Kingstreet goes bananas

Eftersom jag slöt jobbet vid 18 idag så hann jag med zumban vid 19. Jag har fått in rytmen lite. OBS: liiiiiiiite. Haha jag dör av skratt när jag tänkar på när jag och malin var där första gången.
Efter zumban körde jag gym i en dryg timme och nu är det soffhäng.

Jag hade egentligen tänkt flyga hem i morgon för jag är ledig fre-tis. Men jag vill inte utsätta mig för att må så dåligt som jag gör varje gång jag lämnar den där ön så jag hoppar det. Plus att jag har fått en förträfflig inbjudan till en riktigt bra fest på lördag.




Tid
den 2 april · 19:00 - 23:30

Plats
@Maries, almost like Port.

Skapad av

Mer info
NU är det dags, kommer inte sommaren till oss får vi fixa tillfällig sommar, tills den riktiga sommaren infinner sig!

Det snöar ute..

..Men det hindrar inte oss från att damma av sommarklänningen och dem likbleka benen!
...
Nu på Lördag den 2 April, kl 19.00 så drar årets första sommarparty igång! Hos Marie i Linné. (Hon har lovat och pimpa sin våning).

..Troppan, Port Du Soleil, Ernst och Gotland, får helt enkelt vänta!

Dresscode: Blommigt, härligt, kort kort och KLÄNNING!


För att få det hela aningens mer uppstyrt så har följande personer nedan tilldelats specialuppdrag:

Värdinna, och dekoratörsansvarig: Marie
Snackschefer: Linda, Johanna( Go Bananas!)
Drinkar & Roséchefer: Sofia, Hanna (Vi lovar att visa hur man dricker drinkarna på bästa sätt, med " Ingen deckar eller går hem från förfesten-garanti".
DJ´s: Alla (droppa låtar i wallen, så gör Hanna playlist).


Lekchef: Alla typ, men JW är the BIG boss.

Slutligen så blir det en summa alla betalar för att joina. (alkohol och snacks).
Så m.a.o behöver du inte ha med ngn egen alkohol, snacks kvällen till ära utan allt finns på plats. ( ca 200:-)

Det du tar med är: ett leende, bleka ben, kort kortkjol alt klänning och ett jääkla partyhumör! Vi glömmer dessutom morgondagen :).


LET`S GET THIS PARTY STARTED!


http://www.youtube.com/watch?v=PkQ5rEJaTmk




Vid frågor kan ni kontakta kundtjänst, via wallen.

Over and out.

//H


Motivation är tillbaka. Starkare än någonsin

Vilken dag! Har haft utvecklingssamtal med chefen mellan 10-12 sen jobb till 19. Utvecklingssamtalet gick över förväntan, och det mina vänner gjorde min dag!

Därefter åkte jag direkt till gymmet och körde järnet.

20 min crosst, 10*3 med 43 kg vikt på ryggmaskinen, 15*3 på bänken som är typ 70 grader med 5kg vikt så ryggen tränades, även 10*3 på sidan så magen tränades, 15*4 på magmaskinen, sen hundra magövningar och så avslutade jag med 3 km på löpbandet.

Jag vet att jag inte behöver gå ner i vikt för mitt BMI är 18,7 vilket tydligen var lite lågt men det tror jag inte ett skit på. För jag ser minsann inte underviktig ut. Men 170 cm lång och 54kg då blev Bmi´t så.

Det jag vill med min träning är att bli fit och få bort min bulle på magen som jag haft hela mitt liv. Ni ser den nedanför, den där putiga lilla saken övanför bikinikanten.



Men även om den inte går bort så kommer jag och min kropp må betydligt bättre i sommar. & självsäkerheten kommer väl med det.

Förutom att Katrin Z kommer med massa bra träningstips så behöver jag fler. Någon som vet några eller någon bra träningsblogg?

& nu när jag kom hem fick jag se att en hjärtlig själ kommenterat så fint på inlägget "massage". Tack snälla

Älskade Tisdag

Jag älskar tisdagar! God mat som F hade gjort, o så min tv-tisdag! Sofias änglar, DH, Cougar town, The middle. Så jag sitter i soffan med Ben&Jerrys och ser DH medans F är och ser fotboll vid Nikita.

Tisdag

Gym, solarium, dusch, jobbet. Ikväll är det bästa DH!!

& idag fyller min underbara Em (vi skriver inte siffror längre) år!! GRATTTIIIIIS !!


Massage

Min kropp känns som spaghetti. Men jag är glad att jag gick till masthugget fitnessclub idag.
Nu ska jag käka lite, typ omelett, sen ska jag och Johanna på helkroppsmassage i 90 minuter. Jag ska njuta av varenda liten minut! Därefter blir det ett medelpass på friskis.

Nu ska jag bli fit. Snart beach 11 ju

Efter snö

Solen skiner, frukosten är uppäten och jag ska nu kila bort till gymmet. Sen blir det en heldag med Johanna!

Mums

Jag har gjort (vad jag tror är) världens godaste middag! & tänt alla ljus o i lägenheten.

Fredrik sa att han skulle komma hem vid 19.00. klockan är nu 19.45. Tidsoptimisten.. Så jag funderar på att börja äta typ NU innan jag blir matarg.

Söndag och jessie J

Efter jobbet igår så mötte jag upp Johan Östman. Det blev resturangbesök med mycket god mat och vin. Vi pratade om gymnasietiden, framtiden och allt möjligt. När vi kände att restaurangen började bli full och vår mat var uppäten sen länge så åkte vi och hyrde film.

Idag är min plan att jag ska åka och gymma, sen möta upp tjejerna för en fika och planering inför sommarfesten som är på OBS lördag.

Så får jag inte glömma att dammsuga och skura golven, för F kommer hem igen. Men bara för någon dag innan han åker till Holland.

Har ju börjat vänja mig med att ligga och ta all plats i dubbelsängen, haha.





ILY


Ensam igen

Nu har Malin åkt.. Efter lite kram o hejdå gick jag gråtandes genom nils ericsson terminalen och kände mig så ensam. Hur kan man känna sig så ensam i en såhär stor stad?

Handlade med mig hårgrejer, ring, converse och lancomes mascara bara för att göra mig själv på lite bättre humör.

Nu är det lets dance och jag ska gotta i mig blåbär, jordgubbar, hallon och vaniljkesella. Helt jävla ensam

Älskade fredag

Igår var det lika mycket folk ute som det är på gotland en dag mitt i veckan. Det vill säga noll.
När Bliss ekade tomt, och berså likadant så gick vi till Lounge och hoppades att det var bättre där. Det var det men Malin var för ung.

- Hon fyller 20 om en månad
- Ja, men hon är ändå bara 19 nu.

Så vi gick till orgia och drack var sin cider och sjöng med till låtarna och tog sen taxi hem och somnade gott.

Idag flyger Malin hem till ön. Gud vad skönt. Haha skoja

Utgång dagen innan lön.

Efter en sån här solig och härlig torsdag så taggar vi till för en utgång. Tar vagnen bort till Guldheden och hem till Sunni för att dricka vin, vin, vin. Sen får vi se vart dimman för oss.



Åh vad jag saknar vin-kvällarna på min uteplats på tjelvarväg.. & mina fina tjejer

& helt plötsligt befinner vi oss utomlands.

Vilken dag! Solen skiner och jag har tagit ledigt! Dagen ska spenderas på bästa sätt, i solen, med Malen och med en latte i handen.

Fler sådanna här dagar tack

Vilken härlig dag! Vi har gått genom haga, shoppat, lunchat med min kompis Johanna, shoppat ännu mera, druckit kaffe latte med vaniljsmak, hälsat på mitt jobb, och bara strosat omkring på stan.

När vi kom hem från stan så bytte vi om och åkte bort till gymmet för att köra ett pass zumba sen gym, dusch och bastu.

Vilken avkopplande och härlig dag!

All denna schlager

Aaah, jag är lite småtrött på "in theee club" & "I will be popular".
För att vinna melodvifestivlen behövs följande, en söt kille med dialekt, udda klädsel ex. en skinnhandske eller varför inte matcha skinnjacka med nitar och kostym? & sen självklart en låt där man sjunger refrängen 57 ggr som Danny gör i sin. Tadaa!



Det var inte lätt att få liv i min lillasyster i morse får jag säga.. Men efter att jag dragit upp rullgardinen, satt på tvn och fört lite liv så. Nu har vi ätit frukost och så ska vi bara duscha sen bege oss ner på stan för att strosa litegrann. Mys

Mums

Urmysig brunch med Hanna på soho, därefter parfym-shopping. Nu är systern min här och vi har precis sett det sista avsnittet av älskade solsidan..

Ledig

Fredrik lämnade mig tidigt i morse för att åka till fjällen en vecka, och därefter åker han till Holland på fotbollsläger. Så jag är för tillfället ensamboende! Men inte så länge till, Malin kommer nämligen hit ikväll :)

Just nu äter jag frukost framför nyhetsmorgon och njuter av mina fina liljor. Sen ska jag bege mig bort på gymmet och i eftermiddag väntar en brunch i stan med Marie & Hanna.

Metro

Vågen

"Ett problem du dragits med
en tid tycks nu kunna upphöra
mer eller mindre av en slump"

London calling


Åh! Om jag får som jag vill åker vi den 10 april.

Min låtsas fru



Igår såg jag och Fredrik den här på bio. Herregud vad vi skrattade! Hahah

.


Never say never

Trodde våren var här för att stanna men så fel jag hade.. När jag drog upp rullgardinen i morse var det ett vitt lager ute. Vi som varit utan snö i veckor, varför händer detta? Vårkänslor, glada miner är som bortspolat.

Thank god it´s friday.

,


Jävla berg&dalbana

Vet ni hur skönt det känns att gå i en stad utan att behöva tänka på vad man har på sig? Vet ni hur skönt det är att slippa behöva tänka på hur man går, vad man säger, vad man gör, vad man tänker, om någon ser, om man trampar snett, om man slår huvudet rätt in i stålgrejen på spårvagnen så det blir världens duns och alla ser?

Det är en av de bättre sakerna här. Att slippa bry sig.
Att jag har en bula på huvudet är en annan femma.

Funderade på en flytt hem till ön. Det blir inte så.

Juli ser riktigt ljus ut. Jag har inte ens jobbat ett år, är den nyaste på jobbet och jag är inte den enda som bett om semester mitt i sommaren.. Meeen som det ser ut nu får jag ut alla mina semesterveckor jag bett om, DVS hela juli v.27, 28, 29, 30. Hur underbart?

Däremot dröjer det innan jag åker hem till ön igen. Hade tänkt komma hem i påsk eller valborg men jag måste ta lite avstånd tyvärr för jag klarar inte av att åka därifrån. Så midsommar nästa gång då?

Förfest, Lounge, Yaki da, Park lane, hemgång 05.30?

Glömmer verkligheten för en kväll och går in i dimman. Ciaao


gbg


RSS 2.0