Söndag

Såg på fotboll fram till halv 3 inatt och det känns idag kan jag lova. Ska snart till jobbet sen blir det fotboll igen för både Fredrik och Emelie spelar final idag!
Efter Fs match ska vi tjejer till Nina i guldrupe eftersom hon fyllt år, det ska bli mysigt!

Nu måste jag springa iväg till jobbet

Stolt

Skyhög mysfaktor hemma hos familjen Ahlin! Västerbottenpaj, fetaostsallad, massa olika ostar, kex, morötter, dipp och vin såklart. En jätte mysig kväll! Det blev inte hp för vi hade det så trevligt hos Em.

Efter ett par timmar hos Emelie fick jag skjuts av Fanny till säve där min lillebror haft matcher och tyvärr förlorat alla men det var med årskullen över så jag hopas att dte går bättre för honom i morgon!

Såg sen på Fredriks match och jag visste att Fredrik var bra på fotboll men SÅ bra trodde jag inte att han var! Jag har nog aldrig varit mer stolt. Kanske kan det vara så att man blir fotbollsfru i framtiden? Haha

Nu blir det sängdags så jag orkar jobba i morgon.

Fredagsmys

Nu ska jag springa ner till palisaderna för att ha fredagsmys med Emlie, Fanny och Rina från jobbet, mys. Sen kanske det blir en snabbis förbi hp5 innan man ska till säve och södervärn för att se fotobll.

Har hittat en ny favoritlåt av Alicia Keys


Förlåt för att jag var en riktig bitch idag..


Jag älskar fan dig!

Ge mig



Har varit på jakt efter det här halsbandet ett bra tag nu. Som ni alla vet är utbudet på gotland kasst och dom skulle tydligen inte få hit det (såklart). Inte finns det på hm.se heller så jag vet inte alls vad jag ska göra..

Såg det första gången på Kenzas blogg men såg även att dollyblond hade det, jag föll direkt.

innegården

Igår valde Fredrik kläder åt mig (tro det eller ej) för jag hade ingen aning om vad jag skulle ha på mig.. Ville ju inte direkt ha en partyblåsa på mig för att gå ner till innågrden, och inte ville jag ha jeans heller.

Så denna fick det bli (ni får ursäkta mitt dagen efter hår och mina trötta ögon). Jag hade helt glömt bort att jag hade denna.



Det är en grå klänning från hm (köpt i höstas) med lite puffärmar och en fin urringning i ryggen.

God morgon solstrålar (eller snögubbar)!

Igår blev det ett par "kalla" som killarna säger på innegården. Det var jag och Fredriks kompisar & en massa andra glada människor. Anledningen till att det var så mycket folk kan ha berott på att det var sävefest också..
Fredrik var även inne på gute för att hälsa på hans kompis Gurra som var dj på sävefesten och då hjälpte jag en söt tjej hem. Jag och Fredrik var ändå hemma runt halv ett så det var skönt.

Idag vaknade jag vid halv 8 av mig själv och gick upp till min baby som redan var vaken. Snart ska jag bege mig till jobbet för ett personalmöte. Ska bara klä på mig något.. Mysbyxor kanske?

Jag känner inte alls för att bege mig ut i detta vinterland. Lite värme tack?
























Ge mig sol, ge mig Thailand


Cykla inte i snöstorm

Innan bion igår så cyklade jag hem till Louise, eller jag försökte iaf. Det var helt omöjligt att cykla, det hade gått betydligt mycket fortare om jag valt att gå istället, men är man envis så är man.
Kom fram till Louise utan några större olyckor, vi pratade lite skit, hon matade mig, jag färgade håret på henne, en trevlig kväll helt enkelt!

Hemvägen var värre. Cyklade omkull x2 på vägen hem, det fick nog en del bilister att le. Det bjuder jag på! Blåmärket på mitt lår idag är inte ok, men det går väl bort.

Bion snabba cash var inget för mig. Jag klarar helt enkelt inte av sådanna filmer. Satt på helspänn hela tiden, och hoppade högt varje gång de höjde musiken. Filmen var bra, men det är en sån film jag ska se hemma själv utan volym och snabbspola igenom den första gången.

Så slutsatsen är alltså att bion var som ett träningspass för mig då jag aldrig spännt mina muskler konstant i två timmar.

Halv fem idag är det spinning med Emelie på form som gäller (tur att man inte kan hamna på efterkälke)!

ikväll har även i-gården öppet så jag och Fredrik ska dit en snabbis. Jag hoppas inte dom kör denna låt ikväll, den är sönderspelad..


Myskväll

Det blev inget oc igår. När Fredrik kom hem tyckte han att vi skulle ha massage med olja och så blev det. Han satt på skivan som jag fick av honom i julklapp (en skiva med hans och mina låtar).
Tände en massa ljus och sen fick först han massage och sen jag och det behövdes, för jag hade en massa knutar i rygg och nacke..





Ikväll blir det förmodligen snabba cash med min älskling

Oc, ph,

Idag har Louise varit här, det var trevligt även om det bara varade i en timme. Har även hunnit med att dammsuga och fika med Mamma och Malin på duvan.
Nu är jag hemma och vi har äntligen fått en micro av hyresvärden och sen så har jag haft en händig man här som dessvärre inte kunde fixa min tvättmaskin så det dröjer ungefär 3-4 veckor innan vi får en ny..

Nu var jag även inne på playahead för enligt Louise blogg så ska det stängas ner i mars eller när det nu än var. Så jag passade då på att kolla mina gamla bilder och sånt jag hade där.

Jag hade även fått något som hette "Dostros raggsök" där jag hade 41 killar som ville lära känna mig bättre och om jag ville skulle jag trycka på "här" för att komma in till deras. Yepp, så till er singlar in och kika på er "Dostros" innan PA stängs ner.

Var även inne och kollade "vänner" på pa och då delade man in dom i olika kategorier som tex drömprins mm. Rätt sött.

Nej nu vill jag att klockan ska bli 22 så att ph kan börja och att jag kan gå och lägga mig.

Under tiden får det bli oc.


Grattis älskade Nina på 21 årsdagen


Ledig

Lat, lat, lat, ja det är exakt vad jag blir när jag är ledig. Men jag gick faktist upp vid 9 i morse då F gick till jobbet och har sen dess vikt tvätt, ringt vår hyresvärd ang vår tvättmaskin. Så det ska komma en händig man till vår lägenhet i morgon och fixa den och går inte det så får vi en ny, jippie!

Just nu hänger jag i soffan, det brukar bli så när jag inte har något att göra. Osminkad och härlig.



Nej en dusch, sen får vi se om man kanske gör ett stadsbesök, eller kanske tar en promenad bort till Malin. Något måste jag hitta på nu!

/Trötter

Lördagens



Igår blev det vin hemma hos mig med Emelie och Nina innan vi begav oss ner till hamnplan och vi dansade tydligen rejält för jag har till och med träningsvärk i låren idag, haha! Dåligt tränad kanske?

Idag har det varit innebandy hela dagen. Först endres match vid 13 sen min lillebrors match 15.30 och ikväll spelade visborg 19. Alla lag jag hejade på förlorade så jag är helt säker på att det är jag som för otur med mig..

Nu är det dirty dancing på tv4 film. Söndagen kan knappst avslutas bättre

'


Fredagsmys

Dagen började med våfflor hos Ella, sen stan med tjejerna utom Louise som hade viktigare ärenden på biblioteket. Fika på ringduvan med Emelie och Nina då Ella åkte hem. En mysdag helt enkelt.

Sen hem och hänga upp tvätten men det gick inte för torktummlaren hade jag andra kläder i och något bra tvättställ har vi inte. Men den största anledningen till att det inte gick är att den där jädra tvättmaskinen har låst inne mina kläder! Ska jag använda några verktyg för att få upp den?!?! Jag börjar tappa tålamodet på tvättmaskinen! & vår hyresvärd är självklart i egypten när det händer sådanna här saker..

Jag har en hög med kläder nere i tvättstugan. Ska jag börja tvätta för hand nu? Näe, det får F göra isf..

Kylskåpet låter, tvättmaskinen är helt klart sönder som inte ens centrifugerar kläderna och inte nog med det så luktar torktummlaren bränt. Jippiee, härliga fredag!


Thailand

Jag längat tillbaka så mycket så det gör ont i hela kroppen. Jag överdriver inte.


Sockervaddssöta syskon


Bästa familj

(Fotografen lyckades tyvärr få en suddig bild på oss..)

Tack för en underbar semester Världens Bästa Familj!

Baby,

Det allra bästa med att vara hemma igen är alla pussar och kramar från Fredrik. Jag märkte när jag kom hem att jag saknat honom enormt! Allra helst att somna med hans armar och ben över mig.

Det är klart att man längtar tillbaka till värmen, det brukar ju vara så när man kommer hem. Men semestern var toppen så ist för att längta tillbaka kan jag istället njuta av de minnen och bilder vi har.



Det är för kallt här..

Snälla snälla snälla, ta mig tillbaka.


Trött kanske?

Först vaken i 24 h på det där lilla trånga hemska planet sen sov ca 2 h på en (OBS) träbänk på arlanda.

Jag säger bara en sak.. JETLAG


9 hotell senare

I morgon ar det sista dagen i paradiset och det kanns ju sadar vill jag lova.. Anlander pa on runt lunch vid flygplatsen pa tisdag. Sen ar man tillbaka i verkligheten igen.

Men vi har haft sol hela veckan, finally! Semestern har varit hur lyckat som helst! & idag har vi varit pa vackra poda island igen!



Allt har varit bra forutom att pappa nastan utsattes for mordforsok.. Det var en som stod uppe pa ett tak och kastade en stor flaska (typ som en vodka flaska med innehall) som kraschade precis bakom pappa. Glaset flog at alla kanter och mamma blev chockad.
Thailandarna skrek - RUN RUN RUN!!! & pa tva minuter var de sk poliserna dar med kepsar bak och fram och lekte NCIS typ..
Tydligen hade det hant en gang tidagare den kvallen ocksa.. Vi ar mycket glada for att flaskan inte traffade varken pappa eller Andreas for da hade det slutat ritkigt illa...

Ikvall har vi shoppat lite men jag har upptackt att jag inte kan handla mer for min planbok innhaller bara 200 bath, hahah! Sa typiskt mig att gora av med alla pengar.

Love you long time! /Froken Fraken


Koh lanta

Ja vad hander egentligen? Sol, bad och lite kak borde ju vara det som later bra, men min lillebror ar trott pa allt som har med sol att gora. Tragiskt, tragiskt.

Idag har han legat med t-shirt over sig plus klader over huvudet. "Jag blir solbrand annars"

Fotboll spelades pa stranden ocksa, men det orkade vi inte med sarskillt lange da det blev alldeles for varmt.

"Jag vill heeem!!" ja det ar det vi far hora fran var bror. samtidigt sa kommer vi pa oss sjalva med att saga saker som "jag vill ha svensk mat", "i sverige hade vi aldrig gjort sa....", "det ska bli skont att komma hem och se pa svensk teve sa som CSI och Simpsons" hm, svensk teve?

Ikvall har vi aven varit pa koh lantas stad och da nar vi gick i en grand blev det helt plotsligt stromavbrott.. Allt blev svart.. Nagon skrek, nagon grat, eller okej nu borjar jag overdriva lite, men iaf sa staratade vi upp ett led, haha! kan ni tanka er hur vi sag ut? fast det var ju iofs morkt.. vi klarade stromavbrottet och vi fick med oss lite smasaker hem.

Om ni undrar om nagon blivit sjuk sa ar svaret JA. Men mamma och pappa har tagit en jager nagon gang ibland sa de sager att de blev friska av det.
-Sa till er sjuka dar hemma, ta en jager!

Nej horrni ikvall spelar dom "youre sex is on fire" och det ar en typisk thai-lat sa nu ska jag och systeryster satta oss vid baren vid havet med var sin singah och NJUTA av varmen.

Cheers

sawadikap

Har kortfattat min dag nagot.

8.30 vaknar och gar pa toa
8.40 smorjer in mig med solkram
8.50 powerwalk langs stranden
9.20 armhavningar och situps
9.50 frukost (fruktsallad och the)
10-13 sola & bada
13 lunch 3 vegrullar (orkar inte mer nar det ar sa varmt)
13.30 sol, bad och kastar boll
15.30 solbrand (armar)
15.45 dusch
16.15 vila och lasning
18 middag
21 skype med fredrik
22 sova

nattinatti

Thailand

Idag blev det en tur med en bat till fyra olika oar. Vi hade oturen att kora pa en haj sa att en av vara 200 hastkrafter till motorer pajade. hoppas att hajen dog fort..
hastkrafterna fungerade sen igen och vi fortsatte var tripp som om inget hant.

vi simmade igenom ett berg eller vi och vi da menas de modiga pa baten! JAG, pappa, andreas, en finne, och tre fransman. okej det var grymt laskigt i den kolsvarta grottan, jag skrek till nar en av fransmannen simmade in i mig.. och man s[g verkligen ingenting. men nar vi kom igenom sa kom vi dit dar piraterna gomde deras skatter forr i tiden, precis som i de dar filmerna pirates of caribbean. grymt coolt!
nar vi kom ut ur grottan igen ser vi att ALLA som simmar in i grottan har flytvast pga riskerna inne i grottan, sa det kanske hade varit bra att ha, men som tur var sa overlevde vi berg, klippor, hajar och fiskar.

vi lag aven och solade pa en jatte fin o! ja jag har glomt att sagt att det har var var forsta soldag sa gissa vem som har rosaroda axlar???

far val aven passa pa att tacka sa mycket for alla mail jag fick, det vill saga inga. men jag gillare er iaf.

& en sak till, jag ar inte sa krasen i maten langre. jag har atit en massa vegetarisk god thaimat. mums.

GRATTIS OLVIVA SOTNOS DAUN SOM FYLLER 21 IDAG!

Nu ska jag satta mig pa balkongen med utsikten over havet och paborja en ny bok etfersom mina tva andra ar utlasta. jag alskar det har!

det snoar iaf inte

Jag lever! har varit ett par dagar pa krabi och akte da ut pa den vackraste o jag besokt, poda island. Lag dar i ca en timme och glassade i solen och lyssnade pa no stress innan ett ovader kom in over stranden.
nu har vi varit pa koh lanta ett par dagar men vi har aldrig bott mer an en natt pa varje hotell..

det har regnat varje dag, VARJE dag! men idag nar vi skulle aka mer soderut pa koh lanta for att se pa en nationalpark sa sag vi apor och en orm, laskigt! gron var den ocksa sa den var sakert kanongiftig!

nar vi sen gar lite langre in i nationalparken sa kommer solen fram, underbart! men da skulle vi upp pa bergen och kampa oss upp och in i regnskogen, eller djungeln rattare sagt. gissa om vi blev svettiga?
en hel timme var vi dar inne, och vi sag inte ett enda djur. eller jo, en massa myror...

ja vi kommer att vara sa bleka och fina nar vi kommer hem, ah sa harligt!

trots vadret funderar jag  pa att flytta hit, alskar det har landet!

hur har ni det hemma? skolan borjade val idag? hur har ni andra det pa jobbet? och vad hander hemma? uppdatera mig genom att slanga ivag ett mail ar ni sota :)

Älskling.

Fredrik Österholm är den bästa person i hela världen. Det är honom jag är trygg med och det är med honom jag ser en framtid med.
Han vet exakt hur han ska göra för att få mig le, han vet vad som gör mig glad, han vet när jag är ledsen även om andra inte skulle märka det, han känner mig helt enkelt utan och innan.

För varje dag som går så älskar jag honom mer och mer. Jag älskar honom så mycket så att det finns inte ens ord som räcker till.



Att vara ifrån varandra stäker förhållandet, och dom säger att det är bra att sakna varandra.

Jag ska njuta till tusen där på andra sidan jordklotet med familjen och när resan närmar sig sitt slut så har jag verkligen något att se fram emot när jag kommer hem. FREDRIK! Bra va? :)

Krabi

Sista kvällen på ön, och sista kvällen med min älskling innan jag och familjen åker till Krabi i morgon. Vi kommer få det så himla härligt men min gud vad jag kommer sakna min man!

Snart ska han gå till jobbet och det känns ju sådär...


Mitt underbara år

Januari
Var på ön i ytterligare två dagar innan jag flög tillbaka till Norge ensam. Jobbade gärnet på ica gourmet vid akerbrygge.

 

Februari
Åkte till sthlm och bodde hos min moster ett par dagar innan jag begav mig hem till ön. Hade mysiga middagar hemma på landet och åt även brunch på visby hotell innan jag skulle flyga med tjejerna till asien.
Flög till Thailand den 16e och vi åkte först till Bangkok och shoppade och så åkte vi till sirocco och njöt över utsikten över hela staden. Sedan begav vi oss till koh samet där vi solade badade, festade, åt, gick genom djunglar och klättrade i berg.
Efter koh samet åkte vi till Koh tao där vi fick vårt "hem" och jag träffade även min blivande pojkvän och sambo. Vi åkte även moppe med thailändare och fick många nya vänner.


  




Mars

Efter koh tao åkte vi till ön koh phangang och festande gärnet på the full moon party och jag träffade även Fredrik där och vi bestämde att vi skulle ses när vi kom hem till Sverige igen. När vi varit på koh phangang i tre dagar åkte vi tillbaka till vårt koh tao och njöt de sista dagarna i Thailand med våra nya vänner.
Innan vi åkte ifrån Thailand så bodde vi en sista natt i Bangkok och tog sedan flyget till Vietnam. Väl i Vietnam bodde vi vid mui ne beach och tog det ritkigt lugnt i två veckor. Men jag lyckades bränna sönder mitt ansikte och såg ut som om jag varit med i andra världskriget.
 Ella och Nina åkte hem till Sverige efter en vecka i Vietnam så jag och Emelie var nu två ensamma blondiner ute i vida världen.
Det blev mycket vänd tia och chokladmousse den sista veckan i Vietnam innan vi tog flyget till Bali. Emelie fyllde även 20 år så jag bjöd på en födelsedagssång på flygplatsen med min ljuva stämma.

När vi om fram till Bali sov vi väldigt mycket eftersom vi varit vakna i mer än ett dygn. Vi bodde vid Kuta beach vid poppis 2(?) på hotell new arena och hade det riktigt bra!
Vi festade på bland annat Bountys, Paddys och Sky bar och hade det ritkigt härligt! Många efterfester blev det på alla möjliga hotell, bland annat ett av de finaste på Bali.








A
pril
Vi var fortfarande på Bali men resan närmade sig nu sitt slut och skulle åka hem den 10e. Innan vi åkte hem så testade vi på att surfa men det gick sådär..
När vi kom fram till Sverige och Arlanda hade våren börjat komma i vårt kära hemland och det kändes riktigt härligt! efter lite shopping i storstaden så gick vi till t-centralen och skulle nu åka hem.
Väl på t-centralen var jag riktigt nervös.. Fredrik hade nämligen åkt från göteborg och skulle åka med mig hem till Gotland. När han väl kom så sken jag upp som en sol och han likaså, och allt kändes riktigt bra!

När vi kom hem till Gotland hade mina föräldrar fest hemma på landet så Fredrik hade en del folk att presentera sig för, haha.
Under tiden Fredrik var hos mig på ön så hann vi med en fest hos Olivia, åka ut till min stuga vid björkhaga, bli tillsammans (den 14e) och bara njuta av varandra inann han skulle åka hem till sitt göteborg igen.
Jag åkte till Fredirk rätt fort efter att han åkt hem och vi bestämde oss för att se om Fredrik kunde få jobb på Gotland så att han kunde bo hos mig på sommaren, vilket han också fick!




Maj
Jag jobbade en del på pjäsen och hjälpte pappa en del ute i åkern, det ni! Var hos Fredrik i göteborg igen och jag fick då förfrågan om att börja på MQ, vilket jag tackade ja till och började jobba där nästan med en gång. Sa då upp mig på pjäsen.
Annars hände inte särskilt mycket i maj förutom att min underbaring till syster fyllde 18.



Juni
Fredrik flyttade hit och vi fick en lägenhet vid signalen som jag verkligen avskydde.
Vi firade midsommar ihop och jag jobbade rätt intensivt på mq. Jag och Fredrik åkte även ner till Hoburgen och åt middag.



Juli
Jag och Fredrik jobbade hela tiden, men när hans föräldrar var här på besök så åkte vi till fårö och så åt vi middag hemma på landet. Jag hann även med att gå ut och dansa med tjejerna.
Malin, Annie, Amanda, Fredrik, EMil och jag var och så på Håkan hellström på wisby strand.


Augusti
Minns nästan ingenting från Augsti men jag jobbade en del och Fredrik åkte hem ett par dagar till göteborg.
Jag åkte på weekend i sthlm med familjen.



September
Jag fyllde 20. Fredrik tog körkort!
Åkte gocart med tjejerna.




Oktober
Jag och Fredrik åkte till Gran canaria i elva dagar och hade en riktigt härlig semester!



November
Fredrik fyllde 23.
Var på hamnplan med jobbet, det var nämligen strövet fest.
Våra grannar var mysko. 

December
Vi flyttade till innerstan och Fredrik åkte hem till göteborg för att fira jul. Min julafton spenderades tillsammans med familjen och släkten.
På juldagen satt jag ensam hemma men på annandagen blev det lite dans med tjejerna.
Nyårsafton spenderades med familjen och älsklingen på dagen men på kvällen var jag, Emelie och Nina vid tygmästargatan och firade med ca 30 andra härliga människor.

Så detta år, var jag i Norge, Thailand, Vietnam, Indonesien, Spanien, blev tillsammans med Fredrik, blev sambo, och hade ett riktigt härligt år med mina närmaste. Det kunde inte ha blivit bättre.



Jag och Fredrik på nyårsafton. Fredrik ville egentligen inte vara med för att han inte fixat håret men jag tycker att han är söt i alla fall.

Hoppas att ni också haft ett ritkigt bra år och att det här året kommer bli lika bra om inte bättre!

Ps. Grymt av er som orkar läsa allt..Ds


RSS 2.0