FREDAG

Jag älskar fredagar och helger över huvudtaget.
Min dag har varit toppen! Även om det har varit en lång dag med jobb så känns det bra och jag slutar nu om 3 timmar, då ska jag umgås med tjejerna sen är jag (äntligen) leeedig i morgon! Så då ska jag på stan med Malion och shoppa lite för på kvällen blir det utgång förmodligen även om det tar emot lite eftersom jag jobbar 7.30-20.00 på söndagen.
Men eftersom Nina&Emelie flyttar ut blir det självklart förfest med dem i morgonkväll.
Nej nu ska jag återgå till arbetet för ja jag bloggar återigen på arbetstid.

PS. Ni som killar som vill ha hjälp med storlekar på MQ fråga för guds skull inte mig, jag förstår mig inte på dem storlekarna än. Men förhoppningsvis är det bara en tidsfråga, jag återkommer när jag lärt mig.
& ja jag kan inte le, nicka säga hej och vika kläder samtidigt utan att göra en konstig grimars/ tappa klädesplagget/sätta i halsen/ eller helt enkelt glömma att säga hej, det kommer med tiden (förhoppningsvis). O ni som inte vill hälsa när jag gör det, ja det är upp till er. DS

Livet leker INTE!


/Linda

-

En och en halv timme kvar av den här arbetsdagen! Den har gått rätt så fort ändå. Imorgon jobbar jag 10-15 på MQ sen 16-21 på pjäsen, så ikväll blir det tidigt i säng kan jag säga. 
 
/L

Torsdag

Jag vill hem nu! Orkar inte jobba idag, är på tok för trött för det och ja jag sitter och bloggar på arbetstid (igen). Nej nu har jag några ynka minuter kvar på min rast så jag ska väl gå och vara hjälpsam med maten.
Ge mig lördag och ledighet tack, jag har redan tröttnat på arbetslivet (iaf när det går trögt och man bara vill hem).

Later!

/L


06.00

JAG AVSKYR ATT GÅ UPP TIDIGT!

Nu slutar jag om några timmar och då skall jag direkt hem och springa till tvättstugan och tillbringa min eftermiddag där. Ikväll skulle vi har middag för Olivia men så blev det tydligen inte så nu ska jag nog på träning ikväll ist.

Nej nu ska jag väl återgå till arbetet. Men snart är det rast för min del, sköntsköntskönt.

/Linda

bad day

Nu var semestern över. I morgon börjar jag på pjäsen igen men på fredag har jag min först dag på MQ och det känns skönt att få börja på något nytt.
Nu sitter jag, Emelie och Nina och fixar våra CV till norge så att vi snart kan få komma härifrån och slippa, ja allt.





förlåt för att jag förstört allt
förlåt för att jag svek dig,
förlåt för att jag sårade dig så.
Förlåt för att jag är en jävla idiot.
Jag vet att det är över med allt
Förr eller senare lär du glömma mig
med tanke på allt ditt hat mot mig 



                                                                                                                                                                                                                                                                                                       ...jag tänker på dig


life



Skjut mig eller slå mig riktigt hårt för det förtjänar jag

L,N



Hon gör mig glad!

Uppsala

Ja nu är jag här i Uppsala och jag stormtrivs!! (SOM VANLIGT) 
Egentligen hade jag tänkt åka hem nästa vecka någon gån men min käre lillebror fyller 13 på tisdag så jag måste vara hemma på morgonen och sjunga lite falskt för honom. Så på söndag klockan 17 är det nu bestämt att jag skall flyga hem från bromma.

I måndagskväll när vi åkte hem från källunge til visby så köpte vi pizza på kvällen sen hade vi lite "sång+orkester" hemma (fråga mig inte mer för det var helt enkelt en sjukt rolig kväll. Klockan 1 på natten kommer jag på att jag glömt packa till uppsala resan, hur borta är jag egentligen? Ja så då packa jag i ca en timme så gissa om vi var rejält slitna på morgonen när vi skulle till båten som vi var försenade till? Aja, när vi väl kom fram till nynäs åkte vi hem till Johan i Stockholm för att hämta lite papper som han skulle ha med sig på arbertsintervjun han skulle på i onsdags. Efter det begav vi oss till Uppsala och hem till Klintstens hus i storvreta. På kvällen lagade vi mat så det blev, jag , Nea, Tampe, Viktor, Nattis, Sia och Thea som åt, sen hyrde jag Nea och Tampe saw IV som var sjukt äcklig.

I går så var vi på stan ett tag och så åt vi på någon resturang, sen på kvällen drack vi vin opch såg på hummerfiske(?) haha, inte särskillt skoj att se men vi hade roligt iaf.
Idag har vi varit barnvakt åt Thea och så har vi gått på stan heeela långa dagen vilket var mysigt sen luncha vi någonstans och etfer det åkte vi hem till Sia för att lämna Thean. När vi gjort det åkte vi och åt på en resturang för att vi inte orkade köpa hem och laga mat sen kom Viktor också dit och gjorde oss sällskap.  Nu sitter vi och ser på hotchick vilket är väldigt roande.  Nej nu skall jag gå och vara lite social!



Ciao people!
/Linda

N

 
..du är sagolik

Lilly

Igår var jag på dop, min minsta kusin döptes och det blev namnen Lilly Heda Maria. Hon grät inte ngt under hela dopet vilket jag gjorde för hennes pappa hade skrivit en så himla fin sång till henne.  Nova, Lillys storasyster sprang fram och tillbaka men för det mesta kom hon och satt sig i mitt knä. efter dopet så åkte vi hem till mina kusiners farmor och farfar i gnisvärd  för att äta smörgåstårta med släkt, vänner och Linnea&tampe var också med =)
Efter dopet begav vi oss hemåt och trötta och sjuka som jag och malin var så såg vi film och åt onyttigheter tillsammans med besök.

Nu har jag snott bilder (IGEN) av Linnea =)

 

Ja det var ju det där med internet..

Jag har kommit fram till att jag bor i ett comhem hus, så varför i hela friden har ingen sagt det tidigare? Det hade varit betydligt lättare att fixa internet då. Men nu skalll jag göra det  (som jag alltid säger)  men inte idag för jag slutar jobbet 16.00, just det ja jag sitter på jobbet! & vad gör jag? Jo sitter på internet som jag absolut inte borde göra, och bloggar dessutom! Nej Linda, det här fungerar inte i längden.
  I kväll väntar kräftskiva i källunge vilket skall bli jätte mysigt sen skall jag få ta bilen med mig in till stan vilket kommer bli grymt skönt för då kan jag åka och handla och panta alla flaskor mm som vi har hemma.
  I morgon är det jobb mellan 7.30-20 men som tur är har jag rast mellan 13-16, och då skall jag hem och sova för det behöver jag kan jag medge. På kvällen har jag absolut i-n-g-e-n-t-i-n-g planerat, vilket känns jätte skönt för då kan man göra något spontant som tex att, hm diska? städa? tvätta? Det låter inte särskillt lockande.

Nästa vecka åker jag iaf till Uppsala! Det skall blir mer än skönt att komma ifrån ett tag för nu har jag semester, eller jag jobbar sista dagen i morgon. Sen börjar jag på timvik.

nej nu skall jag gå och göra någon nytta här på jobbet, för någon ropar på mig.
Hej då sålänge, hörs kasnke senare eller när jag fixat internet i lägenhet ( vilket förhoppningsvis sker inom den närmsta framtiden, hoppas jag).

/Linda

Sen förra måndagen!

Hela förra veckan bestod av, utgång, sjukhet, jobb, strand, och mycket mycket sol. Viktor och hans kompisar från uppsala kom till ön och bodde i en lägenhet på gråbo i en vecka och oj vad mycket skoj vi hade!

Måndag
Jobbade, åt middag med mamma och pappa. Åkte därefter med dem hem till källunge och sov där.

Tisdag
Vaknade i källunge men åkte tidigt till fårö och var där hela dagen. När jag okm in till stan duschade jag innan jag begav mig till gråbo för att träffa Viktor & co. Vi förfesta lite innan vi tog taxi till gutekällaren. Väl på gutekällaren var jag bara i ca en halvtimme innan det höände lite grejer som gjorde att jag inte var kvar där längre. Tog taxi klockan 4 till statoil, varför undrar ni och jo det var för att viktor var där. Gick därefter hem och slockna direkt.

Onsdag
Vakna tidigt pga att Malin väckte mig. Jag åkte sen med Viktor, Alex, Wallén, Janson till tofta och där tillbringade vi hela dagen vilket var mycket skönt. På kvällen blev det förfest och utgång igen till gute. Runt två snåret begav vi oss uppåt mot östercentrum men jag fick några samtal så jag gick, och viktor och dem skulle vänta på mig. När jag kom tillbaka till öster igen så var de borta och jag var helt själv. Ringde miljoner ggr, (iaf 8) till viktor och tillslut svara han och då var de vid gutavallen(?). Jag gick då dit sedan åkte gick alla hem till sitt och sov.

Torsdag
Vaknade och var mycket trött och sjuk, eller iaf mycket förkyld. Vi åkte till tofta igen och där var Viktors&co´s kompisar + Emelie & Julia. Det blev mycket bad och skratt och även lite brutna tår.
På kvällen skulle killarna ut igen och jag följde med för Petter skulle spela på hp5.

Fredag
Vaknade och var rejält sliten. Men vi åkte senare till maxi och handla mat och därefter åkte vi till kalkbrotten i hejdeby och badade, men där var det jätte konsitga getingar. Så Viktor och Alex blev stuckna sedan åkte vi in till stan för att träffa Nea&Tampe som precis kommit iland.
När vi träffat dem gick vi längs hamnen och såg sådanna där speedbåtar (tror det heter så iaf) som går jätte snabbt så vi bestämmde oss för att betala de där 300 kronorna och åka. Det är något jag absolut inte ångrar även om det var grymt läskigt!
På kvällen kom även Nina och Hilda till Viktors & co´s lägenhet och förfesta innan vi tog taxi ner till hamnen. När vi kom fram till hamnen med taxi så kör Kneippbynbussen in i oss! Gissa om man blev rädd då. Aja iaf så begav vi oss till gute sen men där gick vi snabbt igen pga en del anledningar som inte kommer nämnas här :P Så vi gick till hamnen och åt ist. När vi ville hem ringde vi taxi och då var det helt perfekt nog min morfar så det blev gratis tackolov =)

Lördag
Vaknade av att Tampes mob ringde så då åt vi frukost innan vår slappardag började med film. Men vi hann även med ett besök vid ica maxi där vi eller Tampe o nea rättare sagt handla en massa gott till kvällen. När vi kom hem så kom min moster Anna och mina kusiner Lilly och Nova på besök, de bjöd med Nea& Tampe på dopet som är på fredag vilket skall bli jätte mysigt.
På kvällen åkte vi till joda där Viktor & co hade ätit och satt och drack. sedan gick runt på stan och åkte sen till Gråbo men stannade bara en stund innan vi fick skjuts hem. Killarna skulle ta båten halv fyra på natten så dom skulle vara vakna hela natten men jag nea o tampe fick skjuts hem och somna med en gång.

Söndag
Jobbade och var rejält sliten efter den gångna veckan. på kvällen åkte vi till kalkbrottet men det var lite kyligt så det blev inget bad för mig och Nean :P Efter det åkte vi till shell för att hyra film som vi såg på kvällen. Till det drack vi irish coffe, vin och åt kex & ost, ostbågar och chips det var grymt gott.

I måndags och i tisdags jobbade jag men igår efter jobbet tränade jag innan jag åkte med Nea & Tampe till stugan i björkhaga. Där spela vi kort vilket var skoj även fast jag var sämst och åt kex& ost och drack vin vilket var mysigt.

Idag sov vi länge innan Nea o tampe skjutsade in mig till stan för jag och Malin hade tvättid idag. Halv 5 tog jag och Malin bussen hem till vårt kära källunge för att säga hej till våra sommargäster och äta god middag.

I morgon skall jag ta tag i det där med bredbandet, jag har varit s-ä-m-s-t på att fixa det. Men i morgon då jäklar! Sen skall jag skicka iväg min mobil också som är sämst.

Nej nu skall jag kila för nu väntar efterrätten!

Hej folks



RSS 2.0