Arg

Allvarligt talat. Idag har det varit en riktigt pissig skit dag. Har jobbat hela dagen och trots att jag började dagen med en redbull så gick det ändå helt åt helvete. Trött, grinig, falska leenden, hemsk tjej. AAAAAAAH! Jag hatar sådana här dagar! Jag är ingen sur tjej, men idag har jag varit så arg!
& inte nog med att jag var arg så var jag varm, och är jag varm blir jag ännu argare, sen var det självklart knökfullt med folk på stan, i butiken, överallt, men allra helst på coop.
Jag råkade till och med köra på ett barn på coop med min vagn med soporna, SJÄLKLAAAAAART!
& pricken över i´t så ramlar ett barn och slår sig så mamman kastar upp han på axeln och han gallskriker i mitt öra. Jippe jippe jippe, hellooooooo tinnitus!!

Det funkar inte att jobba natt sen dag helt enkelt. Men snart, snart är det slut med det.

Ikväll blir det isäng nio, eller senast halv elva. Har laddat upp med popcorn och cola och ska ligga helt ensam hemma och bara rå om mig själv. F är med hans kompisar från götet så han slipper ett anfall från min sida. Tuuur.

I morgon blir det jobb 9-19.15, drömpasset....... Sen ska jag minsann ut och ha en riktig kanon fredagkväll!

Hejdå sommar, hejdå gotland

Igår kväll blev det tvårätters på wallers med Fredrik, Emil, Erika, Joel, Alex och Simon. Först en drink sen lite vin till förrätten som jag inte ens tänker försöka stava men gott var det. Till varmrättt tog jag kalventrecote men eftersom jag blev mätt på förrätten så fick F äta upp resten av min mat.

Kvällen fortsatte sedan upp på terassen med mer alkohol, sen ner till ga masters för att säga hej till Malin och D, sen ner på hp.

Idag har jag varit vid leva och myst med moster och kusinerna. Om ni inte varit där, åk. Sjukt fint! 
Nu är jag hemma en snabbis vid min sjukling men ska snart åka till tofta för att grilla i regnet med småkusinerna, moster, mam, pap och lillebror. Sen blir det jobb på hp inatt.

Sommaren är nu snart slut. Vår tid på gotland är snart slut. 3 veckor kvar (knappt?) sen bär det av mot göteborg! Det kommer bli hur bra som helst! Min sista arbetsdag på MQ är måndag V.32, det är gaaaalet..


& en grej till, till er som försäker nå mig ikväll

Juste, min mobil gick ju sönder på midsommar när jag la den i rosé. Köpte därför en likadan samsung även fast jag ville ha en iphone, men jag är lite såld på min förra så..
Men tror ni inte att jag glömmer den i malins bil ikäll så jag är för tillfället mobillös, eller jag har en mobil som folk kan ringa till men jag kan inte få tag i någon. Det suger. & sen så är det från typ 1995 också så den är ju inte direkt någon skönhet.. Men i morgon får jag tillbaka den och då jäklar ska det ringas!

& sen dom där träskorna som alla har. Vad är grejen! Jag var påväg att köpa dom för jag tyckte dom var så fina på annat folk, men jag såg klumpig, ful och storfotad ut så jag struntade i det. ALLA har dom och jag är ju inte riktigt som alla andra så, våga vägra träskor.

Ovee R


Starka lillasyster

Har haft en grym semester hittills förutom igår då jag satt på akuten hela dagen med min söta lillasyster.. Hon hade nämligen sjukligt ont i magen och mådde skit dåligt. Så efter en massa blodprov och röntgen så blev hon inlagd och skulle opereras pga ngt med njurarna men sen fick hon åka hem, hel mysko. Men om det håller i sig så blir det kanske operation. Usch, det var hemskt att se henne må så himla dåligt igår. Hon var helt borta. Men idag mår hon tack och lov bra så det har vi firat med sovmorgon hemma i källunge och sen en dag på tofta!

Nu har även Nean också kommit ner!! Så ikväll ska vi ner till Viktor (släkting) & co på förfest.

Vi ses ute!

Semester

Semestern invigs med utgång. Min släkting Viktor från uppsala är här med hans kompisar så jag ska cykla ner till deras lägenhet i innerstan och se slutet av vm-finalen sen så, då kör vi.

Mannen min har grabbdag/kväll så honom träffar jag sen på gute.

I morgon åker jag och Malin till fårö. 07.55 kommer hon och hämtar mig för då ska vi handla lite gott på maxi som vi kan ta med till beachen. Sa jag att jag har semester och att det känns fantastiskt bra?

Äntligen kom v.28

Jobbade 16 timmar i fredags, först MQ sen hp. 10h igår, och idag jobbade jag min sista dag på MQ. För nu går jag på semester :)

Jobba jobba jobbaaa



Det är kändisveckor på ön. Idag var först Malou von Sivers uppe hos oss på MQ sen kom David Hellenius upp och ville att jag skulle hjälpa honom att hitta ett par shorts. Tyvärr fanns det inga i hans storlek.

Köpte en ny mobil idag, samma som jag hade förut (jag har en matriell kärlek till den). Men luckan går inte att få av så jag kan inte sätta in batteri eller simkort så jag ska springa ner och klaga hos expert lite. 
TRE MIN KVAR AV RASTEN! Tja

Raukarrr



Här är världens finaste kille som alltid blundar på kort och jag är i 7e månaden

Huvudsaken är att vi älskar varandra

Lååångt. Nästan långtråkig läsning

Klockan närmar sig tio och det är dags för ännu ett jobbpass. Jag har haft fullt upp sen midsommar och inte haft en minut över till dator, vänner, laga mat eller städa.
Vår midsommar var jätte trevlig även fast jag la mobilen i rosé så den blev helt förstörd. Midsommardagen tillbringade jag med familjen på en road trip. Djupvik, Fröjel, Klintehamn och Björkhaga hann vi med och vi åt lite mat på Björkhagas resturang intill vår stuga.
familejn åkte hem efter att vi hälsat på våra släktingar från uppsala, men jag stannde kvar för att så småningom gå ut med Linnea & Tampe.

På söndagen vaknade jag av att Pierre ringde och sa att vi skulle ha möte i tofta, så 5 min senare hämtade dom upp mig. Bakis och trött var jag men mötet gick snabbt, och sen spenderade jag dagen i en solstol vid poolen.
På måndagen var det kick off med hp5 på tofta beach club. God mat, mycket dricka, och lite häng på stranden och sen blev det wallers.
På tisdagen kom Fredriks släkt hit så vi hämtade dom på flyget sen åkte jag, älsklingen och Malin ut till tofta för att sola och bada. På kvällen blev vi bjudna på mat vid munken av F´s föräldrar.

På onsdagen spenderade vi hela dagen på fårö bland raukar, resturanger och kubb med F´s släkt. Efter fårö åkte jag och Fredrik till Ar för att åka till blå lagunen, har nämligen aldrig varit där. Men inget bad blev det, vi är badkrukor.
På kvällen var det Gutes invigning, så det blev en lång kväll/natt från 20.00-02.00.

Torsdagen var det p-möte på mq 09.00-10.00 sen började jag jobba 12-18 och på natten jobbade jag på hp mellan 21.30-03.00.

Fredag - levande död. Jobbade på mq mellan 12-18.15 hem och laga mat, somna, sen ner till hp5 för att jobba 22-03.30.

IDAG - Sov till 13 även fast jag ville sova längre men kände att jag behövde lite färg.. Solade en timme, sen hämta pappa mig och så åkte vi hem till landet.
Tvättade, åt torra rökta flundror och rökta räkor. Slite fiskbod borde skämmas. Men rödbetor, och våra färsk potatisar var grymt.

Nu ska jag åka med mamma till stan, byta om och sen cykla ner till HP och jobba inatt igen. VI SES DÄR!

RSS 2.0