Bus eller godis?


22.22


Melvin o Noel

Bus med kusinerna


Fredag den 28/10

Idag är det begravning för min Farmor Lotta.

 

Fina fina Nina


Mysig dag

Fika med Ella o Nina


Fina familjen Blomberg/Enström

Novisen skulle krama mig en massa i morse för hon ville inte att jag skulle åka.. Är så tacksam för att jag får bo hos dem i "mitt rum".

När jag får barn vill jag ha en liknande tavla som de har som täcker en hel vägg. Så fint


Jag faller

Jag hinner ingenting. & ändå stressar jag 24/7. Tom i sömnen. På tunnelbanan, på jobbet, efter jobbet, på lunchen och tom nu när jag ska vara ledig i 4 dagar.
Säg nu inte att det är dålig planering. För jag planerar in allt in i minsta detalj förutom 08.51 bussen på morgonen som jag alltid får rusa till. Stockholm är ett stressliv. Överallt är det stress. Det finns ingen som tar det lugnt.

Nina sa häromdagen när jag kommit hem från jobbet "Linda du låter så stressad". Heeeeela tiden. Ändå har jag inget plugg jag måste ta tag i när jag kommer hem? Nästan ingen annan att tänka på än mig själv. Ingen to-do-list efter jobbet. Nada.

Just nu är jag näst intill självmordsbenägen när jag ser att jag måste ta bussen 07.21 här ifrån i morgonbitti för att komma till bromma i tid. Jag har packat, men duschen då?

JÄVLA I LANDS PROBLEM.

Från och med nu ska jag stanna och andas ett par gånger och stressa ner. Ta vara lite mer på gobitarna i livet och inte stressa förbi dem även om jag vill hinna så mkt som möjligt.

Storstaden har förvandlat mig till ett stressmonster. Nu får det vara slut på det.

Under

Idag är en sån dag då det inte spelar någon roll vad jag gör. Dålig hårdag, dålig sminkdag. Men komplimangen jag fick igår väger upp det hela.

Körde ett maraton på stan under lunchen o helt plötsligt när jag rusar genom drottninggatan påväg mot zara så kommer en kille ifatt mig. Hej säger han helt andfådd, jag såg dig på långt håll och va tvungen att springa ifatt och säga till dig att du är så snygg. Simon heter jag!
O jag som trodde att jag glömt plånboken eller mobilen igen fick ist en så tacksam komplimang. Ofta det händer?

Så strunt samma hur jag ser ut idag.

Nu blir det jobb! 9.50-21.15. Sen hem och packa


I övermorgon



Gotland, Visby, Källunge

Söndag



Tur man har en storasyster som kan hjälpa till att dra på stövlarna.









Nova har haft hennes första simlektion idag så både Anna & Macke följde med henne. Då fick jag och Lilly också hitta på något skoj så vi åkte till leklandet. Jag fick minsann tränga mig in i alla gångar och åka bana med skrållan. Sen åt vi pannkakor såklart och innan vi åkte där ifrån köpte jag en ballong till henne och en till Novisen.

När vi kom hem åkte jag till nacka forum o handla lite nya kläder och bakgrejer. Så ikväll har jag bakat godingen ovanför så det är matkoma här just nu.

Finaste Emelie



Em kom hit med nybakade chokladmuffins med apelsinkrokant på, chips och cola zero. Hur fantastisk är inte hon? & hon har fått lyssna på alla mina bekymmer och ingen av oss blir klokare.
Men med hangover 2 fick vi oss många skratt men när hon gått ramlade jag in på filmen allt för min syster och sitter o grinar. På en lördagkväll. Tragisk är jag.

Önskar att jag va på Gotland ikväll! Hade så gärna velat se IBKs hemmapremiär, men sjukt tråkigt med deras förlust.  & jag vill ut o dansa på hp.

5 dagar kvar tills jag är påväg hem till min ö igen. Äntligen.

Kaskade @ ambassadeur







Efter en riktigt KAOS dag på jobbet va jag inte alls på humör för utgång, men Selma övertalade mig.
Eftersom jag inte varit på systemet så fick vi gå till Sogni och dricka cider, drinkar och shots. Stod på listan på nype men de va sådär. & därefter mötte vi upp Anna o födelsedagstjejerna för att dansa natten lång på ambassaduer.

Nu väntar jag på att Em ska komma så ska vi ha myskväll

Äntligen fredag

Det spelar ingen roll om jag går upp i tid. En timme innan bussen går eller två. Jag får alltid springa till bussen.
Man får se det positivt - morgonmotion i mina 10 cm klackar. Eller den enda motion jag får över huvudtaget.

Fick äta frukost med mina tjejer idag iaf. Inte sett dem sen förrgår. & jag saknar dem redan..

Resten av bussresa ska jag vila, blev inte många timmars sömn inatt. Men nu är det helg! Nästan, efter 9 h jobb.

Ikväll blir det utgång och i morgon ska jag o moster ta med tjejerna till ett av sthlms äldsta badhus. Måste bara komma ihåg att köpa redbull så jag orkar upp imorgon


Fin

En mini tripp till Uppsala. Bästa medicinen


Min skatt

Ikväll fick jag ta fram mina hoppreps skills från mellanstadiet och hoppa med Nova. Vi har hoppat o hoppat, spelat uno och sen har vi legat i sängen o läst en bok.
Fick även massage av Novisen och sen ville hon att jag skulle mysa med henne och killa henne på ryggen tills hon somnade. Handen blev bortdomnad men vad gör man inte för mina tjejer?


Waka waka

Jag önskar att jag var i Afrika hos Malion.
Följ hennes blogg väl, wakawakathistimeforafrica.blogg.se

Don´t ever worry about things that don´t worry about you

Kroppen säger till när man inte mår bra. Igår gjorde min det. Kändes som någon stack en kniv i mellangärdet konstant. Tillslut blev det lite för mkt så jag ramla ihop efter jobbet och har varit hemma från jobbet idag och blir hemma i morgon med.

Blir en sväng förbi doktorn i morgon om det inte blir bättre

Myssöndag




Helt okej söndag! Kvällen kommer avslutas med efterlängtande Gossip girl. 2 avsnitt i sängen.
En vecka kvar till helg. Ahh


sju blonda




Middag hos Jennifer och Rassmus. Sen kom tjejerna och vi hamnade på ljunggren och Soap.
Mycket rolig kväll, inte lika rolig idag dock. Sängliggandes

Update. Småjejerna har kompisar här. Dvs 6 högljudda små liv.

Han som inte gillar kort gillar jag




Jag vill ha tillbaka helgen.
Ta tillvara på varje liten sekund.
Njuta av hans närvaro lite mer.
Somna i hans famn och känna mig tryggast. Snälla?


Lilly





"Vad vacker du är Linda" säger älsklings skrållan till mig när jag vaknar på morgonen (och ser allt annat än vacker ut). Jag har fått äran att bli kallad mamma skrållan. Det ni.

Hey

Eftersom jag går upp 07.30 varje morgon och kommer hem 20.09 (för att vara exakt) från jobbet så var den här lediga dagen heaven. Aah, underbar, wonderful, fantastisk.
.
Men tro inte att jag fick sovmorgon. Lilltjejen stod o grät för högan sky i morse så jag ropade in henne till mig och så kröp hon ner bredvid mig i sängen och myste. Helt plötsligt från ingenstans säger 3 åringen "vad tänker du på Linda?". & jag som inte trodde de små liven märkte av om man va lite down.
.
Iaf, lämnade henne på dagis. Hem åt frukost, tvätta, plocka undan och sen äntligen 2 avsnitt DH på raken nedbäddad i min säng. Som jag längtat.
.
När jag sett klart gjorde jag upp ett bad och låg där i och läste massa modemagasin, gjorde hårinpackning, raka benen och fila fötterna. Så nu är jag som en ny människa igen!
.
Måste förbereda lite mat åt barnen sen ska jag cykla och hämta lilltjejen.

Bästa helgen

Haft en oslagbar helg med Fredrik. God mat, fika, strosat på stan, sova länge, mysa, film, flams och ännu mera mys. & han är grym på att laga mat! Risotto med fläskfilé och rödvinssås åt vi igår och i lördags potatisgratäng och kött.
När han jobbat har jag varit ute med Erika, Jennifer och Sunni.

Jag tog aldrig flyget hem igår. Bestämde mig för att ta flyget till sthlm i morse vid 7. Har dock inte sovit en blund inatt. Ångest, orolig, mått illa, kräkts och gråt. Jag är en idiot som flyttade.
Har varit rätt pigg idag på jobbet idag ändå, sjukt nog.
Jag saknar Fredrik redan. Så mycket så jag mår illa.

gbg

Vill inte flyga ifrån F och gbg.

3 h kvar

Götebooorg

Åh nu är jag hemma i göteborg! Det var en månad sen jag och Fredrik sågs sist så det var nästan lite pirrigt när jag sprang in på hans jobb Ritz med resväskan i högsta hugg. Jag kom samtidigt som hans kompisar så det blev ett par drinkar där innan jag åkte hem till Erika o drack lite vin med henne och Jennifer.

Taxin beställdes kvart över två så det blev sent inatt. Drinkar o shots på park lane och lite dans innan jag gick ut och mötte Fredrik på avenyn när han slutat jobbet.

Nu ska vi åka ner på stan!

Vilsen

Borttappad 22-åring sökes. Att jag inte tappat bort mig mer än jag gjort har jag min iphone att tacka. Tack Jobs.
Ska man gå på fram, bak eller mitten på t-banan? Tja det står inte på min SL-app och trots att jag flyttade för en månad sedan lär jag mig aldrig. Jag läser liksom bara vilken vagn jag ska ta varje gång utan att komma ihåg om det är fram bak eller mitten jag ska stå på om jag ska till centralen, hötorget, slussen eller vart jag nu än ska.
Snälla skriv en bok o skicka, eller ännu bättre fixa en app till det med.
Näe, men börjar väl komma in i stressen, tempot o sinnet för att hitta lite bättre. Lite.
Men lantis tjejen försvinner aldrig. Gotland i mitt hjärta

Kingstreet i miss u

Fått en kryssning av jobbet men blir såklart inte av denna helg då erbjudandet gäller pga att F inte kan ta ledigt. Någon annan som kan åka med? Om inte tar jag nog flyget till gbg i morgon efter jobbet. Eller jag får se, trist att han jobbar. Men ändå en månad sen vi sågs.

Annars? Jobbar, jobbar jobbar, gör välling, hämtar på dagis, läser sagor, träffat tjejerna, träffat min förra sambo Frida som jag bodde med i Oslo och..  spelar wordfeud.

lördag

Massa ombyten senare, sprang jag till bussen med mina klackar. Glömde halva livet hemma men det fick gå.
Förfest hos Em&Alex sedan tog vi bussen in mot stan. Oliv glömde hennes plånbok på bussen men efter en timme fick vi tillbaka den tack och lov.
Dansade tills orken tog slut och vi bestämde oss för att åka hem. Trots att klockan inte ens blivit 3. Haha åldern?
Tack för en rolig kväll tjejer&killar!

1 oktober & sommar

Började min lediga helg med nybakade scones med ost och mammas hemgjorda hallonsylt. Sen tog jag och moster cyklarna ner till havet här i nacka och tog en powerwalk.
När vi kom hem la vi oss i solsängarna på terassen och bara njöt. Herregud 28 grader!
Oliven kommer till storstan nu i eftermiddag så ikväll blir det utgång men först förfest hos Em. Tur att jag hittade mitt tålamod och stod i kö i 35 minuter igår på systembolaget..
Näe ska väl lägga mig i solsängen ett tag till

RSS 2.0