Beslutsångest nr 2

Vilken skall jag köpa från Forever21?
Det svarta kan man använda mest men det rosa var gulligt. O andra sidan kan jag ta båda men det känns lite onödigt ändå för jag menar det är ju inte så att jag använder diadem så ofta..
>>Det svarta eller rosa?

image155 image156

Beslutsångest

Jag har köpt 2 bikinisar till sommaren men jag är inte helt nöjd. Jag vill ha en till och de här två underbara vill jag ha men jag har bestämmt mig för att bara köpa en. O andra sidan har jag både en gul och en vit från förra sommaren men jag tyckte att de här två var läckra.
>>Men nu är frågan vilken av dem ??

image153image154

Hahaa!

Nu har Malins kompisar kommit hit och nu heller de på och lagar mat o jag får väl gå och hjälpa till lite..
Sen skall vi prata, så att jag hänger med i alla deras kärleksliv igen.
Ikväll skall vi se lets dance! Jag hejjar på Tina!!

Hittade jätte gammla bilder på mig från när jag gick i 8:an/9:an(???)

 


haha rätt skoj att se.
nu skall vi äta!

/Linda

Torsdag+Fredag

image145Igår morse vaknade jag hur tidigt som helst, dvs 7. Ja eftersom jag inte kunde somna om kom jag på att Lousie hade sagt att hon skulle till Klintehamn och se innebandy så då skickade jag mess och kollade om jag kunde följa med. Eftersom hon förmodligen sov så hann jag tänka att jag skulle baka scones och dricka lite te men Louise hann skicka ett sms att de skulle åka kvart i 9 och att jag tyvärr inte fick plats i bilen. Så jag hoppade snabbt in i duschen, sen väckte jag Malin för jag tänkte att hon kunde hänga med innan hon skulle till stan och klippa sig.
När vi väl kom iväg (TACK för att jag fick ha forden mamma) så var klockan ca kvart över 9 och då bestämmde vi oss för att åka och gratta morfar för han fyllde år, och mormor&morfar bor i klintehamn så det passade ju bra!
Men när vi kom dit var inte ens morfar hemma, bara mormor som var hur sjuk som helst, dvs influensan så hon ville inte krama om oss ifall att hon skulle smitta oss, så hon gick och vilade. Medans vi väntade på att morfar skulle komma hem från affären så läste vi lite skvallertidingar. När morfar äntligen kom grattade vi honom och tittade på hans presenter, men han fick ingen present av oss för det skall han få på släktmiddagen =)
Efter ett tag åkte vi vidare till Klintehamnen för att kolla på påskcupen (innebandycup) och där var Lousie och hennes familj, Olivia och Issa spelade, och det gick helt okej för dem. Det är Olivia som är på bilden =)

Malin tog bussen till visby redan vid 12.00 men jag stannade kvar till 1430 och kollade. Sedan begav jag mig in till stan.
På kvällen var jag hos Malin och Annie en stund och kollade in Malins nya fripp och den var riktigt snygg! Sedan stannade jag en stund och prata lite, sedan begav jag mig till innerstaden för att hämta Markus och åkte hem till honom. Men redan efter någon timme gick jag isäng hos honom för jag var helt galet trött som vanligt.
Idag så sov jag huur länge som helst och borde inte klaga på att jag är trött, men det gör jag ändå.

Nu har mamma, pappa och Andreas åkt ifrån huset och tagit båten till oskarshamn för Andreas skall på en innebandycup. Så hela helgen kommer jag och Malin ha det huur kul som helst! Vi har hela huset för oss själva + båda bilarna! Wiiiie!!
Ikväll hade jag tänkt att gå ut men så ser det absolut inte ut för tillfället, för jag orkar helt enkelt inte. KUL TJEJ JAG ÄR. Men då blir det hemmakväll med Malin, och hennes tjejkompisar. Det är skoj det också =)

I morgon är det middag hos Emelie som gäller för hon fyller nämligen 19 i morgon! Det är helt galet, det känns som om det inte alls var länge sedan vi började lekis och var 6 år!
>>Det skall iaf bli megamysigt med tjejmiddag hos Emlan!!
Lousie kan inte komma eftersom hon spelar semi i helgen det känns lite tråkigt att hon inte kan vara med men  fan vad jag skulle viljka vara med och hejja på dem emot iksu!

Hoppas att det går hur bra för Andreas som helst på cupen!!

image144

Nej nu skall jag gå och se vad Malin har för sig

/Linda


Onsdagkväll

Idag var jag, Malin, Annie och Jennie på¨stan hur länge som helst! Men vi hann inte med adelsgatan =/
Gissa om jag fått min lön? NEJ, det fanns inget spår av någon lön alls!!!! KUL, men som tur är har jag pengar iaf.
Jag köpte ett lite längre linne, en lite längre t-shirt, diadem, en tröja, lila underkläder, och lite annat. Men linnet på MQ som jag ville ha, det där svarta med solglasögon på fanns självklart inte i S bara i XS och självklart kan Malin ha det och köpte det såklart, men gissa om jag kommer att sno det ibland =) När vi blev hungriga gick vi till mcdonalds och sen satt vi bara och prata jätte länge.

När jag och Malin skulle köra hem så hade vi ju självklart vår stora bil. Den blåa nissan, och pappa och Andy har lekt med den så den är helt genomskitig av lera!! Gissa om folk glodde på oss när vi körde igenom stan med en blå bil full av lera på moterhuven och på dörrarna? Ah, jag vart skit arg för att mamma och pappa hade tagit forden och lämnat den smutsiga till oss !
Men iaf så körde vi efter stan ner till sjukhuset för att hälsa på vår gammelfarmor Gudrun (pappas farmor) som hamna på sjukhuset för drygt en vecka sedan då hon ramlat och slagit sig. Det var skoj att träffa henne, men det är alltid lika jobbigt att träffa en släkting eller någon som man tycker mycket om som ligger på sjukhuset. USCH jag hatar att se folk ligga där.. Men förhoppningsvis åker hon hem om 2 veckor. O då är det inte långt kvar tills hon fyller 88. Det är inte klokt! Hon kör liksom ännu bil på lördagar när hon skall till affären, då är man pigg då!

När vi körde ner till sjukhuset var det en hur fin solnedgång som helst!

image143

Noel

Igår var min farbror här och min lilla kusin Noel, och egentligen skulle hans bror Malvin med ölja med men han hade 40 graders feber så han var hemma hos hans farmor och farfar.
Jag  som så gärna ville träffa honom också...
Aja, jag satt med Noel hur länge som helst, och även fast han bara är 2 månader gammal så log han redan. Alltså det måste vara ett av de finaste leenden som finns, man kan ju inte bli annat än glad när man ser honom le=)
O efter ett tag somnade han i min famn, och även fast han är så liten blir man helt sjukt trött i armen.
ojoj hur skall jag kunna bli mamma i framtiden om jag inte ens orkade 40 min med en 2 månaders bebis på armen? Det får bli mitt problem om ett x antal år.
Här är det nårga bilder på sötaste Noel.



Onsdag

Nu har Malin äntligen vaknat så nu skall jag bara duscha sen skall vi åka till stan och träffa Annie och Jennie.
Jag hoppas hoppas hoppas att jag har fått in min lön !! För annars kan jag inte handla allt jag vill idag =(

/Linda

Onsdag

Igår bowlade vi och gissa vem som vann? Jag ! =)
Nej, det kunde ha varit jag om jag hade fått lite mer strike´ar och spärrar, men jag kom iaf 2a.

När Andy kasta så tog han i sjukt mycket och fick strike och spärr hur ofta som helst, hur han klara det har jag ingen som helst aning om. För när jag tog i då hamnar den i rännan, bakåt och på de andra banorna, vad jag gjorde för fel har jag ännu ingen aning om.
Malin var nog den som kasta bäst men det gick ändå inte så jätte bra.

Andreas tog i för kung och fosterland.


Jag försökte kicka väggen, eller sätta krokben för mig själv.


Malin kastade lugnt och fint. Det gick bra för henne men hon kom ändå sist.

/Linda

Våffeldagen

Jag har inte ätit någon våffla idag!! =( Jag blev jätte sugen på våfflor när jag läste it tidningen att det var idag det var våffeldagen, men det blev inga våfflor.. Fast o andra sidan åt jag det förra veckan men ändå..

Ikväll skall jag, Malin, Andreas och Johannes åka och bowla, det skall bli skoj! Fast Malin kom på för en stund sedan att hon inte kan bowla pga att hon tog bort stygnen ur handen idag och det har ännu inte läkt.. Aja, hon får rulla med vänstern istället.
Nu skall jag gå och fixa iordning mig lite innan vi skall åka för vi skall vara där mellan 20-21.

Gissa vem som vill ha den här klänningen?
Den är jäätte söt, och skorna och diademet är hur fina som helst!
image130





















/Linda

<3

Världens finaste tjejkusiner !

image128image127image129

Nova & Lilly

Måndag

image126Idag blev det också jobb och jösses vad trött jag var.
Även fast jag gick isäng tidigt igår kväll vart jag helt galet slut hela dagen idag! Men som tur var hade jag förberett så mycket som möjligt igår så det var inte så mycket som behövde göras. men o andra sidan blev det något långtråkigt då..

Men jag hade iaf en trevlig kväll att se fram emot idag när jag gick och hade tråkigt på jobbet=)
För jag skulle hämta Markus vid Alex och så skulle han följa med mig hem på 3-rätters påskmiddag och det var så himla gott alltihopa!

Imorgon kommer min pappas bror hit med hans två små barn, (mina kusiner) Melvin 3, och Noel knappt en månad. Det skall bli skoj för senast jag träffade dem var i sommras =/

Nu har jag lämnat Markus en stund vid teven och Wallander för att jag tänkte läsa lite mail. Men nu skall jag kila tillbaka till honom =)








/Linda

Lördag

Igår var det jätte mysigt på påskmiddagen vid Markus!
Senare på kvällen åkte jag in till stan för att träffa tjejerna och därefter utgång. När jag kom in till Em&Ni hade jag inte bytt om än så jag fick göra det lite "snabbt" där.
När vi sedan var färdiga körde jag (för jag skulle inte dricka) och väl på hp5 var det helt okej med folk, och det var öppet uppe! Tro det eller ej så dansade jag nykter, jag som aldrig brukar ha lust att vilja gå ut när alla andra druckit. Men jag hade faktist hur kul som helst!
På natten körde jag hem Olivia och sedan körde jag hem till roma där en sovande Markus väntade.
Idag blev jag väckt av Markus när han skulle åka till jobbet men då fick jag också gå upp eftersom jag med skulle jobba. USCH vad jobbigt det var att gå upp, jag var huur trött som helst verkligen. På jobbet gick det helt okej, det var bara lite mycket att göra eftersom inget var förberett. och sen kom Markus mamma, pappa och syster in för hans syster skulle åka hem till fastlandet igen.
När jag väl slutat åkte jag och hämta Markus på hans jobb sedan åkte vi hem tlll honom en stund innan jag körde hem för att köra Malin till en fest. O nu sitter jag hemma och är jäääätte trött..
Ikväll skulle jag egentligen träffa Nea och Tampe men det blev inget för jag är helt sjukt trött och skall straxt gå isäng =( Och i morgon åker de hem till Uppsala igen.. =C

Såhär såg det ut igår =P




/Linda

Kusiner

image108Igår fick världens bästa Nova en syster!!

MIn moster fick den lilla 20 minuter över 1 på natten, och när Nova som är snart är tre fick reda på att det var en tjej blev hon tydligen lite ledsen för hon hade bestämmt att det skulle bli en lillebror. =)
Men nu är hon glad igen för när Anna (min moster) kom hem med den lilla idag så är det ju som en liten docka hon kan leka med. Hon försökte också mata den lilla med en banan  =P
Hon skall kanske heta Lilly =)
bilder kommer senare!

Nu skall jag duscha innan jag skall åka ut till Markus i roma på påskmiddag med hans släkt, mysigt !
Ciao
/Linda

Neopeo

Igår när vi äntligen kom ut till stugan i björkhaga fick jag träffa min Nea ! det var hur kul som helst, jag har saknat henne så mycket.. <3
Linneas syster Sia fick barn i maj förra året och hon har blivit jätte stor, så det var jätte skoj att träffa henne!
När vi kom till björkhaga gick jag inprincip direkt till deras stuga och var med dem innan jag skulle köra mamma och pappa på fest och mig och Andy till morfar och äta lite mat.
När jag kom tillbaka till björkhaga efter middagen lämnade jag Andy vid morfar för han skulle sova där men då ringer han och säger att han glömmt kudden i stugan så det var barta för mig att åka tillbaka med den till Kintehamn..

När jag kom till björkhaga igen så åt familjen Klintsten men efter det började vi fixa iordning oss, och dricka lite..
halv 11 åkte vi ungefär in till stan och hem till Em och Nina, där var det redan en massa folk =)
Sedan fick vi skjuts ner till HP5, och där var det helt lagom med folk. Vi hade mega skoj! Men det känns lite tråkigt att de inte är på ön så ofta eller vi hos dem.. =C

Kvällen var hur bra som helst och här är lite bilder från igår, en del är lite suddiga men så är det..



Och här är en bild dagen efter.
idag alltså, som Min lillebror
Andreas tog i bilen påväg hem igen.
Såhär blir det dagen efter! Trötttt...

/Linda

GLAD PÅSK!!

Igår var det helt galet. När jag körde bil så kom jag på att jag glömmt en grej så jag tänkte då att jag skulle vända och köra dit snabbt för jag hehövde komma hem snabbt. Men när jag väl vänder på en gräsplätt var det så himla blött så jag kör fast rejält.. KUL, där satt jag och kom varken framåt eller bakåt och bilar kör förbi och skrattar åt mig..
Men som tur var kommer en bil med killar och bogserar upp mig, Tuuusen tack! Aja, så går det när man har bråttom..

GLAD PÅSK ALLA!!


image100

PÅSKLOV

image99Torsdag

Äntligen blev det påsklov, men inte en så vårig påsk som jag önskat och trott. Neeej nu skall det helt plötsligt vara snö, och på radion spelade de till och med jullåtar, hur sjukt är inte det? Ah, kunde det inte ha varit snö i jul ist för nu? Blä för snö.. 
Men vi (eller iaf jag) hoppas att allt är borta om några dagar.

På tal om radio så hörde jag Juliet på radion idag när jag städade, det var jätte skoj att höra hennes röst och hennes intrevjuer, "Vad är godast i påskägget, och ditt favoritgodis?" =)

I morgon är det utgång, och på lördag, vi ses! =)

Nu skall jag ta en dusch sedan skall vi äta lite påskmiddag och sedan skall vi bege oss ni till stan för att se på endre, och de måste vinna !

ps. inatt kommer LINNEA =D ds.


/ Linda


En gång var det sommar.

image98Kom precis hem från träningen, och jag är helt slut! men inte på grund av träningen utan för att bilfärden var jobbig, ucsh jag tror aldrig att jag har fukoserat så mycket som jag gjorde ikväll, men tur var väl det med tanke på så många bilar som åkt av...

Imorgon är det praktik som gäller sedan, klockan 9 kommer vår lärare och skall prata en del. Efter det skall jag och Louise till skolan och titta på en gala.

I morgon kvälll har Louise en viktig match, jag skall självklart se och hoppas att de vinner!!!

När jag går och lägger mig ikväll är det snö men i morgon kommer det att vara hur vårigt som helst, inge snö, men massor av bnlommor och grejer. det har iaf jag bestämmt nu. Hatar snö!!

Ge mig sommar, någon?

/Linda


Onsdag

Idag när jag blev väckt så fick jag se till min stora förvåning ett snötäck källunge, hela Gotland är vitt! Åh, jag vill inte att det skall vara snö nu, det skulle ha varit snö för 3 månader sedan men inte nu i mars!

igår när jag chattade med nea fick jag lite gammla bilder,
det var sjukt kul att se =)



Haha,

Nu skall jag och Malin åka in itll stan

/Linda

Syster.

image92Den här Damen, min syster är väldigt speciell. Hon är vackar, helt underbar, men samtidigt världens jobbigaste. Det är helt otroligt vad lika vi är i sättet, jag kan bli galen på henne, och hon på mig i guess.. Men vi har det mycket roligt tillsammans. Det är med henne jag kan vara med själv, det är med henne jag kan vara fulast i världen utan att hon bryr sig, det är med henne jag kan vara barnsligast i världen och hon tycker att jag är huuur jobbig som helst men älskar mig ändå (förhoppningsvis).
Det vi gör är det inga andra gör, det vi gör är det roligaste i världen, för ingen har det som vi har.

Det är henne jag gör alla möjliga frisyrer, för hon är min hårmodell eftersom jag älskar att göra olika frisyrer, bla den hon har på kortet. Det är henne jag berättar alla min tokgrejer jag gör, även fast jag ibland skäms som en tok för att göra det, men ändå är det så självklart eftersom hon är min lillasyster, min lillasyster som snart blir 17.



Malin
, vi säger det inte så ofta till varandra
men jag hoppas att du vet att
jag finns alltid här för dig
som den blomma som planterades
för att alltid växa upp bredvid dig

vi har våra bråk
vi slåss med knytnävar och hårda ord
som ofta slutar med tårar, ord, skratt, kärlek
dom få kramar vi ger varandra
dom betyder oerhört mycket
syskonkärlek Malin, syskonkärlek

Förstår du vilken tur vi har haft?
 att få växa upp med en människa precis bredvid dig
Malin, vi är ju dom ända som förstår
skämten, tecknen, orden, tankarna
jag skrattar ofta med dig
med dig delar jag med mig av allt
Malin, du betyder så mycket för mig.




/Linda

Ge mig sommar. Ge mig Linnea

För det är VI

 


TACK OCH LOV ÄR DET SNART TORSDAG!
DÅ KOMMER ÄNTLIGEN MIN LINNEA!!!


Tisdag

Dagens sämsta

1.  Datorn fungerade inte i morse.
2. Det var snö i morse när jag vaknade
3. Det är kallt ute

Dagens bästa

1. Fick träffa Emelie, Nina och Lovan =)
2. Snön är borta nu
3. Sms
4. Jag har sovmorgon i morgon !!








Måndag-

image83Jag älskar sovmorgon! Det är bland det bästa som finns!  Men ändå så vaknade jag  av min mycket "underbara" väckarklocka kvart i 12.  Men det var i och försi bra eftersom jag skulle vara i Dalhem 1 timme senare och träffa Ella & Louise och ha vårt projektarbete.  Dagen var hur bra som helst och projektarbetet gick mer än bra, och nästa gång är det absolut sista gången för då är det uppvisning som gäller, sen skall vi bara redigera filmen och sedan är vi färdiga!

Ikväll skulle jag egentligen på träning som jag skrev om tidigare, MEN nu skall ju Visby ladies ha match! Det hade jag totalt glömt bort, tur att jag ringde och kollade med tränaren så att jag inte kom dit och hela hallen var full av folk. Så nu blir det ingen träning, jag som var sugen på att åka..
Jag tänkte då att Markus kunde komma hit men han är sjuk =(
Så jag får umgås lite med Malion ikväll istället.

I morgon skall jag tillbaka till praktiken och det skall faktist bli skoj, jag trivs jätte bra! Den här veckan är jag ju ledig på fredag eftersom det är långfredag, så det är bara tre dagar på praktiken innan det blir påsklov! WIIE!
Mitt lov kommer att bli hur bra som helst! För på torsdag kommer Linnea, och på fredags blir det utgång, och på lördag förmoligen med alla tjejerna =D Men på dagen på lördagen skall jag kanske på påskmiddag i roma, och se på Markus brors barn, har inte sett den lilla än, så det skall bli roligt!
På söndag och måndag blir det jobb, sedan resten av veckan blir det träningar, och sen skall jag umgås med tjejerna!  Det skall bli mycket skönt med lov!

Nu skall jag gå och prata lite med Malin. Jag skriver lite senare!
/Linda

Söndag

Idag har det varit jobb mellan 11-17. Dagen gick rätt snabbt men det var sjukt mycket att göra idag så jag har stressat igenom hela dagen.. Nästa vecka jobbar jag som vanligt på söndagen men skall även jobba på mpndagen pga att det är röd dag då med, och det känns rätt bra eftersom det blir mera pengar åt mig då =)

image81Ikväll blev det film-kväll i roma, vi såg Solstorm och Hide and seek.
Solstorm var rätt konstig och läskig och hide and seek var hur läskig som helst! Jag klarar verkligen inte av skräckisar och Markus uppskattade nog inte riktigt att jag kramade honom stenhårt av skräck. Men han är nog van vid det här tillfället.

I morgon hoppar jag över framtidsdagen i skolan och tar en ordentlig sovmorgon istället. För klockan 13 skall vi vara i Dalhem med vårat projektarbete, sen är det träning som gäller.

Nu skall jag sova,
God natt!



/Linda

Fredagkväll

image79Nu har mamma och pappa äntligen kommit iväg. Jag förstår inte hur lång tid det kunde ta egentligen. Mamma hade tydligen glömmt hennes bra läppglans så hon sprang runt i huset och var inte så glad. Pappa hittade inte bilnycklarna, sedan sprang de och letade efter mynt som de skulle ha till parkeringen. Men sen kom de iväg men något sena till flyget.
Mamma ringde förut och frågade om hon glömmt nessesären i badrummet och ja det hade hon gjort. Oj, oj inte undra på att jag med är glömsk.

Jag skulle egnentligen ha dammsugit mitt rum idag men jag åkte till Roma och träffade Markus istället!
Det var mysigt =)

Kollade på http://www.blondinbella.se och så hade gärna mitt liv också fått sett ut. Tjäna miljoner kronor på att skriva blogg när man är 17 år, och spendera 10.000 i månaden på shopping, det är inte illa!

ikväll är det ju melodifestivalen och jag hejjar starkt på Perelli för jag tror att hon kommer gå långt i eurovision, men jag tycker också att Sanna är bra, och Bwo, och ja många andra =) men aja.
Vem hejjar ni på?



Malin har varit på akuten nu ikväll, hon har skärt upp handen på en konservburk, sen svimmade hon. Men Morfar var som tur här och körde in henne till akuten så nu har hon sytt 4 stygn =C
Jag tycker synd om henne för hon kan knappt sminka sig och inte knäppabyxorna osvosv.. =(

Nu skall jag äta med Malion, Andreas, och Mormor, sen skall vi följa melodifestivalen!
/Linda

Lördag

image75Om en vecka, om EN vecka är bästaste Nea här!
Fyfan vad skoj det skall bli, har inte träffat henne på  jag vet inte när.

Hela familjen Klintsten kommer förhopopningsvis,
fast Viktor hade innebandy så han är kvar hemma.
På Torsdag kommer familyn med båten hit och
skall bo i stugan i björkhaga, och
vi skall också åka ut och bo i vår stuga för vi
bor grannar =)

Så på fredag kväll skall vi ut =D wiiiiie!











/Linda

Fredag


image74

Nu är jag så trött så nu skall
jag upp och ta en duscha sen
gå och sova.

Godnatt.












/Linda


Fredag

Gissa vem som snart blir storasyster ? Om inte min Nova?
Om två veckor kommer bebisen =)


image69image71image72

new look.

image67image68

FÖRE & EFTER

Jag trivs rätt okej i mitt något kortare hår, och det känns iaf riktigt skönt att ha blivit av med det slitna.

Men jag saknar att känna att man hade jääääääätte långt hår.. =(
Men snart är jag van, och snart har det växt ut igen =)

/Linda

Fredag

Äntligen blev det fredag! Jag har längtat så sjukt mycket efter helg och sovmorgon. Men veckan på praktiken har varit så himla rolig så det har ju gått jätte fort! Idag blev det praktik 8-15 sedan gick jag till skolan för att träffa Malion, för vi skulle gå och handla mat på pastavagnen. Men jag har noll koll på hur lång tid vissa saker kan ta, så Malin fick stå ute och vänta jätte länge på mig och det var inte särskillt uppskattat från hennes sida tyvärr.
Sedan tränade vi och efter det åkte vi hem och fick något kött och pommes med bearnaisesås vilket var gott (förutom köttet eftersom jag inte äter eller gillar det). Så ikväll blir det nog inte så mycket annat än att se lite på tv och bara ta det allmänt lugnt, men det skall bli skönt.

I morgon skall jag städa rummet, sen åker mamma och pappa med flyget till bromma, så då MÅSTE tydligen jag och malin vara hemma med Andreas, men vi skall göra kykling med jordnötssås och ngt gott till men vad? Mam och pap åker till sthlm pga att det är mammas födelsedags present till pappa, så de skall på wallmans salonger eller ngt sånt och gå och shoppa och bo fint, och det vill jag med!!


Inatt kommer Markus hem =)
/Linda

regnregn


image66Idag har jag klippt mig hos Kia =)
Det blev mycket kortare, men det var bra att få bort det slitna och sen så
kommer det ju att växa ut till balen förhoppningsvis. Jag lägger in en pic senare.

Efter det åkte jag och hämtade Louise på APU´n för att vi skulle äta lunch.
Sen åkte jag också till Apu´n och var där i några timmar, och om jag skall vara ärlig, har jag det jätte skoj, vilket jag absolut inte trodde.

När jag slutat åkte jag till säve för att se på sävecupen för Emelie spelade, och gjorde MÅÅL =D När fotbollen var slut åkte jag ner på stan för att handla en tröja på MQ.

Åh, det är så tråkigt när det regnar =C



/Linda


hah

image62image63

haha, ingen skillnad. Inte det minsta.

Mina käraste ägodelar just nu :)







/Linda

finafinafina :)

image57

Åh vad gärna jag skulle vilja ha de här två klänningarna!
HIttade dem på Kellys blogg och vill absolut ha!
Rosa från Delias och svarta från Forever 21.

/Linda

Måndag

image55<-- Min nyaste och käraste ägodel just nu


Idag när jag gick på stan och shoppade blev det, två klänningar, lite underkläder, och hudlotion.
Och jag har äntligen köpt min fina mobil!
Jag älskar den, men jag kan inte använda den än eftersom den måste laddas i ett dygn först så att inte batteriet blir dåligt.
Så i morgon skall jag installera in den =)


Idag när jag ringde till min APU-plats (dit jag inteinteinte vill) så var min handledare hur skönt som helst. Så nu känner man sig lite välkommen iaf. I morgon börjar jag!! =S Och jag skall vara där i 5 veckor! Någon som kan ha mig som inneboende i stan dessa veckor?
Det är verkligen inte kul att bo på landet nu..
Men den 1a juli flyttar jag till länna =D


Ikväll skall det bli filmkväll, har inget bättre för mig. Malin har dragit till stan och mamma & pappa jobbar och Andreas spelar x-box. Så det blir ensamfilm, men det är bra film så det lär bli kanon (=







/Linda



prov.

Idag var det prov i kallkök. kuuul att jag pluggat på sjukt mkt då (inte). och att jag varit med på alla gångerna (inte).
Igår somnade jag till "the perfect man" (filmen alltså) så malion väckte mig så att jag kunde gå upp och lägga mig i min säng, men jag kunde ju såklart inte sova då så jag var vaken till 12. Gissa om jag är trött idag?

Jag loggar in när jag kommer hem från skolan och berättar en vääääldigt rolig grej =)

ciao
/Linda

Söndag

Idag har jag världens ångest, på grund av:

1. Det är söndag
2. Jag har inprincip handlar upp alla mina pengar på ooze och inträde i helgen.
3. Jag har tappat bort mitt bästa armband..
4. Nu blir det inge skola på sjukt länge pga prakitik, JAG VILL INTE.
5. Jag har lyckats gjort bort mig. ( som vanligt (?) )

Igår var det iaf trevligt, aight? :P
På borgen bjöd de på buffe vilket var gott men jag var mycket trött sedan kvällen innan och hade inte så jätte stor aptit. Vi var där fram till ca 12, men sen följde vi med Emelie.J och hennes pojkvän hem till honom, och dit kom även alla andra ibk-are. Men efter ett tag gick vi in hos Peter ist.
Det blev även något sent, cykla hem vid lite över 3 och skulle jobba idag. Men konstigt nog vaknade jag vid 9 i morse och var huuur pigg som helst, vädret var dock inte på topp. Eftersom jag inte kunde köra bil cyklade jag till båten (medvind och nedförsback hela vägen) men på vägen hem var det motvind och alla backar så jag var helt död när jag kom hem till Emelie och Nina. Men det var bra att jag fick lite kondition iaf.

På jobbet är radion på för fullt och
nu får de ju börja spela alla schlager låter
så det är det enda som finns i mitt huvud nu..

Det bästa är att jag köper ny mobil i morgon! äntligen =)
men jag skall inte ha 3 abonnemanget, så lugn alla comviq kompisar.

Nu skall jag plugga till mitt prov som är i morgon :S

Vi hade skoj igår =)



/ Linda


Fredag-Lördag

Igår hade jag bara en lektion så den började kvart över 12. Jag åkte dock in tidigare för att handla en klänning till kvällen och en ny vårjacka =)
Jag skulle också hämta biljetter till IBK-festen till mig och Nina, (som är ikväll) så jag lyckades komma för sent till lektionen även fast jag var inne i stan hur tidigt som helst, hur lyckas jag varje gång?
Senare skulle jag träna men vi var för några så den blev inställd men då gick jag Kia och Ida på stan, och det var mycket trevligt. men jag måste egentligen röra på mig idag, men jag är helt slut i kroppen så det går inte..

Därefter åkte jag hem till Nina och Emelie, sedan gjorde vi jäätte god vegetarisk mat till oss, och sen kom Ella och då började vi fixa i ordning oss lite smått. Vid halv elva kom Niklas för att köra ner oss till hp5, det blev en mycket trevlig kväll, men kanske lite för mkt dricka för alla. Fast även om det blev det så hade vi i alla fall hur kul som helst!

Men det var ett X antal tjejer som trampa mig på fötterna med sina klackar så jag var alldeles blå i morse när jag vaknade, och inte nog med det hade jag ett jätte stort blåmärke på låret och magen för det blev slagsmål mellan ett par killar på kvällen och då var jag ju självklart ivägen och fick mig en ordentlig smäll(ar). aj..

Idag är det underbart väder, men jag mår inge vidare så jag skall gå och sova bort min dag, för att orka med ikväll och jobbet i morgon. så nu hoppas vi att jag mår hur bra som helst om en timme. God natt eller vad man skall säga..


Tack tjejer för en helroligkväll!


/ Linda

Torsdag

Ibland skulle jag verkligen bara vilja sova bort en hel dag, jag förstår inte hur jag kan vara så trött jämt.
Jag menar igår sov jag ju hela dagen OCH gick isäng i tid, men ändå när jag vaknade i morse var jag alldeles för trött för att orka gå upp så jag stängde som vanligt av den där väckarklockan.. Så det blev stress som vanligt..

När jag och Malin skulle gå till bussen idag (fick inte lov att ha bil pga att mamma jobbade dygn och pappa skulle ha den andra) så var det ju snöslask överallt! Då kom det en bil som var snäll och körde ut i god tid och saktade ner för att inte skvätta ner mig men när den körde förbi Malin fick den möte så då svängde den in och skvätte ner hela Malin! Oj vad arg hon var då.. I alla fall så kom vi till busshållplatsen och stod och väntade på bussen, men när den första körde förbi så fick den såklart möte och skvätte ner mig Malin och våra grannar KUL. Vi hade paraply men vad hjälpte det? Vi såg seriöst ut som snögubbar, och var dyngsura. Kul början av dagen, verkligen.
På bussen hade varken jag eller Malin headset så vi försökte roa oss på annats sätt (sova). Det gick inge vidare eftersom vi frös så mkt.
Vi kom även som vanligt sent till skolan pga bussen.
Sen idag har jag mest slappat, MEN gjort färdigt min historiainlämning och skickat in CV-uppgiften. Mycket skönt att ha det gjort iaf, nu är det inget mer skolarbete på flera veckor inprincip förutom kallköksprovet på måndag..
För nu går vi ut på APU, och jag tycker det är lite sorligt eftersom när vi kmr tillbaka är det 1 månad kvar i skolan.. Alltså en månad närmare panik.

Nej nu skall jag inte fundera på det.
God natt!


/Linda

Onsdag

Idag blev det en lång sovmorgon på min lediga dag, jag gick inte ur sängen förens halv 2 idag. Det var mycket välbehövligt. Men nu skall jag göra färdigt historia inlämningen innan jag och Malin skall till stan och träna.

Idag om tre månader lämnar jag skolan. Då tar vi studenten, jag längtar men det känns samtidigt enormt underligt och läskigt... vad skall jag göra i höst?! PANIK.

Det bästa är iaf att det snart är sommar :)



/ Linda

Gossipgirl

Gossipgirl är bäst, och Oc såklart.

Jag är glad för att Serena och Dan hittade varandra ikväll även om det var mkt probelm imellan.  För Vanessa kom tillbaka (Dans stora kärlek för ett år sedan) utan förvarning. Så hon trodde att allt var som vanligt och Dan och Vanessa bestämmde sig för att gå på bio men Dan bestämmde sig för att gå på Maskerad-festen (stor fest&mkt människor) för att träffa Serena. Vanessa trodde att han pluggade historia, men hjälpte Dans syster att gå på maskeraden som hon egentligen inte fick, och då såg hon Dan och Serena kyssa varanda. Not good.
Men de var kompisar sen, och Serena och dan är tillsammans nu tror jag =)

image39



Vår

Igår blev det fika med nina och henric på siesta. Inte för att jag hade några pengar (pga att min plånbok var borta) men jag hade iaf pengar till en smörgås som jag handlade.
När jag och nina satt och pratade så råka jag hälla ut heela mitt glas vatten så jag gick omkring alldeles blöt på stan. KUL, kallt var det också..

Idag var det ritkigt surt att gå upp tidigt och komma igång med skolan. Jag var helt död i morse så när väckarklockan ringde så jag stängde av den och försov mig såklart. Malion väckte mig och jag fick duscha snabbt, sminka mig, och äta en snabbisfrukost för att sedan köra till skolan.
Men idag har jag egentligen inte gjort något klokt i skolan, bara fixat en massa med APU`n (arbetsplatsutbildning) så det var hur mkt papper som helst och jag tror att jag fick med allt i pärmen..
Idag när jag, Ella och Lovan åkte till Dalhem var det huur mycket vår som helst i luften, solen sken för fullt :)


Solen skiner, och våren är verkligen påväg nu, det märker man iaf i vår trädgård.
image37   image38

:D

MIn plånbok är återfunnen!!
Den hade hamnat i Ericas väska, så nu består mitt liv av total jävla lycka :)

tack gud.
/ Linda

Summer


Ge mig sommar nu tack.




/ Linda

:C

Jag har världens ångest..
Varför skulle jag ha med mig hela plånboken i fredags?
Varför kunde jag inte packa ur nyckeln och alla viktiga kort?
Åh, nu har jag inget 3:A kort heller...
Mitt kort lär ju vara länsat också, precis som pengarna i plånboken..



Kul mitt liv är nu, inte.

Men värre saker kan hända säger Mamma&Pappa, men nu känns det fan inte bra..



Förbereda?

Eftersom min Fredag inte varit så helbra med tanke på besiktningen så skulle jag ut med tjejerna, vilket skulle bli bäääst, och mycket trevligt!
Men släkten var här läänge, och klockan var sedan på tok för mycket. Jag hade inte gjort ngt av det jag skulle göra!

- Sminka mig
- Sätta i locktången
- Locka håret
- Bestämma vilken klänning jag skulle ha
- Skor, svarta? bruna?
- strumpbyxor, beiga, svarta?


hata vara tjej ibland

Men i stället för att förbereda mig satt jag och malin och drev om våre kära släktingar.
När klockan var halv 10 började jag fixa med håret, men eftersom jag inte har meterslånga armar var Malion tvungen att locka håret bak åt mig, men det var inte skoj, för vi var båda på lite dåligt humör eftersom klockan vart så mycket och för att vi alltid trots hur mycket tid som helst lyckas komma för sent.
När jag var färdiglockad och klar (såg ut som ett troll), tog vi Forden och drog oss in till stan, till ninas kompis vid norrgatt, nu var klockan 23.15. Där var en det en del som gått in i dimman rätt rejält om man säger så.
Vid 12-slaget åkte vi ner till hp5 där det var rätt mycket folk, men jag lämna mitt körkort till malin som gick in på hp med mina kompisar och jag drog mig bort till olerys, och därefter en lite stund på friheten.
När vi kom till hp, var det huuur lång kö som helst till garderoben och jag hade verkligen inte lust att tillbringa min kväll i en kö så jag var lite elak och gick före de andra. Jag tog då ur 300 ur plånboken för att handla lite smått och gott under kvällen, men det skulle jag inte ha gjort...
Hela kvällen var bäst, vi dansade gärnet hela natten. Erica hade kommit hem, Juliet var där, Em&NIn var även där så min kväll var urbra!
image8 <3

När kvällen gick mot sitt slut och hp stängde hämtade vi ut våra grejer för att sedan gå hem.
Väl utanför hp ser jag att min plånbok är borta, min plånbok med närmare 1000 kronor i, alla mina kort, nyckel! jag pratade med alla för att få tag i den, kollade i garderoben, pratade med vakterna, men ingen plånbok.
Jag var så frustrerad och ledsen.. Jag var tvungen att spärra korten, ringa och väcka pappa osv...
Tur nog eller tur i oturen eller vad det heter så hade Malion mitt körkort iaf.
Idag har jag ringt hp men de har inte fått in den och polisen här på ön skulle jag tydligen ringa på måndag:/


Ja så inatt blev det inte mycket sömn såklart.. När jag vaknade i morse kom jag på att jag hade ställt bilen på "PRIVAT" parkering, och mina värsta mardrömmar var ju då att jag fått böter eller ännu värre, att de hade bogserat bort den!

Jag och Malin cyklade iaf ner till Bageriet för att äta men det var en misslyckad frukost. Uh.
Efter det skulle Malin skjutsa mig på cykeln i klackskor upp till östercentrum för att sedan bege oss mot Norrgatt och hämta bilen. Det var inte så lyckat, det var däremot en tuff färd i regn. Mascaran rann, håret såg i och försi redan för jäkligt ut så det gjorde väl inte så mycket, men ändå.. Avskyr blött hår, eller att ha något blött överhuvudtaget.
Men när vi väl kom fram till norrgatt så,
Stod bilen kvar! Stor lycka! Inga böter! Mer lycka!

På matchen idag vann vi med 9-2, det var riktigt skönt. Även om jag var trött och urkass, men fick peta in två mål iaf. Jag och Elin tänkte tackla en spelare men hon smet undan och vi tacklade ist varandra. Har nu skrubbsår över hela benet + en lite trasig fot, men det var det värt =) (?)
Annica fortsatte med sitt chilla och Pappa ville än en gång ha en förklaring vad detta ord betyder, för han tror inte att folk förstår det. Så han menar då att när Annica säger "CHILLA", går motståndarna runt och förstår inte alls vad hon menar, å andra sidan kan det ju vara så. Men jag tror dock att det är min kära far som inte riktigt har kommit in i 2000- tal snacket än.

Det var skoj att Malin min var med igårkväll och inatt :)


Ikväll var Björn som vanligt höjdpunkten under lördagskvällen, härlighärlighärlig =)
men nu är det ju en vecka kvar tills man ser honom igen...

Jag tyckte att "Hero" med Charlotte inte var så himla bra första gången, men andra gången man hörde den var den ju nästan kanon! Klänningen var dock lite för kort. Jag måste bara säga att jag inte gillade Sibel alls, noll utstrålning? JA.



Ikväll blir det inteinteinte fest.

image13

Tack alla för hjälpen med plånboken och för en mycket trevlig kväll!

Nu skall jag snart sova, men först skall jag se på lite Björn-klipp på Youtube.
/ Linda

RSS 2.0