Fredag

Idag har det varit jobb, tyvärr alldeles för tidigt för min del med tanke på att jag är så trött sen Gutes invigning. Efter jobbet var jag på stan en stund och hittade två underbara skor som är på min topp 5 lista nu, älskaälska. När jag skulle bege mig hemåt åkte jag införbi underbara Nina & Emelie för att umgås med dem lite och prata om hur vi skulle göra ikväll. För nu är det långledigt för min del! Äntligen 2 dagars ledigt!! Nu är jag hemma och skall gå och sova så att jag orkar gå med mina underbara tjejer ut ikväll, det skall bli helt galet skoj!

Säg vad ni vill och skriv vad du vill i din blogg för jag bryr mig inte om rykten, jag bryr mig faktist inte alls.
& jag är inte ett dugg rädd om vad folk skall tro eller säga, peace!


Onsdag-torsdag

Igår efter jobbet blev det shopping för min del, det blev två nya klänningar, ett par skor, underkläder, smink, bikini. Efter att jag varit på stan åkte jag hem och hämta malin för vi hade träning på tofta igår. Efter träningen körde jag hem malin, tog en dusch och åkte sedan in till Emelie&nina för att förfetsa lite och det är alltid lika härligt, mysigt, roligt! När klockan närmade sig halv 12 (?) fick vi skjuts ner till gute av Ninas bror snällt nog. & på gute var det drag men för min del, lite för mycket folk. Men roligt hade vi iaf! Idag var jag på stan och åt lunch med Malin & Annie sedan begav jag mig till jobbet.

godnatt people.

Jaha..

Här har jag betällt en klänning som jag hoppats på att ingen skulle ha men självklart köper den största bloggerskan i Sverige den. http://www.blondinbella.se/. NU lär ju alla köpa den för att just HON har den..
Hej alla som skall till gotland vi ses i likadan klänning i sommar!

Sommar?

Vart tog sommaren vägen? Ta mig tilbaka till Thailand igen tack.
Ge mig värme, sol, bad, skratt och ledighet.



underbaring



Det är en och en halv vecka sedan jag beställde hem den här klänningen från http://www.stylebystars.com/ och den har ännu inte kommit! Jag vill att den skall vara i min garderob nu på momangen!

Måndag?

Jag har noll koll på vilken dag det är nu, men jag antar att det är måndag. Idag har jag varit ledig och jag har verkligen inte gjort någonting, jag som egentligen kunde ha städat och packat det som skall med in när vi flyttar till stan men icke! jag skjutar upp allt som vanligt.
Igår var jag ute i björkhaga en sväng vid familyn Klintsten, det var lika mysigt som alltid! När jag och Linnea var inne i vår stuga för att sägsa hej och så till deras kompisar som bor där just nu så såg vi en räv när vi skulle gå in tilll Linneas &deras stuga igen. Den var hur nära som helst! Så när vi mata den åt den tom ur handen på en =O Helt galet. Vid midnatt begav jag mig hemåt för att sova och det var myyycket skönt.

Idag begav sig familjen Klintsten hem till storvreta igen, och jag saknar dem redan! jag hatar att vi bor så långt ifrån varandra.. Men förhoppningsvis kommer de ner hit snart igen, och jag skall se till så att jag får ledigt så att jag kan flyga upp dig snarast!!
Nu har Malin åkt till Åminne för att äta middag med hennes tjejkompisar & Andreas är på tärning så jag är själv hemma med pappa&mamma. Snart väntas det middag men jag vill att mina syskon kommer hem då att det blir lite livat.

/L

Midsommar

Igår vad det midsommar och min namnsdag :) Jag jobbade fram till 20.00, åkte hem till Micke där Emelie och Virtanen var sen åkte jag vidare till fårö för att träffa tjejerna.
På fårö var det en massa folk och jag och satt på stranden och prata med VIctor (som tydligen inte var så full) i timmar:P
Jag kom hem alldeles för sent :( Så inatt blev det inte mkt sömn.. För i morse åkte jag till jobbet klockan 7, sen slöt jag vid 13 och då åkte jag med familyn ut till åminne för att äta lunch och sedan åkte jag tilll jobbet igen och jobbade 16-20. Nu är jag sjukligt trött så god natt alla! I morgon väntas jobb mellan 7-16.

CIAO PEOPLE

Sssssommar


Idag har det varit en otrolig jobbig dag, (klag-linda i know men det måste man göra ibland). För det första gick jag upp halv 6 för att jobba sedan gick jag in och sov i några timmar innan jag vaknade av min enormt jobbiga väckarklocka klockan halv 1 typ, då ringde samordnarna på jobbet och kom med den otroligt tråkiga nyheten att jag INTE får ledigt på midsommardagen så hej ljuva glada midsommar försvann snabbt för mig. Så jag deppa ner mig lite, men min kära mor fick mig på lite andra tankar när vi började prata om pengarna jag tjänar ist. & vem vill vara på fårö på midsommar dagen och (kanske) må dåligt och inte veta hur man kommer hem och när man köra bil? Efter samtalet så tog jag en dusch innan jag och Malion begav oss till stan. Väl inne i stan var det katastrof mycket trafik och jag AVSKYR när allt tar tid, så jag har inte haft några som helst muntra ord till alla (idiot) bilister det finns. Aja när vi väl fick en parkering som vi fick leta länge efter så gick vi i lite affärer innan vi gick till ringduvan för att äta lite brunch innan vi begav oss till vårt älskade björkhaga, för att träffa våra älskade släktingar, framförallt LINNEA!
Vi spela fotboll, skratta, fnittra, gick på stranden, gick i vattnet och tog en masa kort. Tyvärr var vi tvungna att åka därifrån efter någon timme för att Malion skall jobba tidigt i morgonbitti och jag börjar vid 13.00-20.00 på midsommarafton liksom! Nu skall jag inte klaga mer för jag har haft en underbar kväll i vårt älskade björkhaga! All kärlek till Linnea.



/Linda

Försäsong

Sandträning på tofta brukade inte vara någon höjdare förut men jag älskade det! (nästan iaf)
Intervaller upp för backarna brukar vara en plåga men det är så himla skönt att vi äntligen kommit igång med träningarna igen! Men vi får väl se hur länge jag tycker att det är toppen, för träningsvärken nu är inte kul.







Nea

Linnea Klintsten

Igår blev det ett långt härligt samtal med min Kära släkting Linnea i Storvreta.
Det var så skönt att prata om en massa och jag hoppas hoppas hoppas att vi hörs snart igen!
Men det bästa är att på torsdag ses vi igen!






Nova

 

Om två dagar bli min ängel 3 år gammal.

:S



Herregud vilken kväll det var i förrgår.. HU.
Aldrig aldrig mer.
 

fre13

Idag har jag, Lina och Victor varit och badat hos Louise i hennes pool. Det var sjukligt varmt och skönt i vattnet men vädret var inte särskillt roligt, men det var jätte mysigt med regn, åska och bad. Fika blev det också, jordgubbar, glass, melon mm. Det har verkligen varit en kanon dag!
När klockan närmade sig 5 skulle jag köra Victor och Lina till bussen men den tabellen börjar gälla i morgon som först så jag fick helt enkelt köra in dem till stan. När jag kom hem igen väntades en urgod middag med färskpotatis, kött men quornfilé åt mig & Malion. Men direkt efter middagen åkte min kära syster & bror bort så nu är jag hemma med mam&pap men skall alldeles straxt gå och duscha och sedan åka in till stan.

/L


blä

FREDAG DEN 13



Min kära



Ikväll var min kära Louise här. Vi åt god mat och därefter var vi ute på jordgubbsfälten och plockade en skål med jordgubbar som vi skulle äta när vi såg en helkass film som vi inte ens såg klart. En del prat blev det också, såklart!
 Louise Louise, min Louise.

Då som nu




-

13 HAR DU:
Ett förhållande: Nej
Haft ett seriöst förhållande: Ja
Dejtat en av dina bästa kompisar: Typ
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej&ja
Fått ditt hjärta krossat: Ja
Haft ett one night stand:
Skrikit åt en lärare: Ja
Kysst någon och sedan ångrat dig: Ja
Ljugit för dina föräldrar om vart du är: Ja
Några smycken som kostat över 1000 kr: Ja
Snusat: Ja
Rökt: Ja

12 DAGENS:
Klädsel: Chinos & tröja
Frisyr: Uppsatt
Låt: Sommarlåtar dvs. Helt galen i dig & sommartider
Vill ha: Sömn
Drog: tuggummi&mob
Saknad: KLASSEN (tro det eller ej)
Köp: Tuggummi
Godis: Inget
Attityd: stöddig var jag tydligen idag enligt flera. Men nu lugn
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: Orka

11 FÖRSTA:
Bästa kompis: LOUISE & ALLA MINA UNDERBARINGTJEJER
Kärlek: Anton
Husdjur: Katten Göte
Semester: Gran canaria
Jobb: plockade jordgubbar
Köpta skiva: Ace of Base
Riktiga kärlek: Markus
Piercing: Öron
Konsert: Magnus uggla tror jag at tdet var
Fylla: hm, i 9an någon gång?

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig: A
Personen som du kramade: Louise
Peronen som ringde dig: Mamma
Personen du sa 'jag älskar dig' till: Någon på studentvagnen, typ Louise & Victor
Alkoholdrycken: ooze
Bilfärden: Idag
Gången du grät: Igår
Måltiden: Kykling, färskpot och sedan efterrätt med våra jordgubbar.

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm: Nej
Våga hoppa bungyjump: Nej
Dejta någon med väldigt mycket tatueringar: Ja
Kalla dig själv lycklig: Oftast
Hellre ta bilden än vara med på den: Nej
Kunna gråta över en kille: Ja
Kunna gråta över en tjej: Ja
Ljuga för någon: Ja
Kunna springa 50mil: Nej

8 VAD:
Gör du just nu: Lyssnar på musik & ser film om vartannat
Ska du göra idag: Prata i tele & sova
Ska du göra imorgon: Bada hos Louise sen utgång
Säger du till dig själv när allt känns svårt: Jag får damp
Har du med dig in på bion: Sällskap
Är det för färg på dina byxor: Beige
Är det för väder hos dig just nu: Ingen aning, det är mörkt
Skulle du göra om du vann på lotto: Spendera

7 SAKER DU HAR PÅ DIG:
1. Klocka
2. Linne
3. Nagellack
4. Smink
5. Tofs
6. Chinos
7. Trosor

6 BLANDAT:
Är du blyg inför det motsatta könet: Ibland
Hur gammal blir du nästa födelsedag: 19
Har någon berättat en hemlighet för dig den här veckan: Ja
Använder du huvtröjor: Vinterkvällar, helt klart
Vill du just nu ha några tatueringar eller piercingar: Nej
Kommer du bäst överens med personer av samma kön eller motsatta: Samma&motsatta det beror på

5 VAL:
Solnedgång eller soluppgång: Solnedgång
Sommar eller vinter: Sommar
Vilken ålder har varit bäst hittills: 18
Sova på sida, mage eller rygg: Sidan
Kramar eller kyssar: Kram

Ville bara säga att..

när man har ett stressigt och jäktande liv hinner man inte kolla om alla orden är rätt stavade eller om man missat något ord men om ni skall läsa min blogg får ni vänja er med att det blir fel, JÄMT. Det var bara det jag ville säga för tillfället även om ingen klagat. Tackförmigochhej.

Heeej alla

Det har varit grymt dålig uppdatering på den senaste tiden men jag har helt enkelt inte haft tid eller lust, men nu har jag fått klagomål så jag skall skriva lite mer nu, iaf försöka.

SÖNDAG 1 juni
Balen var helt underbar även om jag satt och inte mådde så super bra i ca en timme men efter en ipren var det mycket bättre.
Dagen började med att jag var hos frissan sjukligt tidigt och satt där i ca 2 h. Därefter åkte jag och mamma ner til botaniska där hemlins foto skule ta en del bilder men det visade sig att det blev en jäääädra massa bilde rpå olika platser, men som tur var var inte jag den enda som skulle ta kort.
Därefter åkte vi till säve där hela parkringen var ful av fina bilar, hästar och alla möjliga olika fordon. Vi fick inte åka i 1a kortegen som vi hoppats på, nej vi fick sitta i värmen ytterligare en timme och självklart blev vi törstiga och det enda vi hade att dricka var en flaska rosé jag&jonte så gissa om den tog slut..
När vi äntligen fick åka tog det en loång stunbd innan vi kom ner eftersom man skulle köra så sakta men det var bra för annars hade jag haft noll lockar kvar när vi kom ner till almedalen.
Maten på Wisby strand var sådär, laxen smakade fisk och kyklingen var sådär, (förlåt att jag klagar) men det bästa var ändå alla som var där, jag älskar 89orna!
Kvällen bjöd på dans, prat, toalettbesök och en hel del dricka. När kvällen gick mot sitt slut hade jag stora skavsår av de högklackade skorna (tack gud är de borta nu) så jag tänkte "om jag tar av skorna och dansar barfota funkar det nog galant". Men nej det var glas över golvet, klackar som stämplade mig så det var bara att hämta skorna igen, hellre skavsår än glas.
När kvällen var slut åkte jag hem för att sova, sova, sova.



Måndag 2 juni
Klassen kom med busswen halv 9 för att klä vagnen, det var en tuff dag med mycket slit.

Tisdag 3 juni
Klä vagnen

Onsdag 4 juni

Var i  skolan och hämtade betygen, lyssnade på lärarna och gav present till vår kära lärare EVA!
Klassen kom hem till mig och fortsatte klä vagnen, tidningen kom och tog kort + intervjuer.


Torsdag 5 juni
STUDENTEN!!

Gick upp tidigt för att åka in in till Wisby strand och lyssna på tal i aulan. Däefter brunch, men jag mådde dåligt, hade typ feber men som tur var hade Eva ipren.
Sprang ut vid ca 13.30 och därefter omfamnades jag av min underbara släkt, familj & vänner!
Fick en hel del blommor, halsband, den dagen som jag egentligen skulle få på studentmottagningen.
Åkte runt på vår guldiga fina vagn med kladden och njöt av vår dag, VÅRAN dag som äntligen kommit!
Vi dansade, sjöng, sprang, åt, och skrattade! Linnea, Johan & viktor kom äntligen äntligen ner till ön med flyget så de mötte up mig vid gråbo för att hälsa på mig. Det var underbart att träffa dem igen! Jag har saknat Linnea som en tooook!! När klockan blev ca 23.00 åkte vår vagn in mot ösercentrum för att släppa av oss och då gick vi ner mot hp5 men jag gick inte in nej, för jag skulle hoppa över staket, förstöra klänninegn och riva söneder benenpå rosbuskar. När jag väl skall in på hp5 upptäcker jag att mitt körkort är borta, KUL! Så jag fick inte komma in, men jag leta och leta men fann det inte. Så jag tog ett snack med vakten (eller snack o snack grät rättare sagt) och sa att jag hde allt! Studentmösa, klänning och 3a kort så jag borde få komma in, & ja jag fick komma in=)
Så jag betala 150 för att komma in men tycker det är tråkigt och går ut igen efter en kvart o ringer hem så att Viktor o Johan kom och hämta mig & Louise.


 

Fredag 6 juni
Klädde av vagnen& sa hejdå till klassen... =(
Studentmottagning
Släkt & vänner kom hit och firade mig! Jag fick smycken, pengar blommor, bärbar dator, klocka, presentkort, mixer, glas, tavla, mm, det var underbart! Jag gillade alla presenter!
På kvällen åkte jag Nea, viktor, o johan in itll hp5 men det var DÖTT överallt, så vi satt och prata vid bolaget ist, det var mysigt det med =)

Lördag 7 juni
var på studentmottagning hos Fina, åkte därefter hem för att byta om och åka för att äta middag vid joda med viktor, linnea, malin o johan. Det var jätte mysigt! Hade därefter en jätte trevlig kväll, tog taxi hem på natten och såg ngt på tv.

Söndag 8 juni
Sa hejdå till nea, johano  viktor som ksulle med flyget. åkte därefter in till stan.

Måndag 9 juni
var på tofta med Julia, emelie, olivia, joel, jacob.
på kvällen var det träning och det var så himla skönt att komma igång igen även om träningsvärken inte är lika skön..


Tisdag 10 juni
var på stan, och därefter på lillebrors skolavslutning.

Onsdag 11 juni
Joibb jobb, fika med em&ni, o nu skall jag duscha sen in till stan o se fotboll på gutavallen!

CIAO




RSS 2.0