Grattis ÄLSKLING!!

Fyfan vad Fredrik är braaa!!! Han har tagit en intensiv kurs till körkortet och nu kom han hem från uppkörningnen och han klarade det! Gaaah jag är så glad för hans skull!! Grattis grattis GRATTIS världens bästa :)




Nu ska vi mysa framför en film sen ska vi bara ta det lugnt idag sen blir det jobb för mig ikväll på MQ
18-21 borde ni infinna er på MQ då vi har 20% på hela sortimentet även de varor som är nedsatta!

Mysig kväll

Amanda & Malin bjöd mig på tacos ikväll, tack! :)
Nu sitter jag i soffan med min rosa mysdress med ett par raggsockor på tassarna och har krupit upp i Fredriks famn framför idol, kan en onsdagskväll bli mycket bättre? Tveksamt.

I jakten på kuddar

Det blev ingen promenad. Vi åkte istället ner på stan och kollade efter kuddar till vår soffa på bland annat hemtex och åhléns men hittade inga vi gillade.. Kollade även på lite kläder och Fredrik hittade ett par converse medans jag köpte body butter från body store och ett fint läppglans som luktar passionsfrukt.

Vi var även på jakt efter ett fodral till min nya mobil ( är lite rädd att den ska bli repig när hela mobilen bara är en enda stor skärm) men vi hittade ingen..

Kuddar hittade vi däremot och tro det eller ej men från rusta! De är fina faktiskt även fast vi är lite skeptiska till att de är sköna.. Vi köpte tre stycken iaf.

Vi hann även med en fika på ringduvan med pappa & Malin, det var mysigt. Tack för fikat pappa!

Nu ska jag bege mig bort till min syster en stund sen blir det mys framför idol med Fredrik innan han (tyvärr) ska se fotboll..

Nyklippt

Idag gick jag upp 7.00, jag skulle nämligen vara vid frissan klockan 8 så nu är jag färdigklippt och har äntligen blivit av med allt mitt slitna hår! Det känns huur skönt som helst! Jag har alltid varit tjejen som absolut inte vill klippa av så mycket utan vill bara ta av så liiiiite som möjligt (som så många andra tjejer), men idag såg jag hur slitet det var.. Men även om Kia tog av en bit så syns det knappt något på längden.
Jag ska dit igen om ca 6-8 veckor igen och då funderar jag på att göra en ordentlig förändring! Frågan är bara hur.. Jag får inte lov att färga håret brunt av Fredrik sen så är jag inte så sugen på det längre heller eftersom alla gör det nu. Men en lite annorlunda frisyr hade ju varit något! Om ni har någon idé på hur jag ska göra nästa gång så får ni gäran meddela det, och Louise jag vägrar page!

Min älskling har vaknat till liv nu och idag ska vi gå ut och gå en sväng i det fina höstvädret!

Han är bäst!!

Min älskling klarade uppskrivningen idag!! Jag körde honom dit men när vi nästan var framme 08.50 kom han på att han glömt legitimationen hemma.. Han skulle vara där 09.00 så han kom lite sent men klarde provet!!


Den 14e okt flyger jag och A-K upp till fastlandet på en kurs med jobbet, det ska bli roligt och intressant! Jag tänkte sen stanna kvar i sthlm och så kommer min älskling upp där på kvällen så sover vi hos min moster och kusinerna och den 15e planerar vi att åka till antingen Frankrike eller Grekland! Bara han & jag :)

Klintemarkand

Igår när jag kom hem till Louise stod mina fem tjejer i hallen och sjöng "ja må hon leva....." åh, mina tjejer är så himla bra! BÄST är vad dom är! Det bjöds även på kladdkaka och glass och så öppnade jag mina paket och då fick jag en plattång och två nagellack! Tusen tack tjejer!

Idag fick jag med mig Fredrik till klintemarknad, men det var en trött pojkvän jag hade med mig, men det var mysigt iaf! Åt bakad potatis så nu går jag omkring på jobbet och stinker vitlök.. jag försöker hålla mig undan från folket nu iaf, haha! Träffade även mormor och var uppe hos gammelfarmor Marianna ett tag med :)

Ikväll blir det utgång och för en gångs skull så ser jag verkligen fram emot det! Ska bara hem och sova någon timme nu när jag slutar. Sen ska jag va med Malin mellan ungefär 18-21 sen sticker jag bort till tjejerna!

Lycka till på matchen i morgon Lousie!

Back to work.

FREDAG :)

Igårkväll betällde jag och Fredrik mat från joda som vi tog med oss hem och åt framför idol, mys :) en bra avslutning på årsdagen.

Idag har det blivit jobb och nu sitter jag på jobbet och vill att klockan ska bli 19.00 så att jag kan åka hem till Louise för alla mina tjejer är där och jag anar att jag ska firas lite ^^

Är lite sugen på att gå ut ikväll faktiskt! Men nu är det ju bestämt att vi ska ut i morgonkväll så..

Ha en härlig fredgaskväll för det lär jag ha med mina tjejer!


Underbar födelsedag

Familjen kom in halv sju i morse och sjöng för mig:) Fick en massa fina grejer! Kokbok, skinnhandskar, strumpbyxor (tjocka & tunna), presentkort på MQ( som jag köpte en fin kofta från stockholm och en svart klänning från Zoul), parfym, smink, hårsnuddar och andra bra o ha grejer och sen fick jag en ny mobil, en samsung touch s5230. Jag är hur glad som helst! Jag hade inte förväntat mig något större med tanke på att jag förträngt min födelsedag så länge.. Tack så jätte mycket världens bästa familj!!!

Av släkten fick jag massa pengar, kosta bodaglas, kosta boda skål, hårfön (en jätte bra!), ugnsformar mm :)

Mormor hade dessutom satt in en bild i tidningen, ni lär inte ha missat den för den var STOR, haha :)

Jag, Fredrik och mamma åkte in till stan vid 10 i morse för mamma hade köpt en ny vit soffa som vi skulle ha uppe i hallen hemma i källunge så jag och Fredrik var bärhjälp. Efter att vi hämtat soffan lämnade vi Fredrik vid bilskolan och jag & mamma begav oss till skarphäll för att kolla på lampor sen åt vi.

När jag kom hem satt jag mig i soffan för att kolla facebook och JÖSSES vad många grattisinlägg jag fått! Jag blev jätte glad! Jag har svarat på alla trots att det tog tid men det var det värt :) TUSEN TACK ALLA! Jag har blivit rörd ett antal ggr idag för alla grattis jag fått..

När jag börjat svara på alla inlägg på facebook så knackar det på dörren och då är det min älskling som står utanför dörren med tio röda rosor i handen och ett litet paket! I rosorna var det ett kort som det stod JAG ÄLSKAR DIG på och i stod det,

"Grattis världens bästa älskling! Jag bjuder dig på en resa inom en snar framtid :) Puss din Fredrik"


Sen fick jag ett smycke till mitt Tomas Sabo halsband, han är GULD. Men det var lite mycket grejer tycker jag.. Jag hade blivit glad för enbart rosorna :) Men TACK så mycket min älskling!

Tack för alla sms, alla facebookinlägg, alla samtal och all sång jag fått idag :) Ni är för underbara allihop! Tack igen!



Jag är förmodligen världens lyckligaste 20-åring!


Min sista dag som tonåring

Haha rubriken låter rätt deprimerande men så är det inte :)
Idag är det min 6e jobbardag i rad och det kändes i ögonen när klockan ringde i morse. Men när man väl kom upp så gick det bra!
Imorgon fyller jag som sagt 20 år och det ska firas ikväll med familj, släkt och min älskling, så direkt när jag slutar idag ska jag åka och hämta Fredrik och Malin för att sedan åka hem till landet och då ska jag firas och vi ska äta god mat (kyklingsallad med mangosås, och blue cheese) som jag valt. & sen blir det såklart efterrätt (URGOD glass) och den gjorde jag i söndags när jag var hemma.

Jag har ändrat mig lite angående min födesledag, det ska bli rätt skoj iaf :)

Nej nu ska jag testa lite nya kläder som vi fick in på jobbet idag sen blir det jobb de sista timmarna igen innan jag beger mig hem till landet.



När jag fyllde 18 firade jag min årsdag på hamnplan 5


Idol

Jag och Fredrik sitter hemma i vår soffa och myser framför idol. Vi har även inhandlat Ben&jerrys (brownie såklart) och en påse lösgodis från hemmakväll. En riktigt myskväll alltså :)
Fredrik har dock stuckat foten på träningen så han kan knappt gå :(

Nej nu ska jag se de sista minuterna av idol och kura in mig i Fredriks famn. Hoppas att ni också har en mysig tisdagskväll!


MQ

Jag gillar verkligen mitt jobb! Det är inte så många som blir sugna att gå till jobbet när alarmet går på på morgonen. Personalen är hur bra som helst verkligen!

Nu när jag gick ner till coop för att handla lunch träffade jag min Nina :) Fick höra lite skvaller och så berättade hon om helgen (jag ångrar lite att jag inte gick ut..)
Nina fick hjälpa mig att välja vad jag skulle ha till lunch och det blev avokado och minikeso, urgott! Ja så nu är jag mätt och belåten och ska njuta av de sista minuterna på rasten innan det blir jobb igen.


Syskonkärlek











Mina syskon är otrolig vackra, inte bara på utsidan.


:)

Har precis lunchat med Fredrik! Det kändes som om det var jätte länge sen vi sågs även fast det bara var i förrgår.. Ikväll har vi pratat om att gå på bio och se flickan som lekte med elden men båda är trötta så vi ska till maxi när jag slutar sen ska vi laga en god middag :)

Fick precis sms från Lousie där det stod,

"Åh vad ni är söta! jag såg två stycken stå och kramas, och det såg så fint ut, sen fick jag se att det var ju linda! :) "

Man kan inte vara annat än lycklig med honom.


Nu blir det jobb igen!

Kenza

Jag har en del bloggar jag kollar varje dag en av bloggarna jag läser är Kenzas. Jag tycker verkligen om henne, hon verkar vara en så himla härlig tjej! Och sen ser hon helt gale bra ut också! I ett av hennes senaste inlägg skrev hon om "feel good" sms som man sparat som man fått och läser när man känner sig nere eller är lite ledsen.

Jag har ALLTID sparat fina sms i "sparade meddelanden" men eftersom jag har en old phone nu så kan jag inte göra så men igår fick jag ett fint av min älskling som löd,

"Jag älskar dig mest i hela världen. Är på väg hem till dig nu och kommer krypa upp bakom dig i sängen. Det finns inget bättre!"

Han är för söt :)

Nu bär det av till Källunge

Vilket väder det har varit idag! Hur varmt som helst tydligen, men jag har ju jobbat så jag har inte märkt så mycket av det förutom att det varit oerhört lite folk..
Nu ska det bli skönt att komma hem till landet, hela familjen ska sova hemma inatt och Fredrik får därför sova ensam inatt och jag också..

Hopppas att ni haft en härlig söndag!


Det blev en hemmakväll istället för utgång.

Det blev ingen utgång. Jag & Malin hade myskväll hemma hos mig istället :) Nu cyklade hon precis hem och jag ska gå och lägga mig. God natt på er!



Trötta människa..

Nina var precis här för att hämta hennes vin och ville få med mig bort till förfesten dom ska på ikväll.

N- Vi hörs sen när jag hämtat Olivia så får vi se om jag ska hämta dig om du är klar eller inte
L- Mm.. är förmodligen inte klar då.. JAG ÄR SÅ JÄKLA TRÖTT! Jag får väl göra ett x anal koppar kaffe för att bli pigg!
N- Jo, men du har ju vin?
L- Jag blir bara trött av vin..
N- Du har ju sprit också!
L- HAHA! Så jag ska dricka sprit för att bli pigg?
N- Gör en kaffehalva?

Njaaaaa, kaffehalva lät sådär va.

Ett powernap nu kanske?


Lördaglördag :)

Idag har jag klätt av en massa skyltdockor i butiken och agerat vaktmästare och ekektriker det ni! Dagen har därför gått fort och jag hann träffa min älskling när jag kom hem en snabbis innan han stack iväg på jobbet.

När jag kom hem var jag hungrig men det som fanns i frysen och i kylskåpet såg inte så lockande ut så ja jag får väl äta när jag kommer hem från IBKs match..

Nej nu får jag byta om sen ska jag till s-värn!

Frågan är om det blir utgång ikväll med tjejerna? Jag är ju rätt trött men visst vore det kul att gå ut :)


åh vilken mysig fredagskväll

Har lagt undan lite kläder, skor på stan idag ifall någon skulle vilja köpa lite presenter till mig. Sen har jag kommit på att mobilen jag önskar mig ska vara svart (om jag får en) och inte vit eller rosa. 
Äh skitårsdag.. Bra 6 dagar kvar nu och jag har inte ändrat mig ett dugg, för jag ser fortfarande inte fram emot min födelsedag, är det en släng av någon sorts ålderkris jag har? 

Nu är jag iaf världens lataste för jag har verkligen inte ork till att laga mat! Och ingen lust har jag heller! Tycker allt som har med matlagning åt mig själv är fruktansvärt tråkigt, vilket inte är bra! Så jag lyxade till fredagen med lätt turkisk yoghurt med lite musli, bra L riktigt bra middag..

Ja ikväll ska jag hm.. fortsätta se idol sen hoppas på att det är någon bra film på tv. Bästa fredagskvällen på länge och jag är inte ett duuuuugg ironisk.

Vilket glatt inlägg det här blev :P Missförstå mig inte, jag älskar livet :)

Ps, en lugn fredag har ingen dött av. Jag ska njuta av den och så blir det läggdags tidigt.


Sushi

Har haft ett mysigt och bra morgonmöte idag på jobbet. Efter mötet gick jag en sväng på stan innan jag skulle börja igen. Har precis ätit sushi till lunch och det var jätte gott! Alla som känner mig vet att fisk är det värsta jag vet men efter att Fredrik bjöd mig på avsmakningsmeny på innegården så kan man inte göra annat än att tycka om deras sushi! Ni måste pröva den! Även ni som inte gillar fisk :)

Ikväll blir det förmodligen en lugn kväll och i morgon ska jag tillbringa dagen på södervärn för att se innebandy.

UPPDATERING - jag var visst inte ledig i morgon som jag trodde så jag hinner inte se endre utan bara ibk i morgon..


20

Om en vecka fyller jag 20 år. 20 liksom?! Ja så det här är min sista vecka som tonåring.. Låt den här veckan gå låååååååångsamt..

Klagmaja

Jag har legat orörlig i sängen hela natten så det har inte blivit mycket sömn inte.. Träningsvärken är fruktansvärd.. Vältränad var jag ju inte direkt så jag hade ju väntat mig träningsvärk men eftersom jag inte hade så ont igår trodde jag att jag skulle slippa det idag också men icke!
Har vaknat varenda gång jag skulle vända på mig inatt och inte kunde jag gå upp heller med tanke på smärtan, usch!

Eftersom jag legat orörlig så tog det ett bra tag innan jag kom upp ur sängen (med andra ord tills nu) så nu är jag hungrig! Jag sugen på nybakade scones och en kopp te med vaniljsmak men eftersom vi inte har ingredienser till scones så får jag nöja mig med en kopp te och helt enkelt äta något annat till frukost.


xoxo

Gossip girl har kört igång igen och jag är så glad!


Jag överlevde

Jag överlevde träningen trots att jag trodde att jag skulle dö ungefär fem gånger. Jag trodde att det var rätt oseriöst, men nej då ska vi värma upp genom att springa några kilometer (jag har knappt sprungit en km på över ett år) och så var det två killar till tränare. Efter uppvärmningen mådde jag skit illa verkligen, usch. Mnej ga stannade inte en enda gång och det är jag riktigt stolt över!
Träningen var ur skoj som helst!´Det blev 2-mål också och där tog mina krafter slut, jag orkade knappt springa alltså.. BRA TJEJ DÄR! Menmen, jag var iaf inte så dålig som jag trodde att jag skulle vara och det var ju bra!

Träningsvärkan som jag har idag är inte heller så farlig, eller jag har inte vågat röra på mig allt för mycket än. Vi får väl se när jag ska gå ner från trapporna och cykla..

Fredrik sitter här bredvid mig och pluggar till körkortet, tack och lov för att jag är klar med det! Har snart haft körkort i två år nu.

nej en dusch kanske man ska ta så att man bli lite pigg sen är det tvättid!

Gokart med tjejerna

  



Efter att vi kört ett x antal varv på banan begav vi oss mot stan och tog en lunch på ringduvan, mysigt! Sen blev det en stund på stan innan jag fick skjuts hem.

Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart i 9 då jag ska bege mig bort till säve för att träna. Ojoj, undrar hur det kommer gå..


En härlig dag med mina fin fina tjejer

Igår blev det bowling med min älskling, Amanda och Martin, jag var inte så het i början men jag fick ju ligga lite lågt med tanke på att jag vann i bowling förra gången över Fredrik ;)
Efter bowlingen tände vi lite ljus här hemma och såg en film, mysigt. Sen skulle han såklart se tennisen som sändes live och var slut som först kvart över 3 inatt så F är inte så pigg idag. Tro inte att jag satt uppe och såg, jag somnade redan i soffan vid tolv tiden. Nu är han på körlektioner, han har nämligen tagit en intensivkurs så han är färdig snart !

Nej nu måste jag klä på mig! Tjejerna kommer och hämtar mig snart, vi ska n'mligen köra gokart sen blir det lunch på stan.

5 månader idag


Rida

För er som undrar hur min söndag ser ut så ska jag hem till Fanny och rida.


Löööördag!

Ännu en arbetsdag avklarad! Har nu fem dagars ledighet framför mig, skönt ska det bli, men jag vill ju jobba! Jag vill ha pengar och jag gör ändå inte så mycket klokt på dagarna när jag är ledig..

Men nu är det som sagt lördag och jag ser fram emot kvällen! Jag ska bort till södervärn för att se ibks träningsmatch med Louise men vi kommer inte se hela för klockan 19 ska alla tjejer träffas på maxi för att köpa hem alla grejer. Det ska som sagt bli tacos så det blir rätt simpelt och efter maten är det drinkar som gäller.

Vi hade en drinkkväll i januari bara några dagar innan vi åkte ut på vår resa i asien så alla gjorde sin egen drink. Det ska bli mysigt att ha en sån kväll igen! & för en gångs skull kan ju alla :)

På tisdag är det träning som gäller. Träning!!! Jag ska INTE banga. Innebandy i säve med flyers, Alex var inne på jobbet idag och hon skulle prata med deras tränare så ska jag börja på tisdag. Jag är taggad som bara den men samtidigt så vill jag inte heller.. Det är ju ändå ett år (OBESVERVERA ETT ÅR) sedan jag tränade, så jag kommer vara fruktansvärt dålig. Min kondition är verkligen inte på topp och min innebandykänsla är absolut inte densamma som den var för ett år sen.. Hur det går på träningen återstår att se. Men jag ska inte gå in med inställningen jag har nu, "att jag kommer vara sämst" osvosv för då lär det ju bra gå åt skogen.
När jag kommer dit ska jag ge mig fan på att inte ge mig. Jag är en kämpe och vill inte vara den som är svag så nu jäklar!

Ja nu har jag ju skrivit på bloggen dessutom att jag ska träna på tisdag så det är ett MÅSTE nu. Jag saknar ju faktiskt innebandyn också.

Nu ska jag plocka iordning lite här så att det ser någorlunda klokt ut här tills tjejerna kommer! Det kommer på en toppen kväll, det känner jag på mig enda ut i fingertopparna!

Ha en underbar lördag!


Såhär såg vår förra drinkkväll ut :)


Ge mig lördag

Igår när jag satt bänkad framför idol ringde det på dörren och då var det Nina som kom och hälsade på :) Vi pratade om vad jag ska göra när jag fyller 20, det kommer att bli en fest, men frågan är hur många ska man bjuda? Vilka ska man bjuda? Vad ska jag bjuda på? osvosv.. Vi kom iaf fram till att ha en tacco & drink kväll hemma hos mig på lördag! & för en gångs skulle kunde alla, Louise, Ella, Emelie och Nina. Det ska bli jätte trevligt! Vi får se om vi går ut efter det.

Ikväll ska jag och Fredrik äta god middag och bara ta det lugnt.

Nej nu får jag gå ut och jobba igen.

En liten nyhet i garderoben

Har jobbat hela dagen idag 9-18.15 så nu är jag rätt trött kan jag lova. På lunchen hann jag iaf med att köpa en klänning som kom in på Vila idag (eller igår?) skit snygg iaf. Klänningen är inte riktigt jag, för jag är mer den lilla rosa tjejen som är så puttig nuttig (inte riktigt men typ) men jag känner för att ändra det lite.

Klänningen hittar ni här--> Topstar short dress

Ikväll sitter jag ensam framför Idol för min älskling jobbar. Vi är värsta kärlekskrankarna och behöver varandras kramar och kärlek hela tiden, jag klagar absoluuut inte :)
Tänk att när man gör en underbar resa med sin bästa vänner och så träffar man sin själsfrände också, inte illa :)

Jag älskar dig!








Önska går ju

Jag har ingen aning om vad jag ska önska mig när jag fyller år (precis som ida) men skickade nyss iväg ett sms till pappa som löd,

"Jag önskar mig en ferrari, en villa på rivieran, och ett bankkonto men lagom mycket pengar. Det fixar du va? Tack! Haha"

Till svar fick jag

"No problem"

Jag tackaar

 

Minigolf kan vara den sämsta sporten i hela världen!!!

Ja minigolfen gick ju skit. GAAH! Jag blir galen när det går dåligt för mig! Ibörjan gick det bra och jag fick faktiskt två hole in one eller spik som Fredrik rättar mig att det heter.. Det var skit tråkigt att spela mot Fredrik också för han fick ju typ ett eller två slag hela tiden.. Matchen slöt 48-72 men vi var vänner när matchen slöt iaf. Eller jag försökte iaf, haha.
Minigolf är inget för mig helt enkelt..

Här har ni den snygge vinnaren


Sur tjej


Efter minigolfmatchen åkte vi till konsum i slite för att handla lite mat till kvällen och det fick bli kyklingsallad. När vi kom hem igen så körde vi fyrhjulingen ett tag och jädrar vilken drag det är i den! Livsfarligt ju, men kul!
Efter ett tag blev vi hungriga så då lagade vi kyklingsallad som blev grymt god och så hade vi vitlöksbröd och grovt bröd till och så såg vi på idol.



När Idol var slut så tappade vi upp ett bad och badade ett tag och det var jätte mysigt, bubbelbadkar kan vara bland det avslappnaste som finns. Efter badet så bakade vi kladdkaka och så såg vi på Jersey girl som är en jätte fin film och sorlig för jag låg och grät i Fredriks famn ett tag..



En jätte härlig dag hade vi! idag har vi bara legat ute på studsmattan i det underbara sommarvädret.

Nu är vi "hemma" i stan igen och Fredrik åkte precis iväg till jobbet och jag ska nu äta lite hösthallon som jag fick med mig in till stan av mamma, tack :)


Källunge

Det är så himla skönt att vara hemma på landet! Vaknade idag av en massa pussar av Fredrik för han ville att vi skulle se färdigt filmen som vi påbörjade igår, American gangster, grym film! Efter filmen så planerade vi vad vi skulle göra göra och kom överens om att sova här i natt också så att vi kan bada ikväll och åka på minigolf i slite nu.

Minigolfen är på blodigt allvar. Den som förlorar ska ta disken ikväll. Jag är sämst förlorare och Fredrik hetsar mig till tusen. Jag ska bara vnna, det finns inget annat haha.

Min pappa har ju gått med gips nu ett par veckor och skulle ta av det idag men det ser inte alls bra ut.. Jag tycker verkligen synd om honom.. Hoppas att det blir bra snart !

Nu ska jag föna håret sen åker vi till slite där matchen är. Ciao!


Måndag

Har varit på stan idag med Malin & Amanda och nu är jag och Fredrik hemma i källunge. I morgon blir det minigolf och bad i vårt bubbelbadkar:)  Nu ska vi sova!


Partylördag

Det var en rolig kväll ute igår! Emelie skulle ha match idag så hon kunde inte följa med ut igår men hon var med en stund på förfesten :) Efter att vi varit hemma hos mig fram till tolvslaget tog vi en taxi ner till innegården och där blev det var sin drink innan vi gick vidare in till gute.
Gutekällaren var inte alls enligt mina förväntningar.. Det var mycket folk och jag hade självklart jätte skoj men så som de lagt upp det tyckte jag inte var bra tyvärr.. Utgång från stora torget när taxibilar kör där hela tiden, och när man väl kom in så var kassan helt fel och sen kändes gute så litet när det bara var dansgolvet nere och direkt där uppe. Men som sagt vi hade skoj :)


på innegården

Ikväll har vi (jag, Malin, Marcus) varit hemma i källunge och fått jätte god middag (TACK MAMMA!) äppelpaj fick vi på det också, gott :) Men vi kunde inte stanna så länge för vi skulle hämta mormor och morfar vid flygplatsen för de har varit uppe i sthlm en sväng nu i helgen för att hälsa på Anna, Macke, Nova & Lilly.


Nu har jag tre dagars ledighet framför mig och det är välbehövligt efter en 6 dagars arbetsvecka. Så imorgon ska jag på stan en snabbis med Malin sen ska jag hem till Källunge. Tänkte faktiskt sova i källunge för det var så pass länge sen nu.

 

Lördagens utgångsklädsel var kjol från h&m,
topp från bikbok och höga klackar



Min syster är undebar (visst vi går inte alltid ihop och har inte altid samma åsikter men hon är bäst).



Nu kanske det är dags att sova. God natt på er!


Party all the time


ZLAAAAAAAAAAAAAAAAAATAAAN

ZLATAN ÄR KUNG!! FYFAN VA HAN ÄR BRAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!




Nu börjar festen gott folk!! Vilken match! Vilken lördag! Vilken härlig utgång det ska bli!
Nu kööör vi tjejer!



Bilden är från juldagen


vilka grannar man har..

En barnfamilj sitter utanför deras lägenhet dag och kvälll/natt och röker, mer har jag inte sett att dom gör, medans grannarna i min trappuppång vägrar hälsa på en och nu springer en tok omkring med ett par rosa trosor på huvudet. Partylördag? hmm...

Ja som sagt vilka grannar man har!


Helg helg HELG det gillar vi!

Idag var det en massa folk på jobbet, kul! Har därför haft fullt upp och dagen har gått fort. Ikväll skulle egentligen jag och Ella ses men jag blev kvar en h extra på jobbet med Fanny så Ella och jag bestämde för att ses en annan kväll.

Imorgon blir det jobb sen ska tjejerna hit på förfest innan det blir utgång. Det ska bli kul! Har inte varit det minsta sugen på att gå ut men efter lite vip biljetter till gute så blir det nog utgång iaf. Det blir en lugn kväll för jag ska orka jobba på söndag också. 

Ikväll har jag varit en snabbis hos Malin men jag är trött och ska sova snart har jag tänkt.. Sova klockan 21.00 en fredag?! Det är inte okej. Men hey, vädret är kasst, humöret är inte på topp, sjukt trött, vill bara sova. Ja det var mina anledningar så det är okej. TJA

  




-> Silly boy kan vara den bästa låten, yeess



 


Innebandy

Inventeringen gick fort så vi var redan klara vid halv nio. Ringde då ett samtal till min syster för att fråga om vi kunde ses men hon var då påväg hem till Annie för de skulle till ibc för att se när Marcus hade träningsmatch så jag fick följa med.


Efter en cykeltur i motvind och regn kom jag fram till ibc och var dyngsur men jag var glad ändå. Det var kul att se lite innebandy! Efter träningen fick vi låna var sin klubba och det var verkligen härligt att leka lite. OKEJ, jag var skitkass typ men det var kul. Kanske ska satsa på flyers ändå?


Som tur var fick jag skjuts hem av Marcus för han hade cykelställ på bilen och nu blir det läggdags!


SNÄLLA GÖR SÅ ATT DET SLUTAR REGNA! Vill inte vara blöt när jag kommer fram till jobbet i morgon..


Min.

Ingen har det lika bra som vi =)

 


11 timmars sömn

Idag när jag vaknade vid 11 så fick jag inte liv i min sambo så jag fösökte somna om och lyckades underligt nog. När jag vaknade nästa gång var klockan 1! Jag förstår inte hur jag kunde sova så länge.. Jag gick då upp och diskade upp disken från igår sen vaknade min älskling och sa att han sovit jätte dåligt för jag har drömt jätte mycket i natt och det påverkar honom också då jag skriker "SLUTA JAG FÅR PANIK!" och massa annat på nätterna så även om jag sov 11 h i natt så är jag ändå inte helt utvilad och inte Fredrik heller..


Nu har jag lagt i två maskiner tvätt och min älskling har gått till jobbet.
Ska städa upp lite här och fixa tvätten sen börjar jag jobbet vid 18-22 pga inventering.


Ha en trevlig kväll!


Myskväll med tjejerna

Överrasknignen hos Malin gick sådär för hon och Malin var med Adam men Nina ringde så hon kom till Malin sen åkte hon hem till mig medans jag tog cykeln hem till mig. När vi väl kom hem till mig så åkte vi till maxi för att handla Ben & Jerrys.
När vi kom hem till mig igen så tände vi lite ljus (som jag fick av mamma idag när hon och jag lunchade) och sen så kom Emelie också. Så vi har haft en riktig myskväll.

Nu har dock tjejerna åkt till Jonte för att se film och min älskling kom hem till mig nu så vi ska se film och bara ta det lugnt.


Samboliv

När jag kom hem från jobbet idag hade min älskling gjort middag till oss, kykling med ris till honom och kykling med bulgur till mig eftersom jag är lite kräsen och inte tycker om ris.
Efter maten satt vi och såg på Debatt på teven. Ofta att jag ser på debatt? Visst jag tyckte att det var intressant att höra debatten om vaccinet mot svininfluensan och satt faktiskt en bra stund och var insatt i programmet innan jag blev rastlös och klängde på F, som ett barn.. Ja det märks vem som är äldst i vårt förhållande iaf, jag hade nog hellre sett Simpsons. Jisses vilken mogen tjej på SNART 20 år. Jag vägrar bli äldre!


Jag skulle lika gärna kunna börja 7:an igen då man var liten oförståndig och inte visste så mycket om vuxenlivet. Men jag har faktiskt kommit på att jag har ju ännu hela livet framför mig! Resor, studier, vänner, familj, giftemål, pension m.m m.m så jag har en hel del att se fram emot! Eller nja kanske inte det sistnämnda dock.

Nu ska jag cykla och överraska min syster för min sambo åkte precis iväg på träning och jag vill inte sitta hemma själv.



Bilden är från 2003 ? i 7:an iaf.


Myskväll med syster

Min älskling kom hem och gav mig hundraprocentig uppmärksamhet i en halvtimme innan han var tvungen att åka till jobbet :( Jag kan ju säga att jag behövde mer kärlek än en halvtimme..

Men som tur var så kom min räddare i nöden syster! Så vi var på Visborg och handla mat och lite gottigheter till kvällens 2 1/2 men. En mysig systrarna Ohlsson kväll hemma hos mig :)


=)

NU landar min älskling med flyget på visbys flygplats! Äntligen så kommer han hem till mig :) Han har fixat en lägenhet i gbg på 45 kvadrat men han ska fixa någon som bor där sålänge tills vi flyttar dit. Tänk att bo i göteborg, det vore ju härligt !


Snart kommer han hem till mig :)


RSS 2.0