En snabb sammanfattning av de fyra dagarna som gått..

Lördag
Vi hade innebandymatch i klinte och vi vann! EMELIE fyllde 19 år!!! Var på födeledagsmiddag på kvällen hos Em, det var huur mysigt som helst verkligen! Men jag orkade tyvärr inte gå med dem ut på krogen =(
(tråkig Linda? JA)

Söndag
Började jobbet 11.00. Hade sjukt mycket att göra så jag vart helt slut, och Fanny med.
Brandalarmet gick på hamnterminalen så vi var tvugna att utrymma stället, men jag menar hur kan man lämna kassan, spisen, osv??
Destinationgotland folket kom o beordrade oss att lämna resturangen men vi ansåg att vi ville ringa chefen o kolla vad vi skulle göra med kassan osv för vi har inte fått ngn utbildning om vad vi skall göra om det blir brandalarm. Aja, alla tusen som skulle med båten och VI fick lämna hamterminalen och ställa oss utanför i solen och blåsten.

Efter en kvart kom brandbilen och inspekterade stället men otroligt nog brann det ingenstans OCH Det var inte Jag och Fanny som satt igång branalarmet genom att bränt maten som alla trodde.. NEJ, för det var en snorunge som stått och rökt inne i hamnterminalen innan rulltrapporna.
Aja, oss gjorde det inte så mkt, jag menar rast tackar man inte nej till =)


Måndag
Hade uppvisning med vårt projektarbete och de var b-ä-s-t.
Sedan åkte jag och Lousie hem till Louise sen åkte vi vidare hem till mig där vi sov, innan vi åkte till skolan. I skolan var det kallkök som väntade och vi gjord våfflor med ngn sås till glassen som vi gjort ngn gång tidigare. Vi gjorde blåbärssås (vilket är min favorit btw) och kolasås, sweeeeet!
Efter skolan åkte jag och Malion ner till stan. Det blev en liten tunika åt mig, och en skön solariestund.

Tisdag
Idag har jag haft praktik. Sen har jag sett lite Oc avsnitt =) Ikväll vet jag inte vad jag skall göra. Det känns sjuuukt tråkigt att inte ha ngt inplanerat.. what ever, ngt dyker förhopningsvis upp =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0