50kvadrat

 


 



Bilderna får tala för sig sjävla. Helt jävla underbart var det ialla fall.
Snodde bildern från chefens blogg.

Föresten! En kille kom fram till mig på munken och sa,
"Hej tjejen! Hur gammal är du egentligen? Du kan inte vara 18? Hur kom du in?"
Jag - Jag fyller 21 grabben
"HAHA SKÄMTAR DU?!?"

Vänta du.. Tänk när jag är 45+ så ser jag ännu ut som en 20-åring.

Vissa dagar är lyxigare än andra

Prinsessklänning, låga klackar, sen höga klackar, champagne, en aptitretare, sju sorters vin, sju sorters maträtter, sju fantastiska människor, sex timmars sittande på en underbara 50kvadrat, gott kaffe, munken, hp5, bra musik, bäst sällskap. Behöver jag säga mer?

I love life

Idag är vi inga krigare

Hallåå alla. Jag är inte mig själv idag. Gårdagen har satt sina spår, djupa spår. Jippie. Jag har lyckats förstört mina lacoste skor genom att fastna med snöret i cykeln så den drogs sönder. Jippie. Sömnbrist. Jippie. Att sova fyra timmar innan ett personalmöte är inget att rekomendera men det gick. Cykelturen gjorde susen.

Men tillbaka till gårdagen som spenderades på allra bästa sätt.
Jobb till stängning med Fanny, hem till lägeheten där Malin och Annie redan var och dom hade redan grillat så det var bara att sätta sig vid ett uppdukat bord på uteplatsen. Trots isande kyla, är det inte juni snart?
Vinflaskorna dök upp och dracks upp, det spelades kort, det skrattades, grannarna kom förbi och småpratade, fick låna vinöppnare av en av grannarna, lyssnade på musik. En bra kväll helt enkelt!

När vinflaskorna började sina mot sitt slut begav vi oss ner innanför murarna för att fortsätta kvällen på Wallers invigning. Wallers var fullt av folk, och vi fick drinkbiljetter så det hette duga. Eller drinkbiljetter, 1 cider 1 öl och 1 drink på samma biljett. Drinken skippade vi. Det var mer än väl.

Efter det blev det innegården där vi dansade tills det stängde.

Klockan 4 anlände jag hem till min lägenhet och började laga mat. Koka pasta och värma på köttfärssås, den ultimata fyllematen? Nja, men hungrig var man.
Mannen kom hem straxt efter mig och vi åt mat. Sen somnade jag gott i hans famn.

Men att vakna 07.50 och ser att solen tränger sig fram är inte ok.

När mannen åt frukost låg jag i sängen och åt chips. Nyttiga Linda. Beach 10 kan jag fetglömma.

Nu ska jag lägga mig i sängen och sova en timme eller två för sen ska vi fira vår gammelfarmor Gudrun som fyller 90 år idag. Det ni!  90 år är mycket. Undrar hur jag ser ut när jag är 90 år?


ZZZZZZZZ

Creep


Smack

Två tacos senare och jag dog på soffan framför 2 1/2 men. Helt rätt en solig kväll som denna


Bal


I söndags var det äntligen bal som alla studenter väntat på. Alla var så himla snygga och kortegen var så fin! Förutom att Malin som jag tyckte var helt gudomligt vacker så hade Linnea stuxberg sytt en helt fantastisk klänning. Men som sagt, ALLA var så fina!
Jag längtade tillbaka till då det var jag som fick vara prinsessa för en dag, då för två år sen. Tiden går för fort.


Malins baldate Andreas, min lillebror Andreas, kusin Nova, Vackra Malin, och jag


Vackrast


Konfirmation

Idag har jag och Fredrik tillbringat hela dagen med familjen och släkten. Min lillbror som inte är så liten längre konfirmerade sig i Dalhem kyrka. Det var så himla fint! Fällde många tårar precis när dom kom in.. Blödig som man är.
Men istället för att det skulle ta 40 minuter så tog det hela två timmar, så det var sjukt långdraget. Fredrik tyckte inte alls att det var kul, haha. Så han sa att han aldrig mer skulle gå in i en kyrka igen eftersom han inte är troende alls. Men jag sa då att jag SKA gifta mig, men då tyckte han att jag kunde börja leta efter en ny man, haha. Men i slutändan kom vi fram till att så småningom gifta oss någon annanstans än i en kyrka. FRAMTIDSPLANER GOTT FOLK.

Min lillebror hade även klippt hela gräsmattan som är gigantisk, och "harvat" grusgången och dukat så fint. Mamma hade dessutom gjort en fantastiskt god middag!

Med andra ord har jag haft en jätte bra dag!

Nu kom Nina så nu ska vi sätta oss på uteplatsen och njuta av kvällssolen med var sitt glas rött.

Solskyddsfaktor ska på nästa gång

Vilken värme det var igår! Jag och F åt frukost på uteplatsen sen kom Emelie förbi och då bestämde vi oss för att ta med oss kaffe och lite kakor ner till almedalen för att njuta av solen.
Vi blev ett bra gäng nere i almedalen jag, Em, Fredrik, Hannes, Matilda, Elin, Adam, Lager, Sebastian mfl.
Efter en dag i solen brände jag näsan och vi tog en glass vid glassmagasinet. 

Vid 17.30 blev det födelsedagsmiddag och fika hos Farfar i västerhejde, så det var bara onyttigheter som kom ner i min mage igår, men gott var det.

Idag blir det jobb 9-18.15 och det tackar nog min näsa, armar och bröst mig för.

Fantastiskt

Vilka dagar jag har haft! Ledig och sol alla dagar dessutom!

I måndags vaknade jag halv 9 och tog en springtur, därefter ett bad, slängde in tvätten, stack ner på stan och mötte upp systern för att njuta av 20 härliga minuter i solariumet. Därefter blev det fixande i tvättstugan innan systern min plockade upp mig med king caben och vi mötte upp mamma och mormor på stan för en fika på duvan.
Därefter skulle jag hämta hem min efterlängtade älskling på flygplatsen, storhandla mat, och hämta upp systern min från en en vinprovning på joda. Kvällen spenderades med my love.

Igår vaknade jag ej bredvid min babe eftersom han fått hoppa in och jobba så jag gick upp vid 10 och la mig på uteplatsen och läste min bok fram till 14.00 då F kom hem. Bikiniranden är hjärtligt välkommen!
Därefter gick jag och F ner på stan för att möta upp Emil som är nere från göteborg för att hälsa på hans flickvän Erika. Vi gick på stan, fikade på skafferiets uteservering och sen gick jag och min älskling hem.
På kvällen blev det årets första grillning på vår uteplats med sällskap av Emil.

Idag vaknade jag före F och gick ut och satte mig i solen och fortsatte läsningen på min bok. Därefter blev det frukost ute och sen åkte F ner på stan med Emil medans min pingla Louise kom förbi mig för att säga hejdå.
Hon ska nämligen åka till Paris, cannes, och Italien, om jag är avundsjuk?!?
Sen ner på stan, möta upp Emil och F på hp5, åka hem, laga fetaostfyllda färsbiffar med soltorkade tomater och bulgur med F.

Kvällen spenderades med tre snygga mösspåtagande tjejer, vin, skratt, ljus och kortlek.

Som jag älskar livet.



Måndag 14.00

I morgon kommer han! 14.00 landar planet och jag kommer stå där med rosor och överösa honom med pussar. Okej nu överdriver jag, men jag ska iaf stå där och han ska minsann få sig ett gäng med pussar.

Glad är jag, så glad och jag har märkligt nog ett gäng med fjärillar i magen. Nykär på nytt? Nej vi har något som är mycket bättre! Love you!

White

Jobb idag mellan 11-15 men fick sluta en timme tidgare för det var så lite folk, men såklart gick solen i moln då. Tänkte unna mig lite lördagsgott men det enda jag fick med mig hem var kykling, smör och två vinflaskor. Inge chips och ingen cola! GOOD WORK GIRL!!

De två vinflaskorna ska inte drickas upp ikväll utan till ett senare tillfälle, Jag kände bara för att smycka vårt vinställ lite och kanske korkas en flaska upp när mannen kommer hem i övermorgon, wiiie!

Så om jag kör en vit helg undrar ni kanske vad jag ska göra ikväll, och den ska spenderas med mina tjejer såklart.

Sun sun sunshine

Igår spenderade jag dagen på ett av gotlands vackraste ställen, fårö. Träffade farbror, Nilla och barnen, och mitt gudbarn Meja har växt ordentligt sen sist! Två små tänder har hon fått.

Efter en 12-timmars sömn gick jag upp halv tio och då kom Ella förbi. Efter det blev det bokläsning, städning men sen blev det så varmt så jag kunde tom sitta i bikiniöverdel på uteplatsen, det ni!

Så fort golvet har torkat ska jag tappa upp ett bad och fortsätta bokläsningen.

En bra dag helt enkelt!

Careface

En som verkligen förgyller ens kväll är Beyoncé, hon är fantastisk.


Down

Har sett ugly betty och nu DH och snart blir det cougar town. En riktigt bra tevekväll med andra ord. Men hur bra är den när jag skrattar åt något på teven och vänder mig åt ditt håll för att upptäcka att du inte är där.
Hur bra känns det att lägga sig på kvällarna utan att du lägger dig intill mig och håller om mig tills jag somnar?
Nu vet jag vad tomhet är.

Nätter jag borde ha spenderat med dig får jag nu spendera ensam.

Jag skiter i om det bara är tio dagar du skulle vara borta. Jag skiter i att det är bra att vara själv ett tag och jag skiter fullständigt i vad folk tycker om mig just nu. Jag är bara lite personlig just nu, kanske för personlig..

Kalla mig kärlekskank, töntig, löjlig, ja vad ni vill men just nu ikväll känner jag såhär. En blandning mellan panik, och absurd saknad.
Fan för att du lämnade mig ensam.

 

Kom hem nu innan du får för dig att bli polack


You´re my best friend


Jag saknar mina handskar

Malion sov hos mig inatt så idag åt vi en god frukost innan hon och mam åkte ner på stan.
Jag däremot tog cykeln ner på stan för att luncha och ha tjejsnack med två snyggingar dvs, Louise och Em. Det blev den där nya favoritsmörgåsen på duvan med fetaröra, mm.

En snabbis på stan med Em efter det sen cykla hem i regnet för att städa, byta proppen som gått, byta lampan, gå ut med sopor, handla lite mat, laga mat. Ja ni vet vuxenpoäng?

Jag misslyckades lite dessvärre. Städningen blev det inget av med bara lite småplock, lampan jag bytt fungerade inte och även om jag bytte proppen hände inte något så det är svart i mitt badrum, o laga mat är verkligen inte min starka sida när jag bor ensam.. Det blev en soyakorv och minimajs, inte en så god blandning.

Så i morgon blir det dusch i ett mörkt badrum. Undrar hur sminknigen blir?

& på köpet är mina handskar borta så jag har lånat Fredriks som är tio ggr för stora för mig.

Ja just det, nu sitter mannen på tåget med 9:an han jobbade med påväg mot polen. Inga fler långa telefonsamtal på kvällarna nu med andra ord.

Jag ska sova tidigt ikväll så att jag är en riktigt glad filur i morgon på jobbet.


Hello sunshine

Jag är på strålande humör idag! Pepp pepp. Fruktsallad med Lovan väntar sen hoppas jag att syster min sover över inatt med.

Givande dag

Vaknade, vände mig om för att lägga mig intill sambon. Kom på att han inte var hemma. Satt på skivan jag fick av honom. Låg i sängen och soffan hela dagen.




Goodbye my lover

Nu har han åkt. Ah... Jag blev svindeppig när jag skulle lämna av honom och hoppades att han skulle missa flyget så att han kunde följa med mig hem igen. Men så blev det inte. Vi kramades länge och sen en kyss och bye bye.. Jag är en sucker för hejdå, farväl, adjö.

Men när jag är påväg hem ringer min man och jag hoppas då lite smått att han ville säga att han inte ville åka men han hade glömt sina hörlurar till datorn så det var bara att åka fort hem, springa in leta reda på dom och bege mig mot flygplatsen igen med raketfart. & jag hann. Thx för att det inte finns några fartkameror.

Näe, lite frukost sen ska jag lämna av bilen till min syster därefter ska jag nog lägga mig och sova en timme innan jag ska hoppa in i duschen för att sedan bege mig mot jobbet.

& ikväll har min syster födelsedagsmiddag/fest, det ser vi fram emot!

Ensamboende

Vaknade av en puss på axeln av Fredrik i morse och det var väl sista gången på en sisådär tio dagar.. Han ska nämligen åka till polen med klassen som han jobbade med i göteborg. Han åker dit redan imorgon för att tillbringa någon dag där innan dom åker.

Så nu ska jag schemalägga mina dagar från morgon till kväll så jag slipper sakna honom för mycket.

Internet

Sol, regn, blåst, snö?! Shopping, luncha, umgås, plantera fler julgranar och dessutom några tusen zuccinhi, städa, sitta ute på uteplatsen, jobba, middag på joda med mannen, fira valborg med tjejerna, film, fika, fira Malin, släktfika, grilla m.m.. Ja det är en del av det jag gjort sen vi flyttade hit till tjelvarvägen.

Idag fick vi äntligen internet till lägenheten så det ska användas flitigt. Teven har också kommit så nu kan vi göra annat på kvällarna än att bara spela yatzy.

RSS 2.0