You light up my life



Vaknade inatt av att jag var sjukt stressad och hade jätte ont i magsäcken. Fick verkligen panik men ville inte väcka F för han skulle ha tenta och upp tidigt. Men han vaknade och tog hand om mig. Fina han.

Så nu blir det snäll mat och ska inte stressa så mycket. Hej magkatarr

Sommar

Igår efter jobbet blev det en mysig påskmiddag hos Fredriks föräldrar i Partille. Det är galet att april känns som sommar! Satt ute fram till åtta, då vi gick in och åt efterrätt. Senare gick F ut med hans kompisar men jag var helt slut sen kvällen innan så jag åkte hem och såg massa GG-avsnitt.

Efter jobbet idag mötte Fredrik upp mig så då gick vi till Linné och satt oss på en uteservering och åt middag. Sommar sommar och allt känns så bra!

Hoppas det blir fint väder i morgon då jag är ledig!! Måste dock boka in pedikyr och massage, fixa lite födelsedagspresenter till lillasyster, gym & zumba och så måste jag hinna få lite sol på mig också. Vill inte vara likblek på lördag!

Sen jobbar jag ons, tors och så åker jag hem till ön på fredag!! Hjälp vad tiden har gått fort!


ily life

Grillning och rosé står på kvällens schema.

Älskar livet lite extra nu.
Tänk vad lite sol kan göra.

En liten kick

Jag har sagt att jag ska åka lisebergs nya fritt fall. Europas största. Fredrik sa nämligen "Du kommer aaaaldrig våga!" så nu måste jag bara för att bevisa motsatsen.

Jag är löjligt höjdrädd. Det är helt okej att byta lampor på jobbet men att jag får svettningar när jag tittar ner när jag står på stegen är inget jag skryter med.

Jag blir nervös nu när jag sett videon nedanför. Panik och ångest. Tänk när man är högst upp och det går INTE att komma ner på ett annat sätt än 110 km i timmen rätt ner. Adrenalinkick eller helt enkelt genomidiotiskt?

http://tv.expressen.se/nyheter/inrikes/1.2410306/lisebergs-nya---skrack-pa-hog-niva

Innan 2011 är slut ska jag ha gjort detta! Deal? Åk gärna med o håll min hand. Hårt.

Grymt

Leviskväll med förhandsvisning på kläder till hösten 11. Följt av vin, mojitos, och shots. Tog vagnen hem runt 2 och sen jobb 10-19 dagen efter. Därefter hem och tvätta bort det trötta fejset för att köra en kväll till.

Tjejkväll, med bag in box och en flaska rosé. Massa skratt och flams innan vi insåg att klockan var 01. Sprang med klackarna till vagnen, in till stan, för att bli nekad på Lounge. För fulla? Nej. För unga? Si. Först försökte jag, "kan ni inte göra ett liiitet undantag? Vi är ju bara två?". Sry girls.

Sura och besvikna gick vi vidare. Ska man behöva skaffa falskleg när man (snart) är 22? Men sen slog det mig! Jag är typ som en tonåring igen! Ålderkrisen kändes som bortspolad. Jag är faktsikt närmare 20 än 25 och då fanns det inget att deppa över. Det var nästan så att vakterna skulle ha ett tack.

Vidare till Park lane. Åldergräns 30. Kul.

Valand. - Tjejer jag tror ni får roligare på parken för det är typ bara 25 pers här inne/vakten

Yaki-da, välkomna!

Hotshots hotshots hotshots.

& vi fortsatte dansandes vid dj-båset och önskade låtar som aldrig spelades och hade fantastiskt kul! Trots att man kände sig som ett köttstycke på en köttmarknad.

Men återigen, grym kväll.

DH

Snart börjar DH och jag har laddat upp med ben&jerrys och jordgubbar! Första jordgubbarna för i år, dock inte svenska, och inte bärgårdens. Men om 2 månader så!

PS. Ring inte, messa inte, stör inte mellan 21-22. Helig tid.

Smögen

När vi kom till Smögen så gick vi ner till bryggan och gick en sväng. Stannade och tog en kaffe i solen sen tillbaka till hotellet för att gå till Spat. Bubbelpool, sitta ute i solstol med ett glas rosé i handen var inte helt fel.
Till middag åt vi grymma 2-rätters och gott vin till det, därefter delade vi på en flaska rött på rummet och såg en film.

Idag har vi ätit god frukostbuffé, gått en sväng, badat i bubbelbadet, och så satt vi i var sin solstol och bara njöt av livet.

Jag känner mig som en helt ny männsika. Det har varit helt underbart, vi behövde verkligen en mysig helg tillsammans.





Sjukt snygg pojkvän har jag!

















Tack baby! Jag älskar dig!




Mysig söndag

Nu ska jag och Fredrik snart åka till Smögens havsbadshotell. Det tar ca en och en halvtimme att köra ut dit så vi får se om vi hittar. Vi kanske slutar i skilsmässa innan vi ens är framme? Haha.

Mysigt ska det bli iaf!

Fredagsmys med mig själv

Måndagkväll, F hade sen träning. Kom hem 23
Tisdagkväll, F hade match. Kom hem när jag somnat
Onsdagkväll, F hade träning. Hemma 23, hade precis somnat.
Torsdagkväll, F hade träning. Hemma ca 22
Fredagkväll, F jobbar till 01.
Lördagkväll, F jobbar till 04.

Med andra ord har vi setts sammanlagt max 7 timmar mån-fre. Oftast ses vi inte alls på fre och lördagar.
& samma visa vecka efter vecka.

Tur att söndagarna är vår dag iaf. Att ta igen ett x antal förlorade timmar trots att vi är trötta efter en arbets och plugg-vecka.

Skönt att han inte ska jobba som bartender i höst. & skönt att det är söndag snart.

15/4-11

2 dagar kvar till smögen.
2 veckor kvar tills jag kommer hem och firar min lillasyster som fyller 20. 
Lite mer än 2 månader kvar tills jag flyttar hem till ön i en dryg månad.

Vart tar tiden vägen? Snart sommar!

2 år

Idag firar jag och Fredrik 2 år! Så i morse fick han en tröja från red collar project, jätte fin! & när han kommer hem idag så får han ett par converse. Men vet ni vad jag fick av honom???????

På söndag har han bokat hotell vid smögen! & det ska bli jätte fint väder! Så det blir 2-rätters middag, spa, vin, hotellfrukost och massa mys. Han är ju fantastisk!

Lever

Ikväll är jag helt slut. Rean startade idag så det blev heldag för min del 10-19. Därefter gym på tom mage, inte ok. Men jag har sagt att det ska vara 5 dagar i veckan och då får man väl lida lite också.

I morgon firar vi 2 år. Känns som igår fast ändå för alltid. Konstigt det där. Hur man växer ihop, vet näst intill allt om varandra, men att man ändå kan ha kvar de där första kärlekskänslorna. Fantastiskt.

Nu ska jag lägga mig och läsa en grym bok - Mina hemligheter

Telefonbanken??

"Jag har gymmat nu. Ska ju träna vid halv 9 men hinner inte hem emellan för jag måste åka tidigare. Så med andra ord står det ingen mat klar idag när du kommer hem.. Syns sen älskling!"

När jag fick det här smset idag på jobbet tänkte jag att äh jag löser lite käk själv! Men sen när jag stod där på ica och skulle betala för mina ägg, mjölk m.m så stod det MEDGES EJ. Lovely. Kom då på att jag hade shoppat upp pengarna på 2-årsdagspresenter till F. Blir sur på mig själv. VARFÖR HAR JAG INGEN IPHONE NÄR JAG BEHÖVER DET SOM MEST?!?! Då hade jag bara kunnat appa hem den där appen med internetbanken och vips så har jag pengar på kortet igen. Men icke. Jag äger ingen iphone.

Säger till kassörskan att jag bara ska föra över pengar på mobilen. Mm, hur då? Kön blir längre o längre. Blir förbannad för att Fredrik inte har gjort mat, blir arg på mig själv för att jag ser honom som min kock, blir arg för att jag inte har iphone men framförallt för att jag inte kan ringa telefonbanken.

Kommer på en briljant idé att ringa pappa! Känner mig som 5 igen när man vill ha pengar till den där barbien, men han förde över utan att blinka. Bara sådär. Så jävla snäll. & dessutom  + 200.
- Pappa du behöver inte föra över extra..
- Ja men du är så duktig och det är snart påsk! Jag tackar jag tackar.

Nu ska jag lära mig telefonnr till telefonbanken och fundera över det där med iphonen..

Det regnar i Göteborg

Jag vägrar bli sjuk. Har sovit frutkansvärt dåligt och varit jätte täppt i näsan. & när jag blir eller är påväg att bli sjuk snackar jag ännu mera i sömnen. Så jag tror inte att Fredrik heller har fått så mycket sömn inatt.

Igår var det helt underbart väder så jag invigde mina första converse. Är det bara jag som ser ut som en clown i dom? Dom var så fina på Malin när hon köpte ett par så jag köpte ett par i bara farten utan att prova och sen har de legat i sin kartong inne i garderoben. & så ser jag ut som en clown. TABBE.
Malin säger att man vänjer sig. Dom får ligga i garderoben idag sen får vi se när dom kommer fram igen.

Jag och F lunchade på Ritz igår. Det var helt galet varmt på deras uteservering så jag fick ta av mig till linne.
Det kändes sådär att blotta min bleka hy men någon gång måste man ju börja få lite färg. Efter att ha suttit i solen ett bra tag gick vi en sväng på stan.
Jag som skulle handla både det ena och det andra fick enbart med mig badrumsgrejer, öronproppar och ett par badshorts till F. Efter lite shopping mötte vi upp Nikita och så tog vi en kaffe på Kosmos. 

& så avslutades dagen med zumba och gym. En bättre dag helt enkelt!
Juste! Fick order av Fredrik att JAG skulle laga mat igår. Han ville ha korvstroganoff. Jag lyckades! Fick VG nästan MVG av kocken.

Nu måste jag åka in till stan o handla nässpray, sen blir det jobb!

Snart 2 år

Idag för 2 år sen kom jag och Em hem från asienresa. Min då blivande pojkvän och sambo mötte mig vid centralen i sthlm och åkte med till Gotland. Vi hade då bara setts i 4 dagar i Thailand en dryg månad tidigare, haha galet.
Inte trodde jag då att vi idag två år senare skulle ha hunnit med 4 lägenheter tillsammans, gran canaria, med och motgångar och dessutom bo i Göteborg.

Nu ska vi till gymmet därefter lite shopping i stan och ikväll ska han på fotbollsträning men då har jag zumba och gym.

Idag utanför jobbet

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article12859544.ab

Men 17 grader varmt hade vi idag. Det ni! Shorts o t-shirt på!

Sol, latte, naglar och köra bil

Uteserveringarna har öppnat! Jag, Fredrik och Nikita invigde en av dom idag med latte och muffins. Därefter skulle F jobba men jag och Nikita blev beordrade att köra hem bilen till majorna.
Efter fikat var jag och gjorde om mina naglar. Jag blir ruinerad av att gå dit var 3e vecka, men jag har blivit beroende. Jätte beroende, och jag blir ju så fin. Så två timmar senare går jag till Ritz för att hämta en lullig Nikita.

Jag var genomsvettig redan innan jag satt mig i bilen. Jag älskar att köra bil, men att köra bil i en såhär stor stad med spårvagnar, 100 rödljus, enkelriktat och dessutom med Fredrik föräldrars NYA bil.
Frågade dock F innan om bilen var helförsäkrad, ifall att..

Men det gick bra. Vi hämta tom Hannes vid centralstationen. Men sen lura Nikita in mig på en annan väg som gick raka vägen hem till honom. Så jag fick med andra ord köra helt själv från masthugget hem till mig.

Alla som åkt bil med mig på ön vet hur mycket jag älskar att köra bil. & fort ska det gå, lite för fort ibland. Men såhär lugnt och ordentligt har jag nog aldrig kört sen uppkörningen. Okej jag körde mot rött en gång, men men..

Jag är den bästa chauffören i hela världen.

-

Jag önskar att det var jag som hade ont. Inte du.
Att det var jag som har 5 hål i magen efter operationen. Inte du.
Att jag har slangar genom kroppen. Inte du.
Att jag fick ligga vaken på nätterna pga alla andra som skriker och har ont. Inte du.
Att jag har en outhärdlig smärta. Inte du.

Jag önskar att det var min njure det var fel på!! Inte din..

Lilla lillasyster


Idag har min stackars lillayster opererats i Huddinge.. Hennes ena njure är nämligen kass.. 3 timmar tog operationen och så skulle det ta 3-6 timmar på uppvaket. & mamma fick inte ens vara med när hon skulle vakna :(  Har varit orolig för den lille hela dagen så jag har inte varit med till 100% idag på jobbet..

Ikväll när jag ringde mamma så hade hon vaknat upp iaf, men hon lät helt lost. Hon är ju nerdrogad av allt morfin så det är kanske inte så konstigt. Hoppas, hoppas att hon mår bättre i morgon och att hon inte har allt för ont.

Iloveyou


kingstreet











Sandra saknas dock på bilderna.

Söndag



Haha hur coola är dom inte?





Det var en salig blandning på musiken igår. Massa gamla sommarplågor. Haha vi hade så kul! Sommardinkar i massor, quiz, lekar, shots, rosé och så underbara arbetskamrater.

Idag har vi alla varit sega men bestämde att vi skulle ta en sen lunch i stan vid 4. Det blir tidigt i säng ikväll.

Kingstreet-tjejerna är dom bästa

Har haft en grym kväll med kingstreet. Men jag checkade ut när vi varit på Lounge och Push. Hallå jag är väl inte 35 med två små kids hemma än? Måste skärpa mig.

En riktigt läskig snubbe ställde sig alldeles för nära när jag var påväg hem och frågade om jag ville ha skjuts hem. Killar på krogen kan jag ta, men killar utanför när man står helt själv har jag inte hjärta till att dryga mot. För det första vet man aldrig vad som kan hända, och för det andra är jag ingen otrevlig person.

Så han ville alltså skjutsa mig på CYKEL hem inatt. Charmigt.............. Tack men nej tack. När han börjar fråga om mitt nr, trots att jag säger att jag har sambo o hela kittet blir han obehaglig. Han vill dessutom veta vilken vagn jag ska ta och vart jag ska hoppa av och vilken gata jag bor på. Jag ljög om allt. Varför ta några risker?

Men om jag nu inte kommit hem ikväll. När hade någon börjat sakna mig? Mam&pap lär ha ringt i morgon på dagen men om jag inte svarat hade de trott att jag gjort ngt.

Så med andra ord hade jag inte blivit saknad förens i morgon vid ca 23.00 då F kommer hem. Scary

TACKA VET JAG GOTLAND!

Fika-time

Erika kommer hit när som helst på fika. Jag fick göra en till cheesecakekladdkaka :) Kaffet är snart klart och hon kommer vilken minut som helst!

Vid 19.00 är det sommarfest i Linné med jobbet som gäller. Vart vi hamnar efter det återstår att se.

Återkommer i morgon!

2/4-11

Min fredagskväll som skulle spenderas på masthugget fitnessclub blev ändrat. Jag följde ist med Marie hem till henne i Linné. Hon hade ett grymt recept på lax i ugn med permesan, creme fraiche, vitlök och pesto, och till det stekt broccoli. Vi säg även fimen twisted, men jag blir ju så jäkla rädd när jag ser sånna filmer så när jag gick hem inatt bland alla fyllon så var jag svinrädd. Haha har blivit helt paranoid, och tittar bakom mig hela tiden för att se om någon följer efter.

Men hem kom jag. Till en tom lägenhet. Koom heem nuu Fredriiik..

Jag har njutit av varende timme när jag fått bo själv nu när F är borta så mycket. Jag kan vakna och sätta på nyhetsmorgon på morgonen utan att ta hänsyn till honom. Allt är städat och rent och det finns ingen disk, smulor, toarullar osv att klaga på. Allt är så som jag vill ha det.

Nu har jag kommit till den punkten då jag saknar allt det där.
Jag vill ha någon att diskutera saker med, någon att tjafsa med om obetydliga ting, jag vill åka och handla mat tillsammans, jag vill att han ska vara här när jag kommer hem, prata om framtiden så som lägenhetsköp osv. Men framförallt vill jag att han ska ligga bakom mig på kvällarna och hålla om mig tills jag somnar så som han alltid gör när han är hemma.

Fan vad ensam jag känner mig nu.

Jag vill att hans armar ska omsluta mig. Höra hans hjärta slå. Se in i hans ögon när dom ler mot mig. Fingra i hans nackhår. Tryggheten. Att få vara nära, omtyckt och älskad.

Kom hem nu älskling..



Fredagsmys

Medan jag duschar, städar och fixar så står den här godingen i ugnen.



En cheesecakekladdkaka. Jag la även på lite hackad vit och ljus blockchoklad. Men istället för att jag ska chocka kroppen med allt detta socker så tar jag med den till jobbet. Då slipper jag att fika själv, mannen är ju i Holland.

RSS 2.0