Sommar sommar sommar = jobb jobb jobb

Vilket underbart väder det är! Äntligen har sommaren kommit på riktigt, men har jag solat eller legat på stranden för det? Nej, jag har jobbat och fixat i lägenheten så jag har inte hunnit..

Den här veckan som vi har bott ihop har gått bra även om vi inte hinner ses så mycket eftersom när jag går till jobbet sover han och när jag kommer hem har han gått till jobbet sen kommer han hem vid 04.00 tiden på natten och så håller det på, men som tur var så var båda lediga igår. Så igår bjöd baby mig på bio eftersom jag hade namnsdag förra lördagen, sen var vi en sväng förbi gute för att hälsa på Fredirks kompisar.
 
Idag har vi båda jobbat sen kom han och mötte mig vid jobbet så gick vi ner och satt oss vid hamnen och köpte med oss mat från joda (eller jag gjorde det för jag hade inte ätit), sen åkte vi hem och bara hade en mysig kväll framför fotobll U21 Tyskland-England, (Antar att ni nu tänker, NÄR BLEV LINDA EN FOTBOLLSTJEJ?!? Men så är det när man bor tillsammans med en som kan ALLT om fotboll, och då menar jag allt).

Nej nu ska vi sova för Fredirk jobbar bara dag denna vecka vilket jag tycker är skönt så att vi hinner ses lite mera så i morgon blir det då ingen sovmorgon..

MEN HEJ LEDIGA ONSDAG TORSDAG FREDAG SÖNDAG!!! Ge mig sol då tack..

God natt

Solly solly

Förlåt förlåt för dålig uppdatering eller snarare sämst uppdatering.. Sen Fredrik slyttade hit har jag haft fullt upp, jag har jobbat, ätit på resturnger ett x antal ggr med min fina eller med mina fina vänner och syster. har även solat, hängt i almedalen, sett Håkan Hellström och han tog min hand, kysste mig och vi bytte mobilnummer (okej inte ritkigt men han tog min hand) Fast o adnra sidan, vad är Håkan i jämförelse mot fredrik? NADA. Har även varit ute några gånger, haft släktmiddag i björkhaga där vi har vår stuga och  Linnea, m.fam och allas pojkvänner var med. Efter middagen så var det utgång som gällde och vi hade galet skoj! Ni kan läsa allt på Linneas blogg

Idag har det varit jobb på MQ och baby har varit på tofta med Emil och fixat nyckel till vår lägenhet hörde ni det VÅR lägenhet. Jag kan inte fatta att vi ska bli sambos, det fanns inte på kartan för ett par månader sedan, men livet kan förändras och det är jag mer än glad för. För i Fredriks närvaro mår jag bra, bäst helt enkelt, det är såhär det ska kännas.

Nu ska jag packa mina saker som ska in till stan men jag lär inte få med allt nu men aja, jag får ta en del iaf.

Ikväll är det invigning på gute, vi ses där!

Två månader

Igår blev det 3-rätters med MQ på Wallers och förrätten var G U L D.  Efter maten begav vi oss till munken men efter 12-slaget så begav jag mig mot Olerys innan Malins snälla pojkvän Marcus kom och hämta mig. Så jag kom hem tidigt somna med en gång och vaknade sent idag.
När jag och Malin kom hem till vårt källunge åt vi lite jordgubbar innan jag panikstäda rummet och nu blir det en snabbdusch sen ska jag hämta fredrik på flygplatsen för idag flyttar han hit!!! Jag kan inte fatta att det är idag han kommer! det känns alldels för overkligt men det ska bli mer än underbart att träffa honom igen!

Inte nog med att han flyttar hit så firar vi två månader idag och det ska firas med en god middag på en av resturangerna innanför murarna. Detta är en underbar söndag och jag mår så bra!


Jag är näst intill Kalle Ankas kusin Alexander

Helgens äventyr har varit mycket bra. Jobb hela fredagen 7-20 därefter utgång med mina tjejer där maskinen spelade, men jag lyssnade ca en halvlåt innan jag blev ihjälklämd så då gick jag, men det gjorde inte så mycket för maskinen är inte ritkigt min stora idol om man säger så.. Men kvällen på Gutekällaren var verkligen hur bra som helst, hade riktigt skoj!
Vi tog taxi från gute till Anders lägenhet där efterfesten var men vi gick efter ca en timme för min plånbok var borta och jag var då nästan 99% säker på att jag haft den i taxin innan men är inte ritkigt helt säker, så jag ringer och spärrar mitt bankomatkort. Därefter går vi hem och slocknar direkt.

På morgonen vaknar jag först med en klump i magen för att plånboken är borta och även nyckeln till lägenheten så det kändes sådär att byta lås på dörren och på porten..
Runt 12-tiden ringde det på Malins pojkväns Marcus mobil och då var det Robert som kände taximannen så han hade hittat min plånbok!!! Jag var mer än glad kan jag lova. Ibland känner jag mig som Kalle Ankas kusin Alexander.

Vid 16-20 var det jobb som gällde och därefter åkte jag hem till landet och grillade med familjen sen var det sängdags och jag sov välbehövligt länge på söndagen. Sen var jag ju ledig så då passade jag på att storstäda mitt rum eftersom jag inte ska bo här i Källunge så länge till.

Nej för idag efter att jag jobbat på MQ ska jag skriva på papper på lägenheten! Det känns lite läskigt, skulle vilja ha mamma eller pappa med mig så att jag inte skriver på för typ 3 år eller något... men jag är snart 20 och borde klara det, får vara ordentlig när jag läser igenom kontraktet.

Nu ska jag ut och plocka lite jordgubbar som jag kan äta till frukost!

Middag vid muramaris på Morsdag 

  


90:ornas bal

 RSS 2.0