i framtiden..

Mitt liv är känslomäsigt blandat, men vems är inte det?
Det spelar ingen roll för just nu handlar det om mig och mitt liv.
Mitt liv? Ja. Jag tar studenten snart, det är sjukt ju. Jag kommer ihåg när man gick vid dagmammam och de stora 5-åringarna var jätte stora och man sa då
-"Tänk när jag blir så stor, då skall jag också ha en så fin docka"
Sen blev man ännu äldre och började lekis då såg man på de stora barnen som gick i ca 5-6an och då sa man,
-"Tänk när jag blir så stor då skall jag också ha en så fin barbie"
När man sedan började på högstadiet var det sminket som var nytt, oj var stor man kände sig då. Sen var det ju det där med märkeskläder också, dessa egentligen helt obetydliga märkeskläder. Men dem skulle man självklart ha för att ha så kallad "Hög status". Jag kommer ihåg att när jag gick i 9:an så köpte jag wrangler och lee-jeans. Självklart var JL, WE, Levis och jaa ni vet vilka tröjor som var "måste ha tröjorna" inne på. JL skärp, puma skor, ja osv. Visst man kände sig fin men det fanns alltid någon som hade en tröja mer eller ett par märkestrosor till som man bara var TVUNGEN att ha, men nej jag började gymnasiet sen. Nu bryr jag mig faktist inte så mycket längre. Huvudsaken är att min ekonomi håller till ALLA grejer till balen + studenten och till min dag i sthlm som jag och systern min skall upp och shoppa loss en massa våkläder.
Aja, när man började på gymnasiet var frågan, "vad skall jag egentligen bli?" jag kan ännu inte svara på den, jag tycker det är kul med det mesta helt enkelt, fast ändå inte, för vad gör man inte för pengar liksom? Resturangbranchen är inte den bästa eftersom lönen inte är sådär superbra, Privat företag inom vården betalar sig helt okej, men nu skall man nog helt enekelt jobba inom handel med tanke på att det är bra betalt.

Strunt samma. Nu skall jag fundera över vad jag vill bli, frisör lutar det mest åt, men varför inte advokat, polis eller läkare? hm läkare hoppar jag nog över med tanke på att blod och sånt inte är min grej. Nej nu skall jag inte skriva massa tråkigt längre..

Ha en underbar helg och en kanon valborg för det skall jag ha! Middag klockan 19.00 på joda med tjejerna sen får vi se vad som händer.

btw, hellre dem som ljuger än de som inte berättar något viktigt. Eller kanske..
Nej det är nog skitpersoner båda två iaf de som ljuger och underhåller sanningen.
Hm, isf är jag också en men det hör inte till saken.

SEEES!

TISDAAG

image265Det här var min sista skoldag den här veckan, sweet! Känns mer än megaunderbartskönt! För dagen idag var riktigt seg iaf hela förmiddagen.. Aja, nu på eftermiddagen har jag och Lousie tagit tag i skolarbetet och fixat hela projektrapporten och det känns jätte bra!
  Efter det åkte jag ner på stan och köpte skor till balen och ett sött linne. O när jag skulle till bilen träffade jag Emelie.W så vi stod och prata ett bra tag men eftersom jag skulle till MQ vid halv 6 så var jag tvungen att kila, men som sagt vi ksulle kunna stå och prata i timmar! =)
Var jupå MQ och testa kläderna inför modevisningen, det är inte ritkigt min stil tror jag men det är coolt! För 1a bytet har jag en rosa studentklänning tror jag sen 2a bytet skall jag ha jätte höga shorts och en söt tunika till. Det blir nog bra =) Men vi skall vara i stan klockan kvart i 9 på lördag liksom.. Bara för att vi skall bli sminkade och sen skall nyans fixa håret på oss så det kommer ta sin lilla tid, men sen klockan 12 tror jag att vi skall gå.
Nu till det betydligt tråkiga, tragiska, hemska. Jag har INGENTING att ha på mig i morgon på valborg! Jag får utbrott om jag inte hittar något snyggt i morgon! För jag har gått hela eftermiddagen idag och letat kläder men icke.. Sen har jag inte varit och pratat med banken heller! Det får stå på min "to do-lista" .

Nu skall jag fixa lite mat.

ciao girls!
... &boys(?)


Måndag

Ja nu har jag ju haft dålig uppdatering men jag har tänkt berätta lite om i fredags!
Jag åkte in till Olivia som bor i ett sjukt underbart hus i innerstan men nu skall hon flytta till "landet" norrgatt och till Tofta, hur skoj är inte det? =) Iaf så vi fixade iordning oss och sedan gick vi vidare hem till Alex och Marcel där det var lite folk bland annat Olivians pojkvän Eric och och så Markus. Efter det begav vi oss til hamplan och det var mycket roligt! Vi var där hela kvällen och jag var lite elak som inte gick med Olivia hem med en gång.. =( Jag och Emelie lämnade hamnplan sista av alla typ ;)
Jag sov hos olivia den natten och det var mysigt även om hon var huur kall som helst!
På morgonen eller snarare vid middagen så vaknade vi och åt frukost sedan begav jag mig hemåt för Olivian skulle jobba stackarn.. På kvällen var jag hemma och tog det lugnt vilket var otroligt skönt! På söndagen jpbbade jag och berättade för min chef att jag bestämmt mig för det andra jobbet.
Idag har jag och Moa gjort tårta på kallköket den blev jätte fin!
Sen gick jag på stan med Malion, Annie och Louise de hanlda presenter åt Ellinore och Louise&Annie hanlda presenter åt Malan vilket jag också måste göra! Det får göras i morgon helt enkelt..

Här är lite bilder ifrån i fredags, och ja vi är sexiga det behövs inte sägas.. =P


hej deppdag.

Idag är det fredag, solen skiner och allt borde vara på topp, men för det första är jag trött eftersom jag inprincip inte sovit något inatt. Men idag är det en sån där dag där man bara är allmänt nere, deppig och på dåligt humör. HU jag hatar sådanna här dagar. Kanske att man borde ta ett sånt där lyckopiller.
Idag har jag baraaa lyssnat på sorliga låtar och jag gillar inte sorliga låtar alls, så det skall jag sluta med.
När jag ser på tv eller film med lyckliga slut sitter jag alltid o grinar, fast jag grinar för det mesta egentligen utan anledning, jag tänker nog helt enkelt för mycket. Fast ändå inte.

Som tur är hoppas jag att kvällen blir något roligare för då skall jag och Olivia festa ! O sen kommer hela b-klassen att befinna sig på hp5 ikväll, det är iaf något att se fram emot! =)
image256

Nu jävlar skall party musiken på och jag skall bli överlycklig och se fram emot den här kvällen!

HEJ FOLK

torsdag

image252Jag orkar verkligen inte gå i skolan, alltså egentligen är det inte så jobbigt. Men grejen är den att när jag kommer hem, jag är helt slut! Som idag tex, jag somnade vid 16.30 och sov till 20.00 då mamma väckte mig framför teven och sa att jag inte kunde sova längre eftersom jag isf inte skulle kunna somna ikväll. Tur var det, för jag måste göra färdigt mitt APU arbete ikväll, och självvärderingen på projektarbetet MÅSTE bli klart..
I morgon blir det kanske utgång, om jag orkar så vill säga, sen på lördag skall jag ta det så lugnt det bara går och på söndag skall jag jobba.

jag avskyr att alla i vår kalss skall ha så många olika viljor angående studenten! jag orkar snart inte bry mig om vad vi ha på vagnen, vart vi skall äta osv. Nej hu, jag blir så trött på våra klassråd.

God natt people

/LLL

sommar

Ge mig sommar 2006, och ge mig framförallt min Linnea!

image251

SOMMARVÄDER

Fyfan rent ut sagt vilken härlig dag! Mina scones blev perfekta så jag tog med mig en sådan och en tallrik med mammas hemmagjorda jordgubbskräm ut på terassen. Men jag fixade inte att sitta i mjukisbyxor o tröja så jag gick upp och bytte om till bikini överdel och shorts. Mmm! Helt galet varmt och där tänker jag sitta tills mamma kommer hem och skäller på mig att jag inte har städat.

Snart kan man till och med åka til Tofta för att det är så varmt =)
image250



Onsdag

Igår bakade jag och malin en kalddkakaka som vi skulle äta medans vi såg ugly betty och deperate housewifes, men kladdkakan var inte så himla god eller så var det jag som inte var sugen på det..

Underbart väder idag också!
Jag skall baka scones nu på min lediga dag sen skall jag städa vilket jag fått order av mamma men
efter det skall jag ut och springa! O ikväll är det innebandy avslutning.

Måndag

image249Idag vaknade jag redan klockan nio även fast jag hade sovmorgon. Fast det gjorde absolut ingenting med tanke på det vackra, härliga och helt underbara vädret! Jag vill bara göra allt, duscha, hoppa på studsmattan, åka til stan, fika med tjejerna ute i solen och bara njuta av det här underbara vårvädret! Men jag och papa åkte till stan för han har köpt en ny traktor, inte illa! Jag har aldrig kört en traktor någonsin men den här gången skall jag nog försöka att göra det, ja varför inte. När jag lämnat av pappa vid bilcity åkte jag ner på stan en sväng för att kolla kläder för jag är så grymt trött på allt i min garderob nu när våren kommer. Jag köpte 3 nya bikinisar, en ny parfym, och två mega söta linnen på Åhlens!
  Efter det kom jag något försenad till skolan, men det gjrode inte så mycket. Vi skulle göra risrätter och jag& Nina gjorde fyllda grönsaker med ngt konstigt i som inte var min favorit direkt men avokadosallad och olivbröd var mycket gott! När vi slutat åkte jag och Nina ner en stund på stan och det var mysigt =) Jag gick även in hos min frisör för att kolla om de fått hem mitt löshår som jag skall ha i min frisyr på balen men min frisör jobbade inte idag så jag bad då om att får några kataloger så att jag kan kika hur jag skall ha mitt hår på balen. Men det är INTE det lättaste kan jag säga nejnejej.. Jag skulle vilja testa alla frisyrer jag tycker är fina för att sedan bestämma mig, Jag vil inte ha det för stramt uppsatt bara lite uppsatt och sen lockar! Som tur är skall jag få åka dit och testa en frisyr inann balen så att vi vet på ett ungefär hur den skall se ut =)

I morgon skall vi tillbaka till skolan på riktigt! Det känns, hm både skoj och riktigt tråkigt..

GOD NATT PEOPLE!




Smile baby

Igår firade jag Markus lite smått. Det blev middag på Isola Bella vilket var mycket gott! Under middagen sa Markus "Vart ligger Högklint någonstans?" Jag säger då att det ligger vid kneippbyn men ångrar mig snabbt och säger att det ligger mot lummelunda hållet. För jag hade tänkt att vi skulle ha picknick på högklint utan att han visste det, och då vore det ju inge skoj om han visste att det var dit vi var på väg sen.. Menmen, efter middagen så satt vi oss i bilen för att åka men han fick inte se ngt, så när vi satt i bilen frågade han om stället vi skulle till var fint, jag sa då nej och han blev jätte besviken för han ville fota. Men när vi kom fram till högklint blev han glad och vi satt oss i lä för att inte frysa med en filt över oss. Sen drack vi varm obóy och jag hade med mig bullar, kakor och chokladbollar men det blev bara en bulle och varmchoklad för vi var så mätta sedan middagen. Sedan fotade vi en del och när vi nästan frös ihjäl så begav vi oss hem till Markus för att se film. Egentligen skulle vi på bio också men det går bara dåliga filmer nu så jag bestämmde att vi skall ta det någon annan gång. Efter filmen var klockan rätt mycket och jag var tvungen att sova eftersom jag skulle jobba idag, och jag somnade hur fort som helst!
Idag var det grymt jobbigt att gå upp bara för att jag var jätte trött och för att Markus kunde sova vidare. Till slut pallrade jag mig upp efter att ha tryckt på snooze ett antal ggr, för att ta en varm dusch och vakna till lite. Efter det klädde jag på mig och tog en snabbfrukost innan jag sprang ner till Markus och sa hejdå och sa att han var tvungen att gå upp för hans hund Ronja ville gå ut i solen.

Det var den mysigaste lördagen på länge och jag hoppas att han gillade den lika mycket som jag





På jobbet var chefen sjuk så vi bestämmde oss för att ha stängt men bara för det fick jag det inte det så lugnt, nej för hon hade gjort ett papper med uppgifter som jag skulle göra under dagen men det gick rätt fort, så jag fick sluta ca 40 min tidigare än vanligt iaf.
Efter jobbet åkte jag hem till EM&NI för att prata lite och sedan åkte vi och såg på fotboll. Det är alltid lika trevligt att träffa dem, all kärlek till dem!
Nej nu skall jag gå och lägga mig i min säng för att sova innan jag skall upp till skolan i morgon..

see you /LLL

Lördag

Snacka om att det har blivit vår! Jag och Malin har varit ute jätte mycket nu när vi blev färdiga med städningen! Vi har legat i solen på studsmattan och hoppat lite när solen gick i moln. Det är verkligen en underbar dag!
solsolsol!



Hon är så grym

image241

ELIN LARSSON

Idag fyller världesn bästa ELIN 18 år
Grattis grattis gratiis!!
Hoppas att du får en underbar dag i sthlm!

image234

Och grattis till min släkting Frida som blir 25!
=)

frekväll/natt

Ja igår kväll åkte jag då in till stan för att försöka få med mig min syster hem. Men det var inte så lycktat om jag säger så.. Det var en en del folk i innerstan på den där festen och jag kände inte många. O Malin ville ju inte åka hem så jag försökte få tag i Nina för att kolla om det var mkt folk på hamnplan eller inte. När jag väl fick tag i Nina så var det tydligen en del på hp så jag åkte ner dit och gick in. Det var trevligt och helt okej med folk!
Några killar hade beställt en jädrans massa champagne och ville att jag och Nina skulle vara med dem med deras drickande, Nina fick och jag sa nej tack eftersom jag körde. Killen verkade inte förstå varför men då sa jag att det var för att jag skulle köra hem min lillasyster, då trodde han att Nina var min syster, haha! Aja, sen ville han bjuda på cola, sprite, och alla möjlig alkoholfri drick men jag ville ju liksom inte ha och tyckte att det var onödigt att han skulle bjuda på dricka. Och Nina tyckte inte ens om champagnen, haha!
När jag senare på kvällen tittade på min mobil hade jag en del missade samtal, bland annat från Malin. Jag ringde henne och då var hon den enda tjejen kvar på festen typ. Jag fick då bråttom och sprang typ ut från hp5 för att köra och hämta min syster. Men jag tänkte att jag skulle köra en jätte bra väg dit igenom innerstan men självklart hade de stängt av den gatan, kul! Men till slut kom jag fram.
När Malin sätter sig i bilen skrattar hon, (konstant). Vi kör därefter till max för att äta lite, men när vi kommer in där pratar Malin högt, spiller och säger att jag skall känna på en grej inne på max för det var ju så hiiiiimla roligt. Hm ja, min syster är rätt konsig ibland, men hon är rätt rolig. När vi fått in maten börjar Malin leta efter hennes mugg som hon skulle ha cola i, grejen var bara den att den var under min mugg och så tappar hon den under bordet. Medans hon letar fram muggen går jag och hämtar servetter osv, men när jag kmr tillbaka har malin råkat hälla cola över armen (som tur var inte så mkt). pepparpeppar. När vi skulle sätta oss ville jag gå och tvätta händerna och då börjar Malin fundera på vart jag tog vägen och böjer sig bak men håller då på att ramla och kastar sig över bordet. Ja nu hade hon ketchup överallt.
När jag sedan kommer tillbaka är hon full av ketchup på händerna men jag hämtar mera servetter. Men när vi sitter och äter böjer hon sig över bordet för att säga en "jätte rolig grej" till mig och drar ner hela hennes mugg med cola rakt ner i hennes knä, BRA JOBBAT!
Ja det var då Malin i ett nötskal. Vi satt på max i nästan 2 timmar, Malin tjata hela tiden om att vi skulle hem eftersom hon var blöt men det torkade efter ett tag och jag behövde 2 koppar kaffe.

 

Idag väckte pappa oss vid 12 och jag vart helt slut. Jag skulle lätt kunna sova bort hela dagen.. När vi kom ner för att äta frukost låg det ett "fint" brev till oss från mamma där det stod
"God morgon tjejer! Idag skall ni tvätta, vika tvätt, städa badrumet uppe OCH nere samt dammsuga farstun"
Ja det var den här roliga dagen..

Ikväll skall jag fira Markus =)

MalinAnnaMadelene

image226Här sitter jag och väntar&väntar på att min lillasyster skall ringa.
Men neeeej, så jag ringer självklart upp och får man något svar? Nejnejnej.
Men tur för henne ringde hon nyss, och jag ville at hon skulle komma med mig hem nu. Men svaret blev,
- "Neej?! Klockan är svinlite ju! Det är ju nu allt roligt folk kommer! Kan du inte hämta mig i morgonbitti?"
Hallå, jag är ingen jävla taxi nej. Glöm det systeryster. Men nu har vi iaf bestämmt att jag skall ta en dusch så att jag bli lite piggare, sen köra in och umgås med alla där ist för att vara hemma.

God natt folks, nu skall
<- lillasyster hämtas hem.

HOME.

Jag är fortfarande hemma och otroligt nog tycker jag det är skönt att jag skippade krogen, jag är alldeles för trött så jag hade inte orkat det. Men nu har jag lovat Malin att åka och hämta henne i natt och det känns sådär lagom lockande om jag säger så. Nu vill jag bara att klockan skall vara typ 23.00-00.00 så att hon ringer och säger att hon vill hem, men det bästa vore om hon ringde nu.
  I morgon har Ella och Henrik 19+21-års kalas, men jag kan inte komma eftersom jag skall fira Markus i morgon eftersom han fyller år på måndag! Jag har inte haft en blekaste aning om vad jag skulle hitta på för skoj att köpa men nu har jag bokat honom i morgon kväll sen får kvällen vara en överasskning eftersom jag inte kan skriva ngt här ifall om han läser =)
   Jag var rätt aggresiv förut men nu är jag glad, för mamma hjälpte mig att skriva. Tacktacktack!

Nu ringde Nina och kan inte bestämma sig om hon ivll på krogen eller inte, och då blev jag liiiiiite sugen, men jag menar det är lönehelg nästa helg, så det lär bli roligare om vi går ut nästa helg. Fast vi lär gå ut då med, aja nu tänker jag ta en duscha iaf!

Ciao

image224image223image225


Kramp&arg

Jag är så arg ! Jag orkar inte sitta och skriva inbjudningskort till min student! Jag har kramp i handen och hade bra mycket hellre viljat beställa kort ist som är färdigskrivna! Men nej jag tyckte det var mer personligt och sötare om man själv skrev, smart tänkt Linda!
Jag kan sätta in en annons i tidningarna på Gotland istället och skicka mail till alla släktingar i sthlm och uppsala. Där det skall stå "Linda tar studenten den 5 juni ca kl 13.00 på Visby strand. Kom till oss den 6/6 för att äta och fira mig". På slutet skall det stå "TA MED MYCKET PRESENTER" skämt o sido =)
Jag vet att det inte är mycket text att skriva, men jag orkar inte sitta och skriva sakta&fint. Jag har skrivit 10 och jag har kramp, mamma får skriva resten det blir bättre då.

Jag har alldeles för kort temprament för sånt här.

Fredag

Det var en skön dag idag på praktiken, alla var snälla, och jag har fått läst mitt omdömme nu från personalen och jag blir riktigt glad när jag läser det!
Men vet ni vad jag fick reda på idag??? Chefen hade tydligen lagt schema på mig! Så jag var självklart tvungen att gå ner och prata med henne, och vet ni? Jag gjorde det oväntade och sa JA till jobbet, det roliga är nu att jag skall skicka ett mail till Rikspolisstyrelsens belastningsregister och be om ett brev ifall om jag är med i brottsregistret eller inte, så att de vet om de kan anställa mig utan att vara rädda (typ?). Ja jag har ju odlat knark, rånat en bank och varit/är prostituerad, Nooot, vad tror de liksom? Aja, alla måste tydligen göra det eftersom de tydligen hade anställt en pedofil en gång och en med fotboja. Hm ja det kan jag då intyga att jag inte har.
Ja så i sommar blir det jobb på Attendo Care, nu måste jag bara ringa min chef på hamnterminalen och säga som det är.
PS, OB i midsommar, är 89 inte illa, då är det typ 200 i timmen, sweeeeeeeeeeeeeeeeet säger jag. DS

Det är fredag fredag fredag och jag har inget planerat..

Choklad.

image222

Såhär fina blev mina chokladmuffins, jag tänkte vara lite snäll och bjuda praktiken på det i morgon
eftersom jag trivts så bra.
I morgon är det Fredag och jag har INGET planerat, hur kul är det? Jag orkar nog inte gå på krogen.. Hemmakväll vore mysigt, men alla åker ju till fastlandet nu i helgen så jag kan inte umgås med någon typ..
Jag får isf göra god mat med mam&pap och se en bra film.

Love /L



Torsdag

I morse när jag vaknade var jag mycket mycket trött.. Var uppe alldeles för sent med mobilen, men ändå när jag vakna kändes det som en bra dag även om det var disigt ute! vet inte ritkigt varöfr men det kändes som en sån där svinbra dag! Men nej vad fel man kan ha (lite iaf).. Det började bra på praktiken och min lärare från skolan var och hälsade på för att prata med personalen på pjäsen för att höra hur jag sköter mig, hon fick mkt bra respons så det var jätte skoj =) jag älskar personalen, och ja alla!
Efter praktiken åkte jag segbussen hem till landet för att möta min glada far och mina lite buttra syskon. Louise kom hit och vi gjorde färdigt vår projektrapport det känns verkligen skit bra!
Pappa och jag gjorde färsbiffar med fetaost och soltorkade tomater i (som jag även älskar) och med bollpommes till typ. Mamma ringde då från jobbet och fick reda på att vi gjorde god mat då blev hon lite sur på pappa och sa - "varför gör du aldrig god mat till mig?" Pappas svar blev "Det är Linda som har gjort, jag har bara stekt det". Han nämnde dock inte att brandvarnaren gick igång och att de flesta blev lite svarta, men hey vem klagar? Inte jag iaf, för min pappa är snäll.
Så här långt är min dag bra, men nu till det tråkiga..
Det är min sista praktik dag i morgon, sen skall man tillbaka till skolan. Jag vill inteinte det! Jag vet att det här är sista månaderna innan studenten osv men jag vill inte, jag vill inte ta studenten heller för jag vill liksom inte lämna skolan. Vad kallas det här? Ångest? Panik? Jag vet inte. Ah, sen kan jag inte bestämma mig angående sommarens jobb heller. Så jag har Panikångestbeslut av jobben också! Men det är tur att jag prata med min chef på hamnterminalen om det igår. Nu måste jag bara prata med Attendos chef igen..
Sen ngn gång i framtiden (snart) har jag förhoppningsvis bestämmt mig. Om inte någon bestämmer åt mig som jag skulle kunna önska

Nu skall jag gå och fixa mina chokladmuffins.
Later girls

image221

Onsdag

image218

Idag har det varit en alldeles vanlig onsdag förutom att jag och Louise tog bilen och åt på joda ist för i skolan. Det var mycket gott, en vegnachos för mig och en nachos för Lovan.
Har ju ännu praktik men det här är sista veckan, det känns mer än tråkigt.. Efter praktiken idag åkte jag ner till hamnen för att prata med min chef om hur jag skall göra med jobben i sommar. Hon vill givetvis att jag skall vara kvar hos henne men förstår att jag vill tjäna mer pengar vilket jag gör på attendo (pjäsen), jag menar 117 i timmen på Attendo är ju värt. Men o andra sidan trivs jag på hamnen, så jag har betämmt mig för att prata med chefen på attendo (pjäsen) att jag kan ta timvik där ist. SÅ HEY SOMMAR 08, finns inte i min värld däremot HEY LJUVA SOMMAR MED JOBB! Hm, inte så lockande men vad skall man begära?
Jag har hyra att betala i sommar (som o andra sidan syster betalar hälften på och mam&pap med kommer betala), mat? det hopopas jag mam o pap betalar.. Mobräkning, det blir jag som får betala den.. Sen är det inte så mkt mera utgifter förutom krogen ;) Men det är tur att det finns jobb för mig i sommar, annars hade jag kunnat glömma cypern (förhoppningsvis!!!!) en vecka med tjejerna i sommar, och flytta till norge i höst hade kanske inte funkat.. Men nu jädrar är jag påväg! Ja just det ja, jag tänker förmodligen åka med EM&NI till Norge i höst om det blir som vi tänkt. I december skall vi isf komma hem och i januari vidare till Autralien, Hur bra ser isf inte mitt liv ut? Efter vistelse i Australien i ca en månad åker vi isf vidare runt i Asien, Thai, Malaysia? osvosvoosv. Mm, älska livet säger jag! Nu skall vi bara se till så att det kommer bli så med =)

MÅSTE KÖPA NYA UNDERBARINGKLÄNNINGAR


Nu skall jag sova.
Lovelove/ L


21.00

JAG ÄLSKAR DESPERATE HOUSEWIFES!
Men nu är det pause så då passar jag på att läsa lite mail o blogga lite=P
men nu börjar det igen! CIAO.

image215

Måndag

Min måndag har varit URBRA! Först fick jag skjuts av mamma och pappa till stan till Em&Ni för de skulle vidare till Klintehamn och gratta mormor&morfar.
Hos Emelie & Nina var det lika trevligt som vanligt, sen kom även Olivia och Josefine. Josefine körde oss sen till skolan och väl i skolan fick jag ÄNTLIGEN MIN STUDENTMÖSSA!!!! Som jag väntat =) Jag blev megaglad och den var så fin, men det kändes lite konstigt ändå, jag menar det känns inte som om jag skall ta studenten. Man har ju alltid gått i skolan! Hur kommer mitt liv att se ut sen? äsch orkar verkligen inte tänka på allt sånt nu, men det som är bra att mitt liv är planerat i 2 år framåt iaf..

MQ

Fick nyss ett samtal ifrån MQ, de ringde och frågade om jag ville vara med som modell för dem den 3e maj, och det ville jag. Så den 28´onde skall jag dit och testa kläder, jag skall ha studentkläder och det passar ju bra eftersom det bara är mindre än 2 månader kvar tills vi tar studenten! Så då skall vi träffas alla strövets affärer på stora torget, och gå igenom hela modevisningen, det skall bli skoj.

Här är lite bilder från de andra ggr jag gått modell för dem.


3a fest

Igår var det ju den omtalade 3a festen på Gotland. Den sista till och med.
Jag kom in sent typ halv 10 (fråga mig inte vad jag gjorde innan för det har jag ingen aning om). Så när jag kom in till Emelie och Nina hade Nina en del från hennes klass där och sen var det även Louise, Fina, och Olivia =) Så när jag kom dit började jag sminka mig eftersom jag inte gjort det. Jag var klar sist och vi fick då skjuts till Jonathan i Emelies klass som vi var hos ett tag, där var vi ett tag och sen helt plötsligt kommer Joel in! Han har varit i Tärnaby på praktik jätte länge och har sagt att han skulle komma hem om typ 2 veckor så vi blev glada av att se honom.
Fram mot halv 12 fick vi skjuts ner till hamnplan och det var det jätte många fina 3or som var vit klädda eftersom det var Whitedress som gällde.

Här kommer några bilder från gårkvällen/natten =)
från början till slut =)

De här tjejerna är B-Ä-S-T !!!

 

11 April

image171Idag fyller min mamma 43 år!!
Grattis grattis grattis grattiiiiiiiiiiis!!!!!

Men det har varit lite synd om henne för hon slöt jobbet 8.00 eftersom hon jobbar dygn. Sedan är ju Malin i Sundsvall och jag var istan och Pappa åkte till stan för att handla present till henne. Men nu har jag och pappa kommit hem men då är ju inte Andreas hemma.. Jag hoppas att hon är glad iaf! Snart kommer min Farmor hit men innan det måste jag städa mitt rum och badrummet.. Ikväll kommer en del andra i släkten också.

Grattiis världens bästa Mamma!!

3aaa

Ikväll är det 3a fest och jag skall ha det så jäävla roligt! För det är sista 3a festen också..

Och det var verkligen huur länge sen som helst som jag var på krogen!

Det bästa är att alla mina tjejer skall gå =)

Emelie, Nina, Ella OCH Louise till och med, så jag är mega glad!

Så ikväll är det partyyyyyyyy !

image170

/Linda

=(

image169Idag åkte Malin till Sundsvall med distriktslaget UTAN att säga hejdå till mig i morse.. =´(
Men jag får skylla mig själv eftersom jag kom hem sent inatt och inte prata något med henne på ett tag nu, eftersom jag inte varit hemma så mycket..
Men nu har hon iaf åkte men kommer tilbaka på lördag natt! WIE för jag trodde att hon skulle komma hem på sönnatt. O jag har ju blivit för gammal för distriktslaget så jag får inte följa med..
Men jag hoppas iaf att det går huuuur bra som helst i innebandyn!! Heja GOTLAND!'

<- Men just nu vill jag att världens bästa lillasyster skall komma hem..

Fikatime

Igår efter praktiken åkte jag, Louise, Emelie, och Nina hem till Ella på Gråbo för att fika och umgås eftersom vi inte ses så jätte mycket nu när vi är på praktik. Det var verkligen jätte mysigt! Vi satt o prata i timmar o Ella hade gjort kladdkaka som hon bjöd på med glass och grädde. O sen slingade jag håret på Ella också, så det var en mycket trevlig eftermiddag!



Jag tror att jag har bestämmt vad jag skall göra med jobben isommar, men bara tror..

Vilket jobb? Hjälp mig!

Jag har nu två jobb som jag kan välja mellan i sommar. Det ena är där jag jobbar nu, på serveringen vid hamnterminalen, det andra är där jag har praktik, pjäsen (ålderdomshem). På serveringen stressar jag ihjäl mig, men det gör man o andra sidan på pjäsen med..

Fördelar med Pjäsen
*105 kr timmen, i sommar ingår även semesterersättning då blir det 117 kr timmen.
*OB tillägg skall öka med 11% så då kommer det vara ca 46-47 kr.
*Så alltså blir det 163-164 i timmen om jag jobbar helger och andra OB-timmar.
*Jag kan inprincip allt i arbetet nu efter praktiken och jag börjar lära mig hur personalen fungerar.

Nackdelar med pjäsen
*Jag lär glömma alla mediciner som skall delas ut. (NEJ INTE TÄNKA SÅ)
*Jag kommer må illa ibland, men jag är inte en sån mes så jag tål det mesta.
*Det är tråkigt att städa de boendes rum.
*Min rygg lär må sådär efter allt lyftande (tack gud att det finns lift)

Fördelar med Hamnterminalens servering
*Jag kan allt, dvs, alla maträtter, kassan, spiserna, alla maskiner osv.
*Vet vart allt finns.
*Jag träffar nya människor varje dag
*God mat (jag älskar GI-rätterna)
*Jag vet hur personalen fungerar

Nackdelar med Hamnterminalens servering
*Kassssssssssssssss lön, har typ 86 i timmen, eller jag vet ärligt talat inte riktigt vad jag har.
*OB tillägg 16.50
*Stressar sönder mig.
*Man måste vara övertrevlig mot alla kunder
*Man måste ha koll på kasan, kunderna, serveringen, alla bord, att det finns kaffe the osv.
*Veta vem som har beställt vad.

Det finns en massa att lägga till på alla punkter men det är en del iaf..

Åh jag vet inte vad jag skall göra. Visst är det kul att testa på något nytt med sjukt mycket bättre lön, men ändå känns det tryggt att ha det gamla jobbet för det känns tryggt.

Så nu till alla er som läser! Hjälp mig.
- vilket jobb??
...& VAD SKALL JAG GÖRA?!?!?!?

EM&NI

Ja igår blev det ingen skola iaf. Jag tog bussen in vid halv 10 och gick på stan och shoppade lite. Det blev ett par jätte söta Esprit skor, makeup, hårgrejer till balen, och rosa underkläder.  När jag shoppat lite ringde jag till Nina för att höra var hon höll hus och hon och Emelie var påväg till tandläkaren, sedan sa de att jag kunde komma hem till dem i väntan på att lektionen skulle börja. När jag väl kom dit satt vi och prata en massa sen bestämmde vi oss för att ha en mysdag med fika på stan istället. Ja så vi begav oss till ringduvan och fikade i över en timme, och det var hur mysigt som helst! Det behövdes med en mysdag, ooja.
Idag har jag gått omkring som en zombie på praktiken pga av tråkvädret och för att jag är så otrligt trött! Så ikväll blir det banne mig tidigt isäng!

Suddiga bilder men så är det med phone-cam.

/Linda

Gör mig liten igen tack.

image161Gör mig liten igen, då det inte var några som helst bekymmer förutom att man ville ha den den finaste barbie´n, men som man oftast fick.

Idag har det varit en helt sjuk dag. Usch!
För på jobbet var det kaos och Fanny lämna mig i en timme när hon skulle träna ett fotbollslag, och självklart skall allt folk komma och äta just då! Gissa vem som brännde 3 pytt i panna? Hu, jag blev så stressad att frukosten kom upp och sen hann vi inte med någon lunch. Och självklart så gjorde jag en grej så att det rann kaffe över hela jävla golvet.. Sen skulle jag moppa serveringen så här slöt vi inte 17 som vanligt nejnejNEJ! Här stressade vi ihjäl oss och slöt lite mer än en halvtimme senare.. KUL DAG!!!!!!!!!
Men som tur var skulle Markus åka med mig hem till honom så när vi kom hem till honom bjöd hans family på middag. Sweet.

Men nu har jag kommit hem för jag har sovmorgon i morgon, och jag tänkte ta bilen in till stan eftersom jag börjar 12.45. MEN nu skall mamma jobba och ha en bil och pappa skall till doktorn med en bil, så kul jävla liv jag har nu!!!!!!! AAAH, så nu måste jag ta bussen halv 10, halv 10 liksom!!! Vad skall jag göra? Gå på stan? Nejnejnej, jag får helt enkelt åka till tråkskolan och sitta och ruttna i några timmar.

Jag överreagerar lite, men det måste man få göra ibland och det beor ju som sagt på att min dag har varit fuuuckd up! Men inte kvällen tack och lov, för då var det filmtime med M.

Nu skall jag gå sova bort mina aggresiva känslor, det behövs..

Lördag

image159På torsdag är det treafest och det skall bli mycket skoj eftersom jag
inte har varit ute på jätte länge nu. O jag anatr att jag inte kommer gå ut nästa helg heller... På dagen är det 70-talstema som gäller men vi är ju på praktik nu så det blir ingen utklädd Linda i alla fall..
På kvällen är det "white dress" som gäller och som tur är har jag 2 vita klänningar men frågan är vilken jag skall ta, men jag tror att jag vet vilken jag skall ha, men det hade varit lite skoj om man gjorde tvärt om, alltså kom i svart =P

Klockan 17 idag har endre match och det skall vi självklart åka in och se på!
Så jag funderar på om jag skall äta lite av pappas mat eller om mamma snart kommer hem och lagar något annat, för jag är inteinteinte sugen på makaroner över huvudtaget..

Föresten så har jag pratat med min frissa nu som skall fixa min frisyr till balen. Hon har betällt hem löshår som jag skall ha när vi har satt upp det och jag tror att det kommer bli bra, eller jag hoppas verkligen det! Men grejen är den att det kostar lite över 1000 och sen skall man betala själva frisyren och vad det kostar har jag ingen aning om, 500? Sen måste jag köpa nya skor och en väska, och sen måste jag köpa smycken, betala lite till balbilen, och betala in pengar till middagen. Hm och frågan är om jag skall ha handskar, lösnaglar, eller göra nagelförlängning etfersom jag min idiot klippte av nästan alla naglar för ngn vecka sedan då 3 bröts.. Kul där rök min lön för nästa månad, men det är det nog värt.
Nu måste jag äta lite..
/Linda

Fredag

Igår var jag hos Markus, det var trevligt, vi var på lassis med pappas prover och sen handla vi en micro till mig som jag skall ha i lägenheten, och sen åkte vi hem till roma.  Vi såg en massa hejja björn som är kalasbra, och så var vi i affären och handla en massa gott =)
image158
Men idag är det Fredaaag!!! Jag älskar fredagar! Och jag älskar dem ännu mera när det är så fint väder som det är idag! OCH när min prakitkhandledare sa att jag kunde sluta 2 h tidigare =)
Så nu är jag hemma och skall hjälpa mamma och städa!



/Linda




Onsdag 2 april

2 April är ett mycket speciellt datum för idag för 3 år sedan träffade jag han med stort H, min första äkta kärlek♥. Vi hade pratat och så innan men den lördag kvällen var vi på samma fest och jag var sjuuuukt nervös om man säger så... Vi prata en massa på kvällen och rätt som det var kysste han mig. Gissa om jag var lycklig? Ja så blev det vi och vi har hållt ihop på ett eller annat sätt även om vi inte är tillsammans eller har varit det hela tiden under de här 3 åren. Men sedan den dagen har det som sagt varit "Vi" ändå på något sätt och så hoppas jag att det kommer förbli länge. För Markus är den som förstår mig bäst, och jag kan verkligen vara mig själv med honom (även om det inte alltid är positivt) och jag skulle absolut inte kunna tänka mig ett liv utan honom..
Vi har gått igenom mycket tillsammans, både tråkiga och glada stunder men mest har det varit helt fantastiskt underbart! Vi har otroligt många minnen tillsammans som jag blir mer än glad av att tänka på och jag hoppas och tror att det kommer bli många många fler.

På vår 2-årsdag fick jag ett kort av honom där han skrivit
"Du vet väl att du är speciell för mig?
2 år av toppar och dalar.
vi har en kraft som håller oss kvar vid varandra.
Kärlek kallas den.
Jag kärlekar dig så..
Tack för att du finns!
"

Jag tycker att han förklarar vårt förhållande till varandra så bra där.
För kraften som håller oss kvar vid varandra är enorm.
Så ja I´m yours, för med dig är jag trygg.
Du betyder så himla mycket för mig och det kommer du alltid göra!
Min första och äkta kärlek.
image157
/Linda

En snabb sammanfattning av de fyra dagarna som gått..

Lördag
Vi hade innebandymatch i klinte och vi vann! EMELIE fyllde 19 år!!! Var på födeledagsmiddag på kvällen hos Em, det var huur mysigt som helst verkligen! Men jag orkade tyvärr inte gå med dem ut på krogen =(
(tråkig Linda? JA)

Söndag
Började jobbet 11.00. Hade sjukt mycket att göra så jag vart helt slut, och Fanny med.
Brandalarmet gick på hamnterminalen så vi var tvugna att utrymma stället, men jag menar hur kan man lämna kassan, spisen, osv??
Destinationgotland folket kom o beordrade oss att lämna resturangen men vi ansåg att vi ville ringa chefen o kolla vad vi skulle göra med kassan osv för vi har inte fått ngn utbildning om vad vi skall göra om det blir brandalarm. Aja, alla tusen som skulle med båten och VI fick lämna hamterminalen och ställa oss utanför i solen och blåsten.

Efter en kvart kom brandbilen och inspekterade stället men otroligt nog brann det ingenstans OCH Det var inte Jag och Fanny som satt igång branalarmet genom att bränt maten som alla trodde.. NEJ, för det var en snorunge som stått och rökt inne i hamnterminalen innan rulltrapporna.
Aja, oss gjorde det inte så mkt, jag menar rast tackar man inte nej till =)


Måndag
Hade uppvisning med vårt projektarbete och de var b-ä-s-t.
Sedan åkte jag och Lousie hem till Louise sen åkte vi vidare hem till mig där vi sov, innan vi åkte till skolan. I skolan var det kallkök som väntade och vi gjord våfflor med ngn sås till glassen som vi gjort ngn gång tidigare. Vi gjorde blåbärssås (vilket är min favorit btw) och kolasås, sweeeeet!
Efter skolan åkte jag och Malion ner till stan. Det blev en liten tunika åt mig, och en skön solariestund.

Tisdag
Idag har jag haft praktik. Sen har jag sett lite Oc avsnitt =) Ikväll vet jag inte vad jag skall göra. Det känns sjuuukt tråkigt att inte ha ngt inplanerat.. what ever, ngt dyker förhopningsvis upp =)

RSS 2.0