Valborg

Ja då var det valborg i morgon och jag som hade tänkt ha en mysig middag med en flaska rött med Ella men istället blir det jobb från 6.45-13 och 16-21, så mina planer gick åt skogen.
Idag åkte Lovan till gbg och jag är ju rätt avundsjuk om man säger så.. Ni och Em blev kvar på ön och skippade uppsala och glad är jag för det, så förhoppningsvis blir det en liten tjejkväll i morgon (efter 21.30)!

Så i morgon ska jag spara pengar (alltså ingen utgång) och sen ska jag försöka ta mig till min Fredrik i gbg nästa vecka :)


U-u-u-nderbart


Lördag

Idag för en vecka sedan vaknade jag upp i göteborg intill min Fredrik, men dock inte idag..

Dagens planer är,  
- Ska ut och springa
- Njuta av vädret
- Ringa Em
- Förmodligen köra in en bil till stan och förhoppningsvis få skjuts hem till Källunge
- Middag hos Em&Ella eftersom de har deras 20 årsfest ikväll, MYS!
- Efter ett antal timmar hos mina fina vänner blir det hp5.

Fredrik hade egentligen tänkt åka med hans kompis till sthlm idag så att han kunde ta båten över till mig så att vi kunde gå tillsammans till Ella och Ems fest ikväll men hans kompis bil var full tråkigt nog..
Den 20e maj kommer han iaf hit och jag kan inte vänta så länge så vi har bestämmt att jag ska försöka komma till gbg den 6e maj och stanna ett tag. Det allra, allra bästa är ändå att han har fått jobb här så ca den 20e juni flyttar han hit med mig ! Men först ska vi hitta en lägenhet och det är inte det lättaste..

-> Brandy - Long distance 


Nej nu ska jag ut och springa!

Göteborg


I morgon flyger jag till göteborg för att träffa min Fredrik, det ska bli underbart! & sen så kommer martin dit i morgon också som vi träffade i Thailand.
På lördagen blir det shopping på stan sen äta på resturang och därefter bio med min finaste, vad mer kan man önska?
Förlåt älskade Malion för att jag åker iväg igen, men det är ju bara över helgen..


Gotland

Då var man hemma igen och jag ska försöka så gott jag kan att skriva med å,ä,ö.
De här dagarna på ön har varit hur underbara som helst! Men nu har Fredrik åkt hem och jag kan ju säga att det inte känns sådär jätte kul.
Vi har spenderat alla dagar sen jag kom hem tillsamans. Vi har varit på släktmiddagar, varit på resturang, sovit hos malin i stan, varit ute på krogen med alla mina vänner, varit i vår mysiga stuga i björkhaga, gått längst stranden vid björkhaga, sett på utsikten vid högklint, ätit pa glassmagasinet, sett många filmer, men för det mesta bara myst. Men i morse var det dags för honom att åka hem till göteborg och jag kan ju säga att jag bra gärna hade åkt med egentligen, men vi ska ta det en annan gång (mycket snart).

Idag ska jag göra så mycket som möjligt (för att slippa deppa) men först och främst ska jag sova för vi har varit vakna hela natten och pratat och tagit till vara pa timmarna vi hade kvar inann han åkte.. Sen ska jag och småkusinerna förmodligen aka till bäl för att se på lammungarna, och ikväll är det grillning med mina tjejer som gäller, alltså kommer det att bli en härlig dag även fast den har börjat lite tråkigt.

Ps, ska försöka hinna med att lägga upp bilder på facebook senare idag från resan!

Da var det roliga slut

Ja da ska vi flyga hem nu. Emelie ar jatte sjukt och vi vet inte ritkigt hur allt ska ga nu med resandet pga det och med tanke pa hur flygningen var fran Bali hit till Bangkok sa har jag blivit flygradd, jag som aldrig har varit det annars.. Jag ser jattemycket fram emot att traffa alla igen! I morgonkvall anlander vi till Visby, underbara Gotland.

Sista dagen/kvallen pa Bali

Behover jag ens saga att jag har angest??

Bali

-Icecreeeeam icecream! Do you wont? Letah?
 
-Transport darling?

 -Honey i have met you before! COME!!

- Take a look take a look darling!

- Cheepcheep!

- I love you darling!

Vi marker att vi ignoerar alla nu, det ar lika bra inte ens ett leende bor man ge tillbaka for da ar det kort, da har du inte bara 1 utan 10 forsaljare efter dig. Yej, sa om ni halsar pa mig nar jag kommer hem till gotland och inte svarar beror det pa att jag slutat reagera sa att saga. Det ar helt okej att de fragar om transport osv men nar de kallar en darling och honey da lackar jag och em ratt rejalt ma jag lova, och i love you? Som om det lockar..

Nej nog om skitsack! Bali ar underbart! Ett vackert landskap och pa vart hotell flodar det av svenskar som ar i var alder ungefar sa gissa vart forfesterna och efterfesterna haller hus?
Det har blivit utgangar saklart och da hamnade vi pa "Bountys" som ar ett stort diskotek och sen har vi aven varit pa "Paddys" och "Skygarden", det var rikigt bra stallen sa jag ger utelivet tumme upp! Vi har aven hamnat pa en efterfest pa det storsta hotellet har och fick bada i den storsta poolen pa Bali, inte illa inte illa.
Shoppa har vi gjort ikvall for vi ska ta det lugnt ikvall eftersom fre-lo lar bli bra pa Bountys och Paddys.
Stranden ar fin och megastor har pa Kuta och vagorna ar enorma sa det gar knappt att bada for da ar det som att vara i en tvattmaskin ungefar.

& nu till det basta av allt! Vi har surfat idag och vi fullkomligt alskade det! Kung pa vagorna ar man val inte riktigt men i morgon ar det nya tag som galler pa bradan, det ni! ( ska bara se till att inte krossa nagot barn med bradan..)


Nej nu ar det chill pa balkongen som galler och lite bra musik, mm jag mar sa bra!

RSS 2.0