Bal

I morgon är balen! Som jag längtat!
& äntligen är allt fixat, tur nog.

7.30 går upp
8.40 åker till frissan
9.00-11.00 är hos frissan
11.00- byter om
12.15 fotas i botaniska
14.00 samling vid säve
14.30 kortegen går ner mot almedalen
16.30 (?) fotas i almedalen med alla studenter
senare på kvällen är det 3-rätters och dans m.m

..en underbar kväll lär det bli

Studenter

image333I onsdags var det mösspåtagning och det var helt galet skoj!
Det började redan klockan 16.00 då alla i klassen åkte hem till Saga på irisdalsgatan för att förfesta lite, när vi skulle gå tappade jag min kamera i trappen så nu är den sönder. Kulkulkul.. Efter det begav vi oss ner mot almedalen (en del liiite dragna) och lyssnade på dem som prata, sen sjöng vi något.
När sången var slut tog vi på oss mössorna och sen var det slut, då begav sig jag, louise, ella, olivia, emelie, nina, josefine, och lina till joda för att beställa mat som vi sedan tog med oss till hamnen för att äta, vilket var jätte mysigt!
När vi ätit kart begav vi oss till Fanny som bor över glassmagasinet och där var nästan alla ifrån min klass och ifrån den andra bf3 klassen. Det blev dans, dricka, prat och vi hade allmänt skoj helt enkelt.
När klockan närmade sig 22.00 begav vi oss till gutekällaren för att dansa hela natten lång & skoj var det!
Jag kom hem helt död vid 3 ungefär. Dagen efter blev det ingen skola för mig utan en ordentlig sovmorgon och det var det värt.



Idag fixade jag bil till balen som jag och Jonte skall åka i, snacka om att vara ute i sista minuten..
Men det blir nog bra =) Nu skall vi bara fixa någon som skall köra den.
Imorgon halv 10 skall jag vara hos frissan och klockan kvart över 12 skall jag och Jonte fotas i botaniska trädgården av Hemlins foto. Efter det beger vi oss till säve där förhopningsvis alla studenter är.
15.30 går kortegen ifrån säve ner mot almedalen.
Det skall bli så himla skoj!
Bilder skall fixas så de kommer nog i bloggen någon gång i morgon.

BYE PEOPLE

Lördag söndag måndag

Lördag
Det blev utgång med tjejerna iaf, och jag är glad att jag följde med för det var jätte skoj! Men mina pengar har försvunnit rätt rejält den här helgen.. Aja, jag kom såklart in itll stan hur sent som helst dvs halv 10 och då skulle vi gå till förfesten och jag var tvungen att byta om hur snabbt som helst. Sedan begav vi oss til len lägenhet någonstans vid lilla elefant på lagfest hos graip. Killarna där var rätt fragna en hade tom somnat i sängen.
Vi kom ner till hp5 runt halv 12 tror jag oc hdå var det typ inga folk har jag för mig men sen en stund senare var det mkt drag på hp för Petter spelade ju. Vi var sist kvar på hp (igen) och då begav sig jag, Louise, Victor och Simon på efterfest vid reno, hemmakväll eller vad det heter. Så vid ca 4 på morgonen kom jag och Louise hem och då somna vi med en gång.

Söndag

Mobilen ringde vid halv 10 så det blebv inte mkt sömn för mig om man säger så. Då kom mami&malin och hämta mig för jag var ju tvungen att jobba. Det var hur lugnt som helst på jobbet och hur kul som helst. För Malin jobbade med mig och det var jätte länge sen hon jobba med mig.
Efter jobbet kom familyn och hämta oss och då begav vi oss till Rosengården i innerstan för att äta 2- rätters för ingen orka 3. mormor, morfar och Gammelfarmor-ann var också med.
På kvällen var jag i roma en sväng innan jag kom hem myyyycket trött.


Måndag
Idag har jag sett teater, det var skoj. Efter det fotade vi med klassen innan jag begav mig in till stan för att köpa min udnerbaring klänning (koolanna). jag är jä'tte glad så nu har aj gen klänning på mösspåtagningen på onsdag!
Just det ja, vi skall ha klassfest innan mösspåtagningen, det skall bli hur skoj som helst!
Nu måste jag skynda mig för jag skall h'mta andreas innan jag åker till stan och skall bada på svenska spela med laget!

CIAO BELLAS

Dagen efter

image324Det var hur trevligt och roligt som helst igår på invigningen på Gutekällaren. Inte för att jag såg så jätte mycket av Adam tensta eftersom jag tydligen ville ut när han börjat spela. Kul, det var ju bland annat därför jag gick dit! Aja, kvällen var lyckad iaf, trevliga människor mycket prat och lite dans.
Idag är det inte en så jätte pigg Linda som sitter vid datorn, snarare helt tvärt om. Om jag kunde hade jag lätt sovit bort hela dagen. Men Mamma och Andreas kom och hämta mig vid 1 i stan och när jag kom hem sov jag en stund vilket var välbehövligt.
Ikväll får vi se vad som händer, för tjejerna skall ut till hp5 ikväll och se på Petter men med tanke på att jag är sjukligt trött som sagt så får jag se om jag orkar det efter en dusch.
Nej nu skall jag sova vidare.

LATER

Torsdag

image323Det är helt galet vackert ute nu när alla äppelträd, raps blommar. Jag älskar det här vädret men det hade gärna kunnat ha fått vara lite varmare. Men jag är nöjd så länge solen skiner.
Nu i skolan gör vi inprincip ingenting förutom att planera inför studenten och JA alla har olika synpunkter och åsikter så en del tom lämnade klassrummet men förhoppningsvis blir det bra så småningom. I morgon i skolan börjar jag 10 i 10 för att ha betygsamtal i Pedsoc, efter det skall jag vänta till historian börjar och då skall vi renskriva en simpel grej sen slutar jag. Sköntsköntskönt!
I morgon kväll skulle vi ju ha klassfest men så ser det inte ut för tillfället för att hon vi ksulle vara hos visste tydligen inte om det och då fråga v idag men då sa hon nej =( så jag får se vad vi gör innan vi skall ut och se Adam Tensta på Gutekällaren. På lördag blir det en rejäl sovmorgon förhoppningsvis, och förmodligen är det sol då så att man kan ligga ute med tjejerna i solen. Och på kvällen bär det av mot hamnplan för då skall vi se Petter. Jag vet att jag egentligen inte borde gå ut eftersom jag jobbar på söndag men JAG JOBBAR ABSOLUT SISTA SÖNDAGEN DÅ! Sweeeeeeeeeeeeeeeeeet säger jag!

Nu skall jag vänta tills Louise ringer.

HEJ FOLKS

hey freaks

image322

Nova

Här på bilden var det hennes 1 årsdag. Sen fyllde hon 2 och nu den 19 juni fyller hon 3.
När vi sov hos henne, Lilly, Anna, och Macke i fredags så väckte hon mig genom att krypa under täcken i ge mig ett överflöd av kramar och pussar. Det finns verkligen inget mysigare.
Hon är underbar!

image320

Kom till mig när du är ledsen,

och jag ska trösta dig.

Kom till mig när du är ensam,

och jag ska hålla dig sällskap.

Kom till mig när du behöver prata,

och jag skall lyssna.

Kom till mig när du är rädd,

och jag ska hålla om dig.

När du än behöver mig,

ställer jag upp för dig.

Vad det än gäller,

när det än är,

finns jag här för dig.


L

Usch nu har jag blivit dålig på bloggfronten och jag har funderat på att ta bort bloggen. Men den lär nog bli kvar ett tag till...

Idag har jag varit så jäklarns duktig och hjälpt pappa att hacka ogräs eftersom det var operation dagsverket idag på min lediga dag! Så nu får banren i bolivia lite pengar ifrån mig, även om jag skulle vilja behålla dem själv..
Har även varit i stan och pratat med en smyckesaffär om de kunde förkorta mitt guldarmband som jag fick av mormor och morfar och (fick även ett guldhalsband också) men de gick inte bara för att när man gjort armbandet har man satt dit alla diamanter efteråt så man lär förstöra det om man skulle knipsa eller löda av några länkar =( Åh så nu får jag ha ett för stort armband på balen..
Efter stadstrippen med Malion&Annie åkte jag och hämta Nina för vi skulle på Puls, vilket var sådär, jag tycker nog aerobicen är roligare. Så nu har jag hållt igång i 3 dagar i rad! Det känns bra att jag äntligen tar tag och gör något nu när det är uppehåll från innebandyn.. Jag jag menar vem tycker att det är skoj att gå ut och springa när man kan göra något helt annat istället? Nej tack, aerobicen är bra mycket bättre.
Efter Puls åkte jag och hämta Malin&Annie så åkte vi till maxi och handla mat, till mitt läger som jag skall med klassen i morgon. Det blev lite naturgodis, physalis, apelsinjuice, och (onyttiga) cola såklart.
Efter det åkte vi hem och laga mat det blev kroketter, quornbiffar och currysås.

Nu måste jag packa allt jag skall ha med mig på lägret i morgon!
Efter lägret på fredagen tar jag och Malin flyget till sthlm och då skall vi shoppa =D

see you

You´re simply the best





image301

image286image303image305image306image307image309image310image311image312image313
image314image315image316image317image318image319

sunny day

Fyfasen vilket underbrat väder det har varit de här dagarna! O idag är det helt galet varmt ju, heelt jädra underbart.
aja till gårdagen..

Igår så var det skola men etfer det gick jag på stan en sväng med Linda innan jag skulle träffa Frida och Nina vid glassmagasinet. Och väl på glassmagasinet vräkte jag i mig en halv bananbåt för det var typ huuur mycket grädde som helst så man blev äckligt mätt.
Jag och Nina skulle på aerobic vid 19.00 men just när vi kom fram sätter de upp en skylt "Tyvärr är denna kurs full idag" rakt framför näsorna på oss! Kul..
Aja iaf så bestämmde vi oss för att gå ut och gå en sväng ist och sen köpte vi lite god vegmat på coop innan vi begav oss hem till henne och laga till det. efter det åkte jag hem till familyn igen.

Idag har det varit en sjukt skön dag både i skolan och ute. För i skolan på eftermiddagen har alla åkt till hejnum och glassat lite, sen fikade vi och så.  Efter det gick jag och Lina på stan och då blev det 2 nya linnen.
Nu är jag hemma men vi hålle på ich grillar och jag och Malion har köpt hem halioumi (eller hur det nu än stavas) som vi har grillat och sen köpte vi hem en ny variant av qournbiffar som skall bli jätte gott.
sen måste jag packa innan jag beger mig in till stan! För ikväll är det utgång på hp5 som gäller!



/LLL

Det stämmer jämt

image274ä

Underbara tisdag!

Hej folks!
Idag har allt varit så himla förträffligt bra! Ja för det förstas var skoldagen slapp slapp slapp vilket var mycket skönt, sen åkte jag ner till stan, shoppade lite underkläder och sportkläder för jag skulle med Nina på aerobic ikväll!
Oj vad kul det var! I morgon tänker jag nog gå på Puls också, om jag nu har tillgång till någon bil och om Nina kan så vill säga. Ja sen har jag hämtat mitt schema och skrivit på arbetskontrakt idag! det känns hur bra som helst! Det enda som suger är att jag jobbar dagen efter midsommar och inte vilka konstiga tider som helst utan 7.30-13.00 OCH SEN IGEN 16.00-21.00. MMmmm underbara midsommar kan jag nog fet glömma men vad gör det egentligen när man tjänar 2000 i bara OB tilllägg så ojoj cashflow till mig den helgen!

Ja sen när jag tränat klart åkte jag och Malin till Maxi för att hadla lite gott det blev quorn, kroketter och pepparsås.
Ja sen var jag tvungen att se när huvudrollen i 27 dresses fick sin älskling igen, så att jag kunde gråta en skvätt, ja tack jag vet töntvarning på mig men hey jag bryr mig inte.

OJ nu har desperate housewives börjat!
CIACIAO!
image272

Måndag

Idag blev det inge skola.. Jag vet LAT kallar de mig men jag var helt enekelt tröttare än vanligt och stängde av väckaklockan på rikigt. Pappa kom in och väckte mig vid halv tio och frågade när min buss gick, men jag sa att kallköket var inställt. Men i mailet till läraren stod det att jag är sjuk, men jag ljuger inte för henne för jag känner mig sjuk, jätte sjuk i kroppen och i hjärnan.
Ja så på min "lediga" dag har jag inte gjort något, absolut ingenting. Jo jag såg extreme home makeover och grät rakt ut när familjen kommer tillbaka från semestern från disney world och får se sitt nya underbara hus. Sen såg jag 27 dresses och JA jag grät till den också. Men nu har jag druckit varmt te och skall gå och lägga mig tidigt för ovanligheternas skull.
Imorgon har vi vår projektredovisning det känns lite skrämmande. Fuck kom på att jag har läxor till i morgon, hm lägga sig tidigt får bli en annan gång.

Jag förstår inte varför man aldrig kan nöja sig med det näst bästa. Varför vill man hela hela tiden ha allt som alla andra har. Blä för det, blä för allt. Nu skall jag inte gnälla mer, läxor väntar.
LATER

Supersnabb sammanfattning..

image266

Min valborg var jätte bra! Men Nina blev av med plånbok, mobil och nycklar =C
I fredags hade Malion B-day så grattis till henne!
Helgen i övrigt har varit bra, för i fredags var jag på stan och fixade naglarna, hälsade på jontes nymålade hem och sen åkte jag hem til Nina och då åkte vi direkt till maxi för at handla mat ochannat gott. Det blev köttfärsbiffar med fetaost och soltorkade tomater med kroketter och pepparsås. Det var gott! Nina hade besök av en megastor spindel också, inte kul... På natten hämta vi hennes bror vi b¨åten sen åkte vi hem och sov. På lrödagen gick jag modevisning, satt vid frisören i 2 timmar o lite till och i sminket lite mer än 1. Så jag var helt slut, sen gick vi då på adelsgatan och jag fastna med klacken io kullerstenarna, trampa snett. MEN JAG ÄR INTE BITTER. Man skall bjuda på sig själv!
Efter det fika jag med hela familyn utom lillebror sen träffa jag nina och då åkte vi hem till henne. På kvällen åt vi mat sen gjorde vi inte så mycket mera. Idag har jag jobbat och nu är jag trött..
GO NATT FOLKS




RSS 2.0