Hemsk morgon

Igår när man vaknade var det snö, idag slask och regn.
Det var inte skoj att gå upp 06.00 i morse och ta t-banan hem. Nej usch det var mycket jobbigare än vad det brukar vara, men det beror nog på att jag drömt så förfärligt mycket inatt.
När jag sagt hejdå till ... på t-banan och gått av för att bege mig hemåt möts jag av en del lustiga typer, fömodligen narkotikapåverkade som börjar prata med en, u-s-c-h för sånt. Jag har jätte svårt att låtsas som ingenting och bara gå för jag blir så fruktansvärt rädd och jag var ju helt ensam. Hu.. & med tanke på att en man i 35-årsåldern gick och stack ner en massa folk med kniv här i Oslo bara någon gata ifrån oss i tisdags så känns det lite obehagligt att gå själv när det är mörkt ute ÄVEN om det var morgon.  & på Ninas syster Lindas gata (har jag för mig) hade en gått med en pistol på sig, herregud här kan det hända ruggiga saker.
Det känns inte helt okej att gå själv här i stan, så på min gata småsprang jag hem för att sedan springa upp för trapporna och låsa dörren för att sedan ta en dusch och därefter lägga mig och sova någon timme innan det var dags för mig att gå till jobbet.

Ikväll har jag o Em lagat pasta carbonara och ätit kakor och salta kex med ost på, det gillar vi! Men hm, hur var det med motionen L? jaja, jag springer ju typ till jobbet varje dag iaf och för att inte tala om när jag sprang till bussen igår, GALET, men förmodligen en skoj syn för folket.

/L

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Nej men hu vad har ni hamnat på för ställe?! Ta det försiktigt därute på gatorna nu :S

Sen undrar jag nu, vem är denna mystiska ...?? När får vi veta det?

2008-10-31 @ 11:13:26
URL: http://isabelle89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0