Onsdag

Tog en rejäl sovmorgon så nu får jag slänga i mig frukosten. Ska till jobbet o göra massa jobbbsamtal. Sen köpa ny mobil, åka till nagelterapeuten, därefter till avenyn på pedikyr sen avslutningsmiddag med jobbet.



Lyx

Stockholm stockholm stockholm. Underbara dagar i storstaden. Gått vilse på bromma blocks, varit på intervju som gick lysande eftersom jag blev erbjuden tjänsten men jag ska bestämma mig i mitten av denna vecka. Varit på intervju på scorett, intervju i MQ Kista där jag blev rejält grillad av chefen i över en timme. Får se hur det går med den stf tjänsten.

Att vakna av småkusinerna kan vara bland de bästa sättet o vakna på. Ätit goda middagar. Myst med min Olivia. Somnat med lillkusinen i famnen. Varit på grönan med Oliv, August och Adam. Vi åkte det mesta men fattar inte varför jag utsatte mig för twister och fritt fall när hela jag skakade sönder. Middag med gänget, hem till nacka o byta om. Hem till A&A för förfest, hamnade sen på lobby som va.. sådär. Men sällskapet vägde upp det hela.

Juste ja. Min mobil försvann någon gång under lördagnatten eller morgonen så jag är helt mobillös. Väntar på nytt simkort sen går jag med i iphone-ligan. Det va på tiden.

Har jobbat 9-18 på huvudkontoret idag. Fixat med kläder som ska till outleten. De hade räknat på att det skulle ta 2 dagar men jag löste allt idag, så det känns skönt. Hann även med att tjuvkika på vårens kläder.

Lägenhet ser ut att var löst i stockholm nu också. Nu känns nästan allt perfekt!




Stockholm

Två intevjuer står på schemat i morgon. Flyget till bromma går halv tio, sen till MQ bromma blocks för en intervju som säljare. Därefter date med Joel, Joel Jolle Andreasson, min & Louise tredje halva under gymnasietiden.
& på kvällen blir det fika och intervju i stan med MQ Kistas butikschef.
Tjänsten där är som ställföreträdande chef..

Wish me good luck!

En ledig dag?

Tvätta, städa, maila lägenheter, maila jobb, ringa jobb, städa, sortera tvätt, bädda rent, handla mat, laga mat.

1 år

Göteborgare 1 år & en dag idag.

Glad men upptagen tjej

Världens finaste arbetskamrater har jag. Mysig middag på manana med massa god tapas och vin.

Dagarna har bjudit på jobb, pannkaksdejt med mary, filmkvällar by myself, planerande inför sthlm, massa telefonsamtal, förväntningar, jobbsökande, lägenhetssökande, fått samtal från mq brommas chef, fått lägenheter men tackat nej (pga för litet eller för dyrt), fika, shopping, fika, shopping igen och massa sömn.

Ge mig o Oliven en lägenhet i sthlm nu. Så blir jag överlycklig

Världens bästa tjej



Här har ni världens modigaste och bästa tjej.

& jag har turen att få vara hennes storasyter och bästa vän.

Tisdag

Finns massa saker jag borde göra. Men jag är så trött så det värker i ögonen.
Saknar mina tjejer och min familj så det gör ont.

Godnatt

Gotland

Blir förälskad gång på gång. Starkare och starkare. Hur kunde jag flytta?
Hur kunde man missa allt det man ser idag?

Jätte fin begravning för min gammelfarmor i fredags. Blåbärsplock i östergarn med mamma. Sysne och handla rökt fisk. Fisksoppa till lunch med mamma i Kattvik. Oliven hämta mig på landet. Glömma plånboken *2. Handla grejer inför kräftskiva på axfood med Nina, Oliven & Aleck. Århundrandes bästa kräftskiva hos August. Kräftskivskivehattar, kräftor, västerbottenostpaj, kladdkaka, glass, snaps, sång, kubb, lekar, rosé, solnedgång. HP5 & adrian lux.

Sängdags 07.00?

Tack älskade ni

2

Igår efter jobbet åkte jag & F till linné för att äta middag och dela på en flaska rött. Sen kom Jocke förbi, så vi hamnade på linnéterassen för ett glas rosé innan vi åkte hem.

Är helt slut ikväll. Efter 5 veckor semester och sen komma tillbaka och jobba sex dagar i rad gick men det var tufft sista timmen ikväll.. 
I morgon blir det stranden med svärföräldrarna och Fredrik. Sen in till stan, bleka tänderna, fixa naglarna och sen ut till svärföräldrarna på middag.

Ikväll måste jag packa inför helgen på ön. Fredag blir det begravning hela dagen för min gammelfarmor.
Lördag förmiddag ska spenderas i blåbärsskogen med mamma. Kvällen bjuder på kräftskiva och utgång.
Söndag går flyget tillbaka igen.

& så kommer helgen vara över på ett ögonblick. Igen.

Ni är väl med & skänker?



http://www.aftonbladet.se/nyheter/varldendirekt/afrikashorn/article13407150.ab

En, två, eller flera timlöner. Gör det bara.

Fyra

Veronica spelar ikväll. Jag vill jag vill jag vill se! Missade ju henne på liseberg, men fick se henne på wisby strand med mina snyggingar. Dock missade jag hennes 2? 3? 4? sista låtar för att jag va tvungen att gå på toa. Så jag satt kvar till sist i salongen o grät för att jag missat det sista. Då kanske ni förstår hur gärna jag vill vara på ön och gutekällaren ikväll?

Aja, acceptera & gå vidare.

Väntar just nu på mannen som kommer hem med sushi. Vad hände med matlagningen? Har inte lagat mat något i sommar typ. Skulle göra tacos igår men hade typ glömt vad man har till, då är det illa.

Alla ni som ska till Veronica ikväll - dansa & sjung för mig med!!

RSS 2.0