Har även varit i slite och hälsat på farmor med syskonen och bytt någon julklapp. & köpt borddukar till festen ikväll.

Nyår ska firas med mina allra bästa vänner. Vi kommer få det jätte kul, och alldeles alldeles uuuuunderbart, haha. 
Vid 12-slaget ska jag skåla med dom, skratta och tänka att det inte finns någon morgondag.


Åker i övermorgon. Panik och ångestattack på samma gång. Pang.

Klump

Jag har ont i magen hela tiden. Malin tror att det är stressmage, men det känns som en såndär klump i magen när man oroar sig för något. Jag vill inte åka tiillbaka till göteborg. Fan det är bara 4 dagar kvar..


Mysjul

Bästa familjen, släkten, allt! Julen var underbar men kort.

God jul

Flyget var såklart försenat igår, men vad gör det nu när jag äntligen är på min favoritö?
Klädde granen när jag kom fram, åt tomtegröt, drack thé, och såg filmer från när vi var små. Myskväll.
Låg sen och läste ut min bok till 2-tiden inatt, men var ändå uppe vid 8 i morse och tog en dusch.

Åt frukost med familjen och fick sen en liten julklapp av lilltomten, vanliga tomten kommer ikväll. Kan man bli för stor för tomten? Njaaj. Tur att småkusinerna finns så att han kommer.
Men om 5-7 år har dom nog föstått att han inte finns på ritkigt men då har jag en liten en, så tomten måste komma iaf!

Har även varit hos vår farmor och önskat god jul och nu ska jag äta lite lunch med resten och ringa gammelfarmor Gudrun och säga god jul.

14 kommer mormor o morfar sen är det fika, kalle, och därefter kommer småkusinerna och moster med sambo.
Sen är det julmat, tomten kommer, dela ut julklappar, öppna julklappar, se svensson svensson, och sist åka till kyrkan 22.30.

God jul på er allihopa!


Jag skulle inte klara mig utan min sambo

Jag är helt slut. Har aldrig varit såhär trött efter en arbetsdag någonsin. Jag avskyr jullåtar för tillfället, jag har blivit näst intill hjärntvättad. Jag har drömt om paket och jullåtar hela natten, hjälp.

Efter jobbet åkte jag till gymmet o gymma med Fredrik, och nu är vi hemma. Jag ligger död i soffan o ser på någon julfilm på 5:an (som om jag inte fått nog?). Fredrik har tvättat o nu lagar han mat, han ger mig massage o kliar mig på ryggen. Tur att någon tar hand om mig, annars hade jag fått gå i skitiga kläder, inte fått mat, och bott i ett skitit hem nu när jag jobbar så mkt.

100(0?)-tals paket senare

Fan vad kul vi hade i lördags med jobbet! Champagne med alla goa innan vi gick till locatelli för 3-rätters, sen drinkar o shots på det. Vid halv 1 begav sig chefen och sjuklingen till ställis hem, och jag gick när dom andra gick in på yaki da. Trött tjej.

Idag har jag stått bakom kassan konstant mellan 14-19 förutom en liten kvart då jag hann få mig en kaffekick innan det var dags att fortsätta slå in paket.

Kartong, foliepapper, silkespappar, tygsnöre, annat snöre, krussiduller, dela krusidullerna, rosetter, och sist men inte minst en klisterlapp. Jag har tom fått blåmärken av saxen på fingret pga all inslagning. Haha, fint ska de va.
Jag slår vad om att jag kan göra fina inslagningar i sömnen.

Efter jobbet åkte jag och F till gymmet och körde på bra, det kommer kännas i morgon.

Om 3 dagar såhär dags så har jag druckit kvällsthé med familjen, sett lite tv, klätt granen och är på den finaste ön i hela världen. Om flyget nu går..

Nova&Lilly



Åh vad jag saknar dom här ungarna

julfest på julfest

F är ännu iväg och gör grupparbete med några från klassen så jag har testat en del outfits till i morgon. Det är nämligen julfest med kingstreet :) Vi ska på locatelli och äta 3-rätters sen blir det nog yaki da och därefter park lane om vi inte svänger införbi push eller nivå innan.

Så antingen blir det skinnbyxor, svartsilvirg oversize tröja som är genomskinlig och lite kort fram sen med ett mega diamant halsband i mörka färger, eller så kör jag på sen lilla svarta från zoul med halvlång ärm med lite glitter i.
Men jag är trött på att vara lilla-söta-tjejen-som-ser-ut-som-16, så jag kör nog på skinnbrallorna och ska tuffa till mig lite.

Taggar till Rihanna och Far east movement, sex dagar kvar nu!!!!!!!!

Fredag. Underbart

Igår blev det bio med mannen, the town. Rekomenderas.
I morse åkte vi till gymmet och körde en timme. Men något känns inte helt rätt med kroppen för jag är konstant i svimmningstadiet. Men körde iaf crosstrain. i 20 och hoppade mellan 5-7 i intervall, och körde 12 på slutet. Därefter någon armmuskel, F lärde mig ngn grej som var jobbig som fan. Därefter mage på maskin, och med vikt på golvet. Sen avslöt jag med att springa i tio min med lutning.

Träningsvärken är välkommen i morgon.

En dusch, omelett till lunch sen ska vi ner på stan och hitta julklappar till hans familj o släkt.

15e

Fick vara hemma från jobbet idag också, men i morgon ska jag klara dagen på jobbet med ipren o nässpray. God natt

Sjukling

Efter 5 timmar på jobbet så orkade inte kroppen mer. Sprang införbi apotekt och köpte ipren och nässpray innan jag åkte hem, så nu ska väl febern försvinna. Nu ligger jag nerbäddad i sängen med min bok och datorn såklart.

1 år & 8 månader med mannen idag.

Lucia

Efter att ha legat i sängen i timmar så tog jag en välbehövlig dusch och piggnade till lite. Åkte ner på stan och mötte upp Fanny utanför Zara.
Tog därefter en låååång mysfika på soho. Afternoon tea buffé är inte helt fel kan jag tala om.



Sen ringde mormor, "Åh Linda tänk för 3 år sen såhär dags, då stod du i domkyrkan!". Min mormor är nog den som är stoltare än stoltast över det och kommer aaaaldrig glömma det. Hon hade tom tagit fram bilder OCH vi får inte glömma kasettbandet när jag var med i radion. Hon är söt hon min mormor.



Men frågan är, varför fick jag kortast klänning??



Men att ha feber o lussa är inge vidare.. & morgonpigg är inte min starka sida..

Efter att vi gjort stan o kramat Fanny hejdå så åkte jag till gymmet. Yes jag vet, smart när jag är lite halvsjuk. Men vet ni, jag mår faktiskt bättre!

Åt mozzerella-sallad hos Nikita och såg PH, sen åkte dom iväg och såg fotboll, och jag åkte hem och lagade lunchlåda till i morgon.


Måndag

Dum hals, dumt snor, dumma jäkla sjuka. Blev inte mycket sömn inatt, har snarkat (enligt F men det tror jag väl inte på?), har vaknat av att jag inte kan andas pga skit näsan och sist men inte minst, halsen värker och jag är jätte ynklig.

Har tänkt gymma idag eftersom jag är ledig idag, för då blir det iaf två dagars gym denna vecka eftersom idag och onsdag är de enda lediga dagarna tills jag åker hem. ÅH JAG ÅKER SNART HEM!!!! Nästa vecka liksom!
Pappa säger dock, "Linda du räknar dagarna tills du kommer hem men du har det ju så bra där i göteborg. Bra med jobb, kul på helgerna".

Javisst men fan vad jag längtar hem till julen :)

En stooor kopp thé och en äggmacka, så är jag nog frisk.

Aj

Ligger inbäddad i en filt i soffan. Har sett bästa GG och äter nu glass i hopp om att bli frisk i halsen.

Snälla snälla, jag vill inte få halsfluss..


3e advent

Efter jobbet igår följde jag med fredsgatan på julfest med god buffé hemma hos chefen. Hade inte tänkt följa med då jag ska på julfest med kungsgatan nästa lördag, men lite spontanitet är inte helt fel. Det blev inte så sent för min del, var hemma redan vid 1 (tror jag). 

Idag är det jobb 11-18 goa ob-timmar! Sen är det bästa GG :)


Okänt

När okänt nr ringer mig brukar jag alltid trycka på upptaget rllr låts bli o svara, men gjorde ett undantag idag.

-Hallå
-Hej det är farmor
-.....?
-Fredriks farmor, jag ska åka till ullared och undrar om du vill följa med?
-Jag jobbar idag tyvärr..
-Vad synd, vi tar det en annan gång. Synd att vi inte bowlade i söndags, det får vi göra någon annan gång!
-Ja det var synd
- vet du vad Fredrik önskar sig i julklapp?
-Ja ....... och .......
-Hahaha det får han inte, eller ska vi lägga ihop?

Ja så på måndag ska jag gå och kika på julklapp från hans farmor, farfar och mig. haha :)


Final

Är ensam hemma ikväll. Jag som alltid älskat fredagsmys, äta gott, dricka gott, se idol och bara mysa. Men det går ju sådär när F jobbar varenda helg.

Annars då? Jobbet gick bra, fick även finbesök :) Fina fina Fanny är i göteborg, hon gav mig verkligen en energikick!
Näe på med myskläder, raggsockor, tända lite fler ljus och fortsätta se idol.

Jo föresten! Jag fattar inte?! Är Minnah o Jay ett par?? & Jay som har flickvän, eller? Och hon sitter i publiken? Wtf?

Svart lunch

Jag blir så trött på mig själv! Jag skulle värma två tortilla bröd i ugnen och eftersom de var frysta så hade plasten fastnat så jag tänkte "äh det tinar fort i ugnen".
Satt ugnen på maxvärme, kokade veg tacosen på spisen, fastnade vid datorn och känner så småningom en bränd lukt.

Springer ut i köket och frågar Fredrik hur i hel.. han inte kunde märka det, "Jag pluggar ju.." var hans svar.
Ja så plasten var svart, tortillan var svart, o vegtacosen hade kokat fast på spisen. På riktigt, hur lyckas jag??

Ja nu undrar väl ni vad lunchen blir.. Det blir den del av vegtacosen som inte blev bränd, utan tortilla, och mycket majs.

Citerar maria montezami "muuuuuuums"

En morgon hos familjen Ohlsson-Österholm

Alarmet går 09.00 på F´s mobil. Han försöker väcka mig men "väck inte den björn som sover". Jag sover vidare en timme till.
Äter frukost, ser på efter tio. F försöker plugga men gnäller över hur sjuuuuuuuuuuuuukt tråkigt det är. Han försöker övertala mig att göra det. "Du får 1000 kronor per sida du gör!"
Glööööm det säger jag.

Nu har han förflyttat sig till köket och säger att jag inte ska vara där för han behöver lugn o ro. Men jag måste ju laga mat? O han suckar.

Inget gym idag, kass är jag. Snart jobb.

Två veckor, fjorton dagar

Det blev en massa lussebullar, kola, knäck, och pepparkakor hos Erika igår. Medans vi och Karin bakade så såg Emil. Fredrik, Nikita och Hannes fotboll. Men sent blev det, halv 1 kom jag hem efter att ha kämpat i snökaoset..

Idag har jag träningsvärk, bra men smärtsamt. Så på jobbet idag har jag inte sett klok ut när jag gått.. I morgon ska jag till gymmet igen innan jobbet så jag blir av med träningsvärken.

Har precis ätit F´s goda kyklingsallad o ska nu lägga mig och läsa min bok.






Kom igen nu!!

Snälla tomten ge mig massa motivation till träning i juklapp. En PT hade inte heller varit helt fel som kunde hjälpa mig med både träning och kost.

NOOOOOOOOLLL MOTIVATION.....

Men nu jäklar ska jag och Erika gymma.

Lussebullar

På min lediga dag så gick jag upp 08.00 för o tvätta. Jag gillar inte att tvätta över huvudtaget. Så att gå upp vid 8 kändes som ett skämt, hade lätt kunnat sova 5 h till.
Egentligen så var det Fs tur o tvätta men eftersom jag mitt smarto hade satt tvättid den 6e mellan 18-20 och sagt att det var igår den 7e så blev det inget tvättande så jag fick ta det idag.

Idag så är det tvätt, städning, gym, dusch, lunch, bokläsning, julshopping med Karin&Erika och sist men inte minst julbak med tjejerna!

Massage

Vilken dag, idag har jag varit och tagit en helkroppsmassage. Herregud vad underbart det var! Hela jag mår mycket bättre nu, och efter att hon masserat bort huvudvärk, spänningar med mera så känns det så skönt. En hel timmes lyx fick jag. Ångrar inte det en sekund.

Efter massagen blev det julklappshandel. Så nu är alla julklappar klara! Kanske att jag ska handla till något mer bara, men det är småsaker.

Handlade även med mig ett yankee candle med doften cinnamon stick, så det luktar nybakat i hela lägenheten nu, fantastiskt.
& när jag kom hem hade Fredrik gjort en jätte god laxpasta, nu är det DH!

16 dagar kvar

Jag bara drömmer o drömmer. Är helt slut när jag vaknar på morgonen.
Idag är jag ledig så jag gick upp vid kvart över 9 för att börja göra något klokt. Gymma, städa, handla julklappar, fika med sunni.

Satte mig upp i sängen och drabbades av en så oerhör smärta i magen så jag låg kvar. Fick lite småpanik för det gjorde så ont. Det är andra gången sen jag kom tillbaka hit som det blev så. Mår illa, vill spy, känner mig ensam, får ångest så det bara skriker om det.
Jag måste sluta o längta hem så mycket för jag mår allvarligt talat bara dåligt av det.



Robyn är fantastisk,

Någon som har tips på någon rolig blogg? Ni vet skratt-rolig-blogg? Isf hänvisar jag er dit för här blir man bara depp.


G-star

Kom hem för ett tag sedan. Har nämligen varit i frölunda med alla mq butiker i gbg på en föreläsning om G-star. Det bjöds på pizza o dricka så nu har jag ångest. Om jag inte gymmar i morgon får jag ett eller flera straff. Det beror på, ni får nämligen komma med straff.

Nu ska jag sova och FAN om jag inte tar mig till gymmet i morgon!

Fast

Börjar 13 idag så jag började morgonen med att kolla lite gossip girl. En dusch sen limo till jobbet, eller nej spårvagn var det ja.

Jul på liseberg

Det blev inget firande av Fredriks farmor pga snön så efter jobbet åkte jag och mötte upp Fredrik, Nikita, Matilda och Hannes på liseberg. Det var hur mysigt och fint som helst, men efter en dryg timme frös vi allihopa och åkte hem. Ingen vann något förutom Matilda som både vann på hästarna och godiset.

Jag och F gjorde tacos när vi kom hem och ser nu på Filip & Fredrik, men jag är lite osocial som hänger vid datorn..


2

2 advent idag ju :) Ska jobba sen fira F´s farmor som fyller år

story of us

Trots att jag varit med fina Erika & Karin ikväll så är jag ändå depp. Bättre blir det knappast när man ser story of us.
Fredrik jobbar, hemskt pass 15.30-04.00.

Ikväll vill jag bara vara hemma och gå i 1:a ring.

Godnatt

Julfest i arkaden

Det var en galet rolig kväll igår!!!
Efter jobbet så gick vi från MQ peacestreet upp på övervåningen i köpcentrumet arkaden och fick lite bubbel och snittar. Det var vi och all annan personal från arkaden och det var verkligen jätte lyckat!
Buffén vi fick hade en svensk kock som vunnit VM gjort så gissa om det var underbart gott?

Någon komiker höll i underhöllningen och det var musikquiz, dj, goodiebags, dans, och massa alkohol.

Vid 12-snåret kom en buss och körde oss till utestället Valand på avenyn där vi var i vip-en och drack ännu mera bubbel. Fy för bubbel alltså, det går verkligen direkt upp i huvudet.

Idolerna skulle också komma dit men eftersom samtliga skulle upp och jobba vid 10 idag så begav vi oss hemåt vid halv 3 snåret, så vi missa dom. Men Geir eller vad han nu heter fick vi se.

Idag var det tufft att gå upp till jobbet, men dagen har ändå gått relativt fort.

Nu har jag precis fått ihop lite middag och jäser i soffan och väntar på erika så vi kan äta chips. Gott ju!

10.59

Idag tog jag ett beslut som kommer påverka mig ett bra tag framöver. Mest positivt, men sommar på gotland?

What to do

Australien? Har jag lust och pengar i höst så åker jag. F ska plugga i 5 år här och jag känner att jag vill göra något innan det är för sent.
Hus, lägenhet, plugga, framtiden, barn och allt det där vuxenlivet känns så nära men ändå så långt bort. Snart är man 30+ och jag tänker inte sitta där och ångra att jag inte gjorde si eller så.

Men som Mia skrev, "jag är våg, och har förbannat svårt att bestämma mig angående saker och ting."

God morgon

Julstjärnorna, julljusen, julduken och adventsstaken är framme. Nu får julen gärna lov o komma.
Jag har precis försökt få i mig lite frukost men mår riktigt illa och det beror på att jag längtar hem.

Igår när jag kom hit så fixade jag mina naglar, åkte hem och sov en stund, och åkte sen till jobbet.

Nu är det 5 eller 6 dagars jobb på fredsgatan. & helst en massa gym där emellan..

RSS 2.0