Gran canaria

Solen skiner varje dag och vi ar verkligen ett par livsnjutare. Vi ar ute och gar varje dag, ligger pa stranden, badar, laser, myser, och bara njuter av att vi ar ivag tillsammans bara han och jag.
nar vi kom hit i onsdags sa firade vi 6 mandare tillsammans och det firade vi med att aka till en fin resturang vid Amadores beach. Det blev vitloksbrod till forratt och kykling och potatis till varmratt medans fredrik tog fisk och sa hade vi en mycket god flaska vitt till. efter maten satt vi oss med utsikt over havet i en skon soffa och drack var sin kaffedrink innan vi tog taxi hem. Sa det var en perfekt halvarsdag!

Ikvall ska vi aka till Playa del ingels for att se fotboll. Haha, JA Fredrik har lyckats overtala mig.. Men det kan nog bli kul med tanke pa att vi ska se en spansk match! Det ar valencia mot barca.

Pa mandag ska vi ut pa havet! det blir en battur med allt inkluderat sa det ska bli roligt! Snorkla, aka jetski, bananbata, osv.

Nej nu ska jag duscha sen ska vi aka in till playa del ingles. Om en vecka gar flyget hem mot Sverige men vi kommer hem inte hem till on forens pa sondagnatten eller om vi tar baten pa mandag.

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0