VIP?



Vilken kväll det var igår alltså.. Det hela började med att vi kom iväg allt för sent, med andra ord ngn minut innan 23.00 och vi var bjudna till personalfesten till 21.00 så det kändes lite pinsamt. Men när vi väl kom iväg skulle vi ta en drink innan vi skulle till personalfesten på oscarsgate, det gick inte så bra nej för vi var lost i storstan. Vi som nu ska vara storstadstejejer yrade omkring och hade ingen aning om vart vi var.
Efter ett antal vägar, svängar och övergångsställen var vi helt plötsligt utanför vår lägenhet(??) hur det gick till har vi ingen aning om. Ja så det blev ingen drink med andra ord, så då begav vi oss mot oscarsgate till personalfesten.
På personalfesten som absolut inte var någon personalfest utan en helt annan slags fest med allt möjligt folk var det mycket trevligt! Fick förstås träffa många från jobbet som var trevliga dom också och vet ni? Björn Gustavsson jobbar på vårt jobb, vilken lycka! Nej men en som heter Kalle som är och ser ut som honom lite smått. Alla sa hela tiden till oss,
-"Ni är så söta, är ni syskon alla tre? Man blir så glad av er för ni ler hela tiden!"
 Ja det är ju tur att man gör någon glad iaf !

När folket skulle bege sig ut på krogen så skulle vi gå hem, men  vi gick vilse än en gång.. Haha! Ja sen träffa vi ett gäng killar som ville ta med oss ut på krogen men vi sa nej pga att det är 20-25, års gräns ÖVERALLT verkligen plus att vi inte hade med oss så mycket pengar (sa vi), men de sa att de skulle fixa allt, de skulle betala våra inträden och fixa in oss.
Så ja vi gick in som VIP, fick stämplar och vi var allmänt lost på detta stora uteställe, La Belle Sole. När vi kommer in i VIP arean så har de bokat bord också och där fanns det champagneflaskor överallt och mitt i detta var vi, tre gotländska tjejer som var lite vilsna. Men ja champagne flaskorna tog slut fort och våra glas fylldes heeeela tiden och de beställde in drinkar. Ja så att kvällen slöt som den gjorde var kanske inte så konstigt. Med andra ord, fyllesnack och göra bort sig som vanligt.
Men vilken kväll! Det här är Oslo people och vi bor här!!



/L



Kommentarer
Postat av: Isabelle

Shit höll på att ramla av stolen när du sa att Björn Gustafsson jobbar på samma jobb som dej. Vilken tur att det inte var den riktiga! Då hade jag vart på plats i oslo nu, helt klart..

Wow, ni verkar verkligen ha hamnat på ett bra ställe! :)

Ha det fortsatt bra!

2008-10-14 @ 21:31:25
URL: http://isabelle89.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0