Harliga underbara semester!

Kvallen igar var jatte rolig! Aven om thaivodkan som serverades flitigt till gasterna inte var okej sa hade vi jatte skoj! Vi var pa ett utestalle som hette Lotus och dansade oss genom natten och nar klockan narmade sig 2 gick tjejerna hem utom jag och Josefine (tjejen fran gavle) for vi skulle till Bandz (som stanger vid 07.00) men precis nar vi skulle aka ivag med mopparna (skjuts snackar vi om, jag skulle inte kora) sa bangade jag ur och ville hem for klockan var trots allt ratt mycket.  Sa Josefine var snall och foljde mig hem innan hon akte dit.

Idag hade vi sovmorgon for forsta gangen, vi sov fram till elva och gick sedan for att ata frukost sen spenderade jag nagra timmar pa torget och kollade lite pa natet och pratade med resebyran om hur man tar sig till koh phangang och om det gick flyg fran koh samui till vietnam osv.

Efter det traffade jag Josefine och alla andra svenskar som var pa Lotus igar pa ett cafe  sa jag stannade ett tag och fick hora om hur fortsattningen pa kvallen varit. Sen sa gick jag ner till tjejerna pa stranden dar vi tillbringade tiden i solen.

Nar solen sjonk var alla tjejerna ute i det spegelblanka vattnet och pratade en massa och det var verkligen hur vackert som helst! Jag sager det inte ofta men jag alskar verkligen det har!

Jag har aven ringt over sea call for att gratta min kare far idag, och de hade haft lite slakt hemma pa formiddagen och nu var de pavag till Klintehamn for att gammelfarmor fyller ocksa ar idag.

I morgon har vi bokat en snorkeltur, sa vi ska vara pa sjon med baten fran 9-16 och det sak bli harligt! Men jag ar ju radd for minsta lilla varelse i vattnet sa vi far se hur det gar.

Nej nu ska jag kolla vad jag fick i lon sen ska jag ringa till Johannes en stund :)

GRATTIS PAPPPA!!!!

Mina missoden denna resa ar,

- Forstort 2 par skor
- Tappat bort ett par skor
- forstort ina tar,
- trampat igenom dansbanan dar det inte fann en brada sa det resluterade med tva stora sar pa knan plus blamarken
- slatt i huvudet i bussen sa jag fick tre harliga sar genom huvudet
- bussrean resluterade i att vi dyngnade och blev sjukt overtrotta, sedan dog vi pa bordete pa baten och sov halva resan tack och lov.

men aven om allt detta hant mar jag sa himla bra! det kunde knappt ha varit battre! jag ar har med mina basta kompisar, men en liten Lousie saknas mycket! och jag saknar min familj och Johannes jatte mycket!

Nu ar vi iaf pa koh tao och bor pa ett riktigt fint hotell! har finns en massa harliga manniskor och vi har nu atit middag men en harlig tjej fran gavle som vi nu ar pa fest med moch sjalvklart sitter jag har.. Hon har tipsat en massa om Oslo sa jag ar sjukt peppad pa att bo i Oslo i host ocksa!
Men nu ska jag ut och joina dem!

Nu ar klockan snart over midnatt sa GRATTIS VARDLDENS BASTA PAPPA!!
Hoppas att du far en bra dag och att du kan njuta utan att jobba!! Jag saknar er alla galet mycket!

/L

Bangkok

Ja da ar vi i Bangkok ater igen. Har nu haft en urharlig vecka pa koh samet men nu aker vi ner mot koh tao och sedan blir det koh phangang dar aven full moon partyt ar den 10e mars.
Pa koh samet blev det en galen utekvall och resten var ratt lugna, men vi har traffat nya vanner, och det kanns skoj! Sa de som vi traffat ska ocksa till full moon.
Nu har vi rest fran koh samet till bkk med en svensk familj med 3 barn och de ar jatte tervliga och de ska aven aka samma buss som oss ner till koh tao om ngn timme.

Nar vi kom till Bangkok idag sa fargade jag och Nina ogonfransarna pa en salong och sen ville jag ha lite fina naglar  sa jag tog en fransk manikyr ocksa.

Nej nu ska vi ata innan resan ner mot koh tao!

Ps.
Mamma & pappa! Jag har lagt upp en del bilder pa facebook som ni kan kolla. Ds

koh samet



Sa har glad ar jag vareviga dag kan jag lova.

Koh samet

 Vi har det harligt, fantistiskt, underbart ja allt ar verkligen toppen!  mina tar ar pa battringsvagen och vi badar och solar hela dagarna, och nu har jag snart last ut min tredje bok och vi har inte ens varit i thai en vecka an. men det ar sa skont att inte ha nagot att tanka pa forutom att bada nar man blir for varm, lagga sig i skuggan nar solen branner lite for mycket och dricka massvis med vatten sen ata ibland, men det dar med att ata pa dagen har vi iprincip slutat med, ingen ar hungrig, men det beror ju pa varmen..

Igar var vi galna, vi gick genom djungeln pa natten och har ska det tydligen finnas tigrar, men nagon sadan har vi inte sett nagot av och det ar jag glad for aven om jag och Ella fick for oss att vi horde nagot nar vi gick genom djungeln. alla blev helt kallsvettiga av  radsla (och varmen) men efter ca 20 min kom vi till den andra stranden och kunde ata kvallsmat.
hemvagen var annu varre for jag trampa snett pa en klippa men vad hade jag forvantat mig nar vi hade en urkass ficklampa vi fatt lana fran resturangen bredvid oss? Aja hem kom vi iaf och da njot vi av att komma fram helskinade utan nagra ormbett, eller nagra andra hemska bett. sa vi satt och njot pa var terass och pratade i ca en timme innan bedtime.
men innan bedtime sa hade jag fatt sms av Johannes sa jag var tvungen att ringa en snabbis och fraga hur det gick for honom pa hans nya jobb pa nattklubben luux, och fraga hur han madde. Det var urharligt att fa prata med honom aven om vi inte kunde prata sa lange eftersom det kostar for mycket for mig att ringa har ifran.

ikvall nar vi skulle ga genom djungeln igen sa gick min sko sonder nar jag klattrade pa "klippan"  det ar sa typiskt! Ja jag vet att jag kan kopa att par billiga skor har men nu var det mina basta sommarskor.
Nu har vi precis atit kvallsmat och ska snart ga bort till en bar dar det ar gratis drinkar mellan 22-01 om man har en kupong vilket vi varit smarta nog att inte ha med oss men det ordnar sig kanske anda.
Sen ska vi ga genom den dar morka laskiga djungeln igen.. men det ordnar sig!

Mamma och pappa jag ringer er i veckan! da far Malion se till och vara hemma i kallunge ocksa!
Jag tanker pa er!


Koh Samet

Resan till Koh Samet var egentligen behaglig om man raknar bort Thai hiphop musiken som danade ut genom hogtalarna i 3 timmar. Om ni nu tanker er tillbaka till "Crazy frog" reklamen som var sjukt irriterande, sa var detta minst 10 ggr varre kan jag lova, och inte hjalpte det att jag hade oronproppar heller, nej usch.

Efter den danade resan i bussen kom vi fram och bokade boende for en vecka pa koh Samet sen tog vi baten over och kom till vara lyor, sen var det stranden och bad som gallde! Men eftersom jag ar som jag ar sa skar jag upp tva tar sa det bara blev flasor, och jag som inte kan se pa blod blev alldels svimfardig men Nina var snall och hamta papper, sa jag har haltat omkring en massa nu, men idag kanns det lite battre aven om jag fortfarande haltar.

Det ar jatte fint har och lugnt sa det ar skont eftersom vi ska pa full moon party pa koh phangang ca den 5e mars eller nagot och da ska brannan vara fixad.

Igar nar vi var ute och at sa var det ju fredag sa da blev det drinkar ( men bara var sin eftersom de smakade sa forskrackligt mycket alkohol) och bacardi breezer. nar vi satt dar vid havet och hade det jatte mysigt kom det en kille med en lapp och det var ett brev till Emelie, for ja da var det en kille fran "cocunut bar" som hade spanat in Em och ville veta vad hon hette, haha. Under kvallen fick hon ytterligare 2 brev, sen var det dags for oss att ga hem.

Nar jag och Em gatt och lagt oss i vart rum sa hor vi skrik inne hos Ella och Nina men vi ar for trotta gor att ga in och kolla vad de holl pa med men efter annu mera skrik och smallar gick vi in till dom, och da var det spindeljakt pa gang. Jag fattar inte hur sa stora spindlar kan komma in! USCH! Spindlar ar bland det ackligaste jag vet.

Idag har vi legat i skuggan hela dagen, och det var bra med tanke pa att jag blev lite rod pa axlarna igar.

I morgon ska vi ga en promenaden till en annan strand dar det ar en massa andra manniskor, sa dar har vi tankt ligga och sola och aven ata pa kvallen.

Klockan ar nu tio pa kvallen men det kanns som om den ar 3 pa natten for jag ar sa sjukt trott, vilket jag ar varje kvall nu trakigt nog, men det ska det bli andring pa!

Jag njuter nagot sa fruktansvart att inte ha nagot planerat pa dagarna och inte kunna nas pa mobilen eller sitta sa mycket vid datorn, och for att vi har det sa fruktansvart bra!
Det jag ar med om borde alla fa uppleva!

Jag mar fruktansvart bra!

Kungligheter, det ar vi det.

Josses vilken dag, en underbar dag! Har tillbringat 6h pa shoppingcentrumet MBK och det blev lite shopping bland annat, 2 pa vralsnygga klackskor, 1 par laga snygga skor och ett par flippskor, 5 klanningar (ja jag vet, klanningsnarkoman, mamma det vet du!), 3 klockor, 4 bikinisar (aven fast jag har med 5), sen en lite annat.

Efter shoppingen skulle vi som sagt ta oss till Sirocco for att ta en drink och njuta av utsikten, men nar vi kommer dit ar det dresscode. Sa det var bara att byta om till en av klanningarna och klackskor sa fick vi aka upp till 63e vaningen. Jag kan saga att det ar en av de haftigaste saker jag varit med om, det var underbart! Jag har aldrig i hela mitt liv sett nagot sa vackert! Det var nastan som Eiffeltornet, eller nej det har slog det.
Sa dar satt vi och njot av livet och utsikten tillsammans med vara drinkar, och kande oss som kungligheter med tanke pa hur det sag ut dar, hur vi sag ut och hur personalen behandlade oss.
Jag var tvungen att sla en signal till min far och beratta vad vi gjorde och han blev lite avundsjuk, men det ar inte sa konstigt :)

I morgon klockan 8 kommer bussen och hamtar mig och tjejerna och kor oss till Koh samet, sa nu blir det sol och bad!

Vilken underbar dag det har varit, det ar nastan galet att man kan ma sahar bra! Men nu har krafterna forsvunnit ratt rejalt efter att ha sprungit omkring i shoppingcentrumet, och att ta in sa mycket som man inte annars ar van i Sverige tar trots allt pa en sa nu vantar en hard sang men en mycket skon somn kommer det bli iaf, det kan jag lova.

Till mina kara familj!

JAG TANKER PA ER!

Bangkok

Sa nu har vi antligen kommit fram till Thailand! Resan borjade med att vi alla hade likadana dressar pa oss med andra ord hade jag och Nina var sin rosa och Em och Ella hade gula sa vi har fatt ett antal blickar pa oss pa Arlanda, Tyskland, Thailand, sa ja vi syntes, men ifall vi hade tappat bort varandra sa hade det varit latt att forklara hur rosa Nina eller Gula Emelie och Ella sag ut. Men vi fick en del kommentarer bla som,

- Hade ni roligt nar ni shoppade tjejer? :)
(Ja man har val aldrig trakigt nar man shoppar??)

- Vad fina och fargglada ni ar! Ni ser ut som en pase karameller!

(Fragan ar, vart ar pasen?)

Jaja vi var fina och trivdes med vara dressar:)

Nar vi ska ga pa flyget ar Ellas pass borta, det blir panik mellan oss tjejer eller nej nu ljog jag, Nina skrattade (chocktillstand?) och jag sa att allt ordnar sig, det kommer ga bra, vi hittar det, medans Em sager,
- Vi ska pa planet nu och Ella kommer inte med utan hennes pass!!!

Nina och Ella springer ivag och kollar pa toaletten som lag mycket langt bort fran gaten och jag gick bort till en SAS tjej och fragade om hon kunde ringa runt och fraga om de fatt in nagra pass utan framgang.
Tiden gick men sen far jag ett samtal av Emelie att Ellas pass ligger i MIN vaska av nagon konstig anledning??
Sa ja vi kom med flyget till Tyskland, TILLSLUT.

Nar vi landat i Tyskland hade vi bara en kvart pa oss att byta flyg men nar vi ska fa vara biljetter sager "damen" som  sitter i "kassan"
- You have a little problem
Jag kande paniken komma men istallet for att bli otalig och ledsen sa blev jag bara tyst (med tanke pa hur jag snackar annars var det lite underligt).
Enligt Tysklands lagar maste man tydligen ha en biljettt ut ur Thai for att fa komma in (vi har inte hort ngt om detta) sa vi letar febrilt upp ett internetcafe och alla betalar in ett antal tusen till Ninas konto (for hon ar den enda som har VISA-kort) via internetbanken sen sprang vi upp igen (fort gick det) for att boka ett flyg och da ville vi ha vilket som eftersom vi anda skulle avboka det sa ja vi fick ett flyg till Tyskland igen den 10e mars (men det avbokade vi nu nar vi kom hit).

Ja sa fram kom vi, och nu bor vi pa D&D inn i Bangkok.

Sa idag har vi legat pa takterassen och slappat lite i solen med en Singha ol, och sa har jag pratat med min kara mor och med Johannes.

I morgon blir det shopping pa MBK och sedan ska vi ocksa till Sirocco som ligger pa 63e vaningen i State tower och ta en drink eller kanske ata middag, hur som helst sa kommer det bli underbart!

Har tyvarr inte lagt in bilder, men jag lovar att det kommer med tiden, men eftersom datorerna har ar ratt sega kanns det inte sa lockande att sitta och halla pa med det..

Jag tror inte jag ens behover beratta att jag njuter av varmen,
semster och av tjejernas sallskap, det framgar tydligt.

Hej då Gotland

I morgon går flyget vid 14.00 till Thailand, där ska jag tillbringa en månad i värme, solsken, drinkar, shopping mm med mina underbara tjejer. efter det bär det av mot Vietnam, sen blir det nog förmodligen Malaysia och Bali.

& när man kommer hem igen är det vår här på ön, sen bär det av mot Oslo.

Underbara liv.


Alla hjärtans dag

Idag har jag varit hemma med familjen och så har jag börjat packa,  ja jag vet att jag är ute i sista sekunden men det brukar vara så med mig.
Min kära far har köpt en helt ny fyrhjuling så idag har jag förutom att packa och städa kört den och sladdat en massa i snön, och det var galet kul även om jag är lite rädd samtidgt men jag får en så enorm adrenalinkick av att köra lite för fort och sladda lite mer än vad man ska så jag mår bara bra av det. Hahaha nu låter jag verkligen som en fordonsnisse, men det är väl min grej.. Eller?

En viss Johannes ringde mig idag och trodde att det var idag jag skulle komma till sthlm så han hade tänkt be om ledigt så han kunde komma till mig i sthlm ikväll så vi kunde sova på hotell inatt. Men tråkigt nog är det ju i morgon jag åker till storstaden.. O han har en arbetsintervju på måndag så han kan inte komma till sthlm i morgon och det suger!!!
Tre månader är det alltså kvar innan vi ses, och tre månader låter som en evighet i mina öron..

Nu ska jag ta en snabbdusch och sen bege mig in till stan !

Glad alla hjärtans dag!

Gotland

Nu är jag hemma på min ö igen, underbara Gotland.

Resan hem var inte kul, blev sjuk och kräktes mysigt nog hela resan hem. Kul att inte känna någon på båten och sitta helt själv och må dåligt. Så igår tillbringade jag hela dagen i sängen utan mat, för jag kunde vekligen inte få i mig något förut ett glas vatten.
Eftersom min lillasyster inte visste om att jag skulle komma natten till onsdagen så ville jag överraska henne. Så jag tog en dusch, åkte in till stan och plingade på dörren till lägenheten i Visby, och hon blev glad, så glad, och jag likaså! Febern och illmåendet smög sig på ännu mera så jag åkte hem lika snabbt igen för att lägga mig och ta ett varmt bubbelbad och läsa lite skvallertidningar som jag fått av min kära mamma.
Innan bedtime hade jag ett långt och härligt samtal med Johannes, men han kan inte komma till sthlm nästa helg och det känns jätte tråkigt verkligen. Men, men jag får längta till 3e maj istället då jag kommer tillbaka till Oslo!

Idag kände jag mig bättre så jag försökte mig på lite frukost men eftersom jag inte ätit sen i förrgår så blev det en chock för min kropp så det kom upp lika snabbt igen.. Men trots att jag inte ätit något nu sen i förrgår så är jag helt frisk nu (tror jag). För nu är jag hos Em med Ella och vi har pratat lite om resan, och jag har fört över mina norska pengar till mitt svenska och det blev mycket mer pengar än jag trott så jag är jätte glad!
Vi fick även créme brúlé av Emlan och det gick ner utan att jag mådde illa, så det känns ju bra även fast det kanske inte var en jätte nyttig första måltid.

Imorgon ska jag och Em på stan, och 18.30 är det bowling som gäller med familyn plus Waktels familj. Därefter är det middag hos dem sedan ska jag på drinkkväll med tjejerna, så imorgon ska det inhandlas grejer till alla möjliga drinkar.

På lördagen ska jag se min lillebrors innebandymatch 9.00 sedan luncha med mormor och Malin på stan, sedan är det Ibk-s match, och på kvällen är det Ericas och Fias 19-årsfest på joda därefter blir det förmodligen hp5.

På söndag blir det afternoon the på Visby hotell med familjen.

Yes jag har en mycket härlig helg att se fram emot!
Cheers! (som min ex sambo säger)


Estocolmo

Har en jätte härlig tid här i sthlm. Brunch, promenader, fika, leka med barnen, allt är mysigt!
Idag var jag med min minsta kusin Lilly på en promenad i gamla stan medans moster skulle göra lite ärenden sedan gick vi och till vaccincentralen. Väl där tog jag två sprutor, en mot salmonella och en mot hepatit B för jag har redan mot hepatit A, men det är galet vad ont jag har i armarna nu, för de tog i båda armarna.
Lilly har gått och blivit sjuk också så hon är rätt ledsen, så när moster var och hämta Lilly på dagis så var jag ensam hemma med sjuklingen och hon var så synd om henne för hon har ont och bara gråter, stackarn..

När Novisen kom hem blev det middag sedan kom deras pappa hem och då kunde jag sätta mig i soffan och läsa cosmopolitan lite halvt samtigt som jag hade ett öga på barnen.

Fick precis ett samtal från Johannes som är i Oslo, det var underbart att höra hans röst. Usch vad jag saknar honom. Jag ska försöka övertala honom att vara ledig nästa helg så att vi kan ha 14-15 feb i sthlm innan jag åker till thai den 16e. Jag hoppas att jag lyckas, för jag vill inte vänta i 3 månader innan jag får träffa honom igen.
 
Jag saknar honom
!

RSS 2.0