Grattis Pappa & Gammelfarmor-Ann







Glada















Tack för en trevlig fredagskväll mq-vila!

If we ever meet again

Afterworken igår var hur bra som helst! Pist off spelade och jag blev riktigt imponerad! När klockan blev halv elva begav vi oss till munken och dansade sen gick jag ner till hp där Malin och dom var.
Mina arbetskamrater ville hellre vara kvar på munken men efter ett tag kom Emelie och det dansades en del på hp med.

Min mamma har alltid sagt - "Blanda inte alkohol"

Så varför jag drack vin, shotts, drinkar, öl, och cider kan jag inte förstå. Jag borde ta lärdom av mammas goda råd..

Idag mår man som man förtjänar men det var en kul kväll och det tackar vi för!

Bilderna får komma senare för nu ska jag på födelsedagslunch/fika hos min gammelfarmor i klintehamn.




Bästa

Afterwork

Självklart blev det strul i kassan när vi skulle stänga! Ah är så himla stressad nu!
Men kan ni fatta att jag hann duscha, föna håret, sminka mig och byta om på 30 min?! Knappt jag kan förstå det..

Nu ska jag springa ner till hp där dom andra väntar..



Klänning som knappt syns, men den är svart med fokus på axlar med glitter som inte heller syns.. Aja, kameran följer med ikväll!

Ha en mysig fredag!

Ny kamera!

Som ni visste så gick ju min kamera sönder en lördag och jag trodde verkligen inte att jag skulle få en ny men visst fick jag det! :)
Jag & Fredrik var och hämtade den idag!

Så här såg min gamla kamera ut när den gick i åtta bitar




& såhär ser min nya fina ut



12 h

Det är inte normalt att sova tolv timmar per natt. Har sovit tolv timmar de senaste tre nätterna  men känner mig ändå inte utvilad. Vad är det för fel?
Jag som annars klarar mig bra på sju timmar per natt, jag kanske är sjuk?

Äh nog om det, igår blev det jobb sen hem till Malin och plugga & dagen idag ska jag spendera på stan sen plugga. Sen så skulle jag väldigt gärna vilja träna ikväll, men vi får se hur det blir med det..



Idag åker Pappa till Barcelona för att se Zlatan, och två av min soulmates åker till Thailand för att fixa brännan och leva livet.

Tisdag

Idag har jag varit hos Malin och pluggat. Jag är redan trött på det.. Känner inte alls för det! I helgen är det närvaroprov, delprov och så ska jag skriva en uppsats, kul..

Förutom pluggandet så ser jag fram emot helgen! Det är min enda lediga helg sen ja jag vet inte när, sen jag började? På fredag är det först jobb sen på kvällen är det after work med jobbet och vila på hp5, ser verkligen fram emot det!
På lördagen ska vi ut till klintehamn och fira min gammelfarmor som fyller år, kvällen är inte helt bestämd än men ska kanske va med Annie.
På söndag ska jag sova som aldrig förr sen blir det allt det där oerhört roliga med pluggandet..

Nu kom älsklingen hem!


Tisdag

Har varit uppe i en timme för att hålla F sällskap. Han ska nämligen ut illl slite idag och det var inte alls populärt, så jag gick upp med honom när hans alarm gick igång och gjorde frukost åt honom.

Är hur orolig som helst att han ska åka av vägen.. Ska försöka sova någon timme till.

Härliga måndag!

Det blev en lång och mysig lunch på duvan idag med Gunilla! Mamma & Malin kom även dit och fikade en snabbis innan de åkte hem.

När jag sedan kom hem tyckte F att vi skulle åka till maxi och storhandla men vår bil har snöat fast.. Det är såå härligt med snö! Det ska tydligen komma ännu mera inatt ?!?!!

I drygt en halvimme höll vi på och knuffade och turades om att gasa för att få loss bilen utan framgång. Vi fick sedan hjälp från en mycket snäll dam som hade en massa knep, men trots det kom vi inte loss..
När sedan en äldre man på 65+ kom och hjälpte oss så kom vi minsann iväg med mina superwoman-krafter.

Handlade en hel del på maxi så nu kommer vi näst intill klara oss på mat fram tills vi flyttar ut, haha.

Sol

Jag somnade bredvid F på soffan inatt framför hockeyn, men runt halv tre gick jag ner till sängen. F kom ner runt åtta tiden i morse tror jag för Sverige spelade tydligen vid 6 i morse? Hur orkar man sitta uppe och se?

Vilken härlig dag det är! Ledig är man också och nu ska jag gå och luncha med Gunilla.

Hello gorgeous



Den här snyggingen blir snart min granne.

Melodifestivalen

Haft en myskväll framför melodifestivlen med F. Även om melodifestivalen inte var mycket till att hänga i granen.. Men jag gav det en chans.
F sa hela tiden "herregud vad dåligt detta är!". Kanske det, men det känns ändå lite som om man ska se på det om ni är med? Men hur röstar svenska folket egentligen?

Jag slapp OS för en stund iaf :)

I morgon blir det jobb sen ska allihopa (jag, Fredrik, Malin och Marcus) hem till familjen i Källunge och äta god mat.

Madonna i Malawi

Herregud vad dåligt jag mår. Ser på en dokumentär med Madonna när hon är i det fattiga landet Malawi. Dödsfall, aids, ritualer, omskärningar, våldtäkter, misshandel, svält, dom har inget tak över huvudet, det är så mycket dom saknar.. 

Jag kom på mig själv att vilja byta kanal för man vill inte se, på något sätt vill man inte heller veta. Man vet att barnen i afrika är fattiga osv men man vill inte veta allt. Varför?? Jag skäms när jag kommer på mig själv att det är så.

Här i Sverige kan man komma på sig själv att "ah vad jobigt att göra det och det" väldigt vardagliga ting.
Men där klagar man inte. Där försöker man överleva.

Ändå ser dom så glada ut, vi kommer nog aldrig förstå deras glädje trots hur deras livssituation ser ut.

Vi i Sverige är bortskämda, vi vet ingenting om svält, vi vet egentligen ingenting om fattigdom, vi vet egentligen inte så mycket.

Jag ska se till att bli världsförälder inom en snar framtid!


Fredagsmys med tjejerna

Idag har det varit ett 6h pass på jobbet. Kom precis hem och ska göra lite mat tills mannen kommer hem från hans träning. Det får bli kykling och något gott till, frågan är bara vad.

Sen blir det ost och vin kväll med tjejerna hemma hos Ella, men eftersom jag vill komma hem så avstår jag vinet och dricker något annat istället. Ella undrade om jag var med barn men så är ICKE fallet.

Ha en mysig fredag!

08





Asos



Hade jag tagit studenten i år hade jag klickat hem denna underbara klänning från asos direkt.

Ah, vad jag vill göra om det. Springa ut i det fria utan några som helst planer på hur framtiden ser ut. Gotland, resa, jobba, flytta, ta eget ansvar, ändras, mogna osv.
Även om jag inte hade några som helst planer just då den dagen jag sprang ut där på balkongen vid wisby strand med alla andra hundratals studenter så har mitt liv blivit hur bra som helst. Tots en del motgångar, men det är sånt man måste ta och som man alltid kommer stöta på.

Man behöver inte veta vad man vill bli eller vad man vill göra eller ha ångest. Allt ordnar sig bara man har tålamod, kraft och vilja.

Jag är så nöjd med allt jag gjort fram till idag, jag hade inte ändrat något! I augusti flyttar jag och Fredrik till Göteborg då ska vi plugga. Vi vet båda två vad vi vill bli men jag tror att jag behöver lite fler ämnen till mitt framtida jobb så jag ska nog plugga en del kurser och försöka få jobb på mq i göteborg och förmodligen börja linjen jag vill gå hösten där på.

Framtiden är ljus

Försov oss

Fredrik väckte mig vid 9 idag och frågade var klockan var eftersom hans mobil dött under natten. När han fick reda på att den var nio blev det fart på honom, han hade nämligen försovit sig eftersom han skulle vara 8.00 på lyckåkerskolan. Så det var bara att kasta på sig kläderna och sen körde jag honom.

Men när vi kommer fram till bilen för att åka så är bilen täckt av is och vi som inte har någon snöskrapa.. När jag väl släppt av honom märker jag hur kall jag är och kommer då på att jag glömt bh och tröja. Hade bara ett linne på mig under jackan och värmen i bilen ville inte som jag..

När jag sedan beger mig hemåt så kör jag typ upp på kanten och fastnar, såklart. Men kommer loss rätt fort och kör som en liten biltjuv därifrån. Självklart ska då alla ungar gå mitt i vägen och inte vika av trots att en fartdåre kommer rakt emot dom och tutar. Är det, det nya "tuffa" att gå mitt i vägen?

Nu ska jag åka hem till Källunge men eftersom jag inte har så mycket bensin på bilen så måste jag tanka. Vilken tank ska jag ta? Känns rätt pinsamt att jag som haft körkort i 2 och ett halvt år inte vet.. Måste ringa och fråga pappa..


Humanity word bracelet



Jag tycker så mycket om mitt fina armband som jag fick av min älskling i julklapp! Har dock inte använt det så mycket men har fått många kommentarer om hur fint det är när jag väl haft det.

Det finns i många färger och kostar 699 ni hittar dom på nelly.com

Nu började red dragon på tv och den började till och med läskigt så jag ska nog sätta på den där tecknade film UPP istället :)

Någon som har en lägenhet i Visby i sommar?

Jag har ringt på fem olika lägenheter idag i hopp om att få något, men icke.. NÅGON måste väl ändå hyra ut månadsvis i Visby i sommar?!?! Alla vill väl inte hyra ut till festprissar veckovis som dessutom kanske förstör OCH ska byta sista dagen i veckan då några andra flyttar in.

Ringde först till en tjej som undrat om vi vill hyra hennes 3a på irisdalsgatan för 6700 men det känns både för stort och för mer pengar än vad vi betalar nu.. Men det är just nu det enda vi har så vi ska dit i morgon på visning.

Ringde även på en etta i innerstan men som redan blivit uthyrd men han tipsade mig om en annan som hade en massa lägenheter men han hyrde bara ut veckovis osvosvosvosvo, GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!

Förstår ni hur frustrerande det här är? Usch. Vi ska vara utflyttade här ifrån den 25 april och det närmar sig med stormsteg, JAG VILL INTE! Jag trivs ju här! Men vi har inte riktigt råd att betala 15.000 i veckan för vår lägenheten i sommar..

Om någon vet något om någon lägenhet (vad som, bara den finns i visby) så får ni gärna höra av er.

Seeeeeeeegt

Jag borde egentligen ta en dusch, och jag borde egentligen plugga, och jag borde egentligen sätta igång diskmaskinen och vika all rentvätt och lägga in i garderoben, jag borde också egentligen gå ut och få lite frisk luft. Det finns alldeles för många saker på min borde-lista så jag skippar allt för tillfället. Lat? Nja, matt och orklös är två bra ord på mig just nu.

Varför blir jag alltid så när jag är ledig?

OS

Jag är inget vidare fan av os.. Jag bryr mig faktist inte ens. Men min sambo rent av älskar det. Jag förstår inte grejen med att näst intill alla killar ska se allt som har med sport att göra på tv.
Alla som känner mig vet att jag inte kan sitta ner och se på tex fotbollsmatcher, ishockey osv på tv.. Innebandy går bra men inget annat.

Så nu när OS dragit igång har jag inget att säga till om. Är det OS så är det. Då blir det inget annat. Inte ens 2 1/2 men.

Idag är jag ledig och då ska jag underhålla mig själv med att se allt skit som är på tv, allt förutom OS. Man får ju passa på när Fredrik jobbar liksom. En ritkigt givande dag, eller....

Snälla snälla snälla gör så att OS är slut idag.




Fika

Snart kommer Annie & Malin hit! Kladdkakan står i ugnen och kaffet är snart färdigbryggt.

Alarm 05.30

Idag var jag uppe innan tuppen.. Började nämligen 06.50 i dag och då var det dags för inventering. Men eftersom det gick så fort så har jag redan slutat och ska lägga mig och vila en stund.

Har ni sett vilket fin bild det kunde ha varit om inte jag såg ut som en fotboll! Haha! Helt rund! Blä.
Bjuder på den! Fredrik ser söt ut iaf.



Midsommar 09

Alla <3 dag

Vi har haft en jätte mysig kväll jag och min älskling! När jag kom hem från jobbet hade jag med mig varm choklad från duvan, en bukett rosor, chokladhjärtan, ett kort och en hemlig present. Jag fick ett jätte fint handgjort kort som min älskling gjort och så hade han köpt en jätte fin hjärt-ram som vi ska sätta in bilder i sen :)

Vi kom precis hem från isolabella och ser nu på os, det går tydligen inge bra för sverige? Aja, maten var jätte god iaf! Det blev bruschetta till förrätt, till varmrätt tog jag en pasta med kykling och ett glas rött. Fredrik tog samma som jag fast med oxfilé.

Om man har hittat rätt så känner man igen sin själ i den andras. Jag älskar Fredrik så otroligt mycket och är så glad att jag har honom! Han är den absolut bästa.

Nej ska mysa lite med min älskling i soffan. Hoppas att ni haft en bra alla hjärtans dag :)



Idag tatuerade vi oss, det blev fint!



Glad alla hjärtans dag!

Dopet igår var jätte fint! Lilltjejen var så snäll så under cermonin. Blev lite nervös när jag skulle läsa dikten i kyrkan men med tanke på att jag läst för dryg 200 pers i domkyrkan så borde ju ca 20 pers inte vara så farligt. Så det gick bra.

Idag är det alla hjärtans dag och jag ska tillbringa dagen på jobbet sen hem och göra prov men ikväll ska jag och Fredrik faktist ut och äta god mat på isolabella. Mys.

Jag älskar dig idag och alla andra dagar


Meja

Vilken mysig kväll vi haft. Tusen tack bästa tjejer!

Nu ska det sovas, ska nämligen upp vid 05.00 för mamma och pappa kommer och hämtar mig vid 06.00 sen bär det av mot båten.
Ska nämligen på dop i morgon. Min farbors tredje barn kom till världen i höstas och ska nu döpas. Det blev en liten flicka till slut. Jag har till och med fått äran att vara gudmor. Inte illa!

Återkommer redan till ön i morgon natt tyvärr för jobbet kallar på söndag. Hade viljat stanna hos min moster över natten och shoppa lite som mamma och pappa ska göra men men.. Det får bli en annan gång.

See you

Jag vill jag vill jag vill!


Fredagsmys med tjejerna

Vilken härlig dag det har varit! Huvudvärken var borta när jag vaknade och allt har gått bra på jobbet! Älskar när det bara rullar på på jobbet och alla kunder är trevliga, härliga och fantastiska eller okej, nästan alla.

Bestämde mig redan i morse att se allt från den positiva sidan och det gick kanon, det ska jag fortsätta med. Även när jag välte ut min nybryggda kopp med kaffe, det fanns säkert en mening med det. Som Nattis sa, - det är gift! Även när jag halkade omkull för att jag sprang till jobbet och blev öm. Även om plåstret jag tog bort för sprutan jag tagit och det satt fast i varenda litet hårstrå så tänkte jag att det var nog meningen att det egentligen skulle sitta på ett tag till. Även när jag slog i huvudet i hyllan inne på lagret och har blivit något blå över ögat. Allt blir bra bara man tänker positivt.

Ikväll blir det tjejkväll hemma hos Ella

Huvudvärk

Jag har så ont i huvudet så jag kan verkligen inte plugga. Jag har så ont så jag kan inte ens ligga ner för det värker i huvudet då. Det gör till och med så ont så att jag måste ha teven på ljudlös. Hur kul är det att se på simpsons utan ljud? inte det minsta..
Åh jag som slöt tidigt och skulle vara duktig och plugga det sket sig totalt..

Har iaf lagat mat för en gångs skull. Köttfärssås och pasta. Det kan vara den godaste köttfärssåsen någonsin! Synd bara att huvudvärken gjort så att jag mår illa så ett äpple passade bättre..

Näe nu kan jag inte sitta vid datorn längre, huvudet sprängs snart. Märks det att jag tycker synd om mig själv?

PANG

Hade bara ett kort pass idag men jag är lika död som om jag jobbat 24h.. Ah! Vill bara somna på soffan..

Men har hunnit med hur mycket som helst idag på jobbet. Packat upp alla tio kartonger, larmat, slått in de nya varorna i datorn och ändrat om i butiken. Blev dock inte klar med ändringarna men det får jag lösa i morgon om inte världens bästa Erik fixar det idag.

Idag körde jag på det nya zoul linnet som kom in igår det är lite längre, plus mina zoul-leggins med skinndetaler på sidan, över hade jag min grå kavaj från stockh lm och så hade jag mina nya klackar från din sko.



Anledningen till att ni får webcambilder är för att min kamera gått sönder..

Kameran gick sönder i lördagskväll, otippat va? Jag och Nina körde ölspelet och gud vet allt och så tog vi självklart en massa kort. När sen Nina ville se på en bild så råka hon tappa den i golvet så att hela objektivet blev snett..
När jag sedan försökte att starta om kameran stod det "objektivfel". Kul..

Men eftersom jag är så fruktansvärt teknisk pillade jag lite på den och försökte trycka tillbaka linsen eller objektivet så att den blev rak och skulle åka in igen men sen råkar jag förstöra hela linsen när jag bet lite i den..
Så nu är kameran i ett antal delar.. Några ligger i dammusgaren också..



Undrar vad jag ska säga till elgiganten för att få en ny? Om ni har en bra idé förutom sanningen uppskattas det!

Torsdag

Igår var vi som ett gift par på maxi.. Vi var svidiga, ville inte äta samma mat, F ville inte ha med det som jag ville ha osv.. Anledningen till att vi var så svidiga var pga den dåliga sömnen natten innan. Men men, vi har nu ett fullt kylskåp och vi kom till slut (efter många om och men) överens om att äta hemmagjord pizza på kvällen.

Idag skulle jag få sovmorgon för att jag börjar tio men jag var tvungen att gå upp lika tidigt som F för jag skulle till um halv nio..

Ikväll ska jag ligga i sängen senast halv tio helst nio! För jag börjar 9 i morgon igen och slutar 18.15..
Idag slutar redan tre idag så då ska det pluggas.

Jag och Fredrik träffades till den här låten på ett uteställe som hette Lotus på ön Koh Tao.


Vardag

Igår blev det jobb hela dagen men det gick rätt fort. Efter jobbet blev det mat hemma hos oss sen åkte jag hem till Malin en snabbis.
Vi gick isäng redan vid tio igår men även om det är mer än åtta timmar sömn var det jobbigare att gå upp idag än annars..

Slutar fem idag och då kommer F och hämtar mig så att vi kan åka och handla på maxi. Vart kylskåp har börjat eka, det som brukar vara näst intill fullt!

Nej nu måste jag kila till jobbet!

Vi har en bil, tjalallallallala!

Idag har det varit en dag på stan med min syster Malin. Det fick bli två nya vårjackor, en tröja, lite nya ljus och en och annan alla hjärtansdag present till F. Men innan vi gick hem till mig tog vi med oss var sin varm choklad från duvan, mums.

Därefter pluggade vi. Malin och jag övade även inför hennes arbetsintervju i morgon och sen somnade hon..
Medans lilltjejen sov så lagade jag lite mat, det fick bli pasta med skink och ädelostsås och massa god sallad.

Nu har jag kört hem Malin och ska snart gå och lägga mig. Ja för vi har en bil! Helt ofattbart skönt! Ja vi bor i innerstan men ibland är det skönt med bil i alla fall.. Bilen har vi Oskar Scheller att tacka för! Vi får nämligen låna hans bil nu när han åkt till varmare breddgrader.

Nu ska vi sova här, för Fredrik börjar 8 och jag 9. Har många långa dagar framför mig nu.

Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad

Det var tufft att gå upp till jobbet igår.. Kvällen innan spenderades på munken med mina fina och det dansades en del. Kom hem rätt sent så ja det var en trött Linda på jobbet igår.
Innan jag började sprang jag in på coop och laddade upp med red bull och det saved my day så att säga.

Efter jobbet blev det max med familjen plus adam och johannes sen fika hemma hos mig, eller fika och fika kaffe blev det.

Efter det åkte vi till s-värn för att se på visborg - A´s lag och dom vann, stort.

Inatt har det inte blivit mycket till sömn.. Fredrik är sjuk så han har varit jätte snorig inatt så jag har sovit jätte dåligt. Känner att jag borde vara lite snäll nu när han är sjuk men det första jag sa i morse var "Är du vaken? Ska du inte gå upp snart så att jag kan få sova?" Mm, ni hör ju. Ska nog anstränga mig lite mer..


Dans & drink-kväll

Det är lördag och nu ska vi ut! Har precis ätit urgod bakad potatis med Ella & Nina. Ella ska tyvärr inte med ut men Nina och jag kör, sen ska vi möta upp Em. Det ska dansas gärnet ikväll!

Hoppas att ni får en kanon lördag för det ska vi ha :)



Såhär såg det ut 2007
Mysko arm jag fick till där!

Sommar

Fortsätter tjatet om sommaren, alla vill ha det och jag likaså. Sommaren 09 jobbade jag rätt mycket, bodde i en håla vid signalen som ni vet, badade inte, umgicks med mina kära, mys med Fredrik, var hemma i källunge och åt jordgubbar och grillade, en hel del fester hos Em&Ni, utgång på gute & hp.

Om man förknippar mig med ett föremål sommar 09 är det helt klart en påse! Varenda utevkäll hängde den med. Ni vet man kan inte gå med klackar på kullerstenar, så ett skoombyte var och är ett måste.


Nackdelen med att bo i innerstan

Så fort det blir mörkt så lyser det upp i vårt lilla hus. Många går förbi och kikar in, helt okej! Men det går lite långt när folk stannar och står och tittar in, och typ som nu, när man går närmare fönstret så att man ser in. Vad tänker folk? Vi bor inte i något museum.

Jag vill vara med i lets dance!

Äntligen är det fredag! Har jobbat hela dagen så med andra ord var det galet skönt att komma hem till Fredrik.
Till middag blev det tacos (nästan den enda maträtt jag lyckas laga), mycket gott!

Snart börjar Fredrik jobba på hp och jag ska plugga.. Puh, inte direkt vad jag sett fram emot denna lediga fredagskväll men jag ligger ca 3 dagar efter och ska nog ligga i, även om jag klarade provet idag så ska det pluggas. Lika bra liksom. Men jag tänker skjuta fram det liiite till bara, måste ju se lets dance :)

Imorgon blir det jobb igen, men bara ett kortispass 12-15 sen blir det innebandy och på kvällen blir det utgång med mina snyggingar :)






Zoul


Denna Acne kopia har vi fått in på vårt märke Zoul på MQ. Det är inte min favorit men är man sugen på denna kan man välja att köpa Mq´s för ca 2000 om jag inte minns fel eller acnes för 6000.

Har faktiskt fått in en del som påminner om acne, en hel del snygga saker! Synd att det inte är april än.. Är så sugen på alla vårkläder, men det känns sådär att köpa vårkläder när det ligger en halvmeter snö ute..

Mufasa, mufasa, mufasa!

Vaknade halv 7 idag och har hållt Fredrik vaken sen dess men jag tror att han somnade om när jag gick till jobbet. Öppnade upp butiken vid 9 och jobbar heldag, slutar 18.15.
Lunchen består av konserverade bönor, "bönsallad med matvete" för att vara korrekt. Inte skit gott men lat som jag är orkade jag inte laga någon lunch igår till idag.

Ikväll ska F (som för övrigt är kocken i huset) laga Moussaka, visst låter det som mufasa? Jag har ingen aning om ifall jag tycker om det, men det återstå att se.


Nu får det vara nog

Jag vill verkligen inte gå ut i det här vädret. Skulle vilja beställa en taxi hit för att sedan slippa gå de hundra meter jag har till jobbet..

Hur tänker dom?

Först kommer sandbilen och sandar vägen här på södra murgatan sen kommer snöplogen och skottar bort alla snö OCH all sand. Sen säger dom att det inte finns tillräckligt med pengar för att sanda vägarna på Gotland?
Hur dom tänker där är oklart. Kanske borde man börja konversera?

Nog om det. Idag har jag stått och märkt om alla rea-herrläder till ett ytterligare billigare pris så nu är jag helt slut.. Det var så himla skönt att slänga sig i soffan nu när jag kom hem, men Fredrik ringde och sa att hans kompisar kommer hit nu vid halv 8 så nu blir det inge soffhäng längre..

Ska baka en kladdkaka sen till PH. Är och har varit säker på att Kristoffer ska vinna hela tiden, ikväll får vi reda på det!




Heartbeats

Mitt aggressiva humör har lagt sig något. Har tvättat, tvättat och städat bort humöret. Ikväll hopas jag på en bättre kväll även fast jag dumt nog avböjde friskis.

Har sex dagars jobb framför mig. Det känns bra!



!#¤!#!#!##!

Fan vad jag är arg nu!! Jag mitt stolpskott råkade sparka ner min kaffekopp från bordet så vår matta är kaffetäckt!! Kaffekoppen var FULL så mattan är helt brun!

Jag är så arg så det finns inte!!! Det finns en rand som är vit på matten anars är den röd och SJÄLVKLART träffar kaffet den där jädra vita fläcken så det lyser brunt på mattan!
Har ringt mamma och frågat vad jag ska göra men eftersom det är plast under mattan går den inte att tvätta. Och även fast jag stått på alla fyra i en kvart och försökt får bort de bruna fula fläckarna går det inte!!!
Har ringt och beklagat mig till F också men han säger "världen går inte under" och har lovat att köpa hem den där rosa förpackningen som tar bort fläckar ni vet..

Jag har skrikit varenda svordom jag kan. Idag är en sån dag då minsta lilla får mig att se svart. Så akta er för mig idag..

Bra pluggdag, verkligen!


Miljoner sidor att läsa

Idag vaknade jag och Fredrik av att vår hyresvärd kom in för vi skulle nämligen få vår nya tvättmaskin. Nyvkana och härliga gick vi upp för att äta frukost och sen var tvättmaskinen installerad. En ny, fin samsung tvättmaskin, så äntligen kan vi tvätta igen. Det har samlats en hög kläder nu...

Nu har vi dock en hel bok att läsa om vår nya jätte trendiga tvättmaskin.. Om jag känner F rätt kommer han nog inte göra det och jag har läst en sida och jag tror det räcker.

Idag började jag plugga också så jag har sjukt mycket att läsa. Idag är egentligen en bra dag att börja plugga på då jag är ledig men ah jag är helt slut! Ska peppa mig själv lite nu med en smoothie och F åkte precis iväg så jag borde kunna koncentrera mig till max.
Har några timmar på mig innan jag ska träna ikväll iaf, sen blir det lite mer plugg.

Måste betala in högskoleprovet också och sen måste jag boka tid med en studievägledare..

RSS 2.0