Tvätt i mängder

Jag hade planerat att komma isäng senast  22.30 ikväll men Fredrik hade bokat tvättid till 22.00-07.00 så nu ligger tvätten i torktummlarna och är färdiga om en timme.... Aaah, jag avskyr verkligen att tvätta, det måste helt seriöst vara det tråkigast i världen eller iaf om man har tvättstuga.. En större lägenhet med tvättmaskin och torktummlare hade inte varit helt fel, någon som är villig att skänka det till mig?

Anmälning.

SÅ nu funkar min blogg igen gott folk. Bloggen stängdes nämligen ner av Blogg.se pga en anmälan mot mig ang ett inlägg jag gjorde i höstas. När jag loggade in på min hotmail ikväll för att kolla mina mail så hade jag fått en anmälan. Det gäller inlägget  "Welcome to the good life". Ni som läser min blogg vet nog mycket väl vad det var för inlägg.

Anmälan löd såhär

From: [email protected]
To: linda
Subject: Fwd: Förtal och kränkning
Date: Thu, 30 Jul 2009 15:42:36 +0200

Hej,
Jag har fått en anmälan mot din blogg. Det aktuella inlägget strider mot Personuppgiftslagen. Bloggen är lösneordsskydadd. Du kan själv öppna den efter åtgärd.
Du är ensam juridiskt ansvarig för det som publiceras.
mvh /roland, blogg.se


Vidarebefordrat brev:

Från: Erik Kammerland  Datum: må 27 jul 2009 16.48.43 GMT+02:00 Till: <[email protected]> Ämne: RE: Förtal och kränkning

Ofta brukar inte ens liknande sidor svara på sådana mail, jag uppskattar att ni/du gör det, och av ren desperation, så ville jag få response ifrån er.   Mitt fel, jag trodde att ni var juridiskt sammanlänkande, ungefär som på facebook (alltså att användaren var beroende av admin).   Kan vi inte komma fram till en lösning? Jag vill bara att den här tråden  http://lindaohlsson.blogg.se/2008/septejmber ur hennes blogg ska tas bort.
  Mvh Erik Kammerland



Om jag får säga det själv så var det mycket konstigt. För det första så håller jag inte med fullt ut och för det andra så gjorde jag inlägget i höstas, ofta man kommer på nästan ett år senare vad det var för inlägg? Aja, nu är det borta så det spelar ingen roll. 

Nya inlägg kommer så nu glömmer vi det där! 





 


Fårö

Har haft en härlig dag på fårö (trots moln) med Fredrik och hans föräldrar. Låg en stund vid sudersand och försökte få lite sol utan framgång, så vi begav oss til Ebbes och åt lunch, det blev ädelost och broccolipaj för min del.

Efter maten åkte vi till andra sidan för att se på raukarna. Det är sjukt att ena sidan av fårö är hur fin strand som helst och på andra sidan är det ett helt annat landskap med bara sten och konstigt nog växer det enbuskar och lite tallar där fattar inte alls hur de får näring där bland kalkstenarna.

Ikväll var jag med Emelie och Julia och såg Dm-finalen, Dalhem-Fårösund och Dalhem vann. Efter matchen blev det ett stopp vid max och nu är det sängdags.

Imorgon blir det utgång med tjejerna & förhoppningsvis får jag träffa min Linnea som kommer med båten inatt! Som jag saknar dig!

Är inte sommaren för härlig?

Imorgon kör vi!




Vilken härlig helg!

Jösses vilken härlig helg det var! I fredags skippade jag dock utgången men i lördags efter middagen med min familj och Fredriks familj så körde vi igång. När jag och F kom in till lägenheten hörde man ett gäng glada killar som var taggade till tusen. Jag och F bytte om, sedan körde jag killarna till stan och jag själv åkte till Em & Ni.

När vi varit hos E&N i någon timme begav vi oss ner mot stan. Först blev det innergården där F och alla hans kompisar var och min moster. Sen mötte jag upp Viktor (släkting från uppsala) och hans kompisar utanför innergården.

På gute var det tokmycket folk, (läs; för mycket) visst hade jag skoj men man hade kunnat haft roligare om man slapp tränga sig fram vart man än skulle.

Aja, kvällen var lyckad iaf och vi kom hem sent så igår morse när gbgarna åkte till båten så sov jag och F vidare fram till 15.00 sedan beställde vi hem pizza (det är okej att äta och få pizza hemkört dagen efter).

På kvällen åkte vi till Klinte för att grilla med mormor, morfar, gammelfarmor Ann, Moster Anna, Macke, Nova, Lilly, min familj plus marcus och Fredrik, det var jätte mysigt!!

Tyvärr fick min man inte ledigt igår så han fick börja vid 21 och jag fick allt vara hemma själv. Men ikväll ska han försöka vara ledig så att vi kan ha en myskväll tillsammans.
I morgon ska vi förmodligen åka till fårö med Fredriks föräldrar för jag är ledig och förhoppningsvis F också, sen åker hans föräldrar hem på onsdag..

Nu ska jag skriva schema för dagen sen är det workwork.

Hallåå Bloggen

Goa göteborgare har kommit till ön, så jag ska umgås med dom ikväll! Så snart blir det förfest hos Nina, sen kör vi Wallers, innegården, Gute. Ritkigt härligt!
Men det blir lugnt för i morgon väntar jobb och därefter blir det middag i källunge med familjen, Fredrik och hans föräldrar som också kom hit idag! Trevligt trevligt.

Nej nu får jag väl fixa till mig lite iaf...

Jag älskar dig

De orden som är starkast i världen (enligt mig) är "Jag älskar dig" och det är tre ord jag inte missbrukar. Det är nästan så att jag kan säga att jag aldrig säger det..

Jag och Fredrik har varit tillsammans i över tre månader och ingen av oss har sagt det. Så igår sa min moster när vi var ute "Ska du inte säga hej älskling till Fredrik?" när vi såg han på gute, jag sa då nej för att vi säger inte det till varandra.

När vi var på väg hem inatt så sa jag till F vad Anna sagt, och då stannar han mig mitt i vägen tittar mig i ögonen och säger,

"Jag älskar dig Linda, jag gör verkligen det. Jag hade tänkt säga det på ett bättre sätt, jag hade planerat att ha gjort middag tills du kom hem från jobbet en dag men eftersom vi alltid jobbar om varandra så känner jag att du ska veta det, för jag vill inte vänta längre. jag fattar inte varför jag sagt det tidigare bara...
Jag älskar dig Linda! Älskar du mig?"


Jag blev helt skakig i hela kroppen (ni kanske tycker att jag är löjlig men med tanke på hur starka de orden är för mig så kändes det nästan overkligt).. Men jag sa till min fina fina sambo,
 
"Jag älskar dig med Fredrik, så himla mycket".

Vårt förhållande som är hur bra som helst kändes som om det blev ännu bättre. Jag vet inte men den känslan när han sa det var underbar. Att känna att man har hittat den rätte (även om man fick resa över halva jordklotet för att hitta honom) är en härlig känsla! Jag kan inte se mig i ett liv utan honom, det är bara så att det är han&jag.

Sen skulle vi gå ifatt de andra då sa min baby, - Kom nu min älskling så går vi :)

Jag älskar dig Fredrik



VILKEN KVÄLL!

Vi hade verkligen hur kul som helst igår! Min och Malions moster Anna var med oss vilken var jätte skoj! Först var vi tre hemma hos Malin en stund innan Morfar körde oss till Emelie & Nina där förfesten var.
Ölspelet var såklart ett måste och alla var redan igång så vi hoppade in i köket och joinade och då kom även Fredrik och hans en kompis från götet dit.

Efter någon timme där så gick vi ner mot stan och jag, Anna, Malion, Fredrik och Alex gick in till innergården medans de andra fortsatte in till Gute.
På Gute beställde Anna och Malin drinkar men jag tog en vatten (varannan vatten you know) och så satt vi oss i sofforna och bara njöt.
Då kom det fram en kile som jag har för mig arbetade för Capriso (Aja de hette ngt med C iaf) och ville ta kort på framför deras vägg med reklam, men vi var lite tveksamma först men ställde upp iaf och fick var sin shot på det!

Klockan 01 gick vi till gute och dansade sista timmen som var kvar, det var verkligen hur kul som helst!

 



  
 

=)

Jag har en grej att berätta sen, men det får bli när jag kommer hem :)

JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!


Hemmakväll

Sitter hemma och ser på Walk the line med ett paket Ben&Jerry´s med smaken Chocolate fudge med brownie bitar, LOVELY.
Baby ringde nu och sa att han redan fick sluta, så det blir en mysig söndagskväll :)
 

















Utgång? Tvek..

Mina tjejer är på fest, och sen ska de ut. Vad gör jag?!? Ja jag är minsann en riktig banger och sitter hemma istället. Men jag ska inte klaga, jag har haft det rätt trevligt iaf.
Det är sista dagen på sthlms-veckan så det lär vara bra med folk ute och även om det kostar 500 att gå in på gute lär det vara packat. Jag har iaf en hel lägenhet för mig själv och jag ska göra det bästa av kvällen och faktiskt gå och sova så att jag är utvilad för jobb i morgon.


Den här kvällen var vi på la fontana och hade otroligt trevligt! (Förlåt Olivia för att jag lägger upp den och att du blundar men det är den enda jag har på oss 4a sen den kvällen)

Puss på er mina fina tjejer, OCH Ella & Lousie, ha så skoj ikväll!


Jag spenderar allt för många timmar till att sova..

Har varit helt död idag på jobbet och jag var inte ens ute igår, vad händer liksom? Träningsvärk hade man ocskå på köpet och jag har inte ens tränat? Ja just det ja jag bärde på barnen igår.. Någon kanske är dåligt tränad?

Nu blir det sängen, för jag är galet trött..

Barnvakt

Har agerat barnvakt idag åt  mina småkusiner Nova 4 & Lilly 1. Vi gick längs adelsgatan och ner mot almedalen och att hålla barnvagnen med en hand och Nova i en hand och lyckas styra barnvagnen genom innerstan på dess kullerstenar var inte det lättaste. Sen har vi stannat för ALLA bilar som kommit för Nova säger "Man måste stanna och gå in vid kanten så de inte kör på oss".
Folk tittade rätt uppmärksammat mot mig när jag gick där och var 2-barnsmamma. Man riktigt såg vad de tänkte "Ojojoj, där går hon den lilla tjejen och är redan mamma åt två, hur går det egentligen...."
Folk frågade tom i almedalen hur gammal jag var när jag fick de små.. DE ÄR MINA KUSINER GOTT FOLK! Sen kom en fram och frågade när Lilly var född och när hon började gå och prata sen sa de att jag var en väldigt ung mamma men jag hann inte avbryta och säga att de var mina kusiner för då kom en gråtandes Nova som ramlat..

Fredrik kom och hjälpte mig, för att hålla koll på två som springer åt var sitt håll och sen ska de ha mat, kissa, byta blöja, tröstas, och så ska de få i sig vatten och ha solhattarna på, det är inte lätt.

Så jag har letat skor, klättrat i klätterställningar, sprungit ifatt dom, gett dom mat o vatten, hittat bra ställe att kissa, gungat idag så med tanke på hur mina andra dagar ser ut har det varit en händelserik dag!

Glass på glassmagasinet hann vi också med, sen somnade de små i bilen och nu har de åkt hem och jag ska åka hem till Källunge nu också för att få mat och leka med mina sötungar och Andreas.

HIttills har det varit en urhärlig dag och den kommer att fortsätta bra i lugn takt och INTE på något uteställe tack och lov. Varför ens betala för att stå som en packad sill med massa dryga männniskor? Nej tack.

God natt,

härlig kväll, sjukt härlig kväll.


@ Tofta

Har haft en heldag på Tofta idag! Först var vi hemma hos Olivia vid hennes fina hus och då hade hon en överraskning för oss! Hon hade fixat så att en från Mary Kay kom till henne så vi har haft en spa dag, fotbad, fixat fötterna, ansiktsmask och sminkning. Hur mysigt som helst hade vi det! Sen hade Oliven fixat jordgubbar, drinkar, melon och choklad, är hon inte för bra den där tjejen?









Efter spat så gick vi till Tofta beach och låg och glassade på stranden med Olivias kompisar från Gävle. Efter någon timme på stranden gick vi upp mot afterbeachen och där träffade vi Jonte, Linus, Rebecka med vänner.











Mina solglasögon hade jag glömt hemma så mina trötta ögon gick inte att gömma...




Tusen tack för en urhärlig dag tjejer!

Nu är jag hemma och ska sova för jag känner mig inte så bra, VILL INTE BLI SJUK!

3 månader

Idag den 14e juli firar jag och Fredrik 3 månader tillsammans. Vi kommer inte att ses idag så vi firade vår dag i söndags men jag har fixat vår garderob, och flyttat på vår byrå så att den inte står i garderoben utan i ett annat rum så nu är det fint i garderoben! Har även tvättat och håller på att städa lägenheten, köpt rosor, så jag hoppas att han blir glad när han kommer hem inatt.

Det är en del som läser min blogg som har frågat hur jag och Fredrik träffades så jag kan ju passa på att berätta det nu.

När jag var i Thailand med mina underbara tjejer så åkte vi till ön Koh Tao som är en hur fin ö som helst! Så om ni åker till Thailand är det helt klart värt ett besök. På Koh Tao så spanade jag och Em in två snygga blonda svenska killar (vi antog att de var svenskar iaf) och en kväll när vi var på Lotus bar som var ett uteställe så såg jag att Fredrik var där så jag drog med mig Nina för att dansa nära han och hans vänner men jag fick inte så mycket uppmärksamhet förutom när hans kompis Martin spillde en öl på mig...
Ja så jag struntade då i det och gick då till baren för att beställa en bacardi och sen gick jag bort till mina tjejer som stod längst bort på utestället och då kom sista låten på "Wonderwall" och då såg jag min snygging inne på dansgolvet som såg på mig och sjöng "I don't believe that anybody feels the way I do  about you now" och pekade på mig.

Jag blev förstås glad men vi tjejer gick till ett annat uteställe då, Banz(?) och då satt vi oss nere vid havet i saccosäckarna med var sin bacardi och bara njöt. Då ser vi att de killarna som vi spnat in kommer och sätter sig i saccosäckarna ungefär bredvid oss och då satt sig vår vän Li och pratade med dom och jag, Emelie och Nina hoppade också dit.

Jag satt bredvid Fredrik och vi pratade sen gick mina tjejer hem men jag stannade kvar och pratade med Fredrik sen följde han mig hem.
Vi hade ju inga mobiler och jag visste inte vad han hette i efternamn så jag kunde inte adda honom på facebook heller så jag visste inte om vi skulle ses igen pga det. Men dagen efter på kvällen efter att jag och tjejerna ätit mat så satt han med hans kompisar ungefär där vi bodde och jag blev hur blyg som helst men han kom fram och krama om mig men jag blev rätt blyg så jag skynda mig fort därifrån och han tyckte att han fick dissen.

Senare på kvällen så sågs vi vid Lotus och jag och han gick då med Martin bort till Banz och dansade hela natten. Men mina tjejer var trötta och gick hem och F lovade att följa mig hem om jag stannade kvar och så fick det bli men när klockan var runt halv 6 på morgonen var båda trötta att gå de där km (kändes så iaf) hem till mig så jag sov över hos honom på hans hotell.

Dagen efter det så skildes vi åt för jag skulle hem och byta om till bikini och träffa tjejerna och han skulle vara med hans kompisar. Men på eftermiddagen så kom han och Jonas bort och la sig hos oss på stranden och vi bestämde att vi skulle äta middag tillsammans allihopa på kvällen klockan 9.

Vi bestämde oss för att äta på Viktoria (en svensk resturang), och vi hade jätte trevligt. Men på kvällen hade vi tjejer tänkt att gå ut men det kunde inte killarna för de skulle åka till Koh Phangan dagen efter och skulle upp tidigt.

Den kvällen var hemsk, det enda jag tänkte på var Fredrik och jag var inte alls sugen på att festa så jag gick hem tidigare..

Dagen efter så hade jag fått en vänförfrågning på FB och det var då Fredrik! Vi skickade lite till varandra men det var inte så speciellt. De hade de iaf bra på koh phangan och vi skulle åka dit om 2 dagar.

När vi kom till Koh phangan så ville jag så himla gärna äta på Kuta beach för jag visste att F skulle festa där på kvällen och dagen efter skulle de åka till Bangkok. När vi sitter och äter alla tjejer med Mia & Jimmy så säger Em att hon ser Fredrik gå förbi med hans kompisar så jag rusar ifårn resturangen och hinner ikapp honom. Vi blev båda glada och säger att vi ska försöka hitta varandra på kvällen vid Kuta beach.

Mina tjejer ville inte gå ut på kvällen men med min övertalningsförmåga så lyckas jag övertala dom och jag fick då träffa F på kvällen och när klockan blev mycket så sov jag över hos honom.

Dagen efter så gick F med mig till mitt hotell för jag skulle byta om till bikini och så var nog tjejerna lite oroliga för mig för jag hittade inte dom när jag skulle gå hem till F på natten.
Efter att jag fått på mig bikini och träffat tjejerna gick jag och F ner till stranden och vi hade det verkligen jätte mysigt. När vi var ute och badade så var det bara en timme kvar tills han skulle åka med båten över till fastlandet för att sedan åka till Bangkok och sedan hem till Sverige, så det var rätt känslosamt..

Det var jobbigt när vi sa hejdå til varandra, jätte jobbigt.. Men ist för att sitta hemma på kvällen och deppa så var jag och tjejerna ute och nu var det bara 2 dagar kvar till Fullmoon!!

När det är en dag kvar till fullmoon ligger jag och Em på stranden och jag ligger och tänker på Fredrik, funderar på om vi någonsin kommer att ses igen? Undrar om deras resa gått bra till BKK osv..

Efter stranden går jag itll datorn och hoppas på att jag fått mail av F, och det hade jag!!!! Men jag blev inte så glad när jag läste första raden.. "Hej jag tänkte bara säga att..............." jag visste inte vad han menade men det första jag tänkte var att "han har flickvän och hade inte berättat det för mig..". Men när jag kommer längre ner står det

"VI KOMMER NER TILL KOH PHANGAN I MORGON! Jag saknade dig för mycket så vi köpte flygbiljetter från bkk till koh samui för att sedan ta båten över till dig :) Vi ses i morgon! Pussss!"

Jag blev så himla glad när jag läste det!! Jag kunde inte förstå att han hade köpt flygbiljetter för att komma ner för at få träffa mig igen!
Dagen efter så sågs vi och det var underbart, vi planerade redan då hur vi skulle få det att funka med tanke på att jag skulle resa en månad till och han bodde i göteborg och jag på en ö i östersjön..
Han sov hos mig på vårt hotell den natten och dagen efter när vi skulle åka till koh tao grät jag många tårar..

Men vi skickade mail så ofta vi kunde ochj jag ringde också till honom från telefoner i thai. Han fixade biljettet så att han kunde komma och möta mig när jag kom hem till sverige med flyget och så skulle han åka med hem till Gotland.

Så när jag en månad senare anlände till Sverige möttes vi vid t-centralen och jag var jätte nervös! Men när vi väl sågs och jag var i hans famn kändes allt verkligen så bra.

Så han var här på ön i några dagar och sen åkte jag till gbg för att träffa honom och sen åkte jag dit en gång till och sen kom han hit och ja nu har han ju tom flyttat hit. Jag är så lycklig och jag trivs verkligen med honom, han är min bästa helt enkelt.

Jag är så kär i dig


En välbehövlig dag med min Fredrik

Min och Fredriks heldag igår var undebrar. Vi åkte hem till Källunge sen åkte vi en roadtrip på ön, först stånga där F lärde sig reglerna i pärk (jag också eftersom jag aldrig förstått spelet förut..) Men kul var det så vi såg en hel match och jag tror att Hablingbo vann om jag inte minns fel.



Efter att vi varit i Stånga i cirkus två timmar så åkte vi mot Hamra och mot Holmhällar och jag hittade med hjälp av min mor via telefon och via min kartläsare. Så väl vid Holm hällar njöt vi av utsikten på en rauk och bara hade jätte mysigt.

 


Efter ett tag åkte vi tillbaka til Hamra och till Hamra Krog för att äta men ingen av oss gillade menyn så vi åkte ner till Hoburgen och satt oss på en resturang vid havet och åt god mat.

När vi var mätta och belåtna startade vår bergsklippning längst ner på ön och vi såg även Hoburgsgubben som fått en GUL näsa ist för RÖD, why?



Eftersom vi båda var trötta så åkte vi hem vid 9 tiden och var i stan precis innan maxi stängde och köpte med oss lite frukost tilldagen efter och sen såg vi film när vi kom hem.

En välbehövig dag helt enkelt.


Frankrike

Jag har världens bästa pojkvän. I höst funderar vi på att åka till Frankrike, och då bo i städerna, Nice, Cannes och åka till St tropez, jag är nog inte ensam om att tycka att min sambo kommit på världens bästa idé.

God morgon god morgon

Har precis ätit frukost och nu är kaffet klart så jag ska väcka min baby så han också får i sig lite frukost. Mormor och morfar kommer och hämtar oss om ett tag för vi ska hem til Källunge och hämta bilen sen ska vi till stångaspelen och därefter blir det hm ja då ska vi åka någon annanstans kanske holmhällar, om jag hittar dit så vill säga..

Måste väcka mannen nu, ha en fin dag!

God morgon eller eeh kväll..

OMG säger jag bara! Är helt slut.. Det där med att gå ut dagen innan jobb ska jag inte göra för jag har verkligen vänt på dygnet nu. Min kropp tror typ att klockan är 1 på natten hela tiden så jag somnade för ca en och en halv timme sedan och nu ringde min kära vän Ella och sa at jag minsann inte fick sova längre för om jag skulle komma till dom till tiotiden ungefär borde jag ta en dusch NU då att säga..

Just det idag kom det in en glad man på MQ, MARKOOLIO! Jösses vad glad jag blev, jag stod och log mot honom som ett barn och jag fick ett stort leende tillbaka :)

Nej dusch var det ja..
AH, kaffekaffekaffekaffe tack

En fredagkväll

Det bjöds på god mat hemma i Källunge igår, det blev grillat och det bjöds på mycket skratt. Efter maten blev det dusch för min del sen åkte jag Malin och pappa in mot stan, vi lämna av Malin sen åkte vi hem till mig för jag skulle byta om och ta med cykeln till Em&Ni så vi satt på cykeln på bilen sen körde pappa mig till dom (nu undrar  ni väl varför jag inte cykla men den enkla förklaringen var att jag inte ville förstöra håret).

Hos Em&Ni blev det lite fix, tjejsnack, vin och många härliga skratt. Efter någon timme hos dom så gick vi ner mot stan och gick en sväng till innergården där Jonte, Linus, Fredrik, och Ville var, vilket var trevligt.

Efter det blev det gute och för att erik på mitt jobb har varit urgullig och fixat så att alla vi på MQ fått Gutekort så man kommer in gratis eller betalar halva priset så är sommaren räddad.
På gute var det galet mycket folk! Jag tappade bort mina tjejer ett antal ggr och när kvällen gck mot sitt slut så hämta jag ut jackan innan de stängde sen gick jag till innergården och frågade om F inte slutade då men han skulle jobba ca en timme till så jag gick med Olivia och Nina en bit innan jag cyklade hem och slockande direkt.

Idag var det tufft att gå upp för att cykla till jobbet, men dagen rullade på och jag fick sluta en timme tidigare så nu ska jag sova en stund och sen ska jag laga lite mat.

Ciao bellas


Underbara lediga dag

Min lediga dag har varit kanon verkligen. Fick sova ut länge, slappade, åt frukost vid 3 (galet), ringde sen till min lillebrors kompis och undrade när han kom hem och då var han söt nog att komma hem för att träffa mig en stund innan jag åkte till stan och fick träffa min baby! Jösses vad jag saknat honom, det märks verkligen att vi aldrig ses när han jobbar som han gör..

Så ikväll har vi sett färdigt "The holiday" myst massa och sen lagade jag god mat. Det fick bli kyklingfile med bulgur och sallad sen tog min baby hand om disken. Han har även fixat så att han var ledig ikväll men hade då pratat med hans kompisar om att gå ut, men han var trött och ville stanna hemnma med mig men jag tyckte att om han bestämt med sina kompisar och ville gå ut skulle han göra det (han hinner ju inte ha så mycket kul med sina vänner så som han jobbar)och så fick det bli! Körde ner honom till stan runt tio-tiden och sen var jag hemma hos Em&Ni och fick höra massa roligt skvaller sen var jag hos Amanda ett tag innan jag åkte hem och nu blir det sängdags.

Imorgon blir det jobb 11-18 sen ska jag hem till Källunge och grilla med familjen och därefter blir det utgång! Det ska bli skoj men det blir en lugn kväll för jag ska jobba på lördagen också.



God natt på er!

När blev himlen havet?

Det var inte mycket på min lista som blev gjort igår.. Kameran och klänningarna glömde jag hämta hos Em&Ni och lampan hann jag inte häma hos Malin. Det där med jogging lät sådär lagom lockande när plötsligt himlen blev hav och man hade ju iprincip dött på köpet skulle jag tro (Sämst bortförklaring).

Men oj vad mysigt det är att vara hemma. Men min lillebror var inte hemma och honom saknar jag enormt mycket, för det är två veckor sen vi sågs..

Somna kunde jag inte heller göra igår, igår var det en "tänka-på-allt-kväll" när man egentligen är för trött och skulle kunna somna när som om det inte vore för alla tankar. Sen så ringde Nina också och vi pratade en stund och hon kunde inte förstå varför jag var hemma i Källunge när jag var ledig dagen efter och inte var ute med dom för, men sanningen är den att jag är glad att jag inte gick ut. Visst hade det varit trevligt att vara med tjejerna, men det var så skönt här hemma.

Min och Fredriks dag vi skulle ha idag ser inte ut att bli av, för jag åkte inte med mamma in till stan nu som jag egentligen tänkt och han åker inte med ut hit sen för han kom typ hem vid 05.00 i morse och lär sova länge.. Så jag tänker stanna här och umgås med min familj, men åker kanske in runt 3-4 tiden.

Men i morgon blir det allt grillning med förhoppningsvis hela familjen här hemma, så jag ska åka hit direkt efter jobbet i morgon och då blir det mat sen ska jag faktiskt ut med tjejerna i morgon :) Tyvärr inte ikväll, jag orkar inte, och jag hoppas att Darin inte är så snygg som de säger att han är så jag slipper ångra mig att jag inte gick med ut.

  


Nej nu ska jag mysa ner mig i soffan med en filt omkring mig och se en bra film. Hoppas att ni får en lika mysig dag som jag även om det regnar på tok för mycket för att vara en julidag.

KÄLLUNGE!!

Om ca 6 h befinner jag mig hemma i Källunge! Igår kväll längtade jag jätte mycket och det gör jag nu med kan jag lova. Det ska bli så skönt att få komma hem ett tag, få mat, mycket utrymme och så ska jag sova i min säng inatt, så F blir ensam istan inatt. 
Så mina plnaer för kvällen är att hämta min en lampa som är i malins lägenhet, fixa en tavla, köra F till jobbet, hämta mina klänningar och kamera hos Em&Ni, åka hem till landet och storstäda rummet. Ja sen får vi inte glömma 4-hjulingen, det är ju för roligt.

Borde komma tillbaka till joggingen också OCH mina 100 situps om dagen och 30 armhävningar, vad hände med det liksom? Ja jag flyttade till stan men det är ändå ingen ursäkt.. Dåligt, riktigt dåligt är vad det är.

Så mitt mål för kvällen är att efter städnignen (eller innan) ska jag bege mig ut på en joggingrunda. & fan mig rent ut sagt om jag inte gör det.

Gotland runt?

Fredrik ringde mig när jag var hos Malin

F- Hej vad gör du?
L-Är hos Malin och har grillat
F-Aha, men du vad gör du på torsdag?
(Vi har ingen koll på hur vi jobbar)
L-Är i Källunge
F-Kan vi inte hitta på något då?
L-Ja kom ut till Källunge då?
F-men kan vi inte hitta på något?
L-JA, kom ut till källunge ?
F- Men min arbetskamrat som inte är härifrån har tydligen varit överallt på Gotland typ, jag vill också det
L-Okej, men kom till källunge så fixar vi det, åk med mamma hem.
F- Okej.

EEEEH, vad ska jag visa på Gotland om det är dåligt väder som det nu ska vara? Hoburgsgubben? Jag vet inte ens hur man kör dit. Fårö? Ja dit hittar jag och kan många smultronställen där bla vart raukarna är osv. Men vad kan man mer visa?

HJÄLP MIG!!

Stylebystars på gotland!

ÅÅÅÅÅH Stylebystars öpnnade i Visby idag gissa om jag var där? Yes vid öpnningen då var jag där och ryckte till mig tre underbara klänningar som jag suktat efter förut på nätet men nu till en mycket billigare pris. Lägger kanske in bilder senare om jag fr tag i kameran, 

Har även storstädat lägenheten, dammat, dammsugit, diskat, vikt ihop alla kläder och skurat golven så nu känns det kul att komma hit faktiskt, måste bara göra n¨got åt soffan, bordet och fåtöljen...Nej nu ska jag kila bort till Malin för de grillar, MYS.


Sambo utan sambo?

Det blev ingen tiljans igår och inte åkte jag hem till landet heller som jag egentligen hade tänkt. Ist blev det panikhandling på maxi 21.55, därefter hem och sova.

Idag slutar jag vid 4 och hoppas då på en trevlig kväll antingen hemma eller med mina tjejer. För F jobbar hela tiden nu, 6 dagar denna vecka och 7 nästa så jag hoppas att han är ledig på söndag och att det är sol så att vi kan ta en heldag på fårö om han orkar. Kul vi är sambos och ses aldrig, förutom när jag lämnar honom på morgonen för att gå till jobbet. Jag kan ju medge att jag saknar honom.

Nej nu är rasten snart slut! Later

Jag säger som alla andra, - SKITVÄDER!

Försökte verkligen hålla mig vaken tills F kom hem inatt men jag lyckades inte. När jag vaknade idag hade han redan gått till jobbet för han började tydligen tidigt idag..

Snart ska jag kila till jobet har bara ett kort pass idag sen är det förmodligen tiljans som gäller om nu vädret tillåter.
Måste kila! Ciao


En riktig slappardag

Igår blev det en mycket trevlig middag med tjejerna på en resturang som jag tror hette Fontana? Iaf så var maten vi beställde hur god som helst, kykling med klyftpotatis. Min kamera har jag glömt hos Em och Ni så bilder kommer en annan gång.
Efter middagen begav vi oss hem till Em&Ni och några glas vin senare gick vi ner mot stan. Men det var tråkigt.

Idag sov jag och min baby länge eftersom han också var ute igår sen har vi brjat att sett på "The holiday" som är grymt bra. Men F skulle jobba vid 16 så vi hann inte se klart men det ska vi göra i morgon eftersom jag inte börjar förens 16 i morgon.

Har tillbringat kvällen med Amanda och då såg vi en film som också var hur bra som helst "Coyote Ugly" sen kom Malin och Annie hit men nu har deåkt hem och jag sitter hemma själv igen..

BABY KOM HEM TILL MIG!!!


Källunge

Vad härligt det var att få komma hem! Det var helt galet, helt sjukt skönt, som jag längtat etfer min stora gård och vårt stora hus. Fick en drink när jag kom hem sen blev det grillad kykling hemma med klyftpotatis och massa annat gott. Men det vara bara vi tre, jag, mamma, pappa men så var farmor Ann också där, det var mysigt. Anderas (lillebror) har nämligen varit i Falun på innebandyläger och min syster var i stan och åt med hennes vänner.

Fyrhjuling körde jag också, oh herre vilken drag det är i den! Har ingen aning om hur många hästkrafter men tillräckligt många för förgylla in dag. för er som inte vet så älskar jag att köra "rally" med bilen så när jag då hade en 4-hjuling så var det mer än lycka. (Jag vet att jag inte får köra på vägen pappa men jag var ju tvungen att testa gasen..)

Hälpte även till att måla skyltar, yes jordgubbsskyltar och pga det mår min rygg rätt kasst idag men vad gör det då, sånt gör över.
När jag målat klart kom Malin, Amanda, Annie och Adam för att hämta mig och vi begav oss in mot stan. Det blev film och chips kväll, myyys.

När jag kom hem runt 01.00 tiden så kan jag inte sova för jag inbillar mig att det är någon här då så jag låg vaken till ca 03.00 tills baby kom hem från jobbet sen somnade jag gott.
Idag däremot var det ritkigt tufft att gå upp vid 8, men när jag kommit ut ur duschen var jag pigg och cyklade iväg i regnet till jobbet. När jag väl kommer dit så öppnade jag tydligen själv och det gick bra vilket jag är glad över, fick även stänga själv idag med Vendela som är ny och det gick bra om jag inte hade dragit gen kassan, men efter många om och men och övertid så var allt klart!
Nu när jag kom hem stod Fredriks kompisar utanför lägenheten och väntade på F för de skulle iväg och äta och sen förfesta så som jag förstod det.
Men min baby hade tvättat all vår tvätt så Emil gick med mig upp i lägenheten och vä'nta tills han var färdig med tvätt och dusch sen så åkte dom.
Emil tyckte att Fredrik var riktigt seg så undrar vad han då skulle tycka att jag var, haha.

Nej nu ska jag ner i tvättstugan och hänga in allt i torkskåpet.  Sen är det middag med tjejerna på stan som gäller, och därefter blir det utgång på bur för Snook är ju ett måste att se, aight?

Lediga Fredag

Idag har jag och Malin varit i kalkbrottet och vem var inte där om inte blondinbella? Toppless dessutom, men jag och Malin behöll våra bikinisar på oss och badade självklart inte eftersom jag är en sån badkruka, men tårna var i iaf!
Efter en timme vidkalkbrottet tog vi vårt pick och pack och åkte till maxi för jag passade på att handla lite nu när vi hade bilen och allt.

 


När vi kom hem till mitt så låg min fina och sov, han kom nämligen hem 04.40 inatt och var rätt död idag kan jag lova, stackarn.. Nu har han pussat mig hejdå och cyklat till jobbet och jag blev själv återigen som de flesta andra kvällar, när jag inte är med tjejerna förstås. Men ikväll ska jag faktiskt hem till Källunge!! Pappa kommer vilken minut som helst (förmodligen om en kvart för när han säger en tid är det oftast senare eller tidigare och i det här fallet är det senare) och hämtar mig. Så jag ska få mat hemma, sen ska jag ta med mig jordgubbar, tomat och gurka in till stan för det är något som saknas här hemma.

Men det blir ingen övernattning i Källunge för Malin hämtar mig ikväll och så jobbar jag ju i morgon.. Plus att jag inte har sovit utan F en enda natt så det skulle bara kännas konstigt..





T-t-t-orsdag

Det har varit en skön ledig dag och jag kom upp i helt okej tid även fast det kändes sådär att lämna min fina i sängen som sov vidare.

När F vaknade slappade vi rejält och vi skulle cykla ner tillsammans till när han började vid 2 idag men tjugo i två hade jag ännu inte duschat så F fick cykla ner själv.. Jimmy kom sen och hämta mig så gickjag till banken och fixade lite och därefter satt jag och Jimmy i gräset vid busstationen i solen (okej skuggan) och njöt av ledigheten.

Markus kom sedan och hämta mig eftersom han skulle hjälpa mig min dator men efter måga försök så gick det ända inte så då körde han mig till Malin för jag tänktelåna hennes cykel eftrsom F har min men då var hennes på busstationen så jag blev kvar där och såg tv och diskade upp deras disk. Sen kom Adam och lämnade lite grejer men han gick lika fort igen, men han kom tillbaka ca en timme senare och då kom Johan också över sen skickade min babe ett sms om att blondinbella var på innergården och jag var ju självklart tvungen att åka dit då (ja jag kanske är lite omogen men jag är sjukt insatt i hennes liv). Så jag fick skjuts av Johan ner och träffade då min snyggingar Em&Ni vid öster sen mötte jag upp JImmy &co utanför innergården så där har jag suttit och njutit av värmen ikväll (ej partyklädd).

Nu är jag iaf hemma och sängen väntar. F kommer hem vid typ 4 inatt och jag ska upp vid ca 7 för jag tänkte ta 8.00 bussen hem till Källunge, jag längtar näligen hem lite smått.

God natt

EMD

Kvällen igår var fabuleux som man säger på franska. EMD såg man inget av men det gjorde inte så mycket vi hade skoj iaf.

Kvällen började hos Emelie och Nina sen gick vi vidare till Wallers därefter begav vi oss ner mot stora torget men ist för att gå in till gutekällaren med en gång (pga arg vakt) så gick jag, Malin och Jimmy till innergården.
Sen blev det gute och det var, ja, skoj!

Ja jag har inga bilder från gårdagen som vanligt men jag är inte riktigt som blondinbella som för övrigt är på gotland nu, men jag ska skärpa mig på kamerafronten.

Idag ska Markus komma och hjälpa mig med min dator för varken jag eller Fredrik kan sånt där om datorer, men just nu vill jag bara UT I SOLEN, men Fredrik sover så jag får vänta tills han vaknar.

Ge mig en bil så att jag kan köra till tofta (jag vägrar åka buss).


M.H

Jag faller för Melissa Horn varje gång. Hon har en underbar röst och jag älskar hennes texter..
Bra att jag taggar med lugna låtar till utgång! Nej nu är det låtbyte även om hon är något av en gud..

Utgång på lill-lördagen

Jag lyckades inte hålla mig vaken tills Fredrik kom hem inatt, däremot hade jag lyckats somna med teven och lampor tänt. Men det blev en enorm sovmorgon fram till ett idag, det var välbehövligt kan jag lova (även om jag inte varit vaken 42 h som Jimmy).
När klockan blev halv 5 skjutsade F mig ner mot stan för han skulle jobba och jag hade lite olika  ärenden på stan så som att besöka banken och handla hem lite mat.

Ikväll väntas det utgång och därför borde jag sätta igång att laga lite mat nu (framgång på matlagningsfronten).



MQ´s personalfest










MAT?!

Kom på mig själv med att jag inte ätit något ikväll, och typ inte de andra kvällarna sen vi flyttade till stan heller! Ikväll åt jag en smörgås hos Malin men intemer än så har det blivit.. Idag åt jag och min snygging till pojkvän if på den nya resturangen Etage som var ritkigt gott och fint har de fått det där uppe på östercentrum också!
Men sen vi flyttade in har vi bara lagat mat en enda gång tillsammans och det var igår..

När jag kommerhem från jobbet har jag varken tid eller ork och när F inte är hemma så känns det inte lockande att laga mat för en, så vad gör man? Ah.. Det här funkar inte jag går bara och småäter då...  Och för att inte tala om min träning, jag har inte den minsta notiviation till något som har med träning att göra, jag har blivit så sjukligt lat.

JAG MÅSTE BÖRJA TRÄNA INNAN DET ÄR FÖR SENT!!

O sen så måste vi bli bättre på matlagningsfronten (eller jag med tanke på att mannen jag bor med kan det där). Det hade suttit fint om han bara jobbade dag så att vi hade kvällarna tillsammans iaf..

T-t-t-t-isdag

Fick öppna upp MQ helt själv idag och det gick förvånadsvärt bra, har varit lite nervös för det inann men det var inga problem alls. Efter jobbet gick jag hem till min syster lägenhet där Amanda var men hon åkte nästan med en gång när jag kom så jag satt och väntade på att Malin skulle sluta jobbet så att vi kunde cykla hem till mig.
När hon kom hem åt vi lite sen cykla vi hit på en tandemcykel (min dolda talanger för att cykla tandem har inte visat sig än) så var vi här en stund innan vi cykla hem till Malin igen.
Då kom Marcus och Anders och hämtade oss så hämta vi Annie innan vi begav oss till Kalkbrottet i Hejdeby och alla badade utom jag eftersom jag tyckte det var kallt....

Nu sitter jag helt själv i min och fredriks lägenhet och vill att han ska sluta NUNUNUNU!! Det är hemskt att vara ensam på kvällarna.. Jag vägrar sova fram tils han kommer hem (han kommer hem ytp 04.00 inatt), får se om jag orkar hålla mig vaken...


RSS 2.0