Heliga helgen

Snö och ramlat ut ur sängen. Det kallar jag bra start på dagen.
Men snö, really? 1 april är väl i morgon..

Skitsamma. Ikväll ska vi dricka drinkar och dansa tills klackarna går sönder.
INGA mojitos. Inga bra minnen av det. Eller rättare sagt, inga minnen alls.Kom just på att jag äter penicillin.. Vatten och läsk blir derå.


Stugmys i Björkhaga

 


Myskväll

Startade dagen med att svimma lite utanför skolan. Inte så bra med tanke på att vi skulle förebereda redovnisningen och så va jag borta i 45 min. Erik blev livärddd och tänkte ringa ambulansen men så farligt va det inte.. Han tryckte i mig godis och läsk för att jag inte skulle få blodsockerfall igen under redovisningen, haha. & på tal om redovisningen,- det gick hur bra som helst!
NU ÄR JAG KLAAAR! Förstår ni hur det ska firas i morgon?

Fullt hus i Källunge ikväll med hela familjen, Simon och Andreas fem kompisar :)
Vi startar ett kollektiv, alla är välkomna!
Draknästet

I morgon är det den stora dagen. Redovisning av affärsplanen för lärarna och Science Park Gotland. Jag har varit så sjukt nervös för jag avskyr att prata inför grupp men det kommer gå så himla bra (tar ut seger i förtid). Vi har övat idag och vi klarar tidsmarginalen och allt känns så bra! Power point är fixat så nu kör vi. 07.30 ska vi gå igenom det sista så klockan 13 är jag fri!

Dessutom har jag gjort klart min hemtenta. Så imorgon tar jag studenten på nytt. Fyfan vad jag är braa


Så ha det bra, vi hörs, vi ses i dina drömmar
En vecka kvar sen är jag så fri som man kan bli


Tackar Göteborg för den här gången

Vi ses igen till summerburst


Wish me GL


Kvällspromenad hemma i Majorna


Tung

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-2/472532/images/2012/pic_194465649.jpg" class="image">


Göteborg


NytvättadSe så fin vår C3a är nu. Till skillnad från mig som har dyngsura jeans, iskalla händer och lite skitig.

 


TrasselmajaSnart är det grönt igen

The grass isn't greener on the other side, it's greener where you water it


"En helt ny värld" av Daniel H. Pink

"Jag är övertygad om att själva meningen med vårt liv är att vi ska sträva efter lycka. Det står klart. Antingen är man religös eller ej, eller vilken religon man än tillhör, så söker man någonting i livet. Jag anser alltså att hela rörelsen i livet går mot lyckan." - Dalai Lama.


Jag älskar er tills döden skiljer oss åt.

Har sett känslosamma filmklipp och grinat ögonen ur mig så nu tänker jag vara sentimental på bloggen men det struntar jag i.

Tänk om mina vänner inte fanns,

Jag kommer på något mycket underligt vis ihåg (nästan) alla mina drömmar jag drömmer. Mina tjejer har fått stått ut med mina samtal dagen efter då jag måste berätta allt i detalj. Som om jag hoppas att de ska slå in eller så är det helt tvärtom,- att jag är förbannad för att de är så verklighetsbaserade (freak).
Annars ringer vi varandra varje dag och kollar läget, hur dagen ser ut, vad vi ska göra, om vi ska ses en sväng, berättar om sms, höra om gårdagen eller whatever. Tänk att inte prata med dem på en hel dag? Eller ännu värre, en hel vecka, månad, år!

De fångar upp mig när jag som minst anar att jag är påväg mot ett jävligt hårt platt fall. Som en gång i tiden när vi va ute och jag såg killen ge en annan tjej den där blicken, det där leendet och jag går där ifrån och mår "ok" med ett påklistrat fejksmile och låtsas att jag är starkare än gladiatorerna och har no feelings at all, men i själva verket är helt svimfärdig.

När man får höra de där smärtsamma orden från de där av det andra könet (idioterna) och man drar iväg med bilen i blixtfart och åker direkt hem till dem, mina fina vänner och kastar sig i deras famn och de bara finns där. & förstår utan ett ord.

De varnar mig för saker och avråder mig att göra sånt som jag anser är sååå bra för mig (även fast jag vet att det är det dummaste eller mest idiotiska jag kan göra mot mig själv, men förnekar det). Vet ni? De har rätt nästan varje gång. Ibland undrar jag om de känner mig bättre än vad jag själv gör.

Det bästa är att jag aldrig skulle behöva oroa mig för att dom skulle försvinna. Det är med dem jag är mig själv och ibland lite till, överspeedad (läs,-pain in the ass).

Ni är så jävla bäst & jag vet inte vad jag skulle ta mig till utan er. Will you marry me?
"Best friends are the ones who have your back even when tough times arrive"


Kony 2012


Bra helg

Middag och utgång igår. Idag har vi suttit på Ninas innegård och solat sen sett innebandy, ätit middag på joda och nu varm choklad framför Wallander.


Bilade i solnedgången längs med kusten


Vår
RSS 2.0