Sthlm

Underbar helg. Idag firar vi pappa som fyller 45 och mig & mamma som heter Maria med en middag på gotlandsbåten. Det ni.

Sthlm ikväll och mys med kusinerna, så flyger vi till Polen i morgon.

På återseende!

Hej Gotland

Säve flygplats i Götet kan ha den sämsta personalen. Okunniga och otrevliga. Men jag kom med iaf!
Dagen igår spenderades heeela dagen på stan. Fika med mamma o Malin på duvan. Lite shopping, systembolaget och maxi såklart. På kvällen kom Lovan hit och va med mig.

Åh det ska bli så kul ikväll!!


Check

Packat - yes
Hittat körkortet - yes. I andra jackfickan.
Trött - yes

Då återstår det o se om jag kommer med flyget i morgon då. 04.45 är klockan ställd på. Kill me.

Oh no

Måste hämta resväskan på vinden så jag kan börja packa, men jag vågar inte gå upp dit. Hoppas F kommer hem från hans match snart så han kan hämta den.

Så vad ska packas med för en dryg vecka på ön och sen ett par dagar i Polen? Ingen aning, men vet redan nu att resväskan kommer bli överfull. Varför ska man alltid packa med för mycket för?
Jag känner mig sjukt oplanerad som inte ens börjat packa, eller ens tänkt ut om det är ngt speciellt som behövs packas med. Äh det löser sig.

Men vart är mitt körtkort?!
Kollade i plånboken nu och det är borta! Hur kan jag inte ha märkt det här? Senast jag använde körkortet var i lördags, kan jag ha tappat det på dansgolvet? Eller på avenyn? Eller på spårvagnen? Nej troligen på dansgolvet. Snälla snälla snälla säg att jag hittar det i min väska eller någon annanstans!!

Jahopp. Har jag ingen legitimation kommer jag inte hem. För passet är på ön. Är för trött för att få panik just nu.
Jag ska leta överallt med en endaste gång. God, tankspridda slarviga människa. Skärp dig!

Tack Mark Zuckerberg & co

Har pratat med två av mina fina pinglor till vänner på ön och planerat lördagen. Vilken restaurang? Donners? Munken? Donners? Munken? Lutar nu mer mot Munken pga mer utbud.

Kom även fram till att vi är sjukt trötta på alla onödiga statusuppdateringar. "Första stegen idag!!" "Dricker kaffe" "Ner på stan" "Gym!" "Äter mat" Sova kanske?" Ja ni fattar.
Men det som slår allt är den där jäkla "Skriv ett nr i min mail så skriver jag något om just dig och ditt nr i min status!"

& kort därefter kommer ett gäng med liknande text som den under.

"222 Saknar dig massor. Vi gör inte mycket tillsammans. Lever väldigt olika liv. Men du betyder massor. <3"

Den som skriver så igen och uppdaterar senare med 50(+) olika statusuppdeteringar kan räkna med att bli borttagen som vän på min facebook.

& när vi ändå pratar om facebook. Hur beroende är vi inte? "Ska bara kolla fb först" Kollar fb under tiden man äter och nu även i mobilen. Innan jobb, innan skola, efter allt! Hur många ggr per dag?

Blir vän med den o den på facebook som man inte tidigare inte pratat med. Blir vän men sen hälsar man inte när man ses på stan?

Man "lever inte" om man inte uppdaterar statusen, lägger upp bilder eller skriver i någons logg tillräckligt ofta. Wtf?

Folk skiljer sig tom pga fb för man hittar sin ungdomskärlek eller träffar nya med hjälp av, tadaaa - FACEBOOK.

Men utan facebook, hur hade jag då haft koll på alla mina kompisar man inte pratar med i tele dagligen? Hur hade jag haft koll på alla 600 födelsedagar? Man får ta del av alla vänners härliga och icke härliga bilder. Hur skulle man orka skicka ut sitt nya mobilnr till alla om det inte var för fb så man kunde skapa en ny grupp? Precis.

Thx a lot Mark för din genialiska idé. Synd att du hann före bara..

Waaiiii

Jag blir så aaaaaaaaaarg! Jag kommer kanske inte med 08.20 flyget på fredag. Kul.
Ses väl. Kanske. Vem vet.

Tackar jag tackar

Hahaha läste precis att det inte var semeldagen igår. Tack för upplysningen! Den 8e mars, också dagen då jag åker tillbaka till göteborg ska jag unna mig en mega semla.

1 och 1/2 arbetsdag kvar. Ikväll ska det börja packas!

:)


Fettisdagen utan en enda semla

Världens sämsta kväll. Är så trött på fotbollen. Tuuur att jag har sagt blankt nej till att skaffa sådana där fotbollkanaler som visar fotboll 24/7. Visst försöker han ändå att övertala mig men nej nej absolut inte, det kommer aldrig hända. Dock tycker jag att all fotboll borde skäras ner från dom vanliga kanalerna. Dom visar ju någon fotbollmatch jämt!

Kom på att det är fettisdagen idag!!! Har jag fått någon semla?!?! Nej. Har jag ätit någon semla i år?! Nej. Fick jag någon semla förra året?!? SVAR NEJ. Bitter är bara förnamnet till vad jag är just nu.

Varför har ingen upplyst mig om att det är semeldagen idag för? Gillar jag semlor? Nja, ingen favorit. Men jag VILL ha en iaf.

Bara för att det är fettisdagen.


Fuck fotboll

Såg fram emot en lugn tvkväll i soffan. Men icke. Det är fotboll. Fredrik är svintrött på mig för jag sökte hans uppmärksamhet till max men han blev bara irriterad. "Nu önskar jag att du inte var hemma så jag kunde få se min fotboll i fred". Sjukt trevlig kille jag har, visst?

Inte nog med att han ser på fotboll på tv, utan även på hans dator så hela internetet laggar så jag får dåre när min dator hänger sig.

Tja det var min myskväll. Ni då?

Pigg

På rasten blandar jag kaffe och redbull. Men redbullen påminner mig om lördagskvällens drinkar så jag får rysningar. Men hell yeah vad pigg jag blev nu!


Berocca booost

Min natt har varit hemsk. Har drömt så mycket skit så jag ville nästan bara dö i morse när jag vaknade helt kallsvettig. Jag drömde bla att min lillebror var svinjobbig så jag slog honom, hårt, och igen, och igen. Fyfan, vilket klump i magen jag hade när jag vaknade. & inte nog med det så hade jag en bebis. En bebis som precis lärt sig gå och sprang bort så fort hon kunde. Jag måste sluta läsa Katrins z blogg om jag ska drömma såhär mkt om bebisar.

Men inte nog med en jobbig natt så vaknar jag av att nya grannen ber intill. Högt, och han sjunger typ. Jag blev först rädd. Respektar hans religion till fullo men snälla, om man bor i lägnheter såhär så kanske inte en bön klockan halv 9 på morgonen är den bästa idén?

Pga denna underliga start på dagen så unnar jag mig nu en kopp o´boy. Obooy vad gott det var. Haha sjukt fyndig. Nu blir det jobb!


Spring

Idag har jag inte gjort ett skit. Jag känner att jag stängt in mig i en låda. Efter att jag blickat ut över golvet och skådade misären av kläder som låg överallt tog jag ialla fall tag i mitt liv och städade. Sen då?
Tja inte har jag gymme, fike, ellar myse iaf. Däremot softat till max och fått värsta partymoodet. Taggar redan inför lördag med tjejerna. Har fixat en spotify-lista med massa gosaker och dansat över golven här hemma med dammsugaren i högsta hugg. Åååååååh vad taggad jag är nu för o komma hem! 3 arbetsdagar kvar sen så!

Men kan ju tala om för er att jag fick mina första kärlekskänslor för göteborg i går. Precis efter stängningen så blickade jag ut över kungsportsplatsen som kändes finare än någonsin. Solen sken och våren låg verkligen i luften. Herregud vad Göteborg är vackert, fint, underbart - Den känslan fick jag. & här bor jag. Lycko mig.

Men som sagt så är jag lite övertaggad för att jag snart kommer hem och har semester i 14 dagar. Mums.

Hörde dock att det är isande kallt och snö så det är väl bara o packa med raggsockarna och myskläderna?

Allting var så enkelt då

Lördagen började i fina Hannas lägenhet. Hanna arbetar på HK som skyltansvarig och även i vår butik på kungsgatan. Hon hade fixat allt snacks man kan komma på och gjort så fint.
Drinkar, vin, dans och många skratt senare tog vi taxi ner på avenyn och fortsatte kvällen på Lounge.

Mötte därefter upp Erika utanför för att gå vidare till Park lane.

Helt plötsligt var klockan 4 och jag hade då en del missade samtal från mannen som skulle köra mig hem. Haha stackarn. Så jag stapplade ut på avenyn och blev upphämtat av F.

Arbetsdagen gick jätte bra. Jag mådde ju inte jätte bra men det gick bra för oss iaf. Hanna räddade mig med att ta med en resorb, chilinötter, och chips.

Man kunde inte tro att jag varit ute några timmar tidigare MEN min stämpel som vägrade försvinna i duschen avslöjade mig. PARK LANE med svart fet stil.


FÖRLÅT! Men jag måste lätta mitt  hjärta lite.. När killar är ute på krogen är dom då upphetsade bara sådär? Vad ska man säga när någon står för nära då liksom? "Ursäkta man kan du stoppa undan din batong för jag känner mig hotad" ?

Helt ärligt tycker jag att det är oerhört osmakligt att vara det på krogen. Hu.


Så. Idag ska jag städe, gymme, fike, äte, myse.  Som mina arbteskamrater gillar att härma mig med.


Friday style

Min kropp blev 90 år på några minuter efter stängning. Kan inte mitt trötta jag försvinna? Känner mig lagom rolig, trevlig och social som åker hem. Hem för att spendera ytterligare en fredagskväll alone. Men det har blivit lite av min grej.

Komma hem, se in i kylskåpet som är fullt. Vill ändå inte ha något. Fantasilös är vad jag är. Orkar inte ta upp något ur frysen och laga. Käkar ett litet paket keso till kvällsmat och hänger i soffan framför let´s dance som en annan svensson.
Jag känner mig lite smått som en ungkarl. Fast kanske att jag skulle byta ut keson mot en billys pizza och bubbelvattnet mot en kall öl. Men nej vi kör min vanliga fredags-style.

Känner mig lite smått ocharmig men vad gör det när det inte finns någon i vår enkla lya att tråka ut? Precis.

I morgon är det lördag och då byter jag ut mitt ocharmiga jag mot en partyglad tjej. Jag ska dansa tills klackarna bränner!

AW

Öpnnade butiken i morse. Partymusiken är på och det känns som en ruggigt bra fredag helt enkelt! Ikväll lutar det mot en after work med Mary & Hanna. Men en rätt lugn sådan för vi alla 3 jobbar i morgon, och dessutom är det fest hos Hanna i morgonkväll och därefter utgång. 
Det ryktas om drinkkväll men nu sa Marie att det ska inköpas flera flaskor skumpa. Jag har ingen aning om vad vi firar. Förmodligen för att vi är så sjukt bra på kungsgatan.

Trevlig helg påre!


Goodbye little girl

Ikväll har vi sett antikrundan, svensk maffia, och nu debatt. Fan vad gammal jag känner mig.

& att jag dessutom får kommentaren "Oj har du gemensamt ica-konto med Fredrik? Vuxenpoäng!" av en på jobbet.

När hände detta??

Back on track

Igår var jag helt säker på att min stund var kommen. Har nog aldrig mått så dåligt. Febern steg för varje timme och tillslut var det outhärdligt. Låg nedbäddad i sängen med alla täcken, överkastet och alla filtar på det men frös ändå ihjäl.
När man har så hög feber så börjar man yra och har ont precis överallt. Ringde mamma och sa att jag tycker himla mycket om dom för jag var helt säker på att jag skulle dö, haha.

Fredrik kom hem runt elva och gav mig ipren och vatten och tog hand om mig. Fina han.

Fick såklart sjukanmäla mig idag men det var tur annars hade jag inte blivit frisk. Nu är jag nästan helt återställd och ska tillbaka till jobbet i morgon.

Så idag har jag legat i sängen heeeela dagen. Sovit till och från och så har sambon gjort allt åt mig, bäddat om mig, gett mig thé, vatten, apelsin, och lite marabou apelsinkrokant.

Ikväll kunde jag äntligen få i mig lite mat, en halv lax och lite blomkål.

Här får ni lite bilder från alla hjärtans dag!







Började nog redan bli lite sjuk redan här för jag kände mig lite hängig efter badet..

Men nu är jag back! & det känns så himla skönt!

Varför, varför, varför feber?

Knaprar alvedon som för övrigt inte hjälper alls lika bra som ipren. Ska överleva arbetsdagen och tisdag, onsdag, torsdag, fredag, lördag, söndag. Så är det bara.

Valentine's day

Älsklingen har gjort frukost åt oss. & så har han överraskat mig med att vi ska åka till hagabadet för lite gym, bad, champagne och mat.

Hoppas att ni också får en mysig alla hjärtans dag!




Mys

Nu har mamma & pappa åkt hem. Dom bodde mitt på avenyn på elite hotell, jätte centralt, jätte fint, 4-stjärnigt och urgod frukost. Hotellfrukost är ju bland det bästa jag vet.

Dom har bjudit mig på frukostar, middagar, förrätter, efterrätter, drinkar m.m.
Bon hette restaurangen vi åt på i fredagskväll. Grymt god mat så har ni vägarna förbi rekommenderar jag det trots att det var lite livat inne i lokalen.
Efter maten gick vi och tog en drink hos Fredrik när han jobbade på Ritz.

Igår åt vi en pangfrukost hos dom sen gick vi på stan. Hälsade på mitt jobb mq på kungsgatan och även fredasgatan. Vi shoppade, fikade och bara strosade omkring på göteborgs gator.

Sen var dom även hemma hos mig och spanade in lägenheten och så spelade vi kinect. Hahha det var riktigt kul!
På kvällen var vi på Caleo och då bjöd mamma&pappa mig och Fredrik på middag igen och en flaska rött på det. Caleo var verkligen helt fantastiskt. 50 kvadrat hemma på ön har god mat men det här var helt klart bättre! Vilken smakupplevelse!

Sen gick vi till locatelli och då drack F och pappa öl men jag och mamma orkade ingenting. Sen skulle F jobba och då var jag så trött så jag åkte hem även fast jag egentligen skulle ut..

Idag blev det frukost hos dom igen sen har jag varit och jobbat.

Bästa helgen i Göteborg!


Love you

Jag är så glad att dom är här! Men mina föräldrar skämmer bort mig till max.

Dom kom iaf!!

Snart landar mamma & pappa!! Jag sitter på jobbet och spanar igenom dom vanliga bloggarna. Är sjukt rastlös och vill bara att dom ska komma in till stan nu för jag hungrar ihjäl. Åh vad glad jag är för att dom kommeeeer!!

ååh vad roligt

0900-1200 tvättid. FEM ST MASKINER TVÄTT. Men ja är inte bitter, inte alls. Nu är det över iaf.

Vädret var ju inte mycket till o hurra för idag. Är man inte deprimerad så blir man. Jag som slängde fram vårjackan i förrgår. Aja, fick iaf två dagars hopp om våren men det är ju helt överspolat nu iaf.

Semestern närmar sig med stormsteg och Polen likaså. Åååh vad jag längtar! Den 26e blir det middag på stan med mina fina bästa tjejer därefter förfest och sen en sjujäkla utgång. Men frågan är vilken restaurang ska vi gå till? Inte joda eller isolabella. Är typ donners öppet nu?

Jag är så sjukt varm hela tiden. På jobbet går jag i vanliga fall med en kofta, kavaj eller långärmad tröja pga att det är rätt kallt men nu dör jag av värmeslag. Så t-shirt är det som gäller även om dom på jobbet tycker jag är mysko.
Anledningen till detta tror jag är att min kropp håller på att ställa om sig till det "normala". har nämligen slutat proppa i mig massa p-piller enligt läkarens råd. Så nu hoppas jag bara att sömnproblemen försvinner.
PS!!!! Jag ska inte skaffa något barn här nej. Absolutely not.

Juste! Mannen ska "flytta" ifrån mig i två veckor i mars. Sry att jag är svår o tolka ibland. Men tolkar saker o ting lite väl drastiskt kanske.

Trött varm trött varm godnattttttt

Måste man tvätta?

Har jobbat 10-21 idag. Hade ett riktigt bra p-möte nu ikväll. Men har däremot en massa i skallen nu så jag är helt slut.

Mina fina föräldrar hade tänkt överraska mig och komma hit i helgen. Fatta va kul! Men det har blivit lite sjukdomar på mammas jobb så hon var tvungen att jobba..

Men eftersom F ska flytta ifrån mig i mitten av mars så kommer dom hit då. Myyycket bättre så jag slipper sitta hemma och böla. Kanske att mamma gör lite mat åt mig då? Annars kanske det blir "kissie style" och börjar med barnmat. Njaj.

På tal om barnmat. En på jobbet testade barnmatsdieten i 2 veckor och gick ner ca 6kg. Hur sjukt är inte det?

I morgon är jag ledig. Tvätta står på schemat. Fan vad jag inte inte vill vara ledig. Hoppas dom ringer och säger att jag ska jobba. Allt för att slippa tvätta. Jag avskyr att tvätta. Köper hellre nya kläder och skjuter på det in i det sista.
& det allra värsta är att Fredriks kalsonger ska hängas i torkskåpet!! "De blir så konstiga i resåren av att vara i torktummlaren". BULLSHIT! Om jag får välja så torktummlar jag allt.

Nej om jag ska ta sova. Godnatt

:(

Olivia Daun, min fina hade planer på att komma och hälsa på mig nu i veckan. Men åh så typiskt så har hon grupparbete i skolan och kunde inte :( Saknar henne. Saknar tjejerna.

Men en sak som är bra är att chefen gillar mina kärleksmums.

Love

Jag har gjort kärleksmums. Anledningen? Varit sugen på det i över 3 veckor.
Om dom blev bra? Återstår att se. Smaka rättare sagt.

Det skulle vara 3 dl socker i. Jag hade bara 1 dl för sen tog det slut.

Vi får se vad arbetskamraterna säger i morgon. Men F får provsmaka först. Han är med all sannolikhet ärlig. Ett svar som "Helt okej" är 2-3 stjärnor av 5. Det är det mest vanliga svaret jag får när jag stått vid spisen.
"Vad gott det var älskling" är 4-5 av 5 stjärnor. Tror jag iaf.

Hoppashoppas

Update. Hans svar blev "Dom smakade inte så mkt". Haha men man säger väl, övning ger färdighet?

Allt eller inget

Det är det som gällde. Gäller. Med andra ord så var det all in i lördags. Omg vilken utgång vi körde. Festen började i en fin 2a hos Kristian & Bea med en massa andra härliga människor.

Men ni vet hur det är. Ny. Känner ingen. Ensam. Fuck vad jag tyckte att det kändes jobbigt när jag kom dit. Tur att min sociala nuna tog tag i saken och att folket där var härliga och trevliga.

Hade enbart laddat upp med 3 cider för att jag skulle ju jobba dagen efter. Men det blev rött till maten, sen ett till glas rött, ciderna dracks upp, captain morgan och cola, 3 shottar mintu på det. Hur i helvete kan man ens sälja mintu på bolaget? Får kväljningar när jag tänker på det.

Som om inte det var nog blev det några jäger för att en av grabbarna ska bli pappa. "Linda du måste ju shotta för att fira att jag ska bli pappa!"

Sagt och gjort.

Alkoholiserade och härliga vid 12-slaget tog vi taxi in till stan.

Park lane var det bra tryck på. Dansade till alla nya hits och även gamla såklart. Kände inte igen en låt vilket var ofattbart för några men det blir väl så när man inte varit ute sen nyår (men det räknas inte och inte juldagen heller så i början av dec någon gång).
Eftersom Bea fyllde år skulle vi ju shotta för det också, sen några drinkar på det.

Därefter dök champagnen fram.

Antar att ni är sugna på att höra hur min arbetsdag dagen efter var? Det kommer.
Förträngde arbetsdagen och fortsatte skålandes med tjejerna och dansade som aldrig förr.

04.30 kände jag att nu är det dags för hemgång. Jag och F somnade någon gång där vid 5 halv 6.
Kollade att jag ställt alarmet 5 ggr för att vara på den säkra sidan. 10.00 skulle den ringa, och 11.30 skulle jag börja. Jag är väldigt noga med att sköta jobbet och vara 15-20 min i tid.

11.10 vaknar jag av mig själv ser att mobilen fått för sig att inte ringa på helgen, tack men på riktigt?

Springer upp, kastar på mig något, på med lite mascara får lite även på kinden, springer till spårvagnen. & look absolutely fantastic..

11.35 är jag framme och killen som ska lämna varorna är redan där. Skäms så in i och ber om ursäkt. Men han var snäll. Han ringde även mig sen och frågade "Min chef kommer undra varför jag blev sen till dom andra, ska jag hitta på något?". Haha söt, men ja sa att han kunde säga sanningen.
Men ni ska bara veta hur mycket vi sålde, och jag mådde riktigt bra på jobbet. Att det slog om helt när jag kom hem är en annan saga.

Idag har jag och mannen fortfarande inte känt oss helt hela. Men det blev storstädning av lägenheten och så har vi åkt och storhandlat. Att bära påsar för 1600 kronor är bra armträning. Ett tips även om man blir någon tusing fattigare.

Tänk vad bra man hade det när man bodde hemma.




För att ni alla inte ska tro att jag är någon alkoholiserad (tänkte skriva tonåring här) 21-åring så kan jag säga att jag hade kontroll, kunde stå, gjorde inte bort mig, men var bara sjukt härlig och hade en fantastisk rolig kväll. & med detta tackar jag för mig.

Ciao

Mmmm helg

Nu får mitt hjärta faktiskt komma hem.. Maten är klar och ska bara åka in i ugnen en snabbis, Det fick bli tacotårta.
Men jag är så jäkla hungrig så jag sitter och käkar torkade aprikoser och tranbär, gott ju.

I morgon blir det jobb hela dagen sen hem och ta en snabbdusch och göra mig någorlunda fin inför b-day partyt.

Hörs på söndag. Om jag överlever

Friiidaaaay

Nu ska jag åka till fredsgatan för att handla en långklänning jag lagt undan. Sen blir det jobb!

Ikväll blir det en mycket lugn kväll. Fredrik är i Skåne över dagen och kommer hem någon gång ikväll/natt.

Om 3 veckor börjar min semesteeeer, woooopwooop


Sveriges mästerkock?

Aaah Fredrik jobbar vilket betydde att jag skulle laga mat. Har alltid noll fantasi när det kommer till det..

Men Marie Mary på jobbet tipsade om blomkål (ska försöka utesluta kolhydrater så som pasta, pasta, potatis ett tag), som man kokar med salt, sen mixar ihop det till mos och lägger i 3 matskedar grädde men jag tog mjölk ist och så river man i lite permesan, men jag tog typ halva osten haha. Sen skulle man ha lax till men jag orkade inte ta upp och tina så jag hoppade över det.

Ja så nu sitter jag här proppmätt efter halva blomkålen och har sparat resten till matlåda i morgon.

Vilken gourmetkock jag är, galet.

Godnatt

Heartbeats

Som fisken i havet

Vilken underbar kväll! Fredrik har gjort en så fantastisk god mat! Kykling i ugn med röd currypasta på med urgod wiskeysås med lite tigersås i och egengjorda klyftpotatis med morötter och paprika i ugn. Gaah jag älskar min kock! Det här var tom godare än restaurangmaten vi åt i söndags! Han kan han.

I helgen ska vi på B-day party hos Kristian & Bea. Det kommer nog bli bra. Dom bjuder på mat, och en förmodligen bättre fest. Därefter blir det utgång. Finally!

Jobbet går himla bra också. Fan vad jag trivs! Utvecklas mycket mer här än i Visby. Känner verkligen det! & arbetskamraterna är ju grymma. Vi trivs tom så bra med varandra så vi styr ihop restaurangbesök, fester, utgångar tillsammans några ggr i månaden.

Hörrniii, det är för jäkla bra här i götlaborg!

Fashion

Vi har ju fått ett nytt märke på MQ, Reunion. Så jag köpte att par chinos med mig hem till mannen igår men dom satt inte alls så bra så det blir att byta till en tröja ist.
Skaparen av Reunion var inne förra veckan, alltid kul att få ett ansikte på våra designers.

http://www.mq.se/?AdLink=15105

Sthlm fashion week, jag vill så gärna vara där!

Get out of my head

Skulle egentligen vara ledig idag men det är lite sjukdomar på jobbet så det får bli 6 dagar denna vecka

Drömmer så konstigt. Är så trött på det nu. Var hos doktorn pga mina sömnproblem i julas (sover för mycket), men det fanns inget fel på mig förutom att jag kan bli yr när jag reser mig för något var en aningens för högt. Men det hjälper iaf inte mig med sömnen.


Så frågan är om man ska gå till någon dröm-doktor? Finns det sånt? Måste iaf göra något för jag mår fruktansvärt dåligt efter mina drömmar natt efter natt.

RSS 2.0